سلام
دوستان این ضریب اشتراک هایی که تو سایت آسیاتک برا هر سرویس زده الکیه!؟
1مگش ضریب اشتراکش 1 به 2 ؟!
Printable View
سلام
دوستان این ضریب اشتراک هایی که تو سایت آسیاتک برا هر سرویس زده الکیه!؟
1مگش ضریب اشتراکش 1 به 2 ؟!
دوستان قضیه این نامحدود طلایی و نامحدود برنزی چیه تو سایت زده برای نامحدود ؟
نا محدود طلایی سرعت واقعی نامحدود است مثلا شما 2 مگ طلایی بگیری سرعت دانلود باید 240-250 این حدود ها باشه ولی برنز ها ضریب اشتراکشون 1 به 10 است و سرعت خیلی پایینی دارند من چند مدت پیش خواستم 512 برنز بگیرم و از اونجایی که برای تمدید این طرح ها باید زنگ برنی بخش تمدید زنگ زدم خانم گفت نگیر پشیمون میشی و وسط ما هم نمی تونی عوضش کنی محدود بگیری گفت سرعت از 2-3 بالاتر نمیره که پشیمون شدم نگرفتم من هم یکمی برای تمدید سماجت کردم اما خب خانم انقدر بد گفت از این سرویس پشیمون شدم.نقل قول:
حالا این چلچله و سایر اینا که حجمی هستن ( مثلا 1 ماهه 3 گیگ ) اینا سرعت واقعی هستن ؟؟؟؟ ضریب 1 به 10 ندارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تعرفه چرا عجیب شد به نظر این طوری میاد
128
256
512
1مگ
2مگ
1به 6 و.... همه برای تبلیغات :27:
قیمت در اصل همون ولی این قیمت 1 به 2 که میشه 1 مگ با 30 گیگ حجم 64 بد نیست ؟!!
نامحدود چالاک سرعتش دانلودش چنده ؟ کسی میدونه ؟ :40:
سپاس
اینا دیگه از واقعی هم بالاترن :31: یعنی 128 من داشتم با سرعت 200 دانلود می کرد البته تو هر شهر و هر منطقه ممکنه سرعت متفاوت باشه. ضریب 1 به 10 هم که برای نا محدود ها هست که بدرد نمی خورهنقل قول:
من هر نوعی میگیرم بازم سرعت شبانه رایگانش افتضاحه !
من چابک 5 گیگ ماهانه دارم . شبا خیلی خوب بشه 30 40 هست !
بعضی وقتها هم خودش اتومات قطع نمیشه نزدیک ساعت 1 !
پیچیده شده !
من می خوام آسیا تک بخرم . رفتم تو سایتش سرویس های ارائه شده رو ببینم پیدا نکردم . میشه سرویس های ارائه شده رو بهم بدید یا آدرسشو تو سایت آسیا تک بنویسین . ممنون .
آقا خودم سرویس هاش رو پیدا کردم فقط سرویس های 128 نامحدود نقره ای و 128 10 گیگ سرعت دانلودشون چقدره ؟