حالا که بحث موضوع شد تا حالا شده توی نرمال مد وقتی اشلی تو ارتفاعه کسی بالا رو نیگا کنه؟؟؟؟؟؟
Printable View
حالا که بحث موضوع شد تا حالا شده توی نرمال مد وقتی اشلی تو ارتفاعه کسی بالا رو نیگا کنه؟؟؟؟؟؟
این بازی 2004 اومده
الآن 2008 شده .
یعنی چی ؟
یعنی اینکه 4 ساله دارید در موردش بحث می کنید .:46:
اگه به جای این کار به مسائل هسته ای فکر می کردید ، الآن یه بمب اتم ساخته بودید... .:31:
عزیز خیلی وقت پیش در این مورد صحبت شده !!!نقل قول:
عزیز درسته این بازی سال 2004 اومده . ولی شما تاریخ تاپیک رو نگاه کن !نقل قول:
این بازی 2004 اومده
الآن 2008 شده .
یعنی چی ؟
یعنی اینکه 4 ساله دارید در موردش بحث می کنید .
اگه به جای این کار به مسائل هسته ای فکر می کردید ، الآن یه بمب اتم ساخته بودید... .
02-04-2007
هنوز یک سال هست که داره در مورد این بازی بحث میشه !
این تاپیک وقتی ایجاد شد که نسخه ی Pc اومد .
موفق باشید .
اوووووووووووووووووووواه
عجب جنگي راه افتاده اينجا:41:
موضوع كم اوردين؟
خوب زودتر ميگفتين براتون موضوع گير مي آوردم.:46:
موضوع داري مگه؟!:8:نقل قول:
بچه ها يكي اين عكس اشلي رو بهم بده ديگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی سیو گیم کامل بازی بزاره مردیم از بس درخواست دادیم.
اینم از سیو کامل بازی
http://www.2shared.com/file/2670752/4e3892ef/SaveData.html"
اینم برای شما دوست عزیز :نقل قول:
بچه ها يكي اين عكس اشلي رو بهم بده ديگه!
کد:http://buttonmashing.com/wp-content/uploads/2006/02/re4ashley.jpg
کد:http://www.capcom-central.com/concept/re4/AshleyGraham.jpg
فقط این آخریه یکمی کوچیه .کد:http://www.umbrella-network.com/images/resident_evil/games/7/RE4%20Ashley2.jpg
موفق باشید ، O R A C L E .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من اين بازي رو با کارت گرافيک 64 اي تي آي بازي کردم با اين رزولوشن اما با کارت 256 (5500)جي فورس بازي کردم ديدم اصلا به اين نميرسه انگار که نه انگار256هست علتش چيه؟
اينم عکسها مال 64هست
سلام دوست عزیز اولا عکساتو کوچکتر بذار ....
اينجا اول بازيه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوريه كه آسمونش سياهه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Oracle_Eldorado ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه عجبي يكي ما رو تحويل گرفت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو خدا یکی کمک کنه من بتونم با ماوس بازی کنم.....
دوست عزیز در صفحات اول یه لینکی گذاشتند که یه برنامه داره که میتونی با موس هم بازی کنی .نقل قول:
تورو خدا یکی کمک کنه من بتونم با ماوس بازی کنم.....
ولی به نظر من با کیبورد یا Joy Stick بهتره چون با موس نمیتونی هم حرکت کنی و هم هدف بگیری .
موسش هم خیلی بد میچرخه .
سلام دوست عزیز.نقل قول:
اولا اجرای یه بازی خیلی به رم کارت گرافیک ربطی نداره یعنی مهم نیست که رم کارتت 256 ه یا 64 .
بلکه به یه چیزای دیگه ربط داره که جای گفتنش اینجا نیست .
ثانیا باید بری ببینی که اصلا 5500 با مادربوردت سازگار هست یا نه .
ثالثا : هرگز با این کارتهای توربو کش نمیتونی بازی ها رو در حد مطلوب بازی کنی . بهتر بود قبل از خرید کارت مشورت می کردی .
تایید میشه. ولی باز هم بستگی داره به خود بازیکن، هر کسی یه جور راحته...!نقل قول:
1.احتمال داره تنظیمات گرافیک رو تنظیم نکرده بودی!نقل قول:
2.با ریختن پچی که در امضای من می تونی پداش کنی، احتمالا تفاوت بینشون مشخص میشه
3.چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه....
همه چیز توی امضای من هست!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
این موضوع برای خیلی مدت ها پیش هستش و قدیمیه!!!نقل قول:
توجه: به نظر من دیگه باید این تایپیک تاریخی و تکرار نشدنی رو قفل کنیم. نگران این که اگر کسی سیو، ترینر، یا ... خواست هم نباشید؛ من برای اون هم یه طرح خیلی خوب دارم و اون هم به عنوان آخرین همکاری ما در این تایپیک خواهد بود (که نیازمند چندی از دوستان و یاران ثابت قدم و قدیمی این تایپیک هستش)
از امروز شنبه 15/10/1386 ساعت 00:27 تا جمعه 21/10/1386 ساعت 23:49 اگر موضوعی ارایه نشد تایپیک به آرشیو می پیوندد.این موضوع قفل شدن قبلا هم مطرح شده بود ولی به خاطر موضوعات جدید و مورد علاقه از افکار عموم پرید!
دوستان موافق یا مخالف هم می توانند تنها و تنها از طریق پیغام خصوصی با من (Resident) نظرشون رو مطرح کنن تا تایپیک با مطالب بیهوده پر نشه و درونش آشفتگی و آشوب پدید نیاد.
روز پنج شنبه شب همین هفته تعداد موافقان و مخالفان و رای نهایی رو هم اعلام می کنم.
ممنون از همه کسانی که رعایت قوانین رو کردن و به آن احترام می گذارند
ببینید این تاپیک که ضرر یا نفعی واسه شما (کلی میگم) نداره.خیلی ها هستن که تازه بازی رو گرفتن و جایی رو نیاز دارن تا مشکلاتشون رو مطرح کنن.بهر حال هر چی بقیه بگن.
دوست عزیز همونطوری که توی پست 2816 گفتم، لطفا نظرات خودتون رو از طریغ پیغام خصوصی مطرح کنید تا آشوب و آشفتگی ایجاد نشه. چون تعداد افراد هم زیاد هستش بهترین راه همینه که از پیغام خصوصی استفاده کنید، علاوه بر این این مطالب برای این تایپیک و کاربران هیچ سودی نداره!نقل قول:
نحوه ی فرستادن پیغام خصوصی:
روش اول (آسان ترین): بعد از بالا آمدن کامل صفحه بر روی "Resident" که در بالای آواتارم نوشته شده کلیک کنید. یک زیر منو باز می شود، بر روی "فرستادن پیغام خصوصی به resident" کلیک کنید. صفحه ای باز می شود که در آن پس از نوشتن نظرتان بر روی "ارسال پیغام" کلیک کنید.
روش دوم (طولانی تر): از بالای صفحه "تنظیمات کاربر" را انتخاب کنید. سپس در بخش "پیغام های خصوصی" بر روی "فرستادن پیغام جدید" کلیک کنید. در قسمت "نام كاربر گيرنده پيام" بنویسید "resident" و بعد از نوشتن نظرتان بر روی "ارسال پیغام" کلیک کنید.
باتشکر
دوست من پست شما رو خوندم پیغام خصوصی هم بلدم بدم.نقل قول:
آخه واسه چی باید آشوب و آشفتگی ایجاد بشه کسی که اینجا جنگ و دعوا نداره.
بهر حال من دیگه کاری با اینجا ندارم اگه دیدم کسی مشکلی واسش پیش اومده و کمک میخواد کمکش میکنم.
منم موافقم چون اگه قفل بشه و كسي اشكالي توي بازي داشته باشه مجبور ميشه دوباره تاپيك جديد بسازه!نقل قول:
سلام. ببخشيد من نظر ميدم، اما بستن تاپيك در انجمن ها علت خاص خودش رو داره و معمولا تا علتي (تخلف از قوانين) براي بستن تاپيك وجود نداشته باشه، اين كار انجام نميشه. قديمي شدن موضوع تاپيك هم نميتونه علت بسته شدنش باشه. براي ماها شايد قديمي باشه، اما ممكنه بعضي ها هنوز اسم اين بازي رو هم نشنيده باشن.
:40::40::40::40::40:
میدونم منم هنوز به جایی نرسیدم که حرفم رو کاری تاثیری داشته باشه.......نقل قول:
اما....
منم خیلی خیلی موافقم که بسته نشه....
تایید میشهنقل قول:
سلام. ببخشيد من نظر ميدم، اما بستن تاپيك در انجمن ها علت خاص خودش رو داره و معمولا تا علتي (تخلف از قوانين) براي بستن تاپيك وجود نداشته باشه، اين كار انجام نميشه. قديمي شدن موضوع تاپيك هم نميتونه علت بسته شدنش باشه. براي ماها شايد قديمي باشه، اما ممكنه بعضي ها هنوز اسم اين بازي رو هم نشنيده باشن.
راستی در مورد اون ماوس که گفتم...
شما گفتین که در صفحات قبل هست...
اصلا من از سر قضیه همین ماوس این سایتو پیدا کردم.....
اما این برنامه هه کار نمیکنه....!!!!!!
آقا من چجوری میتونم این پست و پست قبلی که دوتایی شد رو پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم تایید میکنم .نقل قول:
دوست عزیز مشکلی نداره .نقل قول:
آقا من چجوری میتونم این پست و پست قبلی که دوتایی شد رو پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما نمیتونی پاکش کنی .
اگه دوستان مشکلی باهاش داشته باشند به مدیران اطلاع میدن و مدیران میتونند پاک کنند .
به به جناب maxeemo منور فرمودید آقا.نقل قول:
حرف بنده هم همینه تاپیک نباید الکی قفل بشه.
فکر می کنم همین که اعضای ثابت میگن بسته نشه کافی باشه!
بعضی از حرف های دوستان روی من هم تاثیر گذاشت و نظر من هم برگشت!
اون پست قبلی رو هم فراموش کنید!
پس همگی تایپیک رو ادامه میدیدم و به مشکلات بازی کنندگان اویل 4 می پردازیم!
اگر باعث نارحتی شما شدم، معذرت می خوام!
از همتون ممنونم
ولی دیدی که شد...! بهتره که ناامید نباشی!:10:نقل قول:
اینجا (حداقل توی این تایپیک) همه می تونن نظر خودشون رو اعلام کنن. (نوشتم حداقل، چون توی بعضی از تایپیک ها فقط یک سری از گروه ها یا رده ها اجازه ورود و شرکت دارن)نقل قول:
برنامه کار می کنه و صحیح و سالمه، ولی باید قبل و بعد از نصب یه سری کار انجام بدی که یادم نمیاد!نقل قول:
این رو هم گفته باشم که با موس کنترلت نصف میشه!!! درسته که راحت نشونه رو هر جا بخوای می بری ولی همونطوری که می دونی توی اویل باید دستت به خیلی از دکمه ها دسترسی داشته باشه!
توی PS2 که مشکلی نیست ولی توی کامپیوتر تنها با کیبورد هستش که میتونی تازه تا 90% کنترل داشته باشی. با موس تقریبا 60% و با گیم پد و جوی استیک تنها 40% چون چیدمان دکمه های بازی با گیم پد و جوی استیک هماهنگ نیست!
مرسی.......نقل قول:
.
.
.
.
اگه این اعمال شاغه بعد از نصب رو بگین ممنون میشم.....
ممنون....نقل قول:
دوست عزیز مشکلی نداره .
شما نمیتونی پاکش کنی .
اگه دوستان مشکلی باهاش داشته باشند به مدیران اطلاع میدن و مدیران میتونند پاک کنند .
هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــی.........:10:نقل قول:
فکر می کنم همین که اعضای ثابت میگن بسته نشه کافی باشه!
بعضی از حرف های دوستان روی من هم تاثیر گذاشت و نظر من هم برگشت!
اون پست قبلی رو هم فراموش کنید!
پس همگی تایپیک رو ادامه میدیدم و به مشکلات بازی کنندگان اویل 4 می پردازیم!
اگر باعث نارحتی شما شدم، معذرت می خوام!
از همتون ممنونم
سلام دوستان من بعد مدتي اومدم. خوب چه خبر از رزيدنت اويل بازهاي عزيز.
ميبينم كه تاپيك تا حد قفل شدن پيش رفته بوده. ولي خوشحالم كه بسته نشد. آخهاين تاپيك منو ياد خاطرات جونيم ميندازه!.:10:
آقا حالا يه كاري كنيم. يه تاپيكي همين اطراف هستش با نام "ترجمه اسامي بازيها" كه توش معني خوبي از اين بازي Re نكردن. منم خودمو كشتم كه بگم اقا اين معنيش درست نيست ، قبول نكردن:41:. آخه هر چيزي رو بايد داد دست اهل فن(همه بچه هاي اين تاپيك) تا بهتر نتيجه گرفت.
حال منتظر ترجمه هاي شما دسوتان از اسم اين بازي هستم.:46:
دوستدار شما حسين:5:
خوب خود كلمه ي رزيدنت به معناي ساكن ، مقيم يا مستقر هست.نقل قول:
كلمه ي evil هم به معناي : شرارت ، بدي ، زيان و شيطان هست.
به نظرم بايد شرارت ساكن
يا شيطان مقيم درست باشه
يكي از اين دو تا!:31:
سلام...
ظاهرا اسم بازي به صورت صفت و موصوف هستش، من برداشت زير از معني اسم بازي رو دارم.
طبق ديكشنري Longman:
Resident (adj): [only before noun] living or working in a particular place or institution
Evil (n): [U] actions and behavior that are morally wrong and cruel, or the power that makes people do bad things
قسمت آخر معني Evil انگار دقيقا براي اين بازي بكار رفته، البته نسخه هاي كلاسيكش (قبل از 4):
The power that makes people do bad things
شايد نشه يه لفظ راحت و روون تو فارسي واسش پيدا كرد، اما بهترين عبارات به نظر من اينه:
شر فراگير
يا شر مستولي
حالا منظور دقيقش چيه؟ مثلا داريم كه ميگن: ترس و وحشت بر مردم شهر سايه افكنده بود يا مستولي شده بود، يا چيره شده بود.
مستقر يا ساكن كه معني مستقيم Resident هست، به نظر من اينجا همين معني بكار رفته در جمله ي بالا رو ميده كه شر يا شرارت بر يك منطقه يا اهالي اون، مستولي شده يا حاكم شده.
نميدونم منظورم رو دقيق رسوندم يا نه؟ به هر حال به نظرم همين هست و با توجه به داستان بازي و معاني كلمات در ديكشنري معتبر Longman، احتمالا درست ميگم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
هر عبارتي كه معني بالا رو برسونه مي تونه ي ترجمه ي اسم بازي باشه، حالا بقيه هم نظر بدن، ببينيم كدوم اسم بهتر و زيباتر از كار در مياد.
ممنون... :11:
با اين جملتون كاملا موافقم شرارت ساكن يا همون شر فراگير فكر كنم از همه بهتر باشه و نبايد واژه ي شيطان رو به كار ببريم:13:نقل قول:
بنده نیز تاییدت میکنم عزیز و با اسمی که گفتی موافقم مخصوصا دومی.نقل قول:
فکر کن بری در مغازه بگی آقا شر مستولی 5 دارین آیا؟است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:كلمه ي شايد بايد خط بخوره!:31:نقل قول:
انگيليسيش رو بگيم سنگين تريم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی رو بگم؟! من که گفتم یادم نیست...!نقل قول:
متاسفانه، باید بگردی!!!
آدرسش رو بده، تا قبل از همین هفته با بروبچ بیاییم ببینیم که حرف حسابشون چیه و به چه جراتی باعث خلل شدن؟!!! (البته قصد توهین به اونها رو ندارم، هااااااا.........)نقل قول:
در مورد اسمش هم می رم و می گردم تا مطمئن بشم، بعدش هم حتما توی همین هفته می گم.
ها! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فكر اينجاشو نكرده بودم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درسته. البته حق هم داريم، با تمام احترامي كه براي زبان شيرين پارسي خودمون قائل هستم، بايد اعتراف كنم كه همه ي عبارات انگليسي، معادل گوياي فارسي ندارن. زبان فارسي كه حداكثر 150,000 لغت (لغت، نه عبارت) داره، اصلا قابل مقايسه با انگليسي كه بيش از 450,000 لغت داره، نيست.نقل قول:
درسته .نقل قول:
درسته. البته حق هم داريم، با تمام احترامي كه براي زبان شيرين پارسي خودمون قائل هستم، بايد اعتراف كنم كه همه ي عبارات انگليسي، معادل گوياي فارسي ندارن. زبان فارسي كه حداكثر 150,000 لغت (لغت، نه عبارت) داره، اصلا قابل مقايسه با انگليسي كه بيش از 450,000 لغت داره، نيست.
پس همون Resident Evil 4 از همشون درست تره !
به قول یکی از دوستان :
فارسی را پاس بداریم ، انگلیسی را زاپاس !!!!
همین تاپیکی رو که میگین منم با یکی که نمیدونم کی بود کلی کل کل کردم آخرم حوصلم سر رفت گفتم هرکی هرچی دوست داره بگه و نتونستم به آقا یا خانوم بقبولونم که معادل انگلیسی رو همیشه مستقیم به فارسی بر نمیگردونن و یه سری صفت و .. تو کاره به هر حال من گفتم درستش اینه :نقل قول:
اقامتگاه شیطان
تمام بحث هم سر Evil بود
حالا دوباره پیداش میشه دوباره صغرا کبرا میچینه :13:
!!:31:!!نقل قول:
تاييد ميشه:10:نقل قول: