-
نقل قول:
ایرانسل و چک نکرده بودم،امروز سمت خیابون 15 خرداد نوشهر ایرانسل و تست گرفتم،چون مرکز مخابراتی چالوس و نوشهر یکی هستش ، سمت پل چالوس هم باید فعال شده باشه.
مهندس تا جایی که میدونم سایت نوشهر چند وقت پیش راه افتاده بود ولی چون بابل دیتای اونو نتونست فراهم کنه غیر فعالش کردن چالوس من دیروز گرفتم 2جی بود . تا جایی هم که اطلاع دارم آخر بهمن فعال میشه چالوس باز اگه تونستی و تست گرفتی میدون مخابرات یه خبر به ما بده
-
نقل قول:
مهندس تا جایی که میدونم سایت نوشهر چند وقت پیش راه افتاده بود ولی چون بابل دیتای اونو نتونست فراهم کنه غیر فعالش کردن چالوس من دیروز گرفتم 2جی بود . تا جایی هم که اطلاع دارم آخر بهمن فعال میشه چالوس باز اگه تونستی و تست گرفتی میدون مخابرات یه خبر به ما بده
خوب پس ، من چون 3g همراه اول استفاده می کردم از 3g ایرانسل خبر نداشتم،امروز امتحانی ایرانسل و چک کردم ، باشه اگه طرف میدون مخابرات چالوس رفتم، تست می گیرم.
-
-
3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
-
برای استفاده از 4g ایرانسل حتما باید گوشی 4gساپورت کنه ؟
-
نقل قول:
بله هم سیم کارت باید عوض شه هم گوشی 4g ساپورت باشه
-
نقل قول:
اگه بخوای از سیم کارت داخل گوشی استفاده کنید جواب بله هست گوشی باید 4G ساپورت کنه
ولی اگه گوشی 4G نداری مشکلی نیست کافیه یه رای فای 4G تهیه کنی هات اسپوت کنی تمام این جواب میده
-
سلام
دوستان خواهشا راهنمائی کنید
چندین بار است که اینترنت 3g استفاده میکنم اما اصلا کیفیت نداره حتی در حالت معمولی هم سرعتش کم است شما چگونه با سرعت بالا دارید استفاده میکنید چکار کنیم که سرعتش خوب بشود
ممنون
-
نقل قول:
سلام
چندین بار است که اینترنت 3g استفاده میکنم اما اصلا کیفیت نداره حتی در حالت معمولی هم سرعتش کم است شما چگونه با سرعت بالا دارید استفاده میکنید چکار کنیم که سرعتش خوب بشود
ممنون
دلایل زیادی داره کیفیت بد
1- کمبود پهنای باند ایرانسل
2- فاصله زیاد با دکل
3- شلوغ بودن منطقه شما
-
نقل قول:
سلام
ممنون
البته دوستان هم معمولا نتیجه بهترین تست های خودشون رو اینجا قرار میدن! و در بیشتر اوقات سرعت من هم مثل شما کم و بی کیفیت هست.
برای نمونه مثلا این سرعتی که من در اینجا الان قرار دادم مربوط به عالی ترین تستی هست که تا حالا کردم و نزدیک دکل بودم و در خیابون! توی محیط داخل ساختمون اصلا حتی سیگنال 4G و 3G هم اینجا نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]