سرعن گند امشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بدتر از بد........نقل قول:
خرابتر از خراب...
البته الان که پست میدم بهتر شده!!!
دوستان عزیز یه خواهشی دارم من این سوال رو یکی دوبار پرسیدم دوستان جواب ندادن
من میخوام ببینم کسی که سرویس 128 داره با کسی که سرویس 1 مگ یا 2 مگ داره سرعت شبانه اش فرقی داره یا نه ؟!
چون من شنیده بودم سرویس شبانه با هر سرعتی که باشی برای همه یکسان هست
یعنی مثلا من الان اگر برم سرویس 2 مگ بگیریم شبانه برام فرقی میکنه یا نه ؟!!
مخصوصا دوستان کرجی که از سرویس صبا نت استفاده میکنن این سوال رو جواب بدن ؟!!
چون من می بینم بعضی از دوستان میان اینجا میگن سرعت خیلی پایین هست دیشب فقط 1 گیگ خورده ای بیشتر نتونستم دانلود کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدی ما هم ناراحتیم که سرعت شبانه پایین هست از 1 شب تا 6 صبح به زور زیر 80 مگ دانلود تونستیم بکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یعنی چی؟؟نقل قول:
توضیح میدی؟؟
نوشته کاربرهای نامحدود.... منظورش چیه؟؟
یه قانون من درآوردی که اول شاتل راه انداخت ، منظورش هم اینه که کاربرانی که سرویس اینترنت نامحدود دارند (غیر حجمی) اگه بیش از یه مقدار معین دانلود کنند سرعتشون محدود میشه .نقل قول:
سرویس های 512 به بالا این طور که دوستان میگن سرعتش شبانه خوب و ثابته و مثل 128 افت و خیز ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
من دومگ گرفتم شبا سرعت دانلود 220به بالاست
البته بگیر نگیر داره
من 128 نداشتم
عاقلانه نیست سرعت 128 با دو مگ یکی باشه تو ساعات رایگان
یکی از دوستام 128 داره خونشون چند قدمی ماست شبانه سرعت دانلودش 20 کیلوبایته.
از من که دیشب باز سرعت خوب بود چیزی حدود 1.8 گیگ دانلود داشتم :20:
128 داری یا بالاتر؟نقل قول:
عزیزان یک پیشنهاد دوستانه بهتون میکنم ، به هیچ عنوان طرف صبانت نروید ، خدمات و پشتیبانی بسیار ضعیفی داره و هیچ رسیدگی و اهمیتی به مشکلات و خواسته های شما نمی دهند.
بنده چیزی بعنوان پشتیبانی ندیده ام تا به امروز 6 سال هم مشترک این شرکت بودم ، برای جمع آوری اگر خواستید جدا بشوید اون وقت مشکل بوجود میاد و خیلی اذیت میشوید...تصور کنید اختیار خط خودتون رو نداشته باشید و با لحن تمسخر آمیزی شما رو بازی بدن و پاس بدن به فردا ها یا بگن درخواست جمع آوری زدیم ولی توی مخابرات درخواستی وجود نداشته باشه.
گول سرعت آنچنانی هم نخورید این ها همش موقتی است و برای جذب مشتری در کوتاه مدت، رگ خواب این جماعت دستشونه ، میدونن اگر مشترک شدید کمتر پیش میاد تغییر بدید و اگر درخواست جمع آوری هم بدید انجام نمیدهند.
این رو عرض کردم عزیزانی که جدید میخواهند از این شرکت تهیه کنند آگاه باشند و بیشتر تامل کنند ، تصمیم نهایی با خودشون هست.
شما 128 داري؟نقل قول: