خب اینکه دیگه کاری به شما نداره....مگر اینکه فونت مرورگرتو عوض کرده باشی ...نقل قول:
مگر اینکه شما یه نوشته ای رو با یه فونت ببینی و با یه کامپیوتر دیگه یه جور دیگه که بازم اون 90% ماله browser هست
Printable View
خب اینکه دیگه کاری به شما نداره....مگر اینکه فونت مرورگرتو عوض کرده باشی ...نقل قول:
مگر اینکه شما یه نوشته ای رو با یه فونت ببینی و با یه کامپیوتر دیگه یه جور دیگه که بازم اون 90% ماله browser هست
این کارو که من گفتم کردی....mode ش رو xp گذاشتی؟؟نقل قول:
دوستانی که قبل welcome صفحه هنگ میکنه یا سیاه میشه یه چک بکنن ببینن crt+alt+del و safe mode کار میکنه یا نه؟؟
call_of_duty:شما یه چک هم بکن که تازه update نصب کردی یا نه و اینکه cd/dvd Rom هات هم قبل welcome خالی باشند
سلام به دوستان .........
میخواستم ببینم مشکل از چیه که هر ویندوز ویستایی میریزم کامپیوترم sleep نمیشه ؟؟؟؟؟
بزار Windows Update ها انجام بشه! درست میشه!:20:نقل قول:
توی پوشه ی گیم که به ویندوز ویستا اضافه شده وقتی روی یه بازی کلیک راست میکنیم گزینه ی Customize برای چیه ؟
میتونی به بازی چندتا آدرس مختلف بدی و برای هر کدوم یک آدرس بنویسی که وقتی روی آیکون اون بازی راست کلیک کنی میتونی انتخابش کنی!نقل قول:
علت اینکه ویستای من شات دان نمی شه چیه.ویا زمان زیادی می بره که خاموش بشه. ریست هم کرده ام اما کمکی نکرد.درضمن مشکل فوق گاهی اوقات اتفاق می افتد که از کارت گرافیکیم زیاد کارمی کشم مثل زمانهایی که 4 . 5 ساعت گیم می زنم .
چرا جديدترين ورن درايور كارت صدامو كه مخصوص ويستاست نصب مي كنم باز ارور ميده?: this version is not support on this operating system
آره دیگهنقل قول:
من اینجا نستعلیق میبینم اما کافی نت که XP داره فونت معمولی
مشکلم همینه
چیکار کنم؟
بلهنقل قول:
میتونی مشاهده کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم چک میکنمنقل قول:
ببخشید من آشنایی کافی با ویستا ندارم
از کجا بفهمم اپ دیت ها نصب شده یا نه؟
درباره ی cd/DVD هم چک کردم
چیزی داخل نبود
میری توی control panel بعد security بعد widows update رو پیدا می کنی و از زیر شاخه هاش installed update رو میزنی
سلام
من تو ویستا به یه مشکل مسخره برخوردم
حالا نمیدونم از منه یا همه این مشکل رو دارن ؟
وقتی میخوام با دایل آپ شماره بگیرم ، اگه شماره اشغال باشه ، خودش مثل ویندوز ها قبلی نمیره به شماره بعدی.
مشخصات cpu و ram رو بنویس...اگه این مشکلو واسه یه مدت طولانی داری میتونه از ضعف سیستم یا حتی به خاطر automatic defrag یا انتی ویروس و .....باشهنقل قول:
sony vayo fz250eb2گیگ رم250 هاردسی پیو دو هسته ای اینتلکارت گرافیکی 750 (تقریبآ)
Updating may help u but if it doesnt...u can try this oneنقل قول:
Type 'power options' in the start menu and press enter->Choose 'Balanced' -> 'Change plan settings' (for the chosen power plan) -> 'Change advanced power settings' -> Scroll down to 'Multimedia settings' -> Choose 'Allow the computer to sleep'
خب درایورت دقیق نیست..شاید 64bit گرفتی به جای 32Bitنقل قول:
اگه منظورت اینه که با browser مشکل داری بگو نوع مرورگرت رو تا کمکت کنیمنقل قول:
If your problems arent the ones that i told you,you would try this to find your problemنقل قول:
1) First, you want to access your Control Panel. Then proceed to Performance Information and Tools
2) Next, click on Advanced Tools in the navigation bar
3) Try to look for Performance Issues (below) near the top of the screen
4) By clicking on the link, a window will pop-up, identifying the problem in long shut-down times
اگه قسمت 3 چیزی پیدا نکردی که مربوط به طول کشیدن shut down باشه ...خود vista نتونسته مشکلی براش پیدا کنه.اگه هم پیدا کردی که حلش کن.
موفق باشی
وقتی connection باز شد بزن properties بعد وسط صفحه بزن Alternatesنقل قول:
بعد چک کن ببین تیک If a number fails, try the next number (پایین صفحه) رو زدی یا نه
جناب originalعزیز.ازاینکه برای من وقت گذاشته و پاسخ دادی متشکرم .انشاا... جبران کنم .
آره بابانقل قول:
در این حد هم غیر حرفه ای نیستم.
نقل قول:
اصلا متوجه نشدم ...............
فایر فاکس 3نقل قول:
بنده جسارت نکردم :46::11:نقل قول:
واسه من که حداقل مشکلی نداره..شاید یه connection دیگه بسازی درست شه...
وظیفمه :46: نمیخواست خودتو خسته کنی یه تشکر میزدی بس بود...:46:نقل قول:
اینجاشو دیگه بد اومدی :41:نقل قول:
من اصلا با FF کار نمیکنم:4:...در بخش مرورگر ها میتونی مطرح کنی مشکلتو
ببخشید بد گفتم..نقل قول:
گفتم با Update شاید مشکلت حل شه..اگه نشد اینو امتحان کن شاید کمکت کرد
رو start کلیک کن بعد بنویس power options اینتر کن
بعد در قسمت Balanced بزن Change plan settings
بعد دوباره پایین بزن Change advanced power settings
تو لیست Multimedia settings رو پیدا کن
بعد مثل عکس عمل کن
salam be hamegi chera dar vista paiam haie erroe modem ro nemizane
اینجا قبلا جوابشو دادم کاشکی یه سرچ میزدی:46:نقل قول:
موفق باشی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=240802&highlight=%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85
سلام
امروز وقتی ویندوز بالا اومد ÷یام داد که کپچرم با موفقیت نصب شده
حالا برای استفادش کجا باید برم؟
نوشته بود Ready to use
ببخشید یه سوال دیگه
2 تا از درایو های من فرمت Fat32 دارن
میخام NTFS کنم
چطوری باید این کار را انجام بدم؟
ممنون
اولا در ویستا دیگه فرمت fat32 نمیشناسه یعنی دیگه درایو هات تو ویندوز نمیان اگه منظورت اینه که از یه ویندوز دیگه بکنینقل قول:
1-راه اول رو درایو راست کلیک کنی بزنی format بعد File system رو NTFS انتخاب کنی
اما خب اینجوری همه ی اطلاعاتتم پاک میشه
2-این راه اطلاعاتت پاک نمیشه
Run>>>cmd
اونجا بنویس
convert drive_letter: /fs:ntfs
مثلا اگر درایو E رو بخوای تغییر بدی مینویسی
convert E: /fs:ntfs
موفق باشی :46:
مثل قبل باید ازش استفاده کنی دیگه...یه برنامه کپچر setup میکنی بعد با نوع کارتت تنظیمش میکنینقل قول:
دوباره همون ارور را میده:نقل قول:
یکی به من بگه این Administator's rights چیه؟:19:
1-کجا این ارور رو میده؟؟؟نقل قول:
2-اروره واسه اینه که شما administator right نداری...چند تا user داری؟
موقعی که به اینترنت وصل نباشم و برنامه ای را باز کنم که نیاز به اینترنت داشته باشه اون صفحه شماره گیر برای وصل شدن به اینترنت میاد، چه کار کنم که نیاد؟ vista home premium دارم
با سلام.... همه با گجت های ویستا آشنا هستید. من یه گجت خاص می خوام......... یه جا خوندم یه گجت هست که می تونیم shourtcut های خودمونو توش بزاریم .......... کسی اینو داره ؟
App Launcher v3.3.5.0
Launch applications from the sidebar by clicking the icons. Some features include... Easily change the backround. Add your own custom backgrounds. Add command line arguments to links. Drag/drop to recycle bin. Drag/drop to a folder to move or copy the item to the folder. View folders in flyouts. Drop an item on an icon and the item can open with that application. Show info below the icons like the name when over it or what happens if you drop the item you're dragging. Change icons for any item. Add dividers to the launcher to organize it. Select 3 or 4 icons per row. Keep them centered or aligned left. Opera bookmarks now viewable. Settings saved automatically and remembered when closed and reopened. Create an audio playlist. Click the icon in the folder flyout for a menu. Different profiles and tabs now possible. Click the profiles button for tabs. :edit: Fixed the problem with multiple tabs after
reboot. In the folder flyout click the icons for options! Thanks for all the feedback
.