سلام
من تو بازی کانتر اصلاً حرفه ای نیستم اصلاً تا حالا زیاد بازی نکردم . میشه یکی این اصطلاحات را که میگید توضیح بده ؟؟
Printable View
سلام
من تو بازی کانتر اصلاً حرفه ای نیستم اصلاً تا حالا زیاد بازی نکردم . میشه یکی این اصطلاحات را که میگید توضیح بده ؟؟
سلام.
همون طور که خودت می دونی تو کانتر برای بازی دو انتخاب داری:
یا باید تروریست بشی(که اصتلاحا میگیم ترور)یا کانتر تروریست بشی(که اصتلاحا میگیم CT ترور)
وقتی داری تو گیم نت بازی می کنی می تونی کسایی رو که اذیتت می کنن حذف کنی و آبروشونو ببری(زیر دکمه Esc یه دکمه هست که روش علامت ~ داره.با فشار دادن اون دکمه صفحه ای که مال وارد کردن رمز هاست باز می شه.با نوشتن دستور Kick و بعد نوشتن اسم کسی که می خوای حذف بشه(مثلا Kick Ali) و زدن اینتر طرف از بازی پاک می شه.
اگه می خوای طرف فقط یه دست از بازی پاک بشه به جای دستور Kick از Kill استفاده کن.
مثلا یه حرفه ای تو تیم حریف که باعث شکست خوردنتونه رو می شه از این طریق پاک کرد.
موفق باشی
نقل قول:
تعجب میکنم رفیق...شما فقط بازیو نصب کن .... انتی چیت اینارو وللش ... من که اگه انتی چیت نصب کنم دیگه اصلا تو بازی نمیره با اینکه اصلا چیتی نیستمو بلد نیستم و دوستم ندارم بلد بشم:20:
اگر نصب نکنه که وارد بازی های یا همون سرور های دارای انتی نمی زاره وارد بازی بشه
سلام
نسخه ای برای ویندوز 7 64 بیتی هم هستش
اگه هستش کسی لینک داره برای دانلود برام بزاره
آقا یه سوال: این آنتی چیت چیه که بعضیا کشته مردشنو! بعضیا ازش متنفر!!؟
بچه ها میگند اگه این باشه بعضیها نمیتونند رمز بزنند و کارای خلاف کنندنقل قول:
درست گفتم ؟
ویندوز 7ون هم متاسفانه همچنان مشکلات رنگارنگی داره
و نمیشه کاریش کرد
بچه ها این سرورهای ایرانی کجاند
واسه من همش چندتاشو میاره
من که به جز سرور های nini و شاتل توی هیچ سرور ایرانی نمیتونم برم چون ویندوزم 7 هست:(
تازه شاتل هم که پینگ آدم میره رو 1000000 انقدر لگ میگیره که نمیشه بازی کرد
سلام میشه لطفا تمام ورژن هایی که از کانتر استرایک تا این لحظه اومده رو بنویسید ؟
اگه میشه لینک دانلود چند تا مپ خوب رو هم برای cs source 2.0 v بدین . ازتون متشکرم