بله انشاءالله فورجي ميمونهنقل قول:
اگر سرعت حدودا ٢ مگابايت داري دستش نزن كه هزينه الكي
اون نيترو هم مربوط به بسته آلفا ميشه
الفا اگر بگيري با نيترو تقريبا ميشه آلفا پلاس
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Printable View
بله انشاءالله فورجي ميمونهنقل قول:
اگر سرعت حدودا ٢ مگابايت داري دستش نزن كه هزينه الكي
اون نيترو هم مربوط به بسته آلفا ميشه
الفا اگر بگيري با نيترو تقريبا ميشه آلفا پلاس
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
همچین چند غاز هم نیست دو تا هفت پنج ساعت هست هزارتومن اما یک تا یازده ده ساعت هست و پنج هزار تومان. ضمنا در ساعات نیمه شب بعلت تعداد کمتر کاربران فعال معمولا سرعت خیلی بهتر هست خود من از دو تا سه سه و نیم سرعتم حدود 6-8مگابیت هست اما بعد اون تا هفت به حدود 16-20 مگابیت میرسه و بخش اصلی دانلودم تو همین محدوده ساعتی انجام میشه. در مورد محدودیت 20 گیگ هم که بعضی میگن داره میدونیم که حتی اگر هم چنین محدودیتی وجود داشته باشه خود همراه اول پهنای باندش رو طوری محدود کرده که نود درصد افراد همین بیست گیگ رو هم نمیتوانند در پنج ساعت بگیرند. در مورد بسته ماهانه درسته با صرفه تره اما راست کار همه نیست خیلیها اینقدرها دانلودی ندارند که یک ماه نیاز داشته باشند و بخوان سی هزار تومن بابتش بدن با ماهی چند شب کارشون راه میافته. بر این اساس هنوز هم همون 2-7 مناسبترین و باصرفه ترین طرح برای اکثر کاربران هست.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سرعت سیمکارت من هنوز هم روی 8 مگ محدود هستش !
:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی مسخرس خدایی ! خودشونم نمیدونن چه گندی زدن که روی سیم کارت ها محدودیت سرعت هست و روی بعضی ها نیس :n35:
الان دارم با سرعت پنج مگا تا شش مگابایت دانلود میکم با ۳جی
واقعا عجیبه اونم همراه اول
دانلود نامحدود شبانه
Sent from my SM-N920G using Tapatalk
من الان نامحدود شبانه زدم ولی باز از حجم بستم کم میشه زیاد نیست در حد ۳۰۰ مگا بایت
الان ۳ گیگ دان کردم
حتی اگه دان نکنم باز کم کم ازش کم میشه
میگم واسه شما هم اینطوریه
Sent from my SM-N920G using Tapatalk
من روی نسل 3 و روی فرکانس 900 و 2100نقل قول:
و روی نسل 4 هم روی فرکانس هاس 1800 و 2600
روی همشون محدودیت 8 مگی رو دارم ! وگرنه اگر سیمکارت درستی داشته باشم از لحاظ سرعت اصلا محدودیتی ندارم :n26::n26::n27:
خیلی دزدن از بسته آلفا پلاس 3 مگ مونده بود اینترنت گوشی رو خاموش کردم تا مصرف نشه تمدید خودکار هم لغو کردم یک دقیقه بعد smsاومد که حجم بسته شما به اتمام رسد 3 مگ چیزی نیست
ولی بحث دزدی ایناست که هر جور شده میخوان تیغ بزنن:n38:
حجم مصرفی دیر آپدیت میشه به اعدادی که الان می بینین اعتمادی نیستنقل قول:
سلامنقل قول:
از چه برنامه ای استفاده میکنی ک باند رو مینویسه
من هر چی اپ بود نصب کردم دقیق نشون نمیده
اندروید ۷
تنها نرم افزاری که همه چی تمومه : network signal guru هستش که برای استفاده ازش باید دسترسی روت داشته باشه که از امکانات اون میشه به قفل کردن نسل 2یا 3 یا 4 روی باند های مختلف اشاره کردنقل قول:
نرم افزار همه چی تمومه و هر اطلاعاتی که بخوای در دسترست میزاره