خوب پس خوشبحال همشهریامون:n02: .نقل قول:
در ضمن این تعرفه 60 گیگ یکساله ک گفتم همون طرح بهار تا بهار بود ک الان مهلتش تموم شده فکر میکنم سراسری بوده برای همه استان ها.
موفق باشید
Printable View
خوب پس خوشبحال همشهریامون:n02: .نقل قول:
در ضمن این تعرفه 60 گیگ یکساله ک گفتم همون طرح بهار تا بهار بود ک الان مهلتش تموم شده فکر میکنم سراسری بوده برای همه استان ها.
موفق باشید
مخابرات مشهد که اصلا شبانه رایگان نداره در ضمن مخابراتت تمام استانها طرح های مقططعی دارن و هیچوقت ثابت نیست الان ممکنه تو استان فارس هم دانلود شبانه رو به کلی بر دارن خلاصه کلام اینکه مخابرات حساب و کتاب نداره پلانهاش وولی شرکتهای ندا طرح هایی که دارن پایدارتر و طولانی تره نسبت به مخابراتنقل قول:
- - - Updated - - -
مخابرات مشهد که اصلا شبانه رایگان نداره در ضمن مخابراتت تمام استانها طرح های مقططعی دارن و هیچوقت ثابت نیست الان ممکنه تو استان فارس هم دانلود شبانه رو به کلی بر دارن خلاصه کلام اینکه مخابرات حساب و کتاب نداره پلانهاش وولی شرکتهای ندا طرح هایی که دارن پایدارتر و طولانی تره نسبت به مخابراتنقل قول:
- - - Updated - - -
حذف شود لطفا
سلام دوستان
من سرویس 4 مگ حجمی از اسیاتک دارم سرعتم داخل speed test معمولا 500 کیلوبایت هس سرعت دانلود هم با idm از سایتای داخلی معمولا حدود 500 یا 600 هس ولی تا 900 یا 1 مگ هم دریافت میکنم البته گاهی هم سرعتم داغونه یعنی زیر 100 یا 50 کیلوبایت که حالا از این زمان ها که خیلی داغون هس بگزریم بنطرتون کیفیت سرویسم چطوریه؟؟؟:n36:
یه چیز دیگه هم اینه که من هر سرویسی با هر سرعتی بگیرم همین سرعت را دارم حداقل تا 4 مگ که تا حالا گرفتم اینجور بوده
سلامنقل قول:
به نظر من که خوب نیست من هر سرویس حجمی بگیرم حتی 128 دانلود از سرور های داخلم کمتر 1 مگ نمیاد.
ولی دانلود خارج زیاد بالا و پایین میشه.
یه تماسی با 1544 بگیرید بگید بررسی کنن.
دوستان یه چیز جالب و نمونه بارز کلاه برداری رو براتون بگم جالبه
طبق تعرفه اعلامی در خود سایت آسیاتک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) قیمت 11 گیگ ترافیک برابر 26400 تومان (هر گیگ 2400 تومان) می باشد که با مالیات در نهایت 29000 تومان است ولی هنگام خرید در پنل این قیمت(با مالیات) برابر 374963 ريال (هر گیگ 31273 ريال ) است!!!! حدود 28% بیشتر از قیمت درج شده!
حالا در مورد 41 گیگ خیلی جالبتر میشه که با توجه به قیمت در جدول برابر 65600 تومان (هر گیگ 1600 تومان) که در نهایت با مالیات برابر 72000 تومان میباشد اما در هنگام خرید از پنل شما باید مبلغ (با مالیات) 1063845ريال (هر گیگ 23805ريال) بپردازید!!!!حدود 47% بیشتر از قیمت درج شده در سایت خود آسیاتک!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجایی که من فمهیدم اونا مثل شما حساب نمیکنن. پلکانی به این صورت هستش که اونا همون 5 گیگ اول رو 3600 حساب میکنن میشه 18 تومن. بعد 5 گیگ دوم رو 2800 حساب میکنن میشه 14 تومن. 1 گیگ بعدی هم میشه 2400. جمع بزنیم 18000 + 14000 + 2400 میشه 34400 تومن بقیش هم مالیات و از این چیزا میزنن روش.نقل قول:
درسته دوست من اما در سایت هیچ اشاره ای به نحوه این محاسبه نشده و هر فردی که برای بار اول قصد خرید داشته باشه دچار گمراهی میشهنقل قول:
همونطور که من توی تبلیغات آسیاتک بارها دیدم اعلام کرده بود ارزانترین قیمت برای حجم های اضافی
شما اگه توجه کنید بیشتر سرویس دهنده ها قیمت 100 گیگ ترافیک اضافه رو 192 هزار تومان زدند که قیمت 100 گیگ در پنل هم همین قیمت هست دقیقا مشابه سرویس دهنده های دیگه ولی اونها کاملا به صورت شفاف قیمت رو اعلان کردن
گویا بد جور پهنای باند کم آوردن سرویس شهاب گرفتم از سرور داخلی
سرعت بالاتر از 500 نمیره:n37:
من سر همین موضوع می خواستم ازشون در سایت 195 شکایت کنمنقل قول:
که صدای مشتریان گفت یه فرمولی داره
فکر کنم مثل همون فرمولی که دوستمون اشاره کرد
دیگه چیزی نگفتم
ولی باید شفاف بگن
دوستان کسی خبر داره هنوز روی لینک دانلود سریال شهرزاد پین 1 گیگ ترافیک هست یا خیر؟
خیر متاسفانهنقل قول:
سلام سرویس صبحانه اسیاتک چه جوری یه نفر توضیح بده
من دارمنقل قول:
سرعت روزانه حدود ۶۰۰ تا ۱ مگ متغیره
ساعات رایگان به ۲۲۰ کیلو محدود میکنن که اگه ۱ ثانیه رایگانم از دست ندی و دانلود داشته باشی
از ۱۳۹۵ گیگ فقط میتونی ۱۰۹۵ گیگشو استفاده کنی
هر روز فوقش میتونی ۳ گیگ میتونی دانلود کنی
واسه کسایی که دانلود کم دارن خیلی به صرفه و عالیه
ولی پر دانلودا توصیه نمیکنم
سلام
داخل اینستاگرام با نت اسیاتک خیلی از عکسا برام لود نمیشه در صورتیکه اگه به نت ایرانسل وصل بشم همون عکسا سریع لود میشه. شما هم این مشکل را دارید؟؟ چجوری میشه این مشکل را برطرف کرد؟؟
متاسفانه در اسیاتک این مشکل زیاد رایج است. راهی جز استفاده از قندشکن ندارید.نقل قول:
تماس بگیریدنقل قول:
پیگیری نکردن شکایت کنید
- - - Updated - - -
تماس بگیریدنقل قول:
پیگیری نکردن شکایت کنید
سلام
سرویس چلچله 512 - چلچله نامحدود نقره ای ( با 5 گیگ هدیه سرعت بالا و تبادل حداقل 36 گیگ درماه) سرعتش چطوره؟ 5 گیگ سرعت بالا میانگین چقدره؟ این 36 گیگ سرعتش چقدر در میاد؟ بعد اینکه مصرف از این 36 گیگ زد بالاتر چقدر سرعت تغییر میکنه؟
سلامنقل قول:
بنده از این سرویسی که شما فرمودید استفاده نکردم ولی از تجربه چند سرویس دیگه میگم.
سرویس های نامحدود آسیا تک تعریفی ندارن. اگه حتما میخوایین نامحدود باشه یه سر به ISP های دیگه هم بزنین.
من الان سرویس ارت سه شاتل دارم 23 روزه که سرویس منو share کرده و انگار قرار نیست از این حالت خارجش کنن و گفته که باید یا تغییر سرویس بدم یا ارتقا به آرت بالاتر، برا همینه میخوام بیام سمت اسیاتکنقل قول:
بعضی عکس ها لود نمیشن - بعضی وقت ها هم چند ثانیه هیچ عکس یا کامنتی باز نمیشه ( همون قطعی چند ثانیه ای سایت های خارجی که تو وب گردی هم پیش میاد )نقل قول:
شکایت و اینا هم فایده نداره ! چون این یه مشکل کلی هست یه چیزی تو مایه های service unavailable که حل نمیشه ! ( البته جدیدا شکلش عوض شده this site can't be reached شده ! )
اینجا هم تعریفی نداره باید با یکسری مشکلات دست و پنجه نرم کنید :n28:نقل قول:
دوستان آسیاتک چقدر طول میکشه رانژه کنه؟ من یکشنبه از سایت سرویس خریدم ولی هنوز خبری نشده!
باید بهشون زنگ زد یا لازم نیست؟
فک کنم تا آخر هفته رانژه کنهنقل قول:
حتما باهاشون تماسی بگیر
توی ایران باید همیشه پیگیر کارت باشی اگه نباشی کارت انجام نمیگیره
دوستان شما برای قیلتر شکن چی استفاده میکنین ؟
س ا ی ف و ن که سرعتش اینقدر برام پایینه که اصلا هیچی باز نمیکنه
رو اندروید یه قیلتر شکن به اسم cloud v p n هست که سرعتش عالیه برای ویندوز همچین چیزی نیست ؟
اگه کسی یه قیلتر شکن خوب سراغ داره معرفی کنه ! ( یه زیرنویس نمیتونم دانلود کنم :n03: )
من بیشتر از هات ا.س.پ.ا.ت استفاده میکنم در کنارشم از س.ا.ی.ف.و.ن و سایتای پ.ر.و.ک.س.ی رایگان میدن استفاده میکنم.نقل قول:
- - - Updated - - -
من بیشتر از هات ا.س.پ.ا.ت استفاده میکنم در کنارشم از س.ا.ی.ف.و.ن و سایتای پ.ر.و.ک.س.ی رایگان میدن استفاده میکنم.نقل قول:
سعی کن بیشتر از افزونه ها استفاده کنی عالین و افت سرعت ندارن اگه واسه کل سیستم بخای بهتره هات اس پات رو کرکش کنی و لذتشو ببری یکی هم V*Nium هست اونم چون کرکش موجوده عالی عمل میکنه :n33:نقل قول:
نه من فقط برای کروم میخوامنقل قول:
افزونه خوبی هست که سرعتش داغون نباشه ؟
این قطعی ها دیگه از کجا پیدا شد؟
من تو هر ساعت اینترنتم 3-4 بار قطع میشه.زنگ زدم پشتیبانی فقط توجیه می کنه میگه از طرف ما نیست.
کاملا پشیمونم که از آسیاتک نت گرفتم.
دوست عزیز به عذاب نت آسیاتک خوش اومدی :n01:نقل قول:
افزونه هات اس پات که عالیه و Browsec و Zapyoنقل قول:
خیلی وقته دارم این عذابو تحمل می کنم.نقل قول:
متاسفانه بقیه ISP ها پورتشون تو مرکز مخابراتی که به من سرویس میده پره و نمی تونم ISP رو عوض کنم.
مجبورم با آسیاتک بسازم.
خدمات دهی آسیاتک الان کاملا افتضاحه.زنگ می زنم پشتیبانی همیشه تقصیر رو میندازن گردن زیرساخت و مرکز مخابراتی.
نمی دونم اگه مخابرات نبود آسیاتک چطوری این سرویس دهی مزخرفش رو توجیه می کرد.
جالبه دیشب واسه تایم اوت گرفتن زیاد تماس گرفتم.یارو میگه نویز خططون زیاده بیاید سخت افزار رو چک کنیم.
همه چیز رو با کامپیوتر و لپ تاپ چک کردیم....اسپیلیتر رو جدا کردم و از این جور کارا که اپراتورها می کنن.
بعد از همه این کارا جناب اپراتور مشکلی پیدا نکرد و میگه مرکز مخابراتی پکت لاست داره تحمل بفرمایید حل میشه. هه هه هه
بهش میگم من الان 5 روزه این مشکل رو دارم یعنی مرکز مخابراتی 5 روز پکت لاست داره؟ یارو میگه بله ممکنه.
میگم خواهر خودم از یه شرکت دیگه با همین مرکز مخابراتی سرویس داره اون مشکل نداره...چطوره که من مشکل دارم؟
اگه پکت لاست باشه اونم باید مشکل داشته باشه.
و در همین لحظه تماس قطع میشه هاهاها
خلاصه اینکه آقایون و خانومایی که می خواهید بیاید از آسیاتک سرویس بگیرید.این تاپیک رو دقیق بخونید و چشم بسته سرویس نگیرید.
تو آسیاتک ....پینگ تایم واسه بازی آنلاین = افتضاح.....وبگردی = خوب نیست (به خاطر ارورهای service unavailable و can not be reached )
تو اینستاگرام نصف عکس ها رو نمیاره اون وقت مخابرات درپیت همشو میاره....یه دانلود رایگانش خوب بود آسیاتک که اونم سرعت رو محدود کردن.
متاسفانه قعطی چند ثانیه ای سرور های خارجی دوباره خیلی خیلی زیاده شده و واقعا رو اعصابه ! ( همین پیغام مزخرف This site can’t be reached )
نمیدونم مشکل از چیه ولی هیچ کدوم برام سایت باز نمیکنن ! ( یعنی ip رو که چک میکنم عوض شده ولی سایتی باز نمیکنن همشون پیغام This site can’t provide a secure connection یا This site can’t be reached میدن )نقل قول:
-----------------
الان چک کردم سا ی فون هم هیچی باز نمیکنه ! نکنه کلا قیلتر شکنا رو از کار انداختن !!!؟
اوه اوه چقدر بد شده وبگردی
حتما حتما پروخسی یا قندشکن بزنین وگرنه وبگردی تعطیل
سراسریه!نقل قول:
sent from my LG G3-d855
خود آسیاتک به طور پیشفرض مشکل باز کردن صفحه داره وقتی محدودیت سراسری هم پیش میاد شبکه ش افتضاح میشه!نقل قول:
گوه بریزی تو این اینترنت خدا لعنتشون کنه به خاطر اینترنت لعنتی باید این همه اعصابخوردی داشته باشیم دیشب ساعت 1 زنگ زدم به پشتیبانی هر چی از دهنم اومد بارشون کردم:n35::n35::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n 34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34:
دوستان من دیگه نمیتونم ادامه بدم این همه عذاب دیگه بسه
من تو این شرکت با انواع ارورهای وب آشنا شدم. خیلی اطلاعات وب منو بالا برد. خیلی ممنون آسیاتک:n01:
20م این ماه اکانتم تموم میشه میرم پارس یا های وب همسایه ها دارن منم به صورت حلال :n09: یه مدتی از سرویساشون استفاده نسبت به آسیاتک خیلی بهترن.
تا چند روز دیگه این تایپیکو به مقصد تایپیک دیگه ترک میکنم
ایشالا که در این شرکتو گِل بگیرن
دوستان آسیاتک پهنای باند رو روی 8 مگ هم میبنده؟ الان 10 مگ هستم اگه بخوام یه ذره کمش کنن میاد رو چند؟ 6؟
یه سوال اساسی هم دارم که فقط میخوام یکی خوب منو توجیه کنه. وقتی ضریب میرایی خط یه مقدار ثابته (24.9) توی استتوس مودم و snr نوسان میکنه(از 20 دسیبل به پایین) به طوریکه گاهاً به حدی پایین میاد که باعث قطعی میشه، این مشکل از کجاست؟ مگه جز این نیست که با ثابت بودن نویز، کاهش توان سیگنال ارسالی از طرف سرویس دهنده اس که باعث کاهش ریت snr میشه؟؟ و همچین مشکلی هم قطعا از طرف شرکت سرویس دهنده اس درسته؟؟
نیازی نیست زنگ بزنی. مد adsl رو بذار gdm.t خودش میاد رو 8 مگنقل قول:
پایین عکسم یه گزینه هست ببین اگه تنظیمات مودمت داره اونم فعال کن (تیکشو بزن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]