اقا مجيد يه سوال دارم . من اون شيشه رو دانلود كردم و تو zmolder براي پيكان گذاشتم ولي وقتي explorميكنم پيكانه شيشه نداره بايد چي كار كنم
اقا مجيد يه سوال دارم . من اون شيشه رو دانلود كردم و تو zmolder براي پيكان گذاشتم ولي وقتي explorميكنم پيكانه شيشه نداره بايد چي كار كنم
\پراید رو نمی دونم چون کار محمد بود ...نقل قول:
یه سوال از امیر محمد:
اسکلت سمند مال SKODA بود ولی پراید رو نفهمیدم.
پراید رو با Golf GTI و Fiat Ponto و چند تا ماشین دیگه تطبیق دادم ولی جور در نیومد. میشه بگی اسکلت مخصوص پراید بود یا تغییر داده شده هستش مثل سمند و پیکان؟؟
اسکلت پیکان مال چی بود؟؟
ممنون
ولی پیکان هم یک ماشین ترکیه بود آنلوگ همچین چیزای بود ...
برای این کار نقطه های اون قسمت ( همون طرف ) رو سلکت کن بعد بزرگش کن ... ( یا کوچیک کن )نقل قول:
این رو میدونم می خوام فقط از یک طرف کوچیک و بزرگ بشه و طرف دیگه اندازش ثابت باشه
با عرض پوزش دسگر در این تایپیک نمی آیم و هرچی دوست دارین در موردم بگین چون م نه می خوانم ونه جواب میدم.
دستت درد نکنه درست شد ولی اون اضافه کردن چیز ها رو مثل cd یاد بده لطفا
اقا مجید یه مشکل دیگه من شیشه رو به ماشین وصل کردم ولی وقتی ماشین رو تو بازی میزارم txd نداره یعنی فقط بدنه خاکستری ماشین هست اگه میشه بگو چیکار کنم . txd ماشین رو هم دو بار تو img گزاشتم ولی بازم نشد
سلام
من تو مرحله Learning to Fly گیر کردم . . . آیا راهی هست که بشه این مرحله رو بدون دردسر رد کرد یعنی کدی یا ترینری چیزی نیست بشه رفت مرحله بعد ؟
سلام و خسته نباشید به خاطر زحمتهای زیادی که کشیدید . خواهشن یه قطار
آقا اینطوری نمیشه شما صبر کنین یک آموزش کامل همین روزها میزارم تاکسی رو هم یکم مشکل داره فردا حتمی میزارم راستی چندتا کار دیگه هم کردمنقل قول:
یک سیدی پر کیفیت تر ساختم شده خود سیدی اون یکی زخامتش خیلی بود و یک تعقییر دیگه که تو عکس میبینید
راستی کسی عکس از بغل پیکان نداره به خاطر همون خط های هاشوری که بغل در عقب هست اون رو با دست کشیدم زیاد قشنگ نیست اگه دارید بزارید.
راستی نگاه کنید من می خوام پیکان رو بزارم لطفا ازش صحیح استفاده کنید .
یعنی حق کپی رایت رو رعایت کنید اگه کسان دیگه اون چیزهایی که گروه قبلی گذاشته بودند رو نمی فروختند الان شاید
اونا بقیه ماشینهاشون رو می زاشتند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مجید خیلی خوبه به ما هم یاد بده . و اگه میشه دستگیره ی در ها رو هم با کیفیت تر کن. و اینم یه لاستیک توپ برای پیکان لوکس (قدیمی) ولی باید به bmp تبدیلش کنید خیلی باحاله حتما جای گذین کنید. اقا مجید میدونی میشه چجوری لامپ یک ماشین رو تو zmodler روشن یا خاموش کرد مثل چراق های اضافه. رنگ چراغ ها هم بگو چجوری عوض میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه مجید گرافیکش افتضاحه ( به عنوان یه دوست گفتم )
بهتر بیشتر روش کار کنی
ولی افرین
ایرانی بخواد میتونه
بارکلا
برو ...
کجاش افتضاحه؟!!!!:41:نقل قول:
من یک هفته روش زحمت کشیدم اگه اشکالی داره بگید این عکسها کم کیفیت هستند .
اینم یک کار دیگه فرمونش رو عوض کردم اگه دیده باشید فرمون قبلیش فقط یک عکس هست و خیلی هم بزرگ
هستایندفعه فرمونش رو عوض کردم.
اینجا تاپیکه ادیت و پچ هست. آموزش مراحل تو یه تاپیک جدا هستش. ولی بیخیال داداش در خدمتیم.نقل قول:
من تو مرحله Learning to Fly گیر کردم . . . آیا راهی هست که بشه این مرحله رو بدون دردسر رد کرد یعنی کدی یا ترینری چیزی نیست بشه رفت مرحله بعد ؟
یک ترینر هست به نام Crazy Virus که قبل از شروع مرحله Tab + J رو فکر کنم باید بزنی و تمام مراحل مدرسه ی پرواز تمام میشه و فقط میمونه آخری که باید با چتر رو یه نقطه بپری.
آخری رو باید خودت بری و اگرنه نمیشه.
برای دانلود این ترینر فقط کافیه کلمه ی ترینر رو تو همین تاپیک سرچ کنی. فکر کنم 50 باری گذاشتیمش.
اینجا قرار شده کسی چیزایی که خارجیها ساختن نزاره و فقط لینک میدیم.نقل قول:
سلام و خسته نباشید به خاطر زحمتهای زیادی که کشیدید . خواهشن یه قطار
برو به این سایت و کلی قطار ببین و دانلود کن:
نقل قول:
کد:http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/include.php?path=content/overview.php&catid=138&type=4
من zmolder رو دانلود کردم یه فایل آموزش pdf بذارید برام دعاتون میکنم خیلی دوست دارم بسازم.
برنامه Alci's IMG Editor 1.5 ماله چیه؟
عزیز جون من از جایی یاد نگرفتم که فایل pdfداشته باشم چند روز با زدمودلر ور می رفتم تا یاد گرفتم .نقل قول:
انشاالله آموزش درست می کنم باشه کمی سرم خلوت بشه .
تا چن ساعت دیگه پیکان رو برای دانلود می زارم حالشو ببرید:31:
مجید قرار شد ناراحت نشی دیگه !نقل قول:
کجاش افتضاحه؟!!!!
این فقط یه اتقاد سازنده بود جونم
اشکالش اینه که سطح بدنه ساف نیست ( اگه میشد با مکس ساخت چی میشد )نقل قول:
من یک هفته روش زحمت کشیدم اگه اشکالی داره بگید این عکسها کم کیفیت هستند .
کار خوبی کردی قربونت برمنقل قول:
اینم یک کار دیگه فرمونش رو عوض کردم اگه دیده باشید فرمون قبلیش فقط یک عکس هست و خیلی هم بزرگ
هستایندفعه فرمونش رو عوض کردم.
نه بابا به من چیزی بر نمی خوره از بابت من خیالت راحت.نقل قول:
می دونی چیه من 3دی مکس 9 دارم مثل خودت ولی dffاگسپرت نمیکنه هر جا رفتم 3دی کس 6 یا 7 بخرم گیرم
نیومد .بعدشم دیگه از پیکان قبلیه که افتضاح تر نیست
من همون رو هرکاری که بلد بودم روش انجام دادم (شیشه،فرمون،اون آرم بالای سقف،سی دی با کیفیت که بکی آقا محمد اونطوری نبود و 8ضلعی بود)
راستی آقا ابی تاکسی متر پیدا نکردم اون آنتنی که پشت سمند هست هم کنده نمیشه.باید یکی بسازم که با زدمودلر خیلی سخته فعلا همین تاکسی که تو پست بعدی میزارم رو دانلود کنید بعدا خودتون تعقیرات بدید دیگه
داداشه گلم ببخشید که هی مزاحم میشم من آموزش ازافه کردن اون برج میلاد که تو صفحه 230 می خوام.
فقط لطفأ کامل اخه من یه خورده زیاد خنگم.
من کل صفحاتو خوندم اما بازم نفهمیدم
فیببخشید دوتا پست شد
اینم پیکان البته هنوز خیلی کار داره ولی دیگه چون قول داده بودم امروز بزارم می زارم
لینگ دانلود
پسورد:کد:http://ifile.it/7w4hi3m
کد:www.iranmania.sub.ir
اقا مجید این تاکسی رمز سخته اگه میشه خودت بنویس :31::31::31::31::31::10:
ببخشید یادم رفت پسوردشو بنویسم:نقل قول:
کد:www.iranmania.sub.ir
آقایون هر کس دانلود کرده بگه مشکلاشو تا در ورژن بعدی حل کنم
ایول من چندوقت نبودم گل کاشتید اون پیکانه خیلی قشنگ شده ولی هنوز کار داره در ضمن حیف که من Gta را فدای Ac کردم و اگر نه الان با اون خیلی کارا میتونستم بکنم راستی به همتون پیشنهاد میکنم Ac رو حتما امتحان کنید
سلام
دست گلتون درد نکنه !
یک سوال : چه جوری میتون رادیو ها رو ادیت کنم ؟ با چه برنامه ای ؟؟ ؟
خیلی ممنون منتظر آموزشت میمونمنقل قول:
پیکانت رو هم دارم دانلود میکنم به جای چی باید وارد بازی بکنم؟
اينو Sa_train_limit_end را همراه قطار گرفتم كارش چيه ؟
چه جوري تنظيم كنم
سلام . خب اميدوارم انتقاداتم سازنده باشه .نقل قول:
يكي اينكه اگه در هاي ماشين رو نگاه كني در داخل ماشين به جاي تودوزي همون عبارت تاكسي بيسيم اونم برعكسش افتاده . دوم چراغشه كه اين ماشين اصلا چراغ جلو نداره و بهمين دليل نور از وسط مياد و بايد چراغ جلو اضافه بشه . كه اين مشكل از اول بود . يه كم صاف كاري هم ميخواد :46:
نقل قول:
یک سوال : چه جوری میتون رادیو ها رو ادیت کنم ؟ با چه برنامه ای ؟؟ ؟
برو اين صفحه همچي دستت مياد ...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=95296&page=153
sdgdfgdsfgdgdg
با سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان
من چند وقتی میشه که به اینجا سرک میکشم و یه چیزهایی یاد گرفته ام.
لطفا یک نرم افزار به غیر از imgtool معرفی کنید که بشه تعداد زیادی فایل رو باهاش اد کرد.
بابت پست قبلی هم معذرت.
یه دونه مود هم هست که روی کارتهای گرافیک nvidia جواب میده و بازی رو تا حد خیلی زیادی واضح میکنه و از حالت کارتونی در میاره . اینم لینکش:
سلام
من دوباره اومدم
نبودم چند روز
تاکسی قرمز رو اماده کردم جالب شده ببینید نظر بدین
شما هم از نرم افزار game archive viewer 5.0 استفاده کن برای اد کردن دسته جمعی
همین TXD Workshop رو استفاده کن.نقل قول:
با سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان
من چند وقتی میشه که به اینجا سرک میکشم و یه چیزهایی یاد گرفته ام.
لطفا یک نرم افزار به غیر از imgtool معرفی کنید که بشه تعداد زیادی فایل رو باهاش اد کرد.
بابت پست قبلی هم معذرت.
یه دونه مود هم هست که روی کارتهای گرافیک nvidia جواب میده و بازی رو تا حد خیلی زیادی واضح میکنه و از حالت کارتونی در میاره . اینم لینکش:
با این میتونی قطار بهم ببندی. یعنی تعریف کنی که یک لوکوموتیو جلو باشه - بعدش یه واگن مسافر - دوباره یک واگن مسافر و مثلا بعدش یک واگن باری و آخر باز مسافر...نقل قول:
اينو Sa_train_limit_end را همراه قطار گرفتم كارش چيه ؟
چه جوري تنظيم كنم
البته کلی قانون داره که رعایت نکردن هر کردوم باعث میشه بازی گیر کنه.
ازش استفاده نکنی خیلی بهتره.
1- اون پوشه که توش دوفایل داره تو تو پوشه ی DATA و در پوشه ی MAPS باید بفرستی. دقت کن که از پوشه ی اصلی خارجش نکنی.نقل قول:
داداشه گلم ببخشید که هی مزاحم میشم من آموزش ازافه کردن اون برج میلاد که تو صفحه 230 می خوام.
فقط لطفأ کامل اخه من یه خورده زیاد خنگم.
من کل صفحاتو خوندم اما بازم نفهمیدم
2- با Img Tool برو و تمام فایلهای دیگه به غیر از اون پوشه هه و Readme رو تو GTA3.img بفرست. دقت کن که فقط باید ADD کنی و لازم نیست چیزی در عوضش حذف بشه.
3- تو پوشه ی data فایلی با نام gta.dat رو پیدا کن و با NotePad بازش کن.
عبارت زیر رو پیدا کن:
IDE DATA\MAPS\leveldes\seabed.IDE
حالا زیرش یه Enter بزن تا یه خونه زیرش فضا باز بشه و تو اون فضا این رو بنویس:
IDE DATA\MAPS\stratosphere\stratosphere.IDE
یعنی آخر سر این دوتا اینطوری میشن:
IDE DATA\MAPS\leveldes\seabed.IDE
IDE DATA\MAPS\stratosphere\stratosphere.IDE
حالا عبارت زیر رو پیدا کن:
IPL DATA\MAPS\country\countryW.IPL
مثل قبلی باید عمل کنی ولی باید این پایینی رو تو فضای خالی بنویسی:
IPL DATA\MAPS\stratosphere\stratosphere.IPL
یعنی در آخر اینطوری میشه:
IPL DATA\MAPS\country\countryW.IPL
IPL DATA\MAPS\stratosphere\stratosphere.IPL
حالا ذخیره کن و برو تو بازی.
نکته در مورد مودهای IDE
بازی اگر با اینطور مودها بخواد گیر کنه واقعا اذیت میشی. معمولا مودهایی که فایل IDE به همراه دارند پر از درد سر هستند و اگر مود SAKINA رو نصب کرده باشی دیگه نمیتونی از اینطور مودها استفاده کنی.
مشکل فایلهای IDE یکم عجیب تو بازی تشون میده مثلا شما یک چیزی در شهر Los Santos قرار میدین ولی بعدا تو شهر San Fierro لباس فروشی ZIP خراب میشه و وقتی بری توش بازی گیر میکنه.
فایل IDE اگر خراب باشه بازی هنگام لود شدن خطا میده در غیر اینصورت تو بازی هیچ مشکلی نداری یعنی فایل IDE باعث گیر کردن در حین بازی و تو خیابونها نمیشه. معمولا تو فاضاهای داخلی مثل خونه و مغازه ها اثر میکنه و باعث گیر کردن اونها میشه.
همچین چیز بدرد بخوری نیست هم افت فریم پیدا می کنی هم هزار مشکل دیگه .نقل قول:
حالا مگه چیکار میکنه یک سایه از آسمون کل شهر رو فرا میگیره یک جاش کمتر سایه دار یک جاش بیشتر وقتی از زیرش رد میشی سایه میوفته رو ماشین .
تازه آقا دانوش این رو دانلود کرده بود و می گف تخودم ساختم برید تو تاپیکش عکساشو میبینید.
سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان
می گم موتور سی جی را درست کردید یا نه
اگه درست کردید لطفا بزارید
یکی درست کردم خیلی قشنگ نشده تو همین تاپیک هس سرچ کنی پیدا میشه.نقل قول:
کارهای بعدی من که میخوام درست کنم :
گشت نامحصوص بزرگراه
موتور سی جی 125
و الگانس پلیس:27::2::18:
لطفا ماشین رنو رو بزارید.البته اگه درست شده
ایول مجید اگه درست کنی عالی میشه اگه کمکی از ما بر میاد بگو مثل گرفتن عکس
سلام
من کامپیوترم ویروس گرفت بازیم حذف شد
حالا می خوام بدونم کسی برنامه hotcofee رو داره
راستی یادم رفت بگم من یه فایل داشتم که لباسشونم .......................... اگه میشه اونم برام بزارید ممنون میشم
:27:راستی یادم رفت بگم من یه فایل داشتم که لباسشونم .......................... اگه میشه اونم برام بزارید ممنون میشم:27: