چند شب پشت سر هم دانلود کردید که سرعتتون شد 100؟نقل قول:
Printable View
چند شب پشت سر هم دانلود کردید که سرعتتون شد 100؟نقل قول:
دوستان ترافیک باقیمانده ارسالی رایگان قرارداد مگا بایت چی هست؟ اگه صفر بشه چی میشه؟
یه هفته هر شب نزدیک ۱۲ ۱۳ گیگنقل قول:
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
خوب بعد مدت يك هفته سرعت مشيد ٣٠ كيلو؟
این سرعت 170 تا 200 کیلوبایت از سرورهای داخلی رو چطوری میگیری؟ با IDM و کانکشنهای همزمان یا از طریق مرورگرت؟ اگه با IDM و چند کانکشن همزمان (مثلاً 4 یا 8 کانکشن به هر فایل) این سرعت رو بهت میده، اوضاع خطت خیطه. اما اگه با تک کانکشن یا مثلاً از طریق مرورگر این سرعت دانلود رو بهت میده میتونی امیدوار باشی که با استفاده از IDM و دانلود چندکانکشنه سرعتت رو ببری بالاتر.نقل قول:
طبق بخشنامههای سازمان تنظیم ارتباطات که مسؤول قیمتگذاری روی سرویس اینترنت تو ایرانه، شرکتهای ISP موظفن بر اساس نرخهای تصویب شده، 25 درصد حجمی رو که به عنوان ترافیک دانلود (دریافتی) به کاربر میفروشن به صورت رایگان به عنوان ترافیک آپلود (ارسالی) به کاربر اختصاص بدن.نقل قول:
در حالت عادی این ترافیک آپلود یا ارسالی خیلی دیرتر از ترافیک دانلود یا دریافتی قرارداد تموم میشه. مگه این که شما آپلودر حرفهای باشی. یعنی مدام فایلهای حجیم و گنده آپلود کنی. وگر نه در استفاده معمولی ترافیک دانلود زودتر تموم میشه.
به هر حال اگه این ترافیک ارسالی رایگان قرارداد (به احتمال خیلی ضعیف تموم بشه) شروع میکنه از باقی ترافیک قراردادت کم کردن.
دوستان از کجا میشه تشخیص داد خط ما چقدر کشش داره واسه سرعت های بالاتر (مثلا 9Mb :whistle: )
من سرویس مخابرات دارم ایا تاثیری رو قضیه داره ؟
شما بگو کجا مستقل هست و وابسته به هیچ ارگانی نیست!!نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
کسی نمیگه نامحدودا رو هم مگه محدود میکنن؟ تورو خدا یکی جواب بده.
نامحدود اولش بهت حال میده بعدشم میشه سرعت اسمی مثلا برا 512 میشه 62نقل قول:
آقا من بعد از پنج سال و نیم که مشترک پارسم الان دیگه هیچ انگیزه ای برا موندن و تمدید ندارم
تمام پرتها و پروتوکل ها را که بسته قطعیاشم که خیلی زیاد شده سرعتشم که گند شده دلمو به چیش خوش کنم؟
به نظرتون کدوم شرکت بهتره؟
یعنی چی پورت ها و پروتکل ها رو بسته؟میشه توضیح بدی؟نگرانمون کردینقل قول:
مگه همون مقداری که توی سایتش هست رو نمیشه با سرعت بالا دانلود کرد؟نقل قول:
مثلا برای 256 ، 20 گیگ میده. درسته؟
خودم هم عقیده شمارو دارم،منتها یه آشنایی که نمیدونم کی سرش کلاه میخواد بزاره بهش گفتن داتک مستقله !نقل قول:
سلام
چه طوری بفهمیم خط مون روی چند مگ بسته شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از داخل مودم که معمولا آدرش 192.168.1.1 هستنقل قول:
admin
admin
اینها هم یوزر و پس وردن توی قسمت status یا device info یا adsl statistics البته مودمها متفاوتن گزینه rate یا data rate سرعت خط شماست.
max rate و attainable هم حداکثر سرعت خط و به عبارتی سرعت قابل کسبه
نقل قول:تمام پورت ها و پروتکل های فندق شکن رو! شدیدترین سیستم رو همین پارس آنلاین داره! همینطور پیشرو ترین سیستم که بخوان تست کنن چیزی رو شاتل!!نقل قول:
ولی اگه دانلود شبانه برات مهم نیست شاتل بهترین گزینه است، اون هم فقط سرویس های محدودش
دو روز میشه 2 مگ شارژ کردم مثل همیشه ولی سرعت شب ها روی 80 هستش
واقعا چند وقت هست شبانه افتضاح شده
وقتی چیز شکن رو فعال می کنم سرعت دانلودم وحشتناک پایین میاد زنگ زدم بهشون گفتن هیچ محدودیتی از طرف پارس آنلاین ایجاد نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی دروغ می گن؟نقل قول:
دوستان لطفا یکی کمکم کنه
سرویس های 256-512-1 (هر کدوم که دارید) سرعتش چنده؟؟
256 میگه روی 9 مگ میبندن یعنی سرعت میشه 1 مگ حدودا ؟؟
افت سرعت شب ها چطوره ؟؟
شب خیلی دانلود کنی محدودت میکنن ؟
لطفا کمک کنید
داداش الان که دارم باهات صحبت می کنم طرحم 256 هست که می گن رو 3 مگ بسته شده الان 3 ماهه همین طرحو دارم استفاده می کنم.نقل قول:
شبا که کلا از 15 بالاتر نمیاد ولی روزا از سایتای ایرانی 200 به بالا سرعت می ده از سایتای خارجی اگه بخوای دانلود کنی سرعت وحشتناک پایین میاد اگه هم از چیز شکن استفاده می کنی که دیگه نور علی نوره
خیلی ممنون فیل.شکن و خارجی برای من خیلی مهمه که اینطور که معلومه باید دورش رو خط بکشمنقل قول:
ممنون از راهنماییت
آره منم خیلی از چیز شکن استفاده می کنم دیگه اعصابمو به هم ریخته خیلی ضایع هست که خودشون نمی زارن.ولی من مبین نت داشتم مخابرات هم داشتم هیچ کدوم سرعتشون وقتی چیز شکن فعال می کنی کم نمیشه.خدا خیر نبینن مدیرای پارس آنلایننقل قول:
اپلودر حرفه ای؟؟؟ 40 مگ دیگه بیشتر نمونده و 15 روز دیگه تمدید دوباره است..هیچ چیزی هم اپلود نمیکنم!!! یعنی این 40 مگ هم تموم بشه این ترافیکم که کلی اضافی خریدم ازش بیشتر کم میشه؟ این چه سیستمیه دیگه!! وقعا اینطوریه؟نقل قول:
سلام. بچه ها برنامه ای سراغ ندارید که نشون بده هربرنامه چقدر از اینترنت استفاده کرده؟
مگه سرویسی که گرفتی چی بوده که 15 روز نشده فقط 40 مگ واست ترافیک ارسالی رایگان قرارداد باقی مونده؟نقل قول:
به طور تخمینی، اگه فقط کارت دانلود باشه بین 3 تا 5 درصد حجم دانلودت آپلود هم خواهی داشت. اگر هم کارت مرور تو اینترنت و این جور چیزا باشه 10 تا 15 درصد ترافیک دانلودت صرف آپلود میشه به طور معمول. یعنی اون 25 درصد رایگان در هر صورتی باید جواب کارت رو بده. مگر این که یه برنامهای تو ویندوزت داره الکی اطلاعات ارسال میکنه بدون این که خودت متوجه باشی.
همیشه همین رو میگن! البته بی انصافی نباشه یک سری از پورت ها از طرف خود زیر ساخت بسته است ولی پارس آنلاین هم یکسری دیگه رو خودش بسته یا شدیدا سرعتش رو پایین آوردهنقل قول:
نه بابا دروغ می گن همش حرفه . صحبت من اینه که دانلود از سایتهای خارجی اینقدر سرعتش کمه . زنگ زدم بهشون طرف میگه چون فاصله با سرور زیاده سرعت کمه :n08: توروخدا نگا جواب آدم خندش می گیره.پس چین که اونسر دنیاست و فاصلش با کشورای اروپایی خیلی زیاده موقع دانلود سرعتش باید 5 کیلوبایت باشه خخخخخ :n02: اینم از منطق پارس آنلایننقل قول:
معلومه خودشون سرعتو کم می کنن
آره اصل حرفم سرعته.کامل نبسته ولی اینقدر سرعت رو پایین آورده که من سرعتم از 200 یهو میشه 15 تا 20 آدم می مونه چی بگه.نقل قول:
دوستان توی آنتی ویروس نود 32 قسمت Tools >>> Network Connection میتونن چک کنن که چه برنامه هایی دارن از اینترنتشون استفاده میکنن چه دانلود چه آپلود اگر برنامه ای بود که استفاده میکرد تو خود نود 32 اونو بذارید توی فایروال من خودم یه برنامه ای 800 مگ ار حجمم رو خورده بود آمارشو در آووردم بال تیپا انداختمش توی فایرفال.
این مشکل یه جورایی عمومیه. واسه کل اینترنت کشور این وضعیت هست و اختصاص به پارسآنلاین نداره. من خودم اکانت expressleech رو دارم که سرورش تو ایرانه مال شاتل هم هست. اما وقتی از فایلهاستهای خارجی مثل uptobox یا سایتهای مشابه خارجی میخوای فایلی روی این سرور داخل ایران اکسپرسلیچ بذاری، سرعتش به زحمت به 140 کیلوبایت در ثانیه میرسه در حالی که از همین uptobox روی یه سرور خارجی دیگه مثل filefactory یا حتی سرورهای خارج از کشور همین اکسپرسلیچ که فایل منتقل میکنی سرعت تا 50 مگابایت در ثانیه هم بالا میره.نقل قول:
این یعنی مشکل سراسریه. کلاً کاری کردن که دانلود از خارج از کشور با محدودیت باشه.
البته نباید از لطفیهای هم که بعضی از این پشتیانیها به عنوان جواب به آدم تحویل میدن گذشت. بعضیاشون جوک سالن.:n08:
چطوری میشه انداختش توی فایروال؟نقل قول:
با Resource monitor خود ویندوز در قسمت network به شکل لحظه ای می تونید برنامه مصرف کننده اینترنت رو ببینید اما برای تاریخچش نمی دونم شاید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این قابلیت رو داشته باشهنقل قول:
بعد از اینکه برنامه مورد نظر جاش رو پیدا کردی طبق این آموزش بری مشکل حلهنقل قول:
نقل قول:بهترین برنامهای که من دیدم، NetLimiter اه. خیلی قابلیت داره. ترافیک تک تک برنامهها و پروسسهای فعال تو ویندوز رو نشون میده. ضمن این که میشه میزان استفاده هر کدوم از اونها از اینترنت رو محدود کرد یا کلاً بست. سابقه استفاده رو هم حتی به ساعت نشون میده.نقل قول:
به من که خیلی کمک میکنه. به ویژه یه وقتایی پیش میآد که میبینم نرخ دانلودی که NetWorx نشون میده بیشتر از چیزیه که مثلاً فایروال آنتیویروسم نشون میده که علتش اینه که IDM یه استریم دانلود رو هوا ول کرده به امون خودش. با کمک این NetLimiter دقیقاً معلوم میشه که گیر کار کجاست و به راحتی میشه اون پروسس خاص رو کشت. قبلنا مجبور بودم یا کارت شبکهام رو Disable/Enable کنم یا قدیمتر از اون کل ویندوز رو ریاستارت کنم.
تنها مشکلش اینه که پولیه و باید از نسخه کرک شدهاش استفاده کرد.
دوستان الان وصعیت خطم چطوره از کجا بفهمم روی چند بستن اشتراکم رو؟
جوابت رو تو پ.خ دادم.نقل قول:
خیلی خوب نیستنقل قول:
خط تا 2980 توانایی داره که فعالا رو 1994 انتقال اطلاعات می کنه
سلام
دوستان امروز به یه مشکل برخوردم اونم اینه که بعضی از سایتها رو فقط با چیز شکن میتونم باز کنم مثل دیجی کالا و یک موبایل و چندتای دیگه مودم رو ریست کردم نشد سیستم رو ریست کردم نشد مودم رو مجددا ریست کردم و از نو کانفیگ کردم بازم نشد!!!!!!!
دوستان من چطور نویز خطمو بررسی کنم؟
چطور ببینم چند مگ ساپورت میکنه خطم؟
خواهشا آموزش کامل بزارین من مبتدی ام تو این ضمینه