اقا اين پارس افلاين قاطي كرده ها...!!!
هنوز نت مارو وصل نكردن امروز sms داده از دوشنبه 9 صبح سرويس شما به مدت 72 ساعت قطع خواهد شد لطفا از خاموش كردن مودم خودداري نماييد:18::27:
يعني چي اونوقت..!!؟؟؟
Printable View
اقا اين پارس افلاين قاطي كرده ها...!!!
هنوز نت مارو وصل نكردن امروز sms داده از دوشنبه 9 صبح سرويس شما به مدت 72 ساعت قطع خواهد شد لطفا از خاموش كردن مودم خودداري نماييد:18::27:
يعني چي اونوقت..!!؟؟؟
دوستان اگه بخوام یه قرارداد دیگه بگیرم پولمو بهم بر می گردونن؟؟؟ به فکر این افتادم که یه سرویس ارزون بگیرم با 100 گیگ ترافیک :دی
یک نفر جواب منو بده:31:نقل قول:
ره بهت پولو پس میدن.فقط تو زیر بار حرف زور نرو:20:نقل قول:
یه خبر بد برای تهرانی ها
احتراما بدینوسیله به اطلاع شما کاربر گرامی میرساند این شرکت با رعایت مفاد قرارداد فیمابین تنها بمنظور افزایش سطح خدمات در راستای جلب رضایت مشترکین، در حال ارتقاء تجهیزات خود میباشد.
بدین منظور سرویس اینترنت ADSL کاربران تهران در مراکزی که لیست آنها در ذیل ذکر شده است، در روز یکشنبه 1390/03/08 از ساعت 5 صبح به مدت 3 ساعت قطع خواهد بود.
آزادگان امامت رجایی مهدیه خوشقدم دیالمه محسنیان
13 آبان آل اسحاق سعادتمند نظری درزی قدس زارعی
ایروانی آیت سید الشهدا نواب رمضانی کلانتری صالح طبری
اشرفی بخششی شهدای گمنام هجرت مالک اشتر منتظری حکمت شعار
اکبری بختیاری عرب سرخی یزدانپناه کاشانی نصرالهی
ابوذر توحید عاطف نبوت کاظمیان الغدیر
بهشتی جعفری غریبی نهری محلاتی توکلی
پیروزی شیخ فضل الله فرد اسدی حق شناس مشهدی مهدی کرمی
یکی از بدترین ای اس پی هایی هست که تا حالا دیدم 128 گرفتیم سرعتم از 9 کیلوبایت بالا تر نمیره!!!
نگوووووو :دی
سرعت پارس آنلاین سمنان که حرف نداره به قرآن... 128ــم یه زمانی 230 تا دانلود داشت ، تا چن روز پیش هم 160 تا داشتم :دی امروز هم 256 گرفتم و سرعتم 240ــه :دی
چه عجب ما یک همشهری تو این سایت دیدیم!!!نقل قول:
سرعت پارس آنلاین سمنان که حرف نداره به قرآن... 128ــم یه زمانی 230 تا دانلود داشت ، تا چن روز پیش هم 160 تا داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز هم 256 گرفتم و سرعتم 240ــه
خط شما از کدوم مرکز مخابراته؟ مال من که از شهید قندیه تا به حال از 140 تا نتونستم بالاتر برم.تازه جدیدا دو ماهه که گاهی اوقات قعطی هم داره.
این ساعت 12:30 واسه من کم میکنه فقط یکبار کم نکرد دقیقا مراحلش چطوریه یکی میگفت 12:32 به بعد میزاره من که گیج شدم:18:
دیسکانت نکردم کم نکرد چون همیشه 12:29 دیسکانت میکردم:31: