بچه ها يه برنامه كه بصورت اتومات
صدا رو ضبط كنه
هم وقتي من زنگ ميزنم هم طرف مقابل زنگ ميزنه به گوشي
آخه ايني كه رجيستر كردم
ديگه اصلا ماشالله كار نميكنه!
منتظرم
خيلي فوريه
مرسي
يا حق (:
Printable View
بچه ها يه برنامه كه بصورت اتومات
صدا رو ضبط كنه
هم وقتي من زنگ ميزنم هم طرف مقابل زنگ ميزنه به گوشي
آخه ايني كه رجيستر كردم
ديگه اصلا ماشالله كار نميكنه!
منتظرم
خيلي فوريه
مرسي
يا حق (:
یاسین جان فکر کنم بری تو درخواست برنامه زودتر به جواب می رسی
در ضمن اگه کسی داشت با دیدن همون پست اول می زاشت دیگه نیازی به پست های بعدی نبود
ممنون
چــــــــــــی مــــــــیــــــگــــــــ ــــــــــــی... D: خب چه ربطی داره.؟؟؟ بابا یه چیز بگین. چیز جدید تو 5700 کشف کنید مثل قدیما. (سال 40-41) یادش بخیر. D:
اون موقع ها همه جوون بودن و خام. این گوشی های سری ان هم شاخ نشده بودن. شاخ گوشیا ان95 معمولی بود. الان ان95 8گیگ و ان81 و ان82 و ان78 و ان96 و اینا به این بدبخت فرصتی نمی دن که کشف بشه که. دیگه تازگی و جذابیت این گوشی هم تموم شد. ولی چیکار کنم دوسش دارم.ولی با استیل ان81 خیلی بیشتر حال میکنم. گوشی ما قیافه نداره اصلا. اگه ازین قابا که پایین بالاش مشکیه پیدا کنم اون قسمت وصطشم مشکی باشه حتما می خرم. اصلا دیگه با این شکل مسخرش حال نمی کنم. ولی بازم دوسش دارم. لامصب نسبت به اکثر گوشیا سرتره. با گوشیهای جدید سری ان هم به نظر من قابل مقایسس.نقل قول:
من یه قاب مشکی خریدم 3800 .کیفتش بدک نیست.مخصوصا صفحه کلیدش که تقریبا در حد صفحه کلید فابریکه ولی یه کم سفت تر.
من قاب گوشیمو 10 تومن خریدم
بهزاد مثل قاب گوشی من میخوای ؟.....ولی عجب گوشی لامصب من 5700 داشتم خر شدم فروختمش ان73 گرفتم بعد اونم فروختم دوباره 5700 گرفتم دیگه نمیخوام بفروشمش تا وقتی که .....
خیلی گوشیه خریه
زاهدان ميدن 15تومن!!!نقل قول:
10 تومن
بچه ها يه سوال فني داشتم
يكي سيمكارت رو گزاشت تو گوشي
بعد نوشته پاك موجود نميباشد يه همچين چيزي
سيم سوخته؟!!!!!!
من گزاشتم تو 5700 ولي ارور داد و نشد برم تو تنظيمات پاك يا پين وارد كنم
چيه جريانش؟
يا حق (:
بچه ها قاب خوب پيدا ميكنيد و راضي هستيد آدرس بديد ما هم ببريم به فيض برسونيم
من هنوز قاب فابریک روشه گذاشتم .. گذاشتم حسابی داغون بشه بعد عوضش کنم !!
مال من هم هنوز قاب فابریک روشه. قرمزه ولی داره مشکی میشه!!! D:
قرمزش خیلی زود چرک میگیره.
قاب غیر فابریک بد نصب میشن. یه تیکش بیرون یه تیکش درون.