آره...منم گرفته بودم دقیقاً همین مدلی بود...سرعت روزانش که حداکثر خودشو میکشت 100 بعدم فوق العاده نوسان داشت...از 100 تا 7 کیلوبایت نوسان سرعت داشت...شبانش که یهو چند دقیقه ای به کل قطع میشد...:31:نقل قول:
Printable View
آره...منم گرفته بودم دقیقاً همین مدلی بود...سرعت روزانش که حداکثر خودشو میکشت 100 بعدم فوق العاده نوسان داشت...از 100 تا 7 کیلوبایت نوسان سرعت داشت...شبانش که یهو چند دقیقه ای به کل قطع میشد...:31:نقل قول:
سلام به همگی !
اینم یه پینگ رؤیایی از بیست نت !!!!:31: حال کنید !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شدیدا موافقم... اصلا از ده دیقه دیگه خودت خبر نداری.... یهو پینگه بهت حال میده اما 10 دیقه بعد چنان ضد حالی بهت میزنه که دیگه تزجیح میدی سیستمو خاموش کنی.... الان هم که دارم پینگ رو نگاه میکنم سرشار از تایم اوت...نقل قول:
آره پینگش خوبه.... تایم اوت یا نوسان پینگ که نداره؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوست عزیز ! تایم اوت و نوسان پینگ مطلقاً نداره !!!:31:نقل قول:
من از همون اولم میخواستم بیام مخابرات... اما 2 تا مشکل داشتم.... یک اینکه به سرعت شبانه نیاز داشتم اما چون گیگی 1900 تمن هست باز میشه یه کاریش کرد اما مورد دوم که دست و پا گیر تره این هست که این خطی که میخوام باش بیام مخابرات بدهی تلفن داره و هر وقت بخواد هزینه ADSL ام بیاد مجبورم این بدهی هم همراش بدم... الان هم زنگ زدم بیس نت گفتم راهی غیر از قبض تلفن واسه پرداخت هست گفت نه....نقل قول:
بعد یه چیز جالب توو بیس نت این هست که بعد از صحبت با کارشناسا باید بهشون امتیاز بدی... این خیلی فکر خوبیه... اینجوری کارشناسا هم مودبتر با مشتریا صحبت میکنن و هم این که مجبورن کامل و دقیق پاسخ بدن.. کاش همه شرکتا همین کارو کیکردن...
با سلام
دوستان میخواستم ببینم آیا فرق آنچنانی بین سرعت 256 و 1مگ در سرویس های شرکت بیست نت هسش یا نه؟
عجب اوضاعی شده ، میخواستم بیام همیار که اینم تو زرد از آب دراومد:sq_3:نقل قول:
از ماتریکس راضی هستی ؟ شبانه اش خوبه ؟
چه سرویسی داری و سرعت های شبانه و روزانه ات چنده ؟
اصلا طرف همیار نیا که بدبخت میشی... سرویس 256 سرعت روزانه اینقد نوسان داره که نگو... اصلا هم با فیلتر شکن سازگار نیست... شبانش هم همش قطع هست... والا من ماتریکسم روزانه هیچ شرکتی به پاش نمیرسه( حرف نداره)... حتی آسیاتک ( مرکز فیاض بخش هستم) والا واسه شبانه باید ماهی 4 گیگ بگیری که چون 3 ماه سه گیگ میگیرم ( باید سه ماه 12 گیگ بگیرم) شبانه رایگان ندارم اما شبانش که از ساعت 1/5 هست تایم اوت زیاد میشه ( در واقع همه شرکتا همینجورین ) ... بعد دانلودمم از 60 نوسان داره تا 100 ... حالا نمیدونم اگه رایگانم بشه همینقدره یا کمتر میشه...نقل قول:
اینم وضعیت کلی ماتریکس روزانه... حالا اگه شب بیدار بودم واست تستای شب هم میزارم...
دیروز بعد از ۲ماه که از درخواستم واسه گرفتن اینترنت از سپنتا میگذشت،دیدم داره واسم اس ام اس درخواست و تایید شماره اینا میاد که اول کار موقع ثبت نام ارسال میشه.
زنگ زدم بیست نت گفتم قضیه چیه گفت خطتون رانژه شده.کلی ما رو خوشحال کرد.
حالا نمیدونم راست گفتن یا هنوز سر کارم.
میخوام بپرسم از زمان رانژه شدن تا ارسال یوزر و پس چقدر طول میکشه؟
Sent from my X10i using Tapatalk 2