سلام بچه ها
میخواستم بپرسم برای بازی کردن بازیهای سه بعدی چه نوع تلویزیون سه بعدی رو پیشنهاد میکنین؟...مارک SONY خوبه؟
بعدش اینکه آیا میشه با کنسول فیلم سه بعدی هم تماشا کرد؟
سلام بچه ها
میخواستم بپرسم برای بازی کردن بازیهای سه بعدی چه نوع تلویزیون سه بعدی رو پیشنهاد میکنین؟...مارک SONY خوبه؟
بعدش اینکه آیا میشه با کنسول فیلم سه بعدی هم تماشا کرد؟
بهترین از نظر کیفیت تصویر Sony PlayStation 3D display هستش................
با 360 و PS3 هم میشه 3D بازی کرد.........
دوست عزیز الان بازی کردن من جوری شده که حتما باید با فلش بازی کنم ! این سوال رو دارم که می تونم کاری کنم که مثل قبل بدون دردسر (بدون اینکه از اون روشی که گفتی) بازی رو اجرا کنم ؟نقل قول:
نه دیگه صبر نمیخواد.با این روش میتونی بازی کنی دیگه
البته حالا حالاها نباید بری لایو
LT3هم برای بازیهایی میاد که قفل امنیتی ap2.5 دارن
یعنی بازهایی مثل:MW2-black ops0AC BH-..........................
الان با این روشی که گذاشتم برات میتونی بازیهای جدیدو بازی کنی و لذتشو ببری:20::20::20:
راهش همینه دیگه.اگه این راهو نمیخوای باید صبر کنی بینیم هکرها چی میگن.که فعلا همین روشو گفتن:20:نقل قول:
کاریه که شده باید پای لرزش بشینی حالا من یه راهکار دارم این زیر نوشتم:11:نقل قول:
ٌمحتوای مخفی: راهکار
:27:
سلام دوستان من ایکس باکس 360 قیمت گرفتم میگن از 280 هست تا 380 کدومشو بگیرم بهتره یعنی چه مدلیشو بگیرم من خیلی به لوازم جانبیش نیاز ندارم
اصلا فرق ایکس باکس با پلی 3 چیه؟
هیچ فرقی ندارن:31:نقل قول:
خب این سلیقه ای هستش
منم از امضام معلومه کدوم وری ام :27:
فرقش تو بازی های انحصاریشهنقل قول:
بازی های انحصاری ps3 از xbox بیشتر و قشنگتره
ولی تو بازی های multi ایکس باکس یه مقدار از ps3 سر تره
از من میشنوی آرکید دست دوم بگیر حدود 250 تومنه
شما تنها چیزی که از امضات معلومه اسپمر بودنته:11:نقل قول:
king of spam!
سلام:نقل قول:
این بحث صبر کردن برای اومدن LT+3 یک کم بحث عجیب و غریبیه:))تجربه نشون داده وعده های C4EVA برای ارائه فریمور های جدید همیشه با تاخیر همراه بوده،به نوعی از 8-9 ماه پیش صحبت اومدن LT+2 بود ولی دیدیم که نهایتاً 40-50 روز پیش اومد.زیاد با این اخبار جلو نرید چون فقط کنسولتون خاک میخوره تا اومدنش که اونم مثل قضیه شاید این جمعه بیاید شاید... شده:))
فکر کردم اینو بگم تا دوستان وقتشون تلف نشه.موفق باشید.:40:
شما تنها چیزی که از امضات معلومه اسپمر بودنته:11:
king of spam![/QUOTE]
منظورم فورزا هست که انحصاری 360 هستش:21:
سلام دوستان من باطری شارژی با مارک سونی خریدم .
یه شارژر معمولی هم دارم .
چه مدت زمانی طول میکشه دو تا باطری کاملا شاژ بشه ؟ میزان شارژ اولیه فرق داره ؟ اگه زیادی تو شارژر بمونه میترکه ؟
salamنقل قول:
حدودا 11-12 ساعت
نه نمیترکه.دیگه شارژ نمیکنه باتریو.:20::5:
استاد من شنیدم زیاد بمونه دشارژ میشه و خالی میکنه ؟ درسته ؟
بعدش شارژر من هم از این 3 تومنی هاست مثل گاو شارژ میکنه نه چراغ سبزی نه چیزی ....!:31: مشکلی پیش نمیاد ؟
باتری هم sony 4600 amh
با شارژ کاملش 20 ساعت میشه بازی کرد ؟
یه شارژر خوب با مارک خوب باطری شارژی بگید بریم بخریم حد اکثر 25 تومننقل قول:
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
یه شارژر خوب با یه مارک خوب باطری شارژی هم بگید حداکثر دیگه 25 تومن:11:نقل قول:
سلام...نقل قول:
باتری هم sony 4600 amh
ببخشید به خاطر نامربوطی بحث و به خاطر یه کم ناامید کردن :دی ، ولی فکر میکنم باطریتون تقلبی باشه... تقریبا چنین باطری غیر ممکنه و باطری چینی این شکلی زیاد تولید میشه که تقلبیه... البته فکر میکنم :)
بله همونجوری که دوستمون گفت چنین باتری وجود ندارهنقل قول:
باتری های SONY حداکثر تا 2700 میلی امپر ساعت داره
يكي از بهترين باتري هاي قابل شارژ در بازار الان camelion هست.
من از اين مدل always ready گرفتم كه واقعاً عالي هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از باطری های قابل شارژ خود ایکس باکس تهیه کنید.یک باطری + کیت شارژ + رابط یو اس بی برای اتصال دسته با سیم به کنسول روی هم حدود 25 تومن.خیلی خوب جواب میده.شارژ رو 6-7 ساعت نگه میداره و 1 ساعته هم فول میشه.زمانی هم که شارژ تموم شد.کابل رو به دسته وصل کنید و بازی کنید و باطری رو بذارید رو شارژش تا شارژ کنه.
بنظر من برای صرفاً بازی کردن اینها بهتره.
شوخی نکنید !! عجب شانسی داریم ما !! من دیگه ترک بازی با xbox میکنم ! :31: نمیشه یه چیزی بگیریم بهمون نندازن !!
دوستان این باطریهای سبز قابل شارژ camelion هم الکی هستن ؟؟
هست ازینا من عکساشو دیدمنقل قول:
کجا دارن؟
تو ایران انتظار ننداختن دارید؟:27:
سونی با تمام اعتبارش شده چینی:2:
بقیه برند ها هم ....
خدا لعنت کنه این برادران چینی رو:10:
تمام مغازه های فروش کنسول و تجهیزات جانبیش دارن.دو رنگ مشکی و سفید.اصلش مطمئناً گیر نمیاد و اگه بیاد قیمتش خیلی بالاست.ولی متفرقه هاشم چیزای خوبی هستن.حدود 20-25 تومن میفروشنش.نقل قول:
این عکسی که دوستمون گذاشتن اسمش play & charge kitه
باید بگم یکی از مزخرفترین وسایل جانبی هست.هرکس خریده پشیمون شده.منم پیشنهاد میکنم سمتش نرید:20:
با اجازه دوستان پست بالا به شدت تایید میشه
منم گرفتم ولی فقط میتونم play کنم و هیچ شارژی در میون نیست
یعنی وقتی usb رو جدا میکنم بعد چند لحظه دسته خاموش میشه
WHY??xxxنقل قول:
یعنی میگی شارژر معمولی باطری و باطریهای قابل شارژ ازین بهتره؟:41:
بله بهتره خیلی خیلی هم بهتره!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من توصیه میکنم ازenergizerو اینا استفاده کنید.مثلا2500میلی آمپر کلا باطری شارژی جدا برایx360بهتره
اقا ما این Battlefield 3 رو نصب کردیم اما اصلاً از گرافیکش راضی نبودم. تا اینکه فهمیدم این بازی یک مشکلی داره و اونم اینه که نباید هم خود دیسک بازی ها و هم HD Texture Pack تو 1 درایو نصب بشه و اینکار باعث میشه درایو نتونه همه چیو به سرعت Load کنه.
به قول اون سایت :
Nothing installed – Lowest Quality (Bad Textures, Massive Pop-ins)
Everything Installed – Good Quality (Some HD Textures are missing and\or less Sharp)
Only HD Installed – Highest Quality (Walls, Floors, and entities have a sharper appearance)
آخرشم گفته واسه گرفتن بهترین کیفیت بازی رو تو یک درایو USB نصب کنبد و اون HD Texture Pack رو تو هارد خود xbox. منم الان دارم همینو تست میکنم.
منبع:
کد:http://mp1st.com/2011/11/19/battlefield-3-360-disc-install-seems-to-interfere-with-hd-texture-pack/
منم یه جفت باتری Duracell گرفتم 2650 میلی آمپر
یه شارژر هم گرفتم
خیلی به صرفه تره از این P&Charge ها.
شارژ هم خوب نگه میداره
محتوای مخفی: oooooooo
تست کردی جوابشو هم بگو با تشکر:11:نقل قول:
جواب داد. texture هاش خیلی سریع تر load میشهنقل قول:
محتوای مخفی: max3
یه سری از بازی های قدیمی رو میگیرن و روی کنسول ها پورت میکنن و کیفیت تکسچر ها و مدل ها و گاها گیم پلی رو بهتر میکنن...
فک کنم منظور شما کالکشنها باشهنقل قول:
ولی این دوستمون گفتم Max Payne 3 که خودش تاپیک داره
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=307112
محتوای مخفی: اسپویلر
کسی از game360.ir اینترنتی خرید کرده؟
من 5 روزه چندتا بازی سفارش دادم ولی هیچ خبری نیست :19:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=307112
[/QUOTE]محتوای مخفی: اسپویلر
همه میگن :27::31:
سلام بچه ها
ما آخرش نفهمیدیم آیا میشه با ایکس باکس به غیر از بازی, فیلمهای سه بعدی هم تماشا کرد؟
سلام
کسی میدونه این قطعه واسه کدوم بخش x360 هست؟ راستش موقع بستن دستگاه این جاموند!
سلام دوستان من برگشتم قیمت کینکت الا ن چنده؟
نسل جدید ایکس باکس داره میااااااد؟
من میخوام بازی درایور : سانفرانسیسکو رو اجرا کنم. کنسولم آپدیت مال 5 ماه پیشه . الان تنها بازی که د ارم روش اجرا میکنم fe3r هست و AC-BH وMortal combat.
میخوام ببینم واسه اینکه بازی های جدید و درایور رو اجرا کنم باید چه آپدیتهایی رو انجام بدم و کلا چقدر هزینه داره واسم.
یه جای مطمعن هم اگه سراغ دارین بگین
راستش تاثیری نداره بودنش . واسه قسمت پاور هست . همون 4 تا چراغه .نقل قول:
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
بعید میدونم . چون بیشتر فیلم های 3D رو Blue-Ray هستن . خب Xbox فقط DVD CD میخونه !نقل قول:
اینجا لینک آموزش نداره
هی هر روز نریم در بقالی واسه فریم ور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش ریختن LT2+ رو میگم رو اسلیم :27: