128 قانونی باید 16 بده دوست عزیزنقل قول:
مگه این که از اون خرشانس ها :n10: باشی که واست میشه 10 مگ!!!
Printable View
128 قانونی باید 16 بده دوست عزیزنقل قول:
مگه این که از اون خرشانس ها :n10: باشی که واست میشه 10 مگ!!!
سلامنقل قول:
نه آقا جان چرا ظلم ؟!!! مگه نمیدونی خون تهرانی ها رنگین تر از خون ماهاست... تازه خوزستان بعنوان منطقه محروم بحساب میاد
موفق باشید
خیر دوست عزیز قانونا باید بین 2 تا 16 کیلوبایت باشه البته اگر ضریب اشتراک 1 به 8 باشه یعنی تا زیر 2 کیلوبایت نیاد اونا تخلفی انجام ندادن.نقل قول:
نقل قول:
سلام
آیپی حال حاضرتون که سرعت 10 کیلو دارید, با چند شروع میشه؟
موفق باشید
سلامنقل قول:
دست روی دست نذارید... برای 195 ایمیل بدید و شکایت تنظیم کنید
فایده ای نداره که توی فروم بشینیم و بررسی انجام بدیم
من هم ایمیل زدم و هم یه شکایت ثبت کردم... به هر حال صدای یکنفر هیچ تعثیری نداره
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
|
باسمه تعالی
با توجه به افزایش نارضایتی ها از خدمات مخابرات استان خوزستان برآن شدیم تا با طرح شکایتی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جهت مرتفع کردن مشکلات اینترنت استان عزیزمان حرکتی موثر انجام دهیم. بخشی از این مشکلات مربوط به انحصاری شدن، نحوه مناقصات انجام شده در زمینه واگذاری اینترنت استان و حذف شدن شرکت های ارائه اینترنت از بازار رقابت به دلیل وجود موانع و مشکلات بوده که باعث افت کیفیت خدمات گردیده است.
پس از خارج شدن شرکت هایی مانند اوآسیس کیش، ضحی کیش، نیماد و ... از عرصه رقابت، شرکت اکسین به عنوان تنها شرکت ارائه دهنده اینترنت استان خوزستان فعالیت ضعیف خود را در کمال آرامش و بدون ترسِ از دست دادن مشتریان اینترنت در فضایی بدون رقیب ادامه داده است. با نگاهی به پیشرفت ها و خدمات نوین ارائه شده در سایر استان ها به این نتیجه میرسیم که نه تنها اینترنت خوزستان در سالهای اخیر پیشرفت قابل ملاحظه ای نداشته بلکه از ارائه خدمات اولیه خود نیز عقب مانده است. از آنجایی که سکوت مشترکین اینترنت استان به منزله رضایت از خدمات محسوب می شود لذا تاکنون هیچ اقدامی در جهت حل مشکلات اینترنت استان از طرف مسئولین ذیربط انجام نشده است.
هم اکنون با توجه به مشکلاتی عدیده پیش آمده مانند گرانی اینترنت نامحدود، کندی، اختلالات مکرر، پینگ بالا، پشتیبانی ضعیف 2020 و ناتوانی این شرکت در اداره شمار بالای کاربران اینترنت، از مشترکینی که از شرایط رخ داده نارضایتی دارند تقاضا میشود که با ثبت شکایات خود در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در زمینه خدمات ضعیف شرکت مخابرات استان خوزستان به بهتر شدن وضعیت اینترنت استان کمک کنند.
شایان ذکر است که هر چه تعداد شاکیان محترم افزایش یابد، پیگیری و رفع مشکلات توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تسریع خواهد یافت.
با تشکر
برگرفته شده از ali-abad.blog.ir/post/47
متن خوب بدید میفرستیم من که خودم ناراضیم...
دوستان ای دی اینستاگرام adsl مخابرات(شرکت راهنمای فردا) (نمایندگیadslمخابرات)khozadsl هست کامنت بزارید مشکلاتشو بگید
نقل قول:
سلام
تا زمانی که من قانون رو بالای سرم احساس نکنم به اعمال غیر قانونی ام ادامه میدم ... حالا توی اینستا گرام خود مخابرات به خوشون شکایت کنیم :n04:
باید شکایتمون رو پیش قاضی ببریم تا بهش رسیدگی بشه ... که قاضی همون 195 هست!
ولی میدونم که هیچ تغییری ایجاد نمیشه... نه اینکه تقصیر 195 باشه هااا ... نه ... تقصیر خودمونه که وضعیتمون اینه!! اینجوری مخابرات خوزستان قیمت میذاره... اگر 4 بار بصورت قانونی حالشو میگرفتیم دیگه جرعت همچین کاری رو نداشت.. وقتی من اینترنت نامحدود میگیرم (قضیه برای چند ساله قبله که 512 نامحدود داشتم 25تومن) و برای 2 هفته اینترنتم قطعه ولی وقتی وصل میشه فقط 2 هفته دیگه ازش تونستم استفاده کنم و مهلت زمانی من به پایان رسید... زنگ زدم گفتن باید تمدید کنی!!!:n04:
البته اونموقع 195 نمیشناختم (نمیدونم بود یا نه) ... ولی حالا 195 هست و باید شکایت کنیم موقع ثبت شکایتمم همه اطلاعاتمو گرفت به همین دلیل مطمعنم و رگم رو گرو میذارم که همه میگن ..ای آقا حالا میفهمن اذیتمون میکنن شرط میبندم که 2 نفر بیشتر شکایت نمیکنن
به هر حال توی اینستا و تلگرام و ایمیل به خود مخابرات هیچ فایده ای نداره ... باید به کدخدا شکایت کنیم
موفق باشید
نهایتش مثله قبل دوباره برش میدارهنقل قول:
سلام دو روز از اشتراک کم کردن دلیلش چی هست چند نفر دیگه هم پرسیدم به همین صورت آیا شما هم:n34:
سلامنقل قول:
همچنان بر سر حرفم هستم که 2 نفر بیشتر شکایت نمیکنند و دلیلش هم کاملن واضحه ... همین ها میشه تفاوت ما با اروپا غربی و امریکا شمالی
یاد یه ضرب المثل افتادم: آقا کی داده کی گرفته!
40 تومن اینترنت نامحدود با سرعت 10 کیلو
خوش و موفق باشید
این متن رو همین الان یه هویی نوشتم
هرجاش اشکال داشت خودتون میتونین عوض کنین، اگر هر کدوم از این مشکلات رو ندارین میتونین اون قسمت رو پاک کنین...
باسمه تعالی
مسئول محترم بررسی شکایات سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
با سلام
احتراما به استحضار می رساند اینجانب ................ با شماره تلفن ................... مشترک اینترنت ADSL مخابرات استان خوزستان / شهرستان ........ در خصوص قطعی های مکرر، کاهش و پرش مداوم Snr، کیفیت پایین پینگ ( Time Out بالا )، تبعیض در ارائه اینترنت به افراد مختلف ( برای مثال اینترنت 2048 مگابیت خریداری شده توسط برخی افراد معدود بالای 10240 مگابیت سرعت دارد که با اصول اخلاقی و اسلامی تداخل بسیاری دارد و می تواند باعث خروج بیش از پیش مشتریان اینترنت از این شرکت شود )، عدم پاسخگویی و رفع مشکل مناسب پرسنل مرکز 2020، تهیه زیرساخت ip های بی کیفیت از شرکت های نامعتبر اینترنتی کشور و علی الخصوص تفاوت قیمت سرویس های اینترنت با دیگر استانهای کشور از جمله استان تهران خواهان تذکر جدی به مسئولین ذیربط استان خوزستان بوده و نیازمند اینترنتی هم سطح با استان های دیگر - و نه کیفیت بیشتر نسبت به آنها - چه از نظر قیمت و چه از نظر حجم و ... می باشم.
همانطور که مستحضرید در همین هفته، مخابرات استان خوزستان طرح تعرفه نامحدود خود را ارائه کرد ولی افرادی مثل ما توان خرید آن را ندارند! چرا؟ به جرم اینکه در "خوزستان" زندگی می کنند و قیمت اینترنت اختصاص یافته به ما، باید چندین برابر استان های دیگر - به خصوص تهران - باشد.
برای نمونه می توان مثال زد که اینترنت یک ماهه 1 مگابیت در استان تهران 418.300 ریال بوده که همین اینترنت - با کیفیت بسیار کمتر - در استان خوزستان 1.471.500 ریال - چیزی در حدود 3 برابر - می باشد.
در پایان خواهشمندیم با یک تصمیم انقلابی، مردم رنج دیده خوزستان را - که سالهاست مورد بی مهری قرار گرفته اند - از ظلمی دوباره رهانیده و ثابت فرمائید که "ایران فقط تــهــران نیست"!
با تشکر فراوان
نام و نام خانوادگی
تاریخ
دوستان پیج اینستاگرام رهنمای فردا چند نفری اومدن کلا از همه چیز راضی هستند خداییش اینا چه جوری فکر میکنن اصلا چیزی حالیشون هست خودتون هم در این پیج میتونید ببینید
khozadsl
حرف شما صحیحه. اما چند وقت پیش که اینترنت بشدت قطع و وصل شد یکی از کاربران از طریق 195 از شرکت راهنمای فردا شکایت کرده بود و نتیجه گرفت. علاوه بر رفع مشکل رینج آی پی این کاربر، بهش 4 گیگ ترافیک رایگان هدیه هم دادن. 100 نفر که پاپیچ مخابرات بشه به خودشون میان.نقل قول:
نقل قول:
سلام
این میشه اجرای قانون
حالا فکر کنید 1000تا شکایت به 195 برسه... اونوقته که 195 گوش مخابرات خوزستان رو میپیچونه و دیگه مخابرات نمیمونه منتظر که ببینه کی شکایت میکنه و بعد بهش ترافیک رایگان بده.... برعکس مخابرات دیگه زیرآبی نمیره و هوای همه کاربرها رو خاهد داشت
البته اگر کسی شکایت کنه
اگر هم میخاد اینترنت نامحدود رو برداره... خب برداره به درک ... بهتر از اینه که احمق فرضمون کنه و با هزینه بالا سرعت پایین بده
واقعن نمیدونم چرا هیچکسی شکایت نمیکنه ... نمیدونم شاید هم من اشتباه میکنم و همه راضی هستند!!!!!!!
موفق باشید
منم شکایتم رو در خصوص قیمت ثبت کردم، قبلا که بخاطر برداشته شدن سرویس نامحدود شکایت کردم شکایتم رو رد کردن
دوستان دیگه شما هم شکایت تنظیم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی که سرویس 2 مگ رو داره..این که پرتش رو 2 مگ بسته شده باشه یا 10 مگ فرقی تو سرعت دانلودش داره؟!(با فرض نرمال بودن snr در هر دو حالت)
آره چون از اکانتینگ سرعت رو بالاتر میبندن، دو مگ رو فکر میکنم حدود 5 مگ میذارن و اگه داون استریمت 2 مگ باشه بیشتر 2 نمیگیری، البته شبانه که نصف سرعت اصلیت میاد خیلی وقته دانلود نکردمنقل قول:
نامحدودا سرعت دانلودشون اسمیه؟
اسمی و کمترنقل قول:
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
نقل قول:
سلام
باید بگم (البته قبلن هم گفتم) از چند مورد اینترنت مخابرات راضی هستم ... یکیش نحوه پاسخ دهی اپراتور که البته بعضی اوقات به شعورم توهین میکنند... اکثر اوقات پاسخگویی و پیگیری عالی داره... ولی در کل از اینترنت مخابرات ناراضی هستم
قطع و وصل شدن - آیپی مزخرف - جدیدن هم زرنگ شده ... موقع دانلود شبانه که میشه چند دقیقه قبلش یا بعدش لینک میپره و بعد آیپی مزخرف میاد! اینجوری سرعتم میره روی 20 تا دیشب هم همین اتفاق دوباره افتاد ولی سریع چند بار ریستارت کردم تا آیپی خوب گرفتم
اگر از همه چیز راضی هستند فقط 2 حالت داره...
1.اینترنت رو فقط برای مسنجرها استفاده میکنند
2.از عوامل خود مخابرات هستند
موفق باشید
2مگ تو اکانتینگ رو 650k ست شده شما تا دان استریم 6مگ سرعت دانلودتون با سرویس 2مگ بالا میره از 6مگ به بعد دیگه زیاد نمیشه دان استریمتون چه رو 6مگ باشه چه رو 20 مگ سرعت از 650 بالاتر نمیره ولی اگه رو 2مگ باشه 230 تا بیشتر نمیدهنقل قول:
درود امشب سرعتها پایین چقدر:n34:
سلامنقل قول:
تا زمانی که همه راضی هستند وضعیت همینه
تا زمانی که همه نشستن تو خونه و فقط توی این فروم اعتراض میکنند وضعیت همینه (خودمم همین بودم ولی دیگه نمیشه تحمل کرد)
تا زمانی که کسی اعتراض نکنه وضعیت همینه که هست ...
موفق باشید
عزیز وقتی خروجی بد باشه یعنی هیچی کار مفیدی انجام گرفته نشده این پشتیبانی که میگی بعضی مواقع خوبه میتونستن این مشکلات رو حل میکردن ، اینها فقط دنبال اذیت و ازار مردم هستننقل قول:
به عنوان نمونه: ساعت رایگان سرویس ها باید راس ساعت ۱ شروع بشه ولی از ساعت ۱ و ۱۵ دقیقه شروع میشه و راس ساعت ۶ تمام میشه اون ۱۵ دقیقه افرادی که اطلاع ندارند از حجمشون میره یا دیسکانکتی های که راس ساعت ۱ انجام میشه که مشکل برای استفاده کاربر درست بشه
وقتی که سرویس هاشون مشکل درست میشه که البته همیشه دارند تمام ضرر و زیان متوجه کاربره و هیج جبرانی صورت نمیگیره از طرفی زنگ هم میزنی اعتراض کنی باید به پشتیبانه بگی من معذرت میخوام که سرویس هاتون مشکل داره تحت هر شرایطی چیزی رو درست نمیکنن و فقط میگن مودم رو از برق بکش!
اینم شد اینترنت؟ سرعت بوق ، قطع و وصلی زیاد ،پینگ بالا، تایم اوت وخشتناک ، یه بار زنگ زدم بهشون که یه پشتیبان حضوری بفرستن بهش گفتم هزینش چقدر میشه میگه من نمیدونم میخواد باهاش چ کار کنید!!!!!!!!!!! به نظرتون میخوام باهاش چ کار کنم؟
سلام
دوستان, بهترین کار در حال حاضر برای دانلود ... ایرانسل طرح 5 گیگ هفتگی هستش (البته اگر نسل 3 و نسل 4 آنتن میده)
هر هفته چند طرح میگیرم و خیلی خوبه... مثل من اشتباه نکنید و طرح های نامحدود نگیرید که سرعت بسیار پایین هست
اگر سازمان ملل این سرعت رو ببینه مسعولین اینترنت مخابرات رو به وحشیگری متهم میکنه
موفق باشید
صفحه اینستاگرامشون رو بستن...
کاشکی یه جوری بشه کلا جمع کنن برن
چند وقتی میشه به طرز فجیعی اینترنت داغونه:n34::n34::n34::n34::n34:
بچه ها تو اینستا کسانی که ازشون انتقاد کنن رو بلوک میکنن
حتی تحمل انتقاد هم ندارند...
شرکتی که کاربرای خودشم بلوک میکنه به چه دردی میخوره...
سلامکسانی هم که تعریف میکنند ...نمیگم همه ... ولی اکثریت از عوامل خود مخابرات هستنالبته این مورد تابلو هست و نیازی به گفتن نیستموفق باشیدنقل قول:
جالبه همیشه دارن برای حل مشکل پیگیری می کنن ولی معلوم نیست کی !!!..شاید این جمعه بیاد!!!
حتما همگی شکایت خودتونو ثبت کنین نهایتش نامحدود رو بر میدارن که با این قیمت ها بدرد هم نمیخوره، اما اگه شکایت ها زیاد باشه پیگیری بهتر میشه، حق گرفتنیه دادنی نیست.به بقیه که مخابرات دارن هم بگید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر شما در ضمن شکایت دیگه ای هم میخام بفرستم با موضوع برداشته شدن اینترنت نامحدود مثلا اینترنت قم یه سرویسی داشت مثل شاتل لند ... شبیهش بود... به ادمین لینک میدادی و ادمین در اینترانت آپلود میکرد و وقتی شما دانلود میکردی ... هیچ ترافیکی کم نمیشد و یا اینترنت تهران که ماشالا اونها خونشون رنگی تره و کلن اینترنت نامحدود و ارزون دارند باید اعتراض کنیم که اگر نامحدود هم خاستن بردارند.... به چیزی شبیه شاتل لند بذارن موفق باشیدنقل قول:
آقا چرا ما نمیتونیم شرکتی غیر از مخابرات انتخاب کنیم؟
خیلی زوره بخدا
ما مخابرات نخواییم کی و باید ببینیم؟
فیبر نوری رو شرکتی غیر از مخابرات سرویس نمیده تو اهواز؟؟؟؟
فیبر نوری بیشتر کاربراش رو اسیاتکن و مسی بیشترا رو سروش رسانه هر کی که مشکل سرعت و قطعی داره رو سرور خود مخابرات نیست وگرنه خود مخابرات هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
سلام دوستان سرعت دانلود روی سیم مسی برای 5 مگ یا ده مگ چنده ؟اصلا میشه ؟من الان 2 مگ محدود دارم سرعت دانلودم 600 یا 700 هستش
میشه بگین منظورتون از قسمت قرمز رنگ چیه؟!نقل قول:
خیلی مسخرست که مخابرات حتی نمیتونه واسه کاربراش IP تهیه کنه و از شرکت های دیگه میخره اون هم مسیر های بی کیفیت با پینگ بالا و پهنای باند پاییننقل قول: