بياين تو اين سايت حال كنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بياين تو اين سايت حال كنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كامپيوترها به 4 دليل دخترند:
1- فقط خالقشون از منطق درونشون سر در مياره
2-فقط خودشون زبونه خودشونو مي فهمن
3-اگه يكي پابندشون بشه بايد هر چي پول داره براشون لوازم جانبي بخره
4-اگه يكم صبر مي كرد يكي بهترش گيرش مي اومد
تست عربی کنکور85: کانوا قوامین بالقست یعنی
الف) به اقوامت قستی کون بده
ب) قست کون اقوامت را بده
ج) به اقوامت به مساوات کون بده
د) کونده بیا موسسه قوامین قستت را بده
يه تركه تو آينه عكس خودشو مي بينه بعد مي گه : ا...اين چه آشناست ! بعد از يه ساعت فكر كردن داد مي زنه : فهميدم ... اين همون کره خریه كه امروز تو آرايشگاه یک ساعت زل زده بود به من!
رشتیه به زنش میگه: اگه بعد از مرگ من بهم خیانت کنی، من تنم تو قبر میلرزهها! خلاصه رشتیه میمیره و بعد از یک ماه توی اون دنیا بهش میگن: اصغر ویبره
يه تركه سرشو قيرگوني كرده بود، ميگن چرا اينجوري كردي؟
ميگه: بينيام چكه ميكرد!
کاش می تونستم همچون پرنده ای پرشکسته در کنج قلبت آشیانه کنم و در آنجا برینم تا آنفلانزای مرغی بگیری نکبت
2ta rafigh khoob o samimi bayad mesle 2ta lope k * * n bashand yani faghat moghe ridan az ham joda beshand!!
az hame khahesh mikonam ke smse maskhare nazaran.
واقعا" ديدن اينهمه اس ام اس تكراري دل ادمو ميزنه..
واقعا از بچه های اینجا اون هم توی قسمت موبایل انتظار حرف های (اس ام اس) کوچه بازاری رو نداشتم
اين قسم اعتراض رو مدتها پيشتر يک نفر ديگه هم داشت اما باقي بهش گفتن: خب، خوشت نمياد، اينجا سر نزن :)نقل قول:
واقعا از بچه های اینجا اون هم توی قسمت موبایل انتظار حرف های (اس ام اس) کوچه بازاری رو نداشتم
اون يه نفر، من بودم
مرسي جواب خوبي بودنقل قول:
نوشته شده توسط koli
از ترکه ميپرسن : اگه تو دريا يه کوسه دنبالت کنه چي کار ميکني؟ ميگه ميرم بالاي درخت !!! ميگن : خره تو دريا که درخت نيست!!! ترکه ميگه: مجبورم... ميفهمي؟
به شيشه گفتم دوستت دارم ، شيشه شکست .. به گل گفتم دوستت دارم ، گل پژمرد .. به دريا گفتم دوستت دارم ، دريا خوشکيد ... حالا به تو ميگم دوستت دارم (هواي خودتو داشته باش
5 تا لر داشتن با همدیگه قایم موشک بازی میکردن 10 ساله از 4 تاشون خبری نیست
زندگی اجبار است ... مرگ انتظار است... عشق 1 بار است ... جدایی دشوار است ... یاد تو تکرار است.
وقتی بهم گفتی تا آخر دنیا با هام میمونی تاز اون وقت بود که فهمیدم چرا میگن دنیا 2 روز!
يه کوره مي ره آشپزخونه، دستش مي خوره به رنده، مي گه: اين چرت و پرت ها چيه اين جا نوشتن!
يه آبادانيه وسط خيابون ايستاده بوده يه هو مي بينه سيل داره همه جا رو مي گيره . عينک ريبونشو در مي آره مي زاره رو دمپايي ابريش هل مي ده رو آب مي گه تو خودته نجات بده مو يه خاکي تو سروم مي کونوم
يارو مي ره تو يك قهوهخونه، به قهوهچي مي گه: داش حال مي كني يك جك عربي بگم؟! قهوهچيه مي گه: ببين ولك، من خودم عربم، اين يارو هم كه كنار دستت نشسته هم عربه، درضمن قهرمان كشتيه. اوني كه رو ميز سمت چپ نشسته هم عربه، درضمن معمولاٌ با خودش دو تا قمه داره. حالا هنوز مي خواي جك عربي تعريف كني؟! يارو مي گه: نه والله، حوصله ندارم سه بار توضيح بدم چي شد!
hakimi ra goftand to ra bokoshim ya bokonim ?
ghadri andishid va omri be salamat zist
hasele ezdevaje edison va jamile= raghse noor
torke az shekamesh khaste shode bood mige : cheghadr man kar konam too bokhori?? shekamesh mige mikhay yedafe man kar konam too bokhori
مي دوني فرق اموزگار با روزگار چيه ؟ اموزگار اول درس مي ده بعد امتحان مي گيره ولي روزگار اول امتحان مي گيره بعد درس مي ده
به تركه مي گن دو دو تا چند تا مي شه ؟ مي گه : بي خيال شو كلمه بگو جمله بسازم
بدلیل بالا رفتن قیمت سکه فردا روز جهانی به اجرا گذاشتن مهریه میباشد.
به این فکر کنید که دیه ارزانتر از مهریه است
مگسه دستشو مي اندازه گردن دوست دخترش ميگه خدائي از هر گو...ي بيشتر دوست دارم
به دليل شيوع بيماري آنفولانزاي مرغي لطفا تا اطلاع ثانوي از قاطي شدن به مرغها جدا خودداري فرمائيد
قزوينيه به يه بچه خوشگل ميگه :بالام جان تو كه ك...ن به اين قشنگي داري چرا نماز نمي خوني!!!
بسيجيه عاشق ميشه نوار خالي گوش ميده!!!
بسيجيه كيف رمزدار مي خره رمز كبفشو ميگذاره يا زهرا!!!!
تركه يه هزار تومني پيدا ميكنه مي اندازه دور ميگه :ما از اين شانسال نداريم
خواستم اسمتو بذارم گل گفتم پ}مرده ميشي.خواستم اسمتو بذارم خورشيد گفتم غروب مي كني .بذارم ماه روزها تنها ميشي .گذاشتم خا...ه كه دائم آويزونم باشي!!!!!!
تركه از يه آسمون خراش 100 طبقه مي افته پائين . تو طبقه پنجاهم ميگه خدا رو شكر تا اينجا كه بخير گذشته!!!!!
تركه كليد در ماشينش رو گم ميكنه ميره دنبال كليد ساز زن و بچه هاش دو ساعت تو ماشين گير مي افتند
××××××××××××××××××××××××× ×××
مافيا : اديت شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
××××××××××××××××××××××××× ××××××××
مافيا : اديت شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vaghty moalem porsid eshgh chan bakhshe?zood dastamo bala bordam goftam YEKbakhsh, ama az vaghty toro shenakhtam fahmidam eshgh 3 bakhshe:atashe didane to.... shoghe ba to boodan.....va andoohe bi to boodan
mishe baziharo mesle ashk az cheshmat bendazi...amma nemitoni jeloy ashki ra begiry ke ba raftane bazyha az cheshmat jary mishe