چطور میتونم علامت تعجب توی bittorent رو سبز کنم دقیقا چیکار باید کرد با تشکر
چطور میتونم علامت تعجب توی bittorent رو سبز کنم دقیقا چیکار باید کرد با تشکر
احتمالاً مشکل پورت دارید.نقل قول:
از قسمت setting و connection پورت رو عوض کنید.
پورت رو هم عوض کردم بازم علامت تعجب سبز نشد ایا عدد مشخصی هست؟نقل قول:
دکمه ی رندوم پورت رو چند بار دیگه بزنید و هر دفعه امتحان کنین ببینین تغییر میکنه یا نه.نقل قول:
از کی اینطوری شده؟شاید ISP شما محدودیت گذاشته واسه برنامه های peer to peer
از همون اولش اینجوری بودنقل قول:
یه سوال اینکه اگه تعداد تورنتهای در حال دانلود رو زیاد کنم خیلی سرعت کم میشه ؟ یعنی اینکه دریافت چند تورنت به طور همزمان چقدر باعث افت سرعت کل میشه ؟
" اینترنت 128 صبانت "
بستگی داره به تورنت هاتنقل قول:
اگر چند تا تورنت پر سرعت رو با هم بزاری بازدهی کلی میاد پایین ولی بر عکس اگر چند تا کم سرعت رو بزاری کنار هم بازدهی میشه....البته باز به خیلی عوامل دیگر مثل پهنای باندی که داری و پینگ و.... هم توجه باید بکنی چون اگر زیاد تورنت فعال بزاری باز تاثیر معکوس می زاره.
کسی کرک یا رجیستر کد واسه pfconfig نداره؟
salam bacheha
ye soal fori dashtam mamnoon misham komakam konid
man ta chand vaght pish too site daneshgah az utorrent estefade mikardam soratesh ali bood dar hodooode 100kb/s
aama chand vaghte sorat 0 shode ba hame pc ha emtehan krdam ama baz 0 hast torrent ha ham moshkel nadare\
che balayi saresh oomade? aya rahe hali dare ke beshe dorstesh kard?
mamnoon misham komakam konid
سلام بچه ها...
-------------
-- کردن max TCP connections:
اگر از ویندوز XP SP2 استفاده می کنید. TCP connections شما به 10 تا محدود شده(به دلیل مسایل امنیتی)
که سرعت دانلود رو پایین میاره خوب راه حل چیه؟؟؟
بوسیله پچ زیر می تونید زیادش کنید بین 50 تا 100 خوبه.
کد:
http://torrentfreak.com/static/EvID4226Patch223d-en.zip
این قسمت رو از لینکی که تو صفحه اول بود گذاشتم..
من وقتی میخوام این کار رو کنم میگه باید سی دی ویندوز داشته باشید ..متاسفانه سی دی ویندوزمو یه آدم فلان فلان شده ای گم کرده...بجز سیدی ویندوز راه دیگه ای نیس؟
اگه یه سی دی ویندوزه دیگه بخرم کار میکنه؟
ببخشید متوجه نشدمنقل قول:
من الان توی demonid هستم . مثلا برای یک فیلم چند تا تورنت میده برای دانلود (با مثلا حجمهای متفاوت).
چه جوری یک تورنت خاص رو پیدا کنم که فقط تراکرش فرق داشته باشه؟
برای افزایش سرعتم چطوری ازش استفاده کنم.
آره.با هر CD ویندوز xp که باشه کار میکنه.خیالت راحت.نقل قول:
فقط در مورد این قضیه کسی امتحان کرده؟تغییری هم تو سرعتش پیش اومده واقعاً؟
شما دو راه داری کلاً:نقل قول:
1_ بگردی دنبال تورنت خودت(دقیقاً همین تورنتی که داری،با همین نام و با همین مشخصات) بعد ترکر های اونو واسه تورنت فعلیت آپدیت کنی.به عنوان مثال مثلاً شما تورنت منحصر بفردی رو از تو demonoid دان کردی،بعد میری تو سایت torrentreactor میبینی دقیقاً همون تورنت شما رو گذاشته واسه دانلود(تاکید میکنم:دقیقاً).شما اونو دان میکنی و وارد برنامه تورنت میکنی،بعد اگه دقیقاً تورنت ها یکی باشن اخطار میده که تورنت تکراریه،میخوای ترکر هاشو آپدیت کنم؟شما میزنی بله.اینطوری سیدهاتون بیشتر میشه
2_وقتی اسم فیلمی رو سرچ میکنی،اونی که سیدهاش بیشتره رو دان کن تا بعداً به مشکل نخوری
:11:
خیلی ممنون
با روشی که توی این تاپیک گفته شما تونستید ترکر ها رو بالا ببرید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=396834
تو ان مدتی که تونستی استفاده کنی خوش شانس بودی.نقل قول:
الان احتمالا بیشتر پورت هارو بستن یا از نرم افزار بلوک کننده استفاده کردن.
متاسفانه داشنگاه ما بهمون اینترنت که چه عرض کنیم سایت کامپیوتر هم نمی ده که بشه توش عملیات اجرا کرد.... و گرنه من رو این موضوع کار می کردم:41:
وقتی از ان فایل استفاده کردی دیگر نباید سی دی بزارین چون دوباره فایل اصلی که محدودیت 10 تا ارتباط رو دوباره کپی می کنه رو فایل تغییر داده شدهنقل قول:
باید بعد از انجام اینکار و امدن درخواست دکمه انصراف رو بزنید و بزارید ویندوز یکبار ریست بشه تا تغییرات کامل اعمال شه
این روشی که من گفتم باسه عمومی ها بود اگر از خصوصی ها استفاده می کنید حتما قوانین رو بخونید و ببیند استفاده از ترکر های غیر از ترکر های تایید شده خود ان ساید مسئله ای ایجاد می کنه یا نه که بعدا دچار مشکل نشیننقل قول:
دیگو جان مورد خصوصی هارو هم باید متذکر بشیم چون اگر تو خصوصی اینکارو انجام بدن احتمال مشکل پیدا کردن هستشنقل قول:
من این روش فقط باسه عمومی ها توصیه می کنم.
فکر کنم منظور شما سید و پییر رو بالا ببردن است نه ترکر:11:نقل قول:
این روش قدیمی است و من خیلی وقت پیش قبلا تست کردم
برای اطمینان دوباره تست هم کردم ....
الان این لیست که 80 درصدش برای من یا دان شده ارور میده یا خصوصی است 20 درصد باقیمانده هم تو تورنت هام سیدهاش تکراری بوده و تو تورنت های من عملا جز بار اضافی باسه نرم افزار سود دیگری نداشته است.
به دوستان توصیه می کنم بجای این روش ها تو خود سایت های تورنت دونبال ترکر باشن چون شانس موفقیت بیشتر است.:46:
بچه ها یک خبر بدم احتمالا جدید ( شوکه کرد منو ...یک لحظه فکر کردم سایت رو اشتباهی رفتم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساید مونوا دات اورگ منو ها و بخش هاشو به فارسی ترجمه کرده و زبان فارسی رو تو لیست زبان های نمایش اضافه کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فقط منو هاست....کد:http://www.monova.org
بخش نظرات و .... همچنان اینگلیسی هست ( و در بعضی موارد زبان های دیگر ) چون هر کس با زبان خودش می نویسه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من با استفاده از یه --- connection به اینترنت وصل میشم(وی پی ان دانشگاهه) ولی با bit torrent نمیتونم دانلود کنم!:41: زیر پنجرش خطای no incoming connections میده! اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنن!:10:
ممنونم
فعلا هنوز کسی اینجا راه حلی باسه این مشکل پیدا نکرده....نقل قول:
yani yeki nist be man komak kone va javbe soale safhe ghablamo bede??????????????????
chejoori mitoonam baz utorrentamo faal konam?
سلام، احتمالن این کار کنه:نقل قول:
دنگ و فنگ داره البته.کد:http://torrentfreak.com/bittorrent-over-ssh-071014
rahvar77 و shivashivaaaa یکیتون تست کنه بگه به نتیجه می تونه برسه یا نه و خبر بدین...نقل قول:
با سلامنقل قول:
من متوجه مراحل کار نشدم!!!:2:
۱- چرا این سیدرها غیبشون میزنه؟
ظهر با فول اسپید دانلود میکنی شب با ۲
۲- چرا اینجا جایی برای معرفی فیلمها و .... برای تورنت نیست؟
1- خوب ان بندگان خدا که سرعت ارسال زیاد دارن ممکنه ارتباط رو شب قطع کرده باشن تا فردا صبح .( و یا ترافیک پهنای باند مرکز مخبراتون شبا زیاد باشه اینجوری بشه )نقل قول:
2- به مدیریت بخش پیشنهاد کن:46:
به نظرم خز میشه.. همینجوری بهتره!:46:نقل قول:
۱- راستی من میتونم اپلود رو ببندم که فقط دانلود کنه؟
۲- اگه به قول ما خز بشه و تعداد استفاده کننده بالا بره سرعت بالا نمیره؟
++++++++
۳- شما اینو تایید میکنید؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=398972
.......نقل قول:
1- شدن که میشه و راه داره ولی به مرور ترکر ها در اخر اولویت های دریافت قرار بگیرید و همچنین احتمال بلوک شدن ip شما در نرم افزار های تورنت دیگر و عدم ارسال به شما رو دارید ( نظر شخصی خودم: بزار یکم باز باشه چون ضرر بسته بودنش بیشتر از منفعتش هست....)
2- اگر گروهی یک تورنت مشترک رو بگیرن میشه با چند روش میشه سرعت رو بالاتر هم برد و ترافیک رو شبکه رو کم کرد.( البته من یکبار می خواستم ازمایش کنم ولی کسی که قرار بود بیاد دیگر جوابی به بنده نداده است)
3- چون شاتل ندارم نمی دونم شاتل وقتی حجمش رو تموم کرده چه جوری ارتباط اینترنتش رو محدود می کنه و به همین خاطر نظری ندارم ( اگر مثل داتک باشه دیگر با اینترنت چون وصل نیست نمی تونه از تورنت باز های بین المللی استفاده کنه و فقط میتونه بین کاربرای خود شرکت که تورنت مشترک با ایشون دارن و ip و پورت هم رو داشته باشن می تونن ارسال دریافت کنن)
من منتظرم خود کاربرای شاتل یا دیگر سرویس ها بیان و اعلام کنن که جواب میده بهشون یا نه.....تا ان موقع نه تایید می کنم تا تکذیب...
بچه ها این تورنتی هست که بشه دانش کرد؟
کد:http://thepiratebay.org/torrent/3652365/Batman_Begins-Special_Edition_Disc2_%28Special_Features%29
نه بردیا جان.یکی دو تا دونه seed بیشتر نداره.نقل قول:
یعنی سیدها تا حدی که تورنت رو 100درصد کنه نرفتن یا اینکه به خاطر سید کم سرعت دانلود خیلی پایین ممکنه باشه؟
علاوه بر اینکه سرعت میاد پائین،ریسک خیلی زیادی داره،چون هر لحظه ممکنه سید کننده،دیگه سید نکنه.یه وقت میبینی تا 99% دان کردی،یهو یارو دیگه سید نمیکنه.ضد حال اساسی:41:نقل قول:
آخه لامصب من به این خیلی احتیاج دارم
دی وی دی ناینش رو پیدا نکردم و آخر به هزار دردسر این لینکو پیدا کردم
ببینم کسی ریسک میکنه انتقالش بده به رپیدشر و پولشو بگیره:دی
اقا من پست اولو خوندم و يه چيزايي دستگيرم شد ...
ولي چنتدا سوال دارم ...
1. براي اينكه من بتونم دان كنم حتما قبلش بايد يه فايل اپلود كنم ؟ اينجوريه يا من درست متوجه نشدم؟
2. برنامه هاي خاصي كه واسه دانلود داره سرعتشون خوبه ؟
مثلا يه فايل 70 مگي رو با سرعت 256 چند دقيقه اي ميشه دان كرد؟
salam man vaghti az mikham az u torrent too site danshgah estefade konam vaghti torrento moarefi mikonam
oon paeen kenare DHT ye alamat taajob miad va mige nemitoone be network conect she
ta chand vaghti pish kheili khoob kar mikard
kasu midoone vase chi injoor mishe/
porto avaz kardam dorostnashod
torrentam moshkel nadare
merc
کیفیت bdrip 720p با حجم 8 گیگ چطوره ؟نقل قول:
پ ن :کد:http://thepiratebay.org/torrent/4473042/Batman.Begins.2005.720p.BluRay.x264-iON
البته من نباید لینک معرفی کنم:31:
این مقاله رو هم خوندید؟نقل قول:
1- منظورتان را خوب نرساندید....اگر حدسم درست باشه موقعی که می خواین یک فایل اصلی رو که ندارین و از تورنت می خواین بگیرین باید فایل تورنتش که تو اینترنت هست رو دانلود و در نرم افزار اجرا کنید تا نرم افزار شروع کنه به دانلود کردن ( که همزمان با دانلود بسته به سرعتی که تنظیم کردین اپلود هم می کنه )کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=251561
2- نمیشه سرعت رو دقیق گفت و بسته به نوع تورنت ترکر سید ها پییر ها وضعیت ای پی ات در ترکر و .... ( زیاده این موارد ) ریط داره
ممکنه با سرعت 32 کیلوبایت بتونی دانلود کنی یا با سرعت 2 کیلوبایت دانلود کنی
سرعت معمولا در حالت کلی متغیر است.
این یه لیست (ناکامل احتمالا) از ترکرهائی که اون تورنت توش ثبت شدن. بغیر از خصوصیاش بقیه سر جمع سید زیادی ندارن:نقل قول:محتوای مخفی: ....
فکر کنم توی dvdquorum بتونی پیداش کنی. باید دنبال یه کسی بگردی که اونجا عضو باشه یا یه دعوتنامه گیر بیاری.
سلام
عجب دنیاییه این کامپیوتر
تازه با تورنت آشنا شدم
دارم Metallica.Mexico.2009.BDRip.Xvid.AC3.-HELLYWOOD رو میگیرم که حجمش است 2.91 GB.با پهنای باند 256 و سرعت میانگین 120.
دقیقاً نمی دونم درست میگم یا نه اما seeds رو زده 31(102) و peer رو هم نوشته 6(79)
سوال:
1-بهترین سایت برای تورنت کدومه؟همونهایی که در پست اول اومده؟
2-و اینکه اگه الآن اون فایلی رو که دارم میگیرم Pause کنم و ادامش رو فردا برم مشکلی پیش نمیاد؟سرعتش تغییر نمی کنه؟
3-من فهمیدم که ما وقتی داریم دانلود می کنیم آپلود هم میکنیم.درسته؟!خوب این خطری نداره؟برای نفوذ هکرها به کامپیوتر ما؟
4-راستی یه سری لینک معرفی شده بود برای بالا رفتن سرعت که در قسمت Properties اضافه کردم.OK?
متشکر
سلام
چرا من از تورنت دیگه نمیتونم دانلود کنم؟
adsl م داتک است
فکر کنم ایراد از port شه.چی بزنم که کار کنه؟
سلام..به دنیای تورنت خوش اومدی...نقل قول:
اون 31 از 102 یعنی از 102 نفری که این فایل رو تو pc شون دارن 31 نفر در حال حاضر دارن بهت سید میدن..
و peer هم یعنی از 72 نفری که دارن این فایل رو میگیرن 6 نفر در حال حاضر آن هستن و در حال دریافت هستن ( مثل شما)..
1-من از سایت زیر استفاده میکنم..به نظرم عالیه..از بین 300-400 تا سایت میگرده همه رو میاره..
2-نه هیچ مشکلی پیش نمیاد..کد:http://torrent-finder.com/
3-درسته..این قانون تورنته..یه چیز میگیری باید یه چیز هم بدی....
4-منم 2-3 بار این کار رو کردم..اما تفاوت زیادی تو سرعت مشاهده نکردم..حالا تو این کار رو بکن شاید رو فایل تو جواب داد
خوبی تورنت اینه که همه چیز توش پیدا میشه و مهم نیست فایلت چه حجمی داشته باشه..هر چقدر باشه تو دو سه روز تموم میشه...
متشکر از راهنمایی شما
فایل مورد نظر(کنسرت متالیکا)رو دانلود کردم تو هفت ساعت با سرعت 120.چه کیفیتی داره...
خوب من لینک رو از تو نرم افزار پاک نکردم تا آپلود بشه(چقدر من خوبم).خوب تا کی اجازه بدم فایل آپلود بشه؟
بهترین حالت اینه که تا 150% اجازه سید شدن فایلتو بدی.مثلا اگه 100 مگابایت دریافت کردی،تا زمانی که حجم آپلود اون فایلت به 150 مگابایت برسه سید باشی.(این هارو میشه تنظیم کرد)نقل قول:
یه راه دیگه هم اینه که یه زمان خاص به برنامه بدی،بگی مثلاً هر تورنتی رو که دان میکنم تا فلان مدت سید کن.
اروری خود نرم افزارت بهت نداده؟نقل قول:
ترکرهات سالم هست؟
تو پست اول یک راهنما باسه تنظیمات پورت هست ان را بخوان:46: