قابل شما رو ندارهنقل قول:
اقایون خانوما ممنون بابت خبرها.موفق باشید
قابل شما رو ندارهنقل قول:
اقایون خانوما ممنون بابت خبرها.موفق باشید
امسال میترکونیم!
به نظر من بازی 3-1 یا 2-1 میشه!
خوبه ولی اگه 6تایی ها تکرار شه چه کیفی میکنیمنقل قول:
امسال میترکونیم!
به نظر من بازی 3-1 یا 2-1 میشه!
دوستان کمی در ارسال پست وسواس به خرج بدن بد نیست
خیلی از اخبار تکراری بود
و بعضی پستا خیلی بیش از حد با محتوا و اساسی
ضیافت شام سرخابیها لغو شد
با درخواست مدیران دو باشگاه پرسپولیس و استقلال و موافقت مدیر کل تربیت بدنی استان تهران، برگزاری ضیافت شام پیش از دربی لغو شد.
به گزارش مرجع خبري مدیران باشگاههای پرسپولیس و استقلال به دلیل حضور مربیان و بازیکنان این دو تیم در اردوی آمادهسازی خواستار لغو این ضیافت شدند. علیرضا مددی مدیر کل اداره کل تربیت بدنی استان تهران نیز در حمایت از دو تیم پایتخت با تقاضای مدیران آنها موافقت کرد.
قرار بود ضیافت شام سرخابیها به میزبانی اداره کل تربیت بدنی استان تهران، فردا (چهارشنبه) در هتل المپیک برگزار شود. این ضیافت در حالی لغو شد که کارت دعوت مراسم در اختیار مدعوین قرار داده شده بود
می گم با توجه به خبر قبلی فکر کنم دیگه بچه هایی که می گفتن مساوی می شه الان خوشحالن.
حتما:27::27::27:نقل قول:
pnnc: باشگاه پرسپوليس 30 ميليون ريال جريمه شد
باشگاه پرسپوليس از سوي كميته انضباطي به دليل تخلف تماشاگرانش جريمه نقدي شد
پس از بررسي كميته انضباطي درخصوص تخلفات تماشاگران، اين باشگاه به جريمه نقدي محكوم شد.
300 عدد صندلي از سوي تماشاگران ناراضي شكسته شده است. باتوجه به اينكه تمامي خسارات بر عهده تيم ميزبان است، بر همين اساس پرسپوليس به پرداخت 30 ميليون ريال محكوم شد.
تخلفات صورت گرفته دربازي دو تيم پرسپوليس و مس كرمان رخ داده بود.
براووونقل قول:
عجب پستایی میدین شما ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی آنالیز شده کار میکنید و اینا !
وری گود و تبارک الاه احسن اخالقین و جمیع المخلوقین
قابل ندارهنقل قول:
براووو
عجب پستایی میدین شما !
خیلی آنالیز شده کار میکنید و اینا !
وری گود و تبارک الاه احسن اخالقین و جمیع المخلوقین
از طرف فاطمه
دلیله تکراری بودن بعضی خبر ها اینه که ما فقط تیتر خبر هارو نگاه می کنیم بعدا سر فرصت که میخونیم میبینیم تکراریه