برای شما هم از ایرانسل اس ام اس اومد؟ برای من اومد که سرویس Mms & Gprs امروز با مشکل مواجه شده و حداکثر تا فردا حل میشه... :20:
برای شما هم از ایرانسل اس ام اس اومد؟ برای من اومد که سرویس Mms & Gprs امروز با مشکل مواجه شده و حداکثر تا فردا حل میشه... :20:
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مستکبرا میاد نه برای مستضعف ها ! :46: :31:
یعنی من مستکبرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی من مستضعفم شما چی هستی ؟ :31:
( ببخشید بحث تاپیک عوض نشه ! :46: )
4باغ و دروازه دولت انتن فول داره فقط مونده اونور اب .یه انتن هم تازگی های بالای شهرداری نصب کرده اند که نمیدونم مال ایرانسله تالیا یا دولتی :8:نقل قول:
دروازه دولت و چهارباغ شاید آنتن فول باشه ولی به شدت شبکه ضعیف هست یعنی اگر شما در همان چهارباغ وارد یک مغازه یا پاساژ بشوید آنتن گوشی میره ...نقل قول:
اعتباری رو اگه ثانیه ای کنید حدودا دقیقه ای 85 تومن میوفتهنقل قول:
آخه مگه الکیه؟
کسی که این اپراتور رو مجوز بهش داده باید بذاره دکل نصب کنه دیگه !
آقا برا من delivery (حدود يه ماهه),cell info (حدودآ 10 روز) و gprs (از ديروز تا حالا) كلآ تعطيله در ضمن من در تهرانم و اعتباري دارم.
پست تکراری؟!؟!؟!؟!:13:نقل قول:
ام ام اس و جی پی آر اس تا فردا قطعه!!!نقل قول:
آقا برا من delivery (حدود يه ماهه),cell info (حدودآ 10 روز) و gprs (از ديروز تا حالا) كلآ تعطيله در ضمن من در تهرانم و اعتباري دارم.
از طریق ایرانسل این خبر به صورت اس ام اس ارسال شده
برای ما که چیزی نیومد!!
اصلا Ecare هم رمزش نمیاد هرچی Sms میدم !!
آره براي من هم اين اس ام اس اومدهنقل قول:
براي فعال كردن ecare راحت ترين راه (سخت ترين) تماس با مركز تماس ايرانسل است
E-care فقط برای مشترکین سیم کارتهای دائمی هستش!! نه برای اعتباری(ینی فعلا اینطوریه تا بعدا برای اعتباریها هم فعال بشه)
شوخی نکن. اگه مال ایرانسل باشه که شهرداری سر 1 ساعت با بمب میزنتش. شهرداری عمرا بذاره رو ساختمونش دکل ایرانسل باشهنقل قول:
خوب منم دایمی دارم عزیز که اینقدر به فکر درست شدن ایرانسل در اصفهانم و گرنه 29 تومن رو مینداختم 1 گوشه !!نقل قول:
من که گفتم که نمیدونم که مال کدوم اپراتوره که:3:نقل قول:
مدير پروژه Sms تلفن ثابت شركت پيك آسا، گفت: راهاندازي سرويس Sms تلفن ثابت در كل كشور كماكان در انتظار دريافت مجوز از سوي سازمان تنظيم مقررات است.
فرشيد گلزاده در گفتوگو با ايلنا، با بيان اين كه استفاده از سرويس Sms تلفن ثابت تنها در چند سازمان نميتواند ارزش افزوده محسوب شود، اظهارداشت: فاز پايلوت اين پروژه به صورت موفقيتآميز در شركت مخابرات استان فارس به اجرا درآمد، اما زماني اين پروژه ميتواند معناي واقعي خود را داشته باشد كه به كل كشور تعميم داده شود.
وي، افزود: مذاكراتي در خصوص اجراي Sms تلفن ثابت در كشور با سازمان تنظيم مقررات صورت گرفته است و در حال حاضر ما منتظر مجوز اين سازمان براي شروع كار هستيم.
گلزاده، تصريح كرد: نحوه صدور مجوز در كشور زمان زيادي را مي برد كه اين مسئله به ضرر بخش خصوصي است.
وي، ادامه داد: راهاندازي اين سرويس به نفع همه مشتركين تلفن ثابت بوده و نبايد در راستاي خصوصيسازي مخابرات از آن غافل شد.
اختلال در ارسال پيامهاي كوتاه از شبكهي اپراتور اول تلفن همراه در روزهاي اخير در برخي از مناطق تهران باز هم ادامه دارد؛ به طوري كه بيشتر پيامها با تاخير به مقصد ميرسند.
بالاخره پس از آن كه مسوولان مخابرات پذيرفتند كه مشكلي در يكي از مراكز Sms تهران وجود دارد، روابط عمومي شركت ارتباطات سيار با ارسال نمابري اعلام كرد كه «مشتركان اين شركت در مناطقي از شهر تهران براي ارسال پيام كوتاه خود، در ساعاتي از روز چهارشنبه - دوم خردادماه -، با مشكلاتي روبهرو بودند كه در همان روز، كاملا برطرف شده است»!
اين در حالي است كه اين اختلالات از اواسط هفته گذشته آغاز شده و تا به امروز نيز ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در متن اطلاعيهي روابط عمومي شركت ارتباطات سيار، آمده است: «قطعي بخشي از سيستم انتقال مركز پيام كوتاه الغدير تهران، عامل بروز اشكال در تبادل پيام كوتاه بخشي از مشتركان تهراني بوده است. قطعي مذكور، از ساعت 8:10 روز چهارشنبه - دوم خردادماه - سال جاري، آغاز شد كه با تلاش متخصصان شركت ارتباطات سيار، در ساعت 13:15 همان روز مرتفع شد».
در پايان نمابر يادشده آمده است: «در حال حاضر تبادل پيام كوتاه مشتركان شركت ارتباطات سيار، بدون هيچ مشكل خاصي در حال انجام است»!
پيش از اين و در ابتداي بروز اين مشكلات، معاون نظارت و مديريت شبكهي شركت ارتباطات سيار به خبرنگار ايسنا گفته بود: شبكه و مراكز Sms ارتباطات سيار در مناطق مختلف تهران را بررسي كردهايم و هيچگونه خرابي و اختلالي در رابطه با سيستم ما وجود ندارد.
او افزوده بود: ممكن است بهدليل بهينهسازي و توسعه كه عمدتا براي كابل برگردان و تست شبكه و افزودن ظرفيت جديد به شبكه انجام ميشود، در برخي از مواقع در بعضي از مراكز مشكلي بهوجود آيد كه با بازنگري و كنترل شبكه روال ترافيك جريان پيدا ميكند.
اما اختلالات همچنان ادامه داشت تا اينكه خود وي روز جمعه اعلام كرد كه اين اختلالات به بروز مشكل در سيستم انتقال مركز Sms الغدير مربوط بوده و در حال حاضر اين مشكلات برطرف شده است.
اما وفا غفاريان - رييس هيات مديرهي شركت مخابرات ايران - در اين مورد به خبرنگار ايسنا گفت: بخشي از اين مشكلات در شبكه وجود دارد و كندي در ارسال Sms در اين روزها ديده ميشود و قرار است در جسلهاي بررسي شود.
روز گذشته علاوه بر ادامهدار بودن مشكلات ارسال Sms، اختلال در مكالمات شبكهي تلفن همراه نيز در برخي از مناطق تهران وجود داشت و بخشي از مكالمات با قطعيهاي پياپي روبهرو بود و تماس با مشتركان ديگر با چندبار تلاش برقرار ميشد.
ظاهرا قرار است امروز اعضاي كميسيون صنايع و معادن مجلس از شبكهي بهينهسازي شركت ارتباطات سيار بازديد كنند تا از نزديك در جريان امور فعاليتهاي اين شبكه قرار گيرند، بايد ديد اين بازديد چه نتايجي دربر خواهد داشت.
اين توقع از مسوولان مخابرات همچنان وجود دارد كه با داشتن بيش از 15 ميليون مشترك بر روي شبكهي اپراتور اول و ادامهي واگذاريها و ثبتنام جديد، تصميمات جديتري براي افزايش كيفيت مكالمات و خدمات تلفن همراه اتخاذ كنند. ضمن آنكه ممكن است معيار رسيدن به "در حال حاضر سرويس بدون هيچ مشكل خاصي در حال انجام است"، در نزد مسوولان و كارشناسان فني و مشتركان، با تفاوتهايي مواجه باشد.
آقایون اصفهانی تو اخبار 21 گفت که از تصمیمات رئیس جمهور برای این استان نصب 1200 آنتن تلفن همراه است. آیا شامل ایرانسل هم میشه؟
نه بیشتر مربوط به پوشش جاده ای و روستایی هست که مال tci هم هست !نقل قول:
بالاخره برای من امروز صبح این sms کذائی اومد !نقل قول:
که گفته تا فردا حل میشه،
فکر کنم برای همه مشترکین همین طور به توالی بیاد، یک هفته طول میکشه و هر روز هم فردا درست میشه ! :27: :31:
این اس ام اس که واسه من نیومد.واسه من اس ام اس تنظیمات جی پی آر اس و ام ام اس هم نیومد چه برسه به این اس ام اس.
نقل قول:
ميخواي جي پي ار اس فعال شده به صورت زير عمل كن
يه تاييد بفرست به 2225
يعني بنويس taid به 2225 بفرست
بعد يه اس ام اس واست مياد اونو ول كن
بعد يه اس ام اس ديگه به صورت زير براش بفرست
s im
يعني اول يه s بزن بعد شماره سريال گوشي رو براشون بفرست به 2225
(شماره سريال گوشي با زدن #06#* بدست مياد)
بعد يه اس ام اس حاوي اينستال مياد كه اگه سيوش كني ميري واسه اينستال
تمام اس ام اس هايي كه ميفرستي برات مجاني در مياد
پس ناراحت پولش نباش
تبلیغات جدیدشونو دیدید مکالمات خود به خود ثانیه ای میشه اما برای کسایی که در هر مکالمه بیش از 2 دقیقه نیم صحبت می کنند دقیقه ای بهتره که می تونن برن در خواست بدن دقیقه ای باشه نرخش هم همون 499 ریاله برای همه شهرا
نقل قول:
برای خطوط اعتباری هم دقیقه ای 499 ریال حساب میشه ؟!؟ یا 620 ریال ؟
نقل قول:قيمتها به شرح زير است:نقل قول:
دقيقه اي:
اعتباري: 620 ريال
دائمي: 499 ريال
ثانيه اي:
اعتباري: 852 ريال
دائمي: 625 ريال
SMS:
اعتباري: 160 ريال
دائمي: 140 ريال
GPRS: كيلوبايتي 30 ريال
MMS: با توجه به حجم MMS محاسبه ميشود طبق تعرفه GPRS (كيلوبايتي 30 ريال)
و اگر قانون جديد اجرايي شود:
ايرانسل به ايرانسل ثانيه اي:
اعتباري: 639 ريال(كاهش 25 درصدي)
دائمي: 500 ريال(كاهش 20 درصدي)
GPRS و MMS : كيلوبايتي 15 ريال
در ضمن گيرنده MMS هم بايد جهت دريافت MMS مبلغي را بپردازد كه اين مبلغ با توجه به زمان اتصال به GPRS براي دريافت MMS محاسبه ميشود
ديگه امري نيست
برای اعتباری ها اگه تعرفه ثانیه ای باشه میشه دقیقهای 85 توماننقل قول:
برای خطوط اعتباری هم دقیقه ای 499 ریال حساب میشه ؟!؟ یا 620 ریال ؟
اگه تعرفه دقیقهای باشه میشه دقیقهای 62 تومان!!!
تمام
اون Sms براي من هم اومد
منتها ساعت 5/2 ديشب
از تو خواب زابرا شدم و رفتم پيغام رو خوندم
بعد نگاي صفحه گوشيم كردم ديدم هم مثلث آبي رنگ رو صفحه است و هم Gprs وصله
بعد يه فوش به ايرانسل دادم كه پيغام الكي ميفرسته
تو پستاي قبليم هم گفتم كه يكي از فاميلام 40 هزار تومن به اعتبارش اضافه شده
خودش كه ميگه حرامه
تازه ميگه چه طوري ميتونم به ايرانسل اطلاع بدم كه حسابم اشتباه شده
منم كه هر وقت كاري دارم ميرم با گوشي اون انجام ميدم
اگه ماهي 3000 تومن هم استفاده كنم بازم تا سال ديگه اعتبار داره
ايرانسل تو چه قدر ماهي*
ايرانسل تو آ...................خرشي
در ضمن با 140 تماس گرفتم و در مورد نرخهاي جديد كه آيا فقط از ايرانسل به ايرانسله يا نه پرسيدم كه اپراتوره اظهار بي اطلاعي كرد و گفت تا الان چيزي در اين مورد به ما نگفتن.
اين هم بد نيست كه بگم عليرضا خارجي تقلبي من بودم
فكر كنم شوخي خوبي نبود
پاورقي
-------------------------------------------
*ماه در اين جا به معني خر است
عزیز بهتر نبود اول در مورد تعرفه ها اطلاعات کسب کنی بعد یه همچین پستی بدی؟ خواهشن اول مطمئن شین بعد پست بدین تا این قدر غلط نداشته باشه !نقل قول:
موارد تصحیح شده :
sms برای اعتباری و دائمی هردو : 16 تومان
MMS : تا سقف 300 کیلو بایت 160 تومن !
نقل قول:
مرسی از کمکت.من GPRS م فعاله
بچه ها شماهم وقتی زنگ می زنین به 140 یا 130 مشکل دارین؟ من از رو پشتبوم زنگ می زنم چون اونجا انتن فوله و موقع تماس کاهش انتن ندارم یعنی کیفیت خیلی عالیه اما به محض اینکه به بخش خدمات مشترکین وصل میشم (عدد 0 را می زنم ) قطع و وصلی شروع میشه ! من اون شب که زنگ زدم این مشکلا داشتم اما شد بحرفم.اما چون بهم گفتن مشکل ثبت نام دارم مجبور شدم دوباره بزنم اما بعد عدد 0 دوباره اینقدر قطع و وصل شد که در نهایت نشد بفهمم مشکلم چیه! چند بارم زدم هیچ فایده ای نداشت و فقط یه 400 تومن ضرر داشت ! از تلفن ثابتم نگین چرا نزدی که خودتون دلیلشا می دونین !:41:
Gprs گوشی من فعاله ولی نه G میاد روی صفحه نه مثلث.فقظط وقتی وصل میشم دو تا خط موازی میاد زیر آنتن ماله هرکی اینجوریه دستش بالا
اون sms برای من هم امد:31:
من هم مشکل دارم برای تماس دارم ... بهتر هست با همان تلفن ثابت بگیری تا بالاخره وصل کنه چون چاره ای نیست ...با این شماره هم می تونی تماس بگیری از 130 و 140 بهتر می گیره : 09351350000نقل قول:
د مسعود جون نمی گیره با ثابت ! یه امتحان کن ! جدیدا میگه شماره اشتباه است !!!نقل قول:
چرا شما چند بار پشت سر هم Redial کن بلاخره می گیره همین 09351350000 ... اگر نشد با یک خط TCI بزن ...نقل قول:
اصلاحیه !!!! :نقل قول:
sms برای اعتباری و دائمی هردو : 16 تومان
برای دائمی از ساعت 9 شب تا 8 صبح + کل تعطیلات قیمتش 12.8 تومن هستش ! :D
با سلام
در جریان باشید که 3 تا از دوستای من اعتباری دارن
هم اس ام اس ها شون رایگان هست
هم ام ام اس هاشون
50 تا جلو خودم زدن بدون اینکه 1 ریال کم بشه:41:
مژده......... مژده..........مژده......... مژده..........
امروز ايرانسل يه کارقشنگ کرد.اون اس ام اس بود که ميگفت gprs و mms قطعه و تا فردا وصل ميشه.بالاخره واسه من هم رسيد.:2: