وقت نکردم سرچ کنم ولی تا اونجا که دیدم لینک سایت امازون که قیمت استوک رو داده تازه لاک اپراتور AT&T هست.!نقل قول:
و لینک علی بابا هم که حداقل باید 100 تا سفارش بدی که این قیمت بهت بده
Printable View
وقت نکردم سرچ کنم ولی تا اونجا که دیدم لینک سایت امازون که قیمت استوک رو داده تازه لاک اپراتور AT&T هست.!نقل قول:
و لینک علی بابا هم که حداقل باید 100 تا سفارش بدی که این قیمت بهت بده
خوب اگر به این نتیجه رسیدی که قیمت 250 مناسبه به من هم اطلاع بدید.
الان اینم دیدم 249900. با دوازده ما گارانتی. جابی ندیدم بنویسه فرکانس اف دی دی 1800 رو ساپرت میکنه مسخره تر اینه که توی منوال نوشته 4g یعنی به hspda وصل شده 4g lte مود نسل چهارم میشه
خوشحالم بازار ایران هم رقابتی شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا چی فکر کردن همش 4 تا دکل زدن اونم ما باید پولشو بدیم؟نقل قول:
این بسته طرفدار زیاد داره خودم زیاد استفاده میکردم ولی به جای اینکه کیفیت بهتر کنه ملت یه استفاده ای بکنن میره گرونترم میکنه (یه پیج به زور باز میکنه ... سایتای خارجی کلا تعطیله)
ایرانسل اینو بدون الان بسته های شبانت ارزش خرید داره اینم بزنی زیر گوشش دیگه هیچکی سراغت نمیاد
مسئله اینه اونا گرون حساب،نماد اعتماد الکترونیکیشونم بدرد خودشون میخوره :dنقل قول:
تا سایتهایی مثل ایران دلیور هست با قابلیت خردید از سایتهای معتبر مثل آمازون یا Ebay و دارای نماد اعتماد الکرونیکی هستند دلیلی نداره ما به شخص اعتماد کنیم!
و اینکه کل الان هرکسی میتونه خودش از سایت های خارجی خرید کنه،خیلی راحت میشه ویزا،وب مانی و .... گرفت.
دوست عزیز همچین صحبت میکنی که انگار خرید از ebay و آمازون و .... مثل خرید از آل دیجیتال و دیجیکالاست!نقل قول:
من نصف موهام سفید شد تا تونستم تنها سه مرتبه از ebay و آمازون خرید کنم. سایر افراد جامعه که فکر کنم کارشون به جاهای باریکتر بکشه!
اونقدرام که شما سادش کردی نیست...
بنظرم این تب بی مورد 4G رو بهتره جدا کنار بگذارید چون نه سرعت مناسبی هنوز داره و نه فراگیر شده. مطمئن باشید تا یکسال دیگه که توسعه پیدا کنه اونقدر انواع و اقسام مودم 4G با بهای پایین توی بازار ریخته باشه که اسباب پشیمونی اینایی بشه که الان هول برشون داشته
منم با دوستمون موافق هستم فعلا سرمایه گذاری روی نسل 4 اصلا بصرفه نیست. نه کیفیت اش مشخصه و نه سرعت پوشش دهیش. قیمت اش هم که جای خود داره شاید اصلا برای دانلود مناسب نباشه. برای
وب گردی هم همون نسل 3 کفایت می کنه.
در ضمن، هم اعتبار و هم انصاف بعضی از دوستان فروشنده در انجمن همسایه خیلی بیشتر از سایت هایی مثل دلیور هست. بعضی از دوستان برای خرید از سایت های خارچی فقط 2 درصد کارمزد دریافت می کنند و
چون کارشون هم همینه نمیان برای 150 تومن اعتبار شون رو خراب کنند.
چالوس و نوشهر ، 3g ایرانسل:
سرعت 3g ایرانسل تو چالوس و نوشهر بدون اختلال نزدیک 5 مگ هستش ،البته با 3g همراه اول تو چالوس تا 7 مگ هم گرفتم. اینم تست 3g ایرنسل:
از کی فعال شده ؟؟نقل قول:
دیروز تست میکردم نبود
کجای چالوس ؟؟
ایرانسل و چک نکرده بودم،امروز سمت خیابون 15 خرداد نوشهر ایرانسل و تست گرفتم،چون مرکز مخابراتی چالوس و نوشهر یکی هستش ، سمت پل چالوس هم باید فعال شده باشه.نقل قول: