-
براي باز كردن بخش پلاستيكي داشبرد بايد كل صفحه پانل كيلومتر، درب داشبرد فلزي، جعبه مقوايي داشبرد و كانالهاي هواي بخاري و كولر و كنسول وسط را باز كنين تا راه دست براي باز كردن مهره هاي نگه دارنده بخش پلاستيكي داشته باشيد.
يك سري مهره هست كه پيچهاي متصل به بخش پلاستيكي را به بخش فلزي نگه ميداره و به سمت جلوي ماشين بسته شده و بايد با دست اونها رو لمس كنين و پيدا كرده و با بكس مناسب و دسته جغجغه اي باز كنين.
يكي از اونها درست وسط و جايي زديك به جاسيگاري روي داشبرد هست كه بازكردنش كمي حوصله و دقت ميخواد.
كانال هواي بخاري و كولر سمت شاگرد هم بوسيله پيچ به داشبرد بسته شده كه بايد باز بشه.
پيچها و مهره ها كه باز شد بعد بايد بخش پلاستيكي را به سمت خودتون بكشيد تا خارهاي فلزي و فنري كه با بخش فلزي داشبرد درگير هست آزاد بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمت يك ماشين بر اساس موارد زيادي تعيين ميشه و البته در مورد خودروهاي كلاسيك و بخصوص آمريكايي خيلي ريزه كاري بيشتري وجود داره.
فكر ميكنم با سر زدن به سايتهاي خريد و فروش خودرو و ديدن قيمت خودروهاي مشابه خودتون و مقايسه وضعيت اونها؛ تا حدودي قيمت را بدست بياريد . البته در نهايت فروشنده و خريدار بطور توافقي به يك قيمت ميرسن و تصميم نهايي به عهده خود شماست.
براي كاسه نمد پشت موتور، در واقع بايد هلالي هاي اون رو عوض كنين كه براي اين كار بايد كارتل باز و ميل لنگ پياده بشه.
.................................................. ...
انتقال يك دستگاه فورد ماستنگ مدل جديد به بالاي آسمانخراش امپاير استيت در نيويورك به مناسبت فرارسيدن پنجاهمين سالگرد ساخت مدل ماستنگ
كليه قطعات اين خودرو باز شده و بعد از بردن به بالاي آسمانخراش ، دوباره مونتاژ شد
-
-
-
برای باز کردن پیچهای لنت جلو اچار الن 9 میلیمتری گرفتم که داخل پیچ لق میزنه و سایز اینچی اون رو نمیدونم!
طبقها سوار شدن و به زودی جلوبندی تکمیل میشه
-
سايز آچار آلن كه من براي اون پيچها بكار ميبرم، 3/8 اينچ هست كه البته بطور 100% فيت نيست اما تابحال مشكلي براي باز كردن اون پيچها با اين سايز آچار نداشتم.شايد بعضي از پيچها كمي از حالت استاندارد بزرگتر ساخته شده باشه كه آچار در اون لق ميخوره.
اگر پيچها خيلي سفت بود بهتره از دسته كمكي براي بلندتر شدن طول بازوي آچار استفاده كنيد( مثل يه لوله كه داخل دسته آچار آلن وارد بشه) البته بهتره قبل از باز كردن پيچها، اطراف اونها رو با آب بشوريد و كمي هم روغن ترمز بزنيد تا جرمها و زنگ زدگي كمتر بشه.
من هم چند روزي هست كه مشغول يك رفع عيب بزرگ در سيستم ترمز هستم كه بعد از تمام شدن كار و گرفتن نتيجه با توضيحات كامل شرح ميدم.
-
چه مشکلی برای ترمز پیش اومده؟نکنه از جایی هوا میکشیده؟
من برای ترمز چرخهای جلو 2 تا شلنگ ترمز گرفتم که نسبت به نمونه فابریک کمی بلندترن!
حدودا نسبت به قبلیها 10 سانتی متر بلندتر هستن.
به نظرتون همینها رو ببندم یا کوتاهترش رو بگیرم؟
ممکنه مشکلی هم پیش نیاره و به جایی نگیره؟
امروز 2 قطعه دیگر هم که قبلا برای جلوبندی نگرفته بودم گرفتم.
اولیش سیبک بغل شاسی بود که با اینکه نمونه فابریک ماشین لقی نداشت ولی گریس خورش مشکل داشت و پیچ گریس خور نداشت و مشکل دیگرش این بود که گردگیرش پاره شده بود و دیگر اینکه بازوی اون ضربه خورده بود و مشکل داشت.
سعی کردم بهترین نمونه موجود در بازار رو بگیرم که مارک baw بود و ساخت تایوان بود.قیمتش هم 65 تومان شد.
قطعه دوم هم کاسه نمدهای چرخهای جلو بود که هر عدد 5 تومان شد.
-
سلام دوستان
منم چند روزه درگیر ماشینم
راهنمای پشت کیلومترم از کار افتاده بود
مجبور شدم بازش کنم
دیدم کل صفحه مدار پشت صفحه کیلومتر داغونه
یه دسته دو سالم گرفتم 40 تومن(هنوز دارم دردشو حس میکنم)
کل قسمت فایبری دور صفحه کیلومتر رو هم دادم فایبر یه جا هاییش شکستگی داشت از پشت فایبر زدم
الانم کنسم کلا زیر فایبره
فردا میگیرم یه رنگ حسابی میزنم و میبندم
خوش به حالتون شما همه چیز جلو بندی جمع کردین(من کمکم مشکل داره سیبکام همه فابریک هستن و لق دسته موتور جلو یه طرفمم پارس و به شدت صدا میده)
فردا اگه خدا بخواد میرم جنت های گاز کولر رو نو میکنم چون گرفته به تسمه ها و سابیده شده
و یه گاز خفن به کولر میزنم
ماشین خیلی لش شده خیلی
نمیدونم چرا اصلا شتاب نداره
سوختش خوبه و روون و بی صداست ولی به شدت لش
یعنی تیک آف فقط روی شن یا موزائیک
عکس کنس ورو فردا میزارم
موفق باشین
-
راستی اینجا دو نوع بلبرینگ چرخ عقب دارن یکی فابریکیشه که باریکه و یه مدل خیلی کامله که میگه اگه جای بلبرینگ خراب شده باشه باید از اون نوع کامل استفاده کرد
فابریک 70 تومن و کامل 170 تومن
-
-
ممنون من هنوز کنسم به دستم نرسیده
قیمت اون قاب های روی ستون رو میدونید؟
مدار پشت کیلومتر چی؟
خدایا به دادمون برس با این تعمیرکار ها و لوازم فروش های بی وجدان