تو مجسمه آزادینقل قول:
Printable View
تو مجسمه آزادینقل قول:
وقتی 5 ستاره شی ون میاد !
فهمیدم کدوم رو میگی....
ولی اونا شباهتی به ون ندارن...
توی خود بازی بنام truck شناخته میشه که به معنی کامیون - وانت یا در کل ماشین های سنگین گفته میشه
سلام
من توی اون مرحله که عکس bc هست صورتی نوشته گیر کردم
اونجا که میری سراغ فلوریان بعد با فلورین میری یه پارکی بعد من دیگه نمیدونم باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟
که بعد فلورین قهر میکنه و مرحله failed میشه!!!!
راستی توی این بازی نمیشه ماشین بخری یا اسپورت کنی؟؟
میگن توی بازی ماشین لامبر گینی هست میشه بگین کجاست اگه میشه یکی از دوستان که میدونه کجاست بره و از محلش توی نقشه یه عکسی بگیره و ایجا قرار بده/
میگن یه قلبی توی بازی هست اون کجاست و به چه دردی میخوره؟؟؟
یه دری هم هست توی مجسمه ی آزادی یه پلیس هم جلوش واستاده چه جوری باید برم تو؟
یه سرچ کوچیک:نقل قول:
پست 5886 :نقل قول:
دوست عزیز یه سرچ کوچیک می کردی جواب رو پیدا می کردی.باید با حفظ فاصله بری دنبالش.اگه زیاد دور بشی اونم منتظرت می مونه که بهش برسی و نرمش می کنه.یه کم که بری دنبالش می ره زیر یه پل و دمو می شه یه یارو می زنتش، شما باید اون رو بکشی.نقل قول:
نوشته شده توسط danial_4139
من تو بازی یه جای رسیدم که باید یه اوسگول که لباس صورتی تنشه رو ببرم ورزش کنه هر کاریش می کنم ناراحت میشه می خواد بره خونه ؟!
چه مرگشه ؟
موفق باشی
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3415786&postcount=5886
ممنون دوست مننقل قول:
من جواب سوال های دیگه هم را نگرفتم/
ممنون
نقل قول:
یعنی تو pc میشه تیونینگ کرد؟چه جوری؟میگه کار نمیکنه!!
دوست عزیزنقل قول:
منظورم ماشینهای تیونینگ شده بود .توی نسخه pc ماشینهای تیونینگی هست که توی نسخه xbox نیست.
قلبه تو مجسمه آزادی هستشنقل قول:
اون دره باز نمیشه از در بالایی باید بری اگه تونستی :27: بعد پله داره میری بالا عکس قلبه رو گرفتم تو صفحات پیشین
سلام من یه مرحله رسیدم که احساس می کنم آخرای بازیه ... اینجوریه که می رم پیش اون یارو که با نام J تو نقشه مشخص شده ، بعد به رومن زنگ می زنم بعد Kate زنگ می زنه سپس دو تا قسمت مختلف تو نقشه رو علامت می زنه و می نویسه تصمیم خودتو بگیر(Make your Decision ) ... می خواستم بدونم قضیه چیه؟؟!!