دیشپ 250 گیگ دانلود کردم :)))
روز به روز ایرانسل سمت ما داره بهتر میشه .. روی Nat 3 تو کنسول سرعت 12 Mb/s میره
بعد از عید مودمشو بگیرم ADSL ـــو پرت کنم اونور
یک مقدار قیمتو بیاره پایین FCP ها به خاک سیاه میشینن
Printable View
دیشپ 250 گیگ دانلود کردم :)))
روز به روز ایرانسل سمت ما داره بهتر میشه .. روی Nat 3 تو کنسول سرعت 12 Mb/s میره
بعد از عید مودمشو بگیرم ADSL ـــو پرت کنم اونور
یک مقدار قیمتو بیاره پایین FCP ها به خاک سیاه میشینن
من این مشکل رو از همون ابتدایی که از ایرانسل استفاده کردم، داشتم....خیلی هم خوش شانس باشم، یک خط در میون تصایور لود میشن.!نقل قول:
با فیلـــترشکــن، تصاویر کامل برام لود میشن.
تو مخابرات هم همین وضعه . مشکل از isp هستشنقل قول:
TapaTALK
منم تایپ ۳ میگیرم . برای وصل شدن به پارتی و psn مشکلی نداره . فقط ایرادش اینه توو بازی های رقابتی برای پیدا کردن حریف خیلی طول میده و تقریبا ۵۰ درصد حریفا رو نمیشناسه اما اگه پیدا کنه چون ثبات پینگش خیلی خوبه کاملا بدون لگ بازی میکنم . واقعا اگه این ایراد رفع میشد من فردا adsl رو جمع میکردم چون واقعا بهترهنقل قول:
پارس انلاین با اینکه nat 2 میگرفت روی Live .. سرعت دانلود 800 بود ولی ایرانسل عالی بود .. دقیق چند ماهه دارم چک میکنم ایرانسل حجم دزدی نداره برعکس پارس آنلایننقل قول:
متاسفانه امروز کلا ایرانسل نتش برا من قطعه کسی این مشکل رو در اصفهان داره ؟؟
درودنقل قول:
برای بنده هم 4G , 3G سیگنال هست ولی قطعه کلا
بندرعباس هم به همین شکل هست متاسفانه قطع شدهنقل قول:
سلام دوست عزیز همونطور که خودتون هم گفتید سایت ایرانسل ممکنه مشکل داشته باشه و اطلاعات کامل رو نداشته باشه..من کاری به سایت ایرانسل ندارم ,من نظرات کاربرانی که این گوشی رو دارن خوندم و دیدم که فورجی پلاس رو ساپورت میکنه ....اینم آدرسش خودتون نظرهای دارندگان این گوشی رو بخونید...آخرای همین صفحه یکی از کاربرا روش فعالسازی فورجی پلاس برای این گوشی رو توضیح دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امکان داره در آینده مدل a1687 آیفون 4g+ ساپورت کنه؟(اگه ساپورت نمیکنه گوشی رو بفروشم)نقل قول:
دوستان منظور از nat 2یا nat 3 چیه؟!
ممنون
به احتمال ٩٩٪ تغيير نخواهد كردنقل قول:
چون اپراتور سرمايه گذاري سنگيني روي فركانسها ميكنن و جدا از اون دست اپراتور هم نيست بيشتر دست سازمان تنظيم مقررات
فروش و تعويض گوشي به خاطر فورجي پلاس به نظر منطقي نيست
مگر اينكه دانلودر باشين اونم با مودم ميشه حل كرد
مخصوصا الان كه مودم cat6 هم اورده ايرانسل
با سپاس
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
نه دیگه ساپورت نمیکنه . درمورد تعویض گوشی هم اگر استفاده از پلاس خیلی برات مهمه و نمیخوای از مودم پلاس هم استفاده کنی عوض کن . ولی اگه میخوای بعدا مودم پلاس بگیری گوشی رو تعویض نکننقل قول:
سوال ما جواب نداره عزیزان؟!
نت 2 نیمه بسته هست 3 بسته هست تو بازی خوب نمیتونن بهت وصل شن اگه اینجوری باشه تو پلی استیشن اینجوری مینویسهنقل قول:
سرعت 4جی و 3جی ایرانسل در شهر بروجرد 6 ماهه افتضاح هست. امروز که دیگه کلا روی 200 کیلوبایت بود سرعت دانلودش ...:n28::n24:
محدودیت مگه ساعتی ۲۰ گیگ نیست ؟نقل قول:
شما چطور تونستید بین ساعت ۲ تا ۸ صبح که جمعا ۶ ساعته این مقدار دانلود داشته باشید ؟
ایشون سرعت دانلودش خیلی بالا بوده و در یک شب احتمالا 4 تا بسته نامحدود سه ساعته خریدهنقل قول:
وقتی حجم بسته زودتر از زمانش تموم شه میتونید دوباره بسته نامحدود بخرید
ایشون باید سرعت دانلود ثابت و حداقل 12.6 مگابایت بر ثانیه داشته باشه تا انقدر دانلود کنه تو ۶ ساعت که فعلا کسی همچین سرعتی نداشته و نداره (101 مگابیت بر ثانیه) مگر لحظه ای (دوستانی بودن که در ابتدای راه اندازی 4G+ تا 150 مگابیت هم داشتن ولی بعدا پایین اومده)البته دروغ که کنتور نداره شما سخت نگیر:n08:نقل قول:
دیگه گندشو ایرانسل در اورده سرعت با فورجی پلاس انتن فول بهترین سیگنال سرعت ۱۲ مگ هست اخه با شکایت که چیزی درست نمیشه با فورجی معمولی ۱۴۵۰ کیلو هست واغعا نمیدونم تو ایرانسل چه خبره در ضمن ۷ نفر تو سطح مشهد همین مشکلو دارن که خودم شخصا دیدم
sent from lenovo k3 note
اينجا كه عالي هستنقل قول:
سمت طلاب
حالا يا نزديك حرم هستيم سرازير شده اينور يا كلا خوب شده
بالاتر از ١٠٠ مگ زدم روي پلاس
باند ٧ هم روي ٥٠
-----------------
حالا زياد سخت نگيريننقل قول:
انشاءالله كه درست ميگن
دوستان نوت 5 4.5 را ساپورت میکنه؟
هرچی میرم تو سایت ایرانسل مدل گوشی را میزنم سامسونگ اون بخش دومش نمیاد که خانواده گوشی انتخاب کنم.
IMEI هم چون گوشی را هنوز نخریدم ندارم که از قسمت بالایی سرچ کنم.
ارهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سرعت من هم چند شبی هست واقعا داغونه مثل این که باید عادت کنیم نهایت به ده مگابیت برسه در حالی که چن روز پیش ۵۰مگ هم بود شاید باز دمعید و پهنای باند رو دادن شهرهای توریستی مثل مشهد وشمال
برادرم برای سفربه مشهد رفته برای مکالمه انتن نمیداد متاسفانه البته هتلش نمیدونم کجاستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اره نسل ۳ش خیلی پوششش ضعیف، بر خلاف گفته یکی از دوستان هیچ جا از فرکانس ۹۰۰ روی ۳جی خبری نبود، و از ۴جی تا سویچ شه رو ۲جی خیلی طول میکشه و گاهی میگه در دسترس نیست، و Volte هم هنو موجود نیست...نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
روی گوشی IPHONE 6S وقتی از 4.5g استفاده می کنی اون بالای گوشی چه علامتی باید بیاد؟
فكر كنم فقط ي مدل ساپورت ميكنه از 6s هانقل قول:
همون علامت LTE فرقي نميكنه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
طبق سایت ایرانسل بعضی مدل هاش ساپورت نمیکنهنقل قول:
بین 6s ها فقط مدل نامبر A1700 پلاس ایرانسل رو ساپورت میکنه .نقل قول:
میشه بگید کدوم مدله هاش؟نقل قول:
N920C که ماله خاور میانه است ساپورت میکنه؟
داخل سایتش مگه نیست؟
.نقل قول:
شما حرص نخور برات خوب نیست جوش میزنی
گوشی من Xiaomi mi5 هست که به قول خود ایرانسل 4.5g رو هم پشتیبانی میکنه. ولی نهایت سرعتم تا 1.2 مگابایت بیشتر نمیره. برنامه اندرویدی هست که بتونم بین دکل های مختلف سوییچ کنم؟ گوشیم روته.
احتمال داره سایته ایرانسل اشتباه کنه؟نقل قول:
چون تو مشخصاتش نوشته cat6 هست و یک مدلشم cat9 هست.
مشکلی هم با باند 3 و 7 نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که به تو فشار اومده که فهمیدی دستت رو شده و اومدی ریپلای کردی برو شیرت خشک نشه بچه جون "در آغاز فعالیت":39:نقل قول:
قبلا با مودم z6000 (مودم ۴g پلاس هست)تست سرعت داشتم جالب نبود زیر ده مگابایت سرعت داشت؛کدوم مدل رو توصیه میکنی؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk