نشست كميته انضباطي فدراسيون فوتبال به پايان رسيد
نشست كميته انضباطي فدراسيون فوتبال كه براي رسيدگي به تخلفات بازيكنان تيمهاي سايپا و استقلال تهران در محل اين فدراسيون تشكيل شده بود، به پايان رسيد.
در اين نشست كه عصر امروز چهارشنبه برگزار شد ، محمود فكري ، وحيد طالب لو ، امير حسين صادقي و سياوش اكبرپور از تيم استقلال و علي دايي و ارشاد يوسفي بازيكنان تيم سايپا پس از قرائت تخلفاتشان در ديدار دو تيم از خود دفاع كردند.
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال پس از استماع دفاعيات بازيكنان خاطي ، هنوز احكام خود را اعلام نكرده است.
" عبدالرحمان شاهحسيني" رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال پيش از آغاز اين جلسه از" علي دايي و محمود فكري" خواست با يكديگر روبوسي كرده و كدورتها را به فراموشي بسپارند.
آث ميلان درصدد جذب "ياكويينتا" است
تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا براي تقويت خط حمله خود درصدد جذب "وينسنزو ياكويينتا" در بازار نقل و انتقالات ژانويه است تا پس از آن بتواند در فصل تابستان "اتوئو" را به اين تيم بياورد.
سايت گل روز چهارشنبه نوشت،آث ميلان تصميم گرفتهاست در اولويت برنامههاي خود در بازار ژانويه، براي تقويت خط حمله اين تيم، ياكويينتا را از اودينزه به خدمت بگيرد.
با توجه به وضعيت "آنتونيو كاسانو"، جذب ياكويينتا راه حل موقت "كارلو آنجلوتي" براي كمك به خط حمله آث ميلان است در حاليكه خريد "ساموئل اتوئو" راه حل بلند مدت وي براي اين مشكل است بهطوريكه "سيلويو برلوسكوني" ميخواهد اين مهاجم كامروني چهره جديد تيم براي مسابقات فصل ۲۰۰۷۰۸باشد.
تيم فوتبال آث ميلان در حال حاضر به هدف بازگشت بازيكنان به بهترين سطح آمادگي فيزيكي خود پيش از آغاز مسابقات سري آ از روز ۱۴ژانويه، براي برگزاري يك اردوي كوتاه مدت در مالتا به سر ميبرد.
"علي دايي": نيازي به تشكيل كميته انضباطي فدراسيون فوتبال نبود
"علي دايي" بازيكن تيم فوتبال سايپا تهران پس از برگزاري نشست كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت : نيازي به تشكيل اين جلسه نبود.
وي كه عصر چهارشنبه در محل فدراسيون فوتبال با نمايندگان رسانهها گفت وگو ميكرد، افزود : مسئله خاصي براي برگزاري نشست كميته انضباطي وجود نداشت.
سرمربي تيم سايپا تهران برخورد در فوتبال را جزيي از ذات اين رشته ورزشي اعلام كرد و گفت : فوتبال ورزشي مردانه و محكم است كه خطا جزو لاينفك آن است.
دايي درباره برخورد با كاپيتان تيم استقلال تهران در ديدار دو تيم اظهار داشت : عمدي در اين برخورد نبود و مشكلي در اين خصوص به وجود نيامده است.
كاپيتان تيم استقلال تهران نيز با مثبت ارزيابي كردن اين نشست گفت :
تمامي تيمهاي براي كسب امتياز به مصاف حريفان خود ميروند اما در كنار رقابت، رفاقت وجود دارد.
محمود فكري ادامه داد : حضور بازيكنان دركميته انضباطي فدراسيون فوتبال نشان داد كه آنان در خارج از مستطيل سبز با يكديگر دوست و رفيق هستند.
وي اظهار داشت : در تصاوير تلويزيوني برخورد دستش به صورت دايي را مشاهده كرده و هيچ عمدي در كار نبوده است.
نشست كميته انضباطي فدراسيون فوتبال براي رسيدگي به تخلفات بازيكنان تيمهاي سايپا و استقلال تهران عصر چهارشنبه درمحل اين فدراسيون برگزار شد.
"پورمهدي": تيم پيكان با پيروزي به تعطيلات نيم فصل ميرود
مربي تيم فوتبال پيكان تهران گفت : اين تيم با پيروزي برابر فجر سپاسي شيراز ، به تعطيلات نيم فصل نخست ليگ برتر باشگاههاي برتر ايران ميرود.
"ناصر پورمهدي" عصر چهارشنبه درگفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود :
بازيكنان تيم پيكان قصد دارند حداقل جايگاه خود را در جدول رده بندي ليگ برتر مستحكم تر كنند.
وي با بيان اينكه كادر فني تيم پيكان شناخت خوبي از حريف آتي اين تيم دارد، اظهار داشت: فجر شيراز از معدود تيمهاي ليگ برتري است كه در سالهاي اخير نوسانات كمي نسبت به ساير تيمها داشته است.
مربي تيم پيكان مهمترين عامل موفقيت اين تيم در هفتههاي اخير را رسيدن به مرز خودباوري و يكدلي اعضاي تيم اعلام كرد و گفت : در دور برگشت ليگ برتر امتيازات از دست رفته ، اوايل فصل را جبران خواهيم كرد.
پور مهدي در مورد غايبان احتمالي تيم پيكان در ديدار برابر فجر شيراز افزود : محمدرضا طهماسبي به علت محروميت اين بازي را از دست ميدهد علاوه بر اينكه وضع حضور كوروش مرادي، ميثم خسروي و مهرداد پولادي به دليل مصدوميت در هالهاي از ابهام قرار دارد.
وي درباره برنامههاي كادر فني تيم پيكان براي تعطيلات نيم فصل نخست ليگ برتر گفت : متاسفانه تغيير در زمان برگزاري جام حذفي، برنامههاي اين تيم را تغيير داده است.
مربي تيم فوتبال پيكان اظهار داشت : ابتدا قرار بود اين تيم براي برپايي يك اردوي يك هفتهاي عازم امارات شود اما تغيير در برگزاري جام حذفي اين برنامه را به هم زد.
پور مهدي با بيان اينكه زمان دقيق برگزاري ديدار تيم پيكان برابر مس كرمان قطعي نيست، ادامه داد : زمان برگزاري اردوي يك هفتهاي جزيره كيش پس از اعلام نهايي زمان برگزاري اين بازي مشخص خواهد شد.
تيمهاي پيكان تهران و فجر سپاسي شيراز عصر جمعه هفته جاري در هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران در ورزشگاه حافظيه شيراز به مصاف هم ميروند.
مسابقه استقلال اهواز و فولاد خوزستان شنبه برگزار ميشود
سازمان ليگ فوتبال بابرگزاي ديدار تيمهاي فوتبال فولاد خوزستان و استقلال اهواز در روز شنبه ۸۵/۱۰/۱۶موافقت كرد.
به گزارش روابط عمومي هيات فوتبال خوزستان بدنبال خواست باشگاه فولاد خوزستان ،سازمان ليگ موافقت خود را با برگزاري اينديدار در روز شنبه به جاي روز دوشنبه اعلام كرد.
بنابه اين گزارش سازمان ليگ روزسهشنبه برنامه بازي تيمهاي استقلال اهواز و فولاد خوزستان را در روز دوشنبه هفته آينده مورخ ۸۵/۱۰/۱۸مشخص كرده بود .
به اين ترتيب پس از موافقت سازمان ليگ ،اين مسابقه كه ازهفته پانزدهم ليگ برتر است در ساعت ۱۳/۳۰روزشنبه مورخ ۸۵/۱۰/۱۶در ورزشگاه تختي اهواز برگزار خواهد شد..
سرپرست تيم فوتبال استقلال اهواز: احتمال دارد به دبي نرويم
سرپرست تيم فوتبال استقلال اهواز گفت : احتمال دارد به دبي نرويم و در مسابقات فوتبال چهارجانبه بندرعباس شركت كنيم .
پيش از اين عنوان شده بود ، كه تيم فوتبال استقلال اهواز در تعطيلات نيم فصل مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران براي انجام چند بازي تداركاتي به دبي سفر خواهدكرد.
"بهمن روشنايي " عصر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهارداشت: از تيم فوتبال استقلال اهواز براي شركت در پيكارهاي چهارجانبه بندرعباس كه از روز بيست و دوم دي ماه آغاز ميشود، دعوت به عمل آمده است.
وي اضافه كرد: دراين مسابقات علاوه بر استقلال اهواز تيمهاي پرسپوليس تهران ، فولاد مباركه سپاهان اصفهان و شهرداري بندرعباس شركت دارند.
تيم فوتبال استقلال اهواز آخرين بازي دوررفت خود رادر ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران روزشنبه آينده در مقابل فولاد خوزستان انجام خواهد داد
جلسه رسيدگي به تخلفات بازيكنان تيمهاي سايپا و استقلال برگزار شد/تكميلي/
جلسه رسيدگي به پرونده تخلفات انضباطي برخي از بازيكنان تيمهاي سايپا و استقلال در ديدار دو تيم در هفته چهاردهم رقابتهاي فوتبال باشگاههاي برتر در محل فدراسيون فوتبال برگزار شد.
در اين جلسه كه به رياست "عبدالرحمن شاهحسيني" رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال و با حضور علي دايي، ارشاد يوسفي و محسن ارزاني از تيم سايپا و محمود فكري، اميرحسين صادقي، وحيد طالبلو و سياوش اكبرپور از تيم استقلال برگزار شد، بازيكنان پس از شنيدن اتهامات خود به آن پاسخ گفتند.
** "اكبرپور": به داور فحاشي نكردم
" سياوش اكبرپور " مهاجم تيم استقلال تهران در پاسخ به اتهام خود مبني بر فحاشي به داور مسابقه گفت: من به داور مسابقه چيزي نگفتم و حرفهاي من خطاب به بازيكن تيم خودمان بود.
وي افزود: من به " حسين كاظمي " پرخاش كردم اما اگر حرفهايي كه به زدم در اين جلسه مطرح كنم فردا همه روزنامهها چاپ خواهند كرد.
" شاه حسيني " در پاسخ به دفاع اكبرپور گفت: شما پيش از اين نيز سابقه دو فقره محكوميت در كميته انضباطي داشتهايد و طبق قانون، اصل بر صحت گزارش داوران است مگر خلاف آن ثابت شود.
**"فكري": شروع بازي خطرناك از سوي دايي بود
در ادامه اتهامات مربوط به محمود فكري كاپيتان تيم استقلال تهران از سوي مسوولان كميته انضباطي قرائت شد.
بازي خطرناك كه منجر به جرح چشم علي دايي شد و فحاشي، ايجاد جنجال بين دونيمه، تمرد از دستور داور و مداخله در امر داوري، ۴فقره اتهام محمود فكري در اين بازي اعلام شد.
مدافع تيم استقلال تهران در دفاع از خود درباره بازي خطرناك گفت:
بهتر بود اين مساله را از دايي شروع ميكرديد چون آغاز حركت از سوي او بود و تكل خطرناك وي منجر به برخورد دست من با چشم او شد.
فكري افزود: برخورد دست من با صورت دايي كاملا غير ارادي بود و اعتراض من به داور براي تكل خطرناك علي دايي بود.
او در مورد ايجاد جنجال در بين دونيمه گفت: شما فقط بازيكنان را در نظر ميگيريد و به اين مساله توجه نداريد كه وقتي بازيكن عصباني و خسته از زمين در حال خارج شدن است اين همه دوربين و خبرنگار نميدانم با مسووليت چه كسي مقابل او ظاهر ميشوند.
وي تصريح كرد: به هيچ وجه قصد ايجاد جنجال نداشتم و چنانچه مشكلي در اين خصوص به وجود آمده مقصر اصلي برگزاركنندگان و قوانين فوتبال ماست كه اجازه حضور دوربينها را در چنين شرايطي ميدهد.
فكري درباره تمكين نكردن از امر داور و اعتراض به داور گفت:
اعتقاد ندارم كه اعتراض به داوري كار قشنگي است اما اين يك امر طبيعي در فوتبال است و به نظر من حركتي نبوده است كه بخواهد جو را متشنج كند يا بي احترامي به داور محسوب شود.
پس از فكري، نوبت به " علي دايي " رسيد كه در مقابل اتهاماتي نظير ايجاد جنجال در ميان تماشاچيان، بازي خطرناك، فحاشي به محمود فكري و مصاحبه تلويزيوني، از خود دفاع كند.
** "دايي": يك لحظه فكر كردم كور شدم
سرمربي و بازيكن تيم فوتبال سايپا درباره ايجاد جنجال در ميان تماشاچيان اظهارداشت: سايپا تيمي است كه تماشاچي زيادي ندارد و اين عاقلانه نيست كه من بخواهم آن همه هوادار استقلال حاضر در ورزشگاه را با ايجاد جنجال عليه تيم خود تحريك كنم.
" علي دايي " درباره بازي خطرناك مقابل "فكري" گفت: من روي توپ تكل زدم و به هيچ عنوان پاي من با بازيكن مقابل برخورد نداشت. حركت من بر روي توپ كاملا قانوني بود و كارت زرد هم نداشت.
وي افزود: حركت فكري به گونهاي بود كه به محض برخورد من فكر كردم كور شدم. چشم من هنوز كاسه خون است و از داخل دچار پارگي شده اما من فقط به دوربينهاي تلويزوني گفتم كه به چشم من نگاه كنند.
او با رد فحاشي كردن به محمود فكري گفت: چنين چيزي صحت ندارد و ما تنها به يكديگر اهانت كرديم و با صداي بلند يكديگر را مورد خطاب قرار داديم اما به هيچ عنوان مساله فحاشي كردن را قبول ندارم.
دايي درباره مصاحبه كردن با رسانهها گفت: بعد از وقوع اين جريان و در پايان بازي من فقط يك مصاحبه كردم و به غير از آن با هيچ خبرنگاري در اينباره صحبت نكردهام.
** "يوسفي": قهرماني دست مرا رد كرد
دروازهبان ذخيره تيم سايپا نيز در پاسخ به اتهامات خود مبني بر فحاشي به داور در حين بازي و بعد از آن گفت: من به داور فحاشي نكردم و پس از اخراج محسن ارزاني همه نيمكتنشينان اعتراض كردند اما داور تنها من را اخراج كرد.
" ارشاد يوسفي " ادامه داد: بعد از بازي نيز با دايي صحبت كردم و قرار شد براي رفع سوء تفاهم بوجود آمده به نزد قهرماني بروم اما قهرماني دست مرا رد كرد و گفت كاري ميكنم كه شش ماه محروم شوي.
** "صادقي" : قصد من تنها سوا كردن بود
" اميرحسين صادقي " مدافع تيم استقلال تهران از ديگر بازيكناني بود كه به علت هل دادن داريوش يزداني در جريان بازي براي پاسخ گفتن نسبت به اين حركت در جلسه حضور داشت.
وي درباره علت انجام اين حركت گفت: پس از برخورد ارزاني با طالب لو، يزداني با سرعت به سمت محل تجمع بازيكنان آمد و من فقط به قصد سوا كردن او را هل دادم.
او تصريح كرد: منكر هل دادن اين بازيكن نيستم اما تنها ميخواستم او را از صحنه دعوا دور كنم.
** "طالبلو": از ارزاني توقع نداشتم
دروازه بان تيم استقلال نيز درباره درگيري و ضربه زدن به محسن ارزاني گفت: سال گذشته براي چنين صحنهاي با خوش شانسي سه ماه از ميادين دور بودم.
" وحيد طالبلو " گفت: من با ارزاني دوست هستم و توقع نداشتم در شرايطي كه تيم آنها سه بر يك پيش افتاده چنين حركتي روي من انجام دهد.
محسن ارزاني بازيكن تيم فوتبال سايپا نيز كه به عنوان مطلع در اين جلسه حضور يافته بود درباره اين حركت طالب لو گفت: هيچ مسالهاي ميان ما نبوده و اگر هم اتفاقي افتاده مشكلي نيست.
در حاشيه:
* دايي و فكري به درخواست شاهحسيني مبني بر كنار گذاشتن كدورتها يكديگر را پيش از شروع و پايان جلسه بوسيدند.
* حسين كاظمي از ديگر متخلفان اين ديدار براي پاسخگويي در جلسه حاضر نشد.
* علي دايي به همراه دكتر محمد زادمهر سرپرست تيم فوتبال سايپا در اين جلسه حضور يافت.
* محمود فكري هنگام صحبتهاي اكبرپور خواست از او دفاع كند اما شاهحسيني اين اجازه را به او نداد.
* فكري يك بار ديگر نيز صحبتهاي دايي را قطع كرد كه شاهحسيني به او تذكري دوستانه داد كه تنها در زمان تعيين شده صحبت كند.
* ازدحام خبرنگاران و عكاسان موجب شد تا رييس كميته انضباطي از آنان بخواهد كه سكوت را رعايت كنند.
* شاهحسيني در ابتداي جلسه به خبرنگاران هشدار داد كه به هيچ عنوان حق سووال كردن از بازيكنان در ميان جلسه را ندارند.
* رييس كميته انضباطي درباره حضور محسن ارزاني در اين جلسه گفت: او به عنوان مطلع حاضر شده نه به عنوان يك بازيكن خاطي .
* شاه حسيني در خلال صحبتهاي بازيكنان به رسيدگي به تخلفات داوران اشاره كرد و گفت: امسال دو داور و يك ناظر را به خاطر تخلفات انضباطي محروم كرديم. وي به نام آنان اشارهاي نكرد.
* رييس كميته انضباطي همچنين به طرح معرفي با اخلاقترين بازيكنان تيمها از سوي مديران عامل باشگاهها اشاره كرد.
اخباري كوتاه از فوتبال و فوتسال
مسابقات فوتبال دسته دوم باشگاههاي ايران با پيروزي تيم پتروشيمي تبريز ادامه يافت.
از هفته دهم اين رقابتها عصر چهارشنبه يك ديدار در ورزشگاه تختي تبريز برگزار شد و طي آن تيم پتروشيمي با تنها گل دقيقه ۲۳احمد تقيپور مقابل تيم نيرومحركه قزوين به پيروزي رسيد.
تيم پتروشيمي تبريز بااين پيروزي امتيازاتش را به ۱۲رساند و نيرومحركه قزوين در امتياز ۱۱باقي ماند.
در ديگر ديدار دو تيم سپيد رود رشت و داماش ايرانيان در ورزشگاه شهيد عضدي رشت به نتيجه تساوي دو بر دو دست يافتند.
((۵۸۷/۵۸۶/۷۲۳۰
۵۰۸/۶۰۳/۷۲۸۵
تهران - ليگ برتر فوتسال بانوان ايران امسال با شورو هيجان خاصي دنبال مي شود.
در اين مسابقات كه هشت تيم راه آهن،استقلال جنوب دزفول،دانشگاه آزاد ،تجارتخانه جنوب هرمزگان، نورآوران پيام نوشهر، ملوان جوان رشت،پارس بتون گرمسارو هيئت فوتبال جنوب غرب حضور دارند تاكنون و پس از پايان هفته پنجم اين رقابتها،تيم پارس بتون گرمسار با ۱۲امتياز در صدر جدول قرار دارد و استقلال جنوب دزفول با همان امتياز ولي با تفاضل گل كمتر در جايگاه دوم قرار گرفته است. تيمهاي دانشگاه آزاد و تجارتخانه جنوب هرمزگان نيز به ترتيب با ۱۱و ۱۰امتياز در ردههاي سوم و چهارم قرار دارند .
شيراز- تيم فوتبال اميد برق شيراز عصر چهارشنبه برابر تيم شيرين فراز كرمانشاه به برتري دست يافت.
اين بازي كهاز سري مسابقات فوتبال اميدهاي باشگاههاي ايران در ورزشگاه شهداي ارتش شيراز برگزار شد تيم برق اين شهر با نتيجه يك بر صفر حريف خود را مغلوب كرد.
تنهاگل اين بازي راعلي پرهيزگاربراي تيم برق در دقيقه ۳۰به ثمر رساند.
۶۷۵/۷۳۶۸
رشت - سرپرست تيم فوتسال هيات گيلان گفت: در ادامه رقابتهاي فوتسال ليگ برتر باشگاههاي كشور، تيم هيات گيلان به مصاف شهيد منصوري قرچك ميرود.
" رضا شيخ شعربافان" روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود:
اين دو تيم در هفته بيستم رقابتهاي ليگ برتر، جمعه هفته جاري پانزدهم دي ماه به مصاف هم ميروند.
وي اضافهكرد: اين ديدار در مجموعه ورزشي يادگارامام شهرستان رشت برگزار ميشود.
وي گفت: تيم فوتسال هيات گيلان تاكنون در رقابتهاي ليگ برتر ۹امتياز كسب كرده و در انتهاي جدول ردهبندي قرار دارد.
۶۰۳ /۷۲۸۵
رشت - مسوول امور بانوان هيات فوتبال گيلان از دعوت دو ورزشكار اين استان به اردوي تيم ملي فوتبال بانوان ايران خبر داد.
" فرشته يحييپور " روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: از سوي مربيان تيم ملي فوتبال بانوان ايران، ۲۷فوتباليست زن به اردوي تيم ملي دعوت شدند كه در بين دعوتشدگان " معصومه جهانچي" و " معصومه رضازاده" از استان گيلان نيز حضور دارند.
وي افزود: اردوي آمادگي تيم ملي فوتبال بانوان ايران از روز شنبه هفته آينده شانزدهم دي ماه در تهران برپا ميشود.
۶۰۳ /۷۲۸۵
نتايج جلسه رسيدگي به تخلفات بازيكنان دو تيم سايپا و استقلال اعلام شد
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال چهارشنبه شب نتايج رسيدگي به تخلفات بازيكنان دو تيم استقلال و سايپا را اعلام كرد.
به گزارش خبرنگار "ايرنا" اين كميته روز چهارشنبه جلسهاي با بازيكنان دوتيم استقلال وسايپا برگزار كرد و پس از شنيدن سخنان بازيكنان دوتيم راي نهايي خود را به اين شرح اعلام كرد:
" - ۱سياوش اكبرپور" مهاجم تيم استقلال تهران به دليل توهين به داور و داشتن سابقه اهانت، ۱۰جلسه از همراهي تيم استقلال محروم و به پرداخت ۲۰ ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
" - ۲ارشاد يوسفي" دروازهبان تيم سايپا يك جلسه از همراهي تيم سايپا محكوم شد.
" - ۳اميرحسين صادقي" و "حسين كاظمي" بازيكنان تيم استقلال هركدام به يك جلسه محروميت و پرداخت ده ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شدند.
" - ۴محمود فكري "به پرداخت دوميليون ريال و"وحيد طالب لو" دروازهبان تيم استقلال به پرداخت ده ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شدند.
راي كميته انضباطي درباره " علي دايي " بازيكن تيم سايپا، يك تذكر كتبي و درج در پرونده اعلام شد.