چیزی نیست! تیک ها هم خودش برداشته شده بود.یعنی تیکی نبود که بخوام بردارم! درضمن من فایرفکس هم دارم!:19:
Printable View
چیزی نیست! تیک ها هم خودش برداشته شده بود.یعنی تیکی نبود که بخوام بردارم! درضمن من فایرفکس هم دارم!:19:
نقل قول:
lمشکلات موجود که برطرف شده احتمالا isp شما هنوز محدودیت قائل شده برای پورت های مسنجر
شما گار دسترسی به وی | پی / ان دارید یکبار با اون تست کنید احتمالا مشکلتون برطرف بشه
اگر برطرف شد بدونید مشکل از isp شما هست که محدودیت قائل شده و اگر برطرف نشد نرم افزار رو پاک کنید و سیستم رو ریستارت کنید و مجدد آخرین نسخه ورزن 11 رو دانلود و نصب کنید
اولش درست نشد ولی با اولترا که رفتم بعد یکی دو بار امتحان درست شد! خدا کنه دوباره خراب نشه.فعلا که درسته تا ببینیم درست میمونه یا نه! بازم ممنون
سلام دوستان! دوباره کار نمیکنه. دیگه نمیدونم چکارش کنم! ظهری با اولترا کار کرد ولی ایبار همون ایرادی که گفتم رو میگیره!!:19:
رو الترا حساب نمیشه باز کرد گاه میگیره و گاه نمیگیره اگر دسترسی به وی / پی / ان داری با اون تست کننقل قول:
سلام دوستان
برای من یه مشکل خیلی عجیب پیش اومده نمیدونم علتش چیه خواهشن کمک کنید
چند روز پیش من با مسنجرم آن شدم و بعد آف وقتی دوباره آن شدم تمام آیدی های ادلیستم مربوط به 3ماه قبل شده بود یعنی همه ایدی هایی که جدیدا ادد کردم پاک شده بود و ایدی هایی که قبلا پاک کرده بودم دوباره اضافه شده بود یه بار با سیستم ری استور مشکل رو حل کردم ولی باز اینجوری شد . الان با سیستم ری استور هم درست نمیشه ایدی ها رو دوبا ره پاک کردم و دوباره ادد کردم وقتی سیستم رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم دوباره همون مشکل رو داشتم اول فقط با یک آیدی و الان با دو سه تا دیگه هم دارم
وقتی ایدی ادد میکنم هیچ آیدی ادد نمیشه و درخواست منم فرستاده نمیشه .اگه ایدی من ادد شه هم حتی با وجود تایید باز هم با ادد لیستم اضافه نمیشه:41: دیگه کلافه شدم با آنتی ویروس اسکن کردم ویه ویروس java/
exdoer.el.1 java virus همچین چیزی رو پیدا کرد و پاک شد .
یاهو رو کلا پاک کردم حتی از رجیستری هم پاک شد بعد که دوباره نصب کردم اولش درست بود بعد که کامپیوتر رو روشن خاموش کردم باز نمیتونم ایدی ادد کنم ..
خواهشن راهنمایی کنید :41::19:
سلام
من وقتی می خوام یاهو رو باز کنم این ارور رو میده ! مشکل چیه !؟
کد:http://up8.--------.com/images/bvt01511waptauowfp14.jpg
پاکش کنین و مجددا نصبش کنیننقل قول:
احیاناً سرعتتون پایین نیست ؟؟؟ :13:نقل قول:
سلام
نه سرعتم خوبه ..تو انجمن دیگه که پرسیدم گفتن به علت وجود باگ هستش که فکنم از طرف خود یاهو باید مشکل حل شه
الان یه اِیدی دیگه ساختم و ورژن یاهو هم عوض کردم تو اِیدی جدیدم پیغام های آف نمایش داده نمیشه برای دیدن آف باید رو هر آیدی کلیک کنم بعد تو history بخونم پیغامشونو ... علتش چیه ممنون میشم رانمایی کنید:11: