نقل قول:
شما ساعت کامپوتر رو با سایت time.ir تنظیم کنید
ساعت دانلود رو بزارید 2:5 تا 7:59
Printable View
نقل قول:
شما ساعت کامپوتر رو با سایت time.ir تنظیم کنید
ساعت دانلود رو بزارید 2:5 تا 7:59
نقل قول:
آقا شما کجا تست کردی که مودم جیبی نمیگرفته؟
تهران یا بندر عباس؟
تو چه منطقه ای؟ سبز پررنگ تو نقشه؟ سبز کم رنگ یا ...
مرسی از توجهت به سوال من
دوست عزیز من کیفیت مودم رو گفتم حرف نداره، این مسئله جداست از کیفیت اینترنت. راجع به اینترنت مبین هم در مقایسه با ایرانسل برای شرایطی که من دارم بهتره ولی این به این معنی نیست که کیفیتش رو تایید کنم.نقل قول:
یه هر حال امیدوارم چراغ آنتنش برات فوووول باشه:31:
یه خبر جدید:
مبین نت داره یه سری مودم جیبی وارد میکنه که سیمکارت هم میخوره. یعنی میشه باهاش به GPRS هم وصل شد.
ظاهرش مثل همین جیبیاست فقط یکم قطرش بیشتره. نمیدونم حالا واقعا کسی که پول میده وایمکس میخره بازم میره پول بده برای استفاده از GPRS !!!!!!!!!؟؟
ولی اگه قیمت مودمش زیاد تفاوت نداشته باشه بنظرم می ارزه که آدم گذری تو جاده هم GPRS استفاده کنه. الان همه میگن عجب خوره اینترنتی هستیا:5:
درود
!!! & !!!نقل قول:
:31: :18: :31: :18: :31:نقل قول:
پس نتیجتا خوره های اینترنت !!! میرند میگیرند :31: :27:
شاد و پیروز و سربلند باشید
نقل قول:
فعلا این سرویس های فوق العادشو با اون شاهکار دانلود رایگانشو درست کنه بعد هی مودم بده بیرون
مردومو داره مودم باران میکنه به جای اینکه سرویساشو سرو سامون بده
از ساعت 12 صبح تا الان 12 شب مبین نت تو تبریز قطع هست پشتیبانی هم میگه اختلال هست یه نفر پیدا نمیشه که بگه اخه 12 ساعت هم قطعی
تقصیر مردمه که میرن این سرویس داغونو برای استفاده دایم میخرن و هر ماه پول میدن و هر روز هم به تعدادشون اضافه میشه. اگه تحریمش میکردن تا الان صد بار درست شده بود و پشتیبانی با وقاحت به مردم نمیگفت سیگنالتون ضعیفه! جوری میگن که انگار ضعف سیگنال به عهده مشترکه! انگار نه انگار که وظیفه اوناست بعد از فروش سیگنال خوبی ارایه بدن حتی اگر شده یه دکل اختصاصی دم خونه مشترک بزارن یا اینکه پولو پس بگیرن.نقل قول:
یه نفر فید بک تو اینتر نت داده بود که شدیدا تصیه میکرد نخریدنقل قول:
تهران بود
میگفت باور نمیکنید 100 متری دکل میرم میگیره.
سلام. تنظیمات مودم جیبی مبین رو واردین؟ متن یا pdf در مورد نحوه تنظیمات لطفا.نقل قول: