من با pc tools file recovery تونستم mkv ریکاوری کنم باهاش تست کنیدنقل قول:
Printable View
من با pc tools file recovery تونستم mkv ریکاوری کنم باهاش تست کنیدنقل قول:
سلام دوستان...با یکی از درایوهام به مشکل بر خوردم...موقع باز شدن این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در discmanagment هم فرمتش به صورت raw در اومده:
اما وقتی با این برنامه تست کردم مشکلی وجود نداشت و فرمت رو همون ntfs نشون میده:
لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟چطور بدون فرمت اطلاعاتم رو بازیابی کنم؟
سلام
من یک هارد اکسترنال وسترن دیجیتال دارم مدل wd5000BMVV مشکل این هست وقتی که هارد رو به کامپیوتر وصل می کنم شروع به چشمک زدن می کنه و توسط کامپیوتر شناسایی نمی شود روی کامپیوتر دیگه هم تست کردم حتی کابل رو هم عوض کردم مشکل حل نشد. می خواستم بدونم که مشکل از چیست درست می شود یا نه؟
با تشکر
فایل سیستم اون پارتیشن raw شده ابتدا در my computer یک check disk برای فیکس کردن فایل سیستمش انجام بدین درست نشد با نرم افزار easeuse data recovery در مود complete recovery اطلاعات پارتیشن رو ریکاوری کنید و سپس پارتیشن رو دیلیت کنید ایجاد کنید و فرمت سریع برای ریکاوری نیاز به حجم اضافه داریننقل قول:
هارد رو به سیستم زدین یک عکس از disk managment سیستم بدیننقل قول:
هیچی نمی شناسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه کابل هارد درست باشه و روی سیستم دیگه هم تست شده باشه مشکل یا از سوکت دیتا هارد است یا برد یا فریم ویر هاردنقل قول:
هارد رو وصل میکنید موتور هارد کار میکنه ؟
بله موتور کار می کنه اول که وصل می کنم چراغ روشن می شود و بعد از چند ثانیه شروع به چشمک زدن می کند
سلام،هنگام ریخت فایل در هارد اکسترنال سیم هارد یه لحظه قطع شد و وقتی وصل کردم فایل ناقص ریخته و پاک هم نمیشه.چجوری فایل رو پاک کنم؟
هارد که وصل است یک بار explorer رو از تسک مینیجر end pocess بکنید دوباره ایجاد کنید با تایپ کردن explorer در قسمت new task در تسک مینیجر ببینید دوباره دیلیت میشه یا نه نشد با نرم افزار unlocker تست کنید برای پاک کردن فایلنقل قول: