دستت درد نكنه جيگر:8:نقل قول:
Printable View
دستت درد نكنه جيگر:8:نقل قول:
پلیسیه که آسونه.فکر کنم پیداش نکردی.تو اون دهکده کوچولو است که در شمال شمال نقشه است.نزدیک همون فرودگاهت که هست یکم برو چپ تو نقشه یک دهکده است.یک خونه هم توش داری.اون برای پلیسه.فقط باید چاق باشی که راحته:10:نقل قول:
من خودم همیشه وقتی اون لباس فروشی خفنه تو شهر 1 باز میشد میرفتم ازش لباس میخریدم.اونم فقط کت شلوار.رو هم 7 8 هزار دلار خرجت میشه:19:.من با 15 هزار دلار رفتم و با 8 تا برگشتم بیرون.غازه رو بار زدم.(من بدبختم:31:)
ولش کن بابا الکی ملکی رو:19:.ببینم بلدی دعوا راه بندازی...
دعوا چی؟منظورتون چیه
دوستان بدی خوبی از ما دیدین حلال کنین خداحافظ
جان؟کجا؟به خاطر یک امضا می خوای قهر کنی؟:41:نقل قول:
بیخیال بابا کوتاه بیا:10:
من انقدر از این چیزا دیدم تو فروما
نه به خاطر یک امضا نیست یعنی اصلا بحث سره امضا نیست اما همیشه بیاد همتون هستم اگه یکروزی برگشتم منو یادتون باشه
میدونم پلیسه کجاس. اما باهاش دوست شدن خیلی سخته هی ناز میکنه. لاغر میکنم ناز میکنه و چاق میشم هم همینجور. fat باید چقدر بشه؟ اگه چیز دیگه ای هم لازمه بگو.نقل قول:
بعد اینکه در مورد لباس. از کدوم لباس فروشی کت و شلوار بگیرم؟ و اسم کت و شلواره چیه؟ آخه خیلی دنبالش گشتم اما پیدا نکردم.
اگه شمااون نقشه که چن صفحه قبل هست رو بگیری کارت حل میشه
راستی اینجا رو هم یه چکی بکنید: ضرر نمیکنید: gta tehran city
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگی دقیقا کدوم صفحس؟نقل قول:
راستی در مورد رفتنت اگه از ما کاری بر میاد بگو:31:
همین الان داشتم دنبالش میگشتم ولی یادم نیست از 200تا250اینا باید باشه
http://www.speedyshare.com/248660221.html
بفرمایید امیدوارم بدردتون بخره
ممنون. مطمئن باشید به دردم میخوره.
چرا دوباره اینجا راکد شد؟
كجا راكد شد ؟
چي شد ؟
مگه من مردم ؟
در خدمت عموم اعضاي P30World هستيم !!!
با سلام خدمت دوستان من تازه GTA رو شروع كردم راستش زياد خوشم نميومد ولي نميدومم اين رقص ماشينشو چطور رد كنم راستي چطوري بايد سوار كرد هر چي بوق ميزنم سوار نميشه ميگه do you wanna have a good time?
اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم
شما بايد با قسمت اعداد جهت دار روي سمت راست كيبوردتون اونو رد كنيد هر فلشي كه روي دايره قرار گرفت شما همون جهت رو بزنيد :10:نقل قول:
سلامنقل قول:
اولا اینکه در مورد این رقصه که خودمم توش از اول مشکل داشتم چون خیلی سخته و دادم بچه ها برن برام. آپلودش کن که بچه ها برات برن.
و در مورد سوار نشدن باید دکمه ی y رو بزنی که معنی yes میده و سوار میشه که اینم یه مشکل دیگه ی خودم بوده.:31:
اتفاقا اون قسمت رقصش كه خيلي راحته من كه خودم رفتم :18::27:نقل قول:
آره. اما من که از پسش برنیومدم فقط یه بار تونستم برمش (توی ماشینو میگم) اما بعدش قبل اینکه سیوش کنم برق رفت.:19::19::19: تازه با هزار مکافات رفته بودمو خواهر سی جی هم اومد و بهش تبریک گفت.نقل قول:
اما رقص توی ساحل دیگه غیر ممکن بود.
هردوشو دوستان عزیز برام رفتن که هنوزم ازشون ممنونم. :31::20:
ولي به نظر من كه خيييييييلي آسون بود اما براي هر كس فرق ميكنه :46::10:نقل قول:
اینم یک اسلحه عالی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gta.cz/sanandreas/data/22mira22/mody/Reale-migun-Mod.zip
کد:http://www.gta.cz/sanandreas/data/Awattar_images/ZastavaArmsM21Final.zip
اینو باید چیکار کنیم
با تشكر بسيار از دوستان يه سري رمز هم دارم نميدونم جديده يا نه چون همه تاپيكو نخوندم
زنهاي خيابوني ميان دنبالت:bekknqv
ماكس س ك س:ehibxqs
ماكس رسپكت:ogxsdag
اكسيژن كاملهميشه:cvwkxam
ماكس رانندگي:vqimaha
بدمن پليس براي هميشه :aezakmi
مرسی خیلی باحالن. البته هنوز نزدمشون. اما این آخری چه معنی میده؟ یعنی دیگه پلیس دنبالمون نمیاد؟:31:نقل قول:
از اين چت ها زياد داره اين بازي خوب شما امتحان كن ببين عمل ميكنه يا نهنقل قول:
يادمه يه چيت بود براي چتر نجات منم براي اين كه ببينم كار ميكنه يا نه رفتم سوار هواپيما شدم وقتي رفتم اون بالا بالاها پريدم پايين چيتش هم طولاني بود تا اومدم تمام چيت رو بزنم افتاد زمين مرد!!!!!:27:
راست میگه. اینا رو باید چیکار کنیم؟نقل قول:
اينا رو فكر كنم بايد بريزيد توي قسمتي كه بازي رو ستاپ كرديد توي يكي از فولدراش :10:نقل قول:
چه باحال. آره چیتش اینه: aiypwzqpنقل قول:
من خیلی چیت دارم اما اونایی که به درد میخوره ایناس:
پرواز ماشین: ripazha
سلامتی.ضد گلوله.پول: hesoyam
درجه تعقیبی کمتر: asnaeb
ماشینهای مدل بالا تو خیابون: eveyoneisrich
:31::31::31:
آره انگار. اما کجاش؟ هزار تا فولدر داره. خوب آدمو کنجکاو میکنن بعد غیبشون میزنه!:31: (شوخی بودها):31:نقل قول:
مگه چند تا فولدر داره؟ تا جايي كه من يادمه 3 يا 4 تا بودننقل قول:
بعدشم تو دانلود كن ببين پسوندش چيه توي هر فايلي كه از اين پسوند بود بريز توي اون :10:
اینم راهیه. حالا میرم امتحان میکنم. راستی نگفت چند مگاس. چون من زیاد وقت ندارم.نقل قول:
من كه دانلودش نكردم برو ببين مينويسه هميشه :46:نقل قول:
اره من دنلود کردم ولی شما فهمیدین به ما هم بگین
سلام دوستان من ديدم بازار رمز براي اين بازي رو داغ کرديد گفتم منم ي چند 100 تاي بزارم . :10:
کسي ميدونه تو مرحله 98 يعني Los Desperados بايد چه کار کرد.
من عددی نمیدونم.توضیح بده تا بگم چیکار کنی.
من فهمیدم ولی اسلحه جدیدیی نمیاد فقط قوی تر میشن تو date دنبال weaponبگردید و این جای گزین اون کنین راستی فکر کنم ادماش ذهم عوض شن
آره يعني هرچي هم آدم بكشي حتي پليس دنبالت نمياننقل قول:
آقا من چون جديد شروع كردم نميدونم چطوري بايد هواپيما سوار شد لطفا راهنماييم كنيد
با تشكر
یعنی چی باید یه هواپیما ببینی بعد اینترو بزن و سوار شو jumpjetرمز باهالیه جت بهت میده بعد باwبرو رو هوا و بعد کنترلش کن