سلام دوستان... kaspersky من فایل های crack بازی رو ویروس میشناسه...باید چی کار کنم؟؟؟
Printable View
سلام دوستان... kaspersky من فایل های crack بازی رو ویروس میشناسه...باید چی کار کنم؟؟؟
منم همین مشکلو دارم:نقل قول:
کسپر برای نصب بازی مشکل درست میکنه
وقتی میخوام یه بازی نصب کنم میزنه یه فایل رو ازش نیست و نابود میکنه بعد از نصب هم بازی مسلمه که اجرا نمیشه
گذوشتن محل نصب بازی تو لیست سفید هم بی فایده ست
چون اون فایل ظاهرا تو درایو ویندوز نصب میشه همون ابتدا
این در حالیه که بقیه آنتی ویروسها این فایل بازی رو تهدید کننده نمیدونن
به نظرتون چیکار کنم؟
نقل قول:روی نماد کاسپرسکی در کنار ساعت ویندوز کلیک راست کرده و Pause Protection... رو کلیک کنید. در صفحه مربوطه هم روی Pause رو گزینش کنید و Yes را بزنین. اکنون کرک رو اجرا کنین. پس از انجام همه کار ها دوباره کلیک راست کرده Resume Protection... رو بزنید. یادتون نره حتما Resume کنین ها...! :31:نقل قول:
شاد و سبز باشین :دی
نقل قول:
هنوز کی براش نیومده. چطور می خواهی قبول کنه
پسر خوب این آموزشت درسته که برا بچه پنجم دبستان بود اما ممنوننقل قول:
باید خدمتت بگم که بعد از resume کردن کسپر فرتی اون کرک یا فایلی رو که داخل درایو خود ویندوز کپی کرده میشناسه و پاک میکنه
بازی هم دیگه اجرا نمیشه
بعد از این مسیر خود فایل اجرایی ( همونی که باز میکنی و پاک میکنه رو ) در لیست سفید کسپرسکی وارد کن. اگه انجام بدی این مشکل بوجود نمیاد. جای دیگه هم گفتم. اگه آموزشش می خواهی بگید راهنمایی کنم.
اوه! من فکر کردم که کرک رو باید نصب کنی... کرک رونوشتی هست! آخه من همیشه خفن ترین کرک هایی رو که کاسپر اجازه نگاه کردن رو بهشون هم نمی ده با همین آموزش دبستانی اجرا و نصب کردم! :دینقل قول:
بازیهایی (که کم هم نیستن) هستن که کرک تو مراحل نصب ،اجرا و نصب میشهنقل قول:
یعنی چیزی باسم یه فایل جدا که ما اسمشو کرک میزاریم وجود نداره
در واقع ساده تر بگم بازیهای کرک شده!
کسپر جون میاد و اون فایل رو از هسته اصلی نصب جدا و پاک میکنه
نقل قول:
این کار به سادگی انجام شدنیه بارها هم توضیح دادم ولی انگار نمی خواهی بکنی. پس دیگه ادامه ندید.
با سلام به دوستان طرفدار کسپر
من یه چند وقت از ورژن 2011 کسپرسکی اینترنت سکیوریتی استفاده میکردم امروز رفتم نسخه 11.0.0.232 رو دالود کردم تا نصب کنم
اما وقتی اون ورژن قبلی رو پاک میخواستم بکنم پاک نمیشد برای همین رفتم تو Safe mode ویندوز و پاک کردم اما هر کار میکنم کسپر جدید نصب نمیشه و پیغام خطا میده که عکسش اینه:
کسی علتش رو میدونه؟؟
بعد یه کادر باز میشه که ازم میخواد این برنامه AVPtool رو دانلود کنم این چیه؟