مشخصا سرعت تو فریمور ایرانسل بالا رفته ولی بازم مخالف بعضی دوستانم که میگن این مودم تجمیع باند داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مشخصا سرعت تو فریمور ایرانسل بالا رفته ولی بازم مخالف بعضی دوستانم که میگن این مودم تجمیع باند داره
تجمیع کنه یا نکنه در منطقه ای که باند 2600 اصلا فعال نیست و فقط 1800 فعاله یا برعکس فقط 2600 فعاله سرعتی به مراتب خیلی بیشتر و بهتر از یک مودم cat6 با حالت تجمیع فعال رو ارائه میده و تا کنون به طور کلی با دو مودم ca60 و fd-m60 من مقایسه کردم این مودم یک سر و گردن از این مودمها در سرعت بالا هست .نقل قول:
دوستان از این مودم میشه به عنوان روتر بی سیم استفاده بشه؟
یه مودم سیم دار دارم میخوام ازش همراه با این استفاده کنم
سلامنقل قول:
اره عزیز میتونی به جای روتر هم استفاده کنی
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
نقل قول:
ینی میشه به عنوان adsl ازش استفاده کرد ؟ مثلا خط تلفن رو وصل کنم بهش مثل مودم های adsl ?
اگه میشه چجوری باید انجام بدم کدوم قسمت یه توضیح میدی پلیز ؟
به عنوان مودم ADSL نمیتونی استفاده کنی . میتونیبه عنوان روتر استفاده کنی . با کابل لن وصلش میکنی به مودم ADSL و تنظیمات DHCP رو انجام میدی . نمیدونم به عنوان Bridge هم میشه یا نه ( تست نکردم)نقل قول:
بقیه دوستان اگر استفاده کردن توضیح بدن ؟
نه عزیز مودم adsl یه چیز دیگسنقل قول:
میتونی با کابل شبکه اینتر نت بهش بدی برات رو
وافای پخش کنه مثل روتر
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
ترکیب ۳ دکمه روی این مودم دقیقا چی کار میکنه؟
این دوستمون که مودم میین نت داره اکه میتونه پیگیری کنه ببینه با سیم مبین چه اتفاقی میافته
نقل قول:
متاسفانه سیم مبین نت ندارم فقط مودمشو دارم و بدون سیم تست زدم عکس هم گذاشتم تو همین فروم
دوستان مودم من بعد از نصب ویرایش سوم آدرس ای پی شده 192.168.0.1
سوالم اینه از گزینه DHCP عوضش کردم 192.168.8.1 آیا درست انجام دادم
سلام علیکمنقل قول:
بله درست است
خذف شود........
سلام دوستان
امروز ی مودم i60 خریدم هنوز سیم کارت داخلش نذاشتم مشخصاتش اینه:
Hardware version: WL1B612M01 Software version: 11.192.03.00.234 Web UI version: 21.100.31.00.03
میخواستم بپرسم باید قبل از اینکه سیم کارت داخلش بزارم آنلاکش کنم یا فعلا می تونم استفاده کنم هر زمان نیاز داشتم آنلاک کنم؟
استفاده کنید و مشکلی نداره . بعدا خواستید راحت میتونید انلاک کنید .نقل قول:
فقط این فریمور 192 ایرانسل زیاد تعریفی نداره
ممنون چون اپدیت اتوماتیکش روشنه و غیر فعال نمیشه ، اگه به آخرین فریمور آپدیت بشه بازم در آینده میتونم آنلاک کنم؟نقل قول:
از اینده منم مثل شما بی خبر هستم :n02: برای اینکه ریسک نکنید توصیه میشه مودم رو انلاک کنید و به نسخه 196 که جلوی اپدیت بسته شده اپدیت کنید .نقل قول:
دوستان که مودم مبین نت دارند و قفل شده، یکی از کاربران سایت 4pda، فایل dump این مودم رو برای باز کردن قفلش میخاد. کسی اگه داره تو سایت براش آپلود کنه
بلوچی جان این بنده خدا گفته سکیور بوت فعال نباشه یعنی برای مبین نت رو نمیخوادنقل قول:
آهان. فکر کردم مال مبین نت رو میخاد. چون قبلا گفته بودش که سعی می کنه راهی برای دور زدن فریمور مبین نت پیدا کنهنقل قول:
ممنون ، به چه صورت آنلاک کنم و با کدوم فایل 196 آپدیت کنم؟ ممنون میشم لینک بدید چون چندتاپیک رو دیدم بیشتر گیج شدمنقل قول:
ممنون برای اپدیت و انلاک از همین فایلهایی داده شده استفاده می کنم اما برای آنلاک از چه روشی باید استفاده کنم؟نقل قول:
این لینک رو که رفتم جلو فایل بود برای آنلاک ، و به یک روش فلش رسیدم که ی مقدار سر در گم شدمنقل قول:
نقل قول:
3- مودم را با کابل USB به پی سی متصل کرده و نقاط مربوط به مود دانلود را اتصال کوتاه نمایید(دقیقا مانند کاری که برای آنلاک کردین)
سلام . من دبروز مودم i60 رو گرفتم که از ایرانسل هست و فریمورش 96 هست. و از دیروز هزچی این صفحه ها رو میخونم متوجه نمیشم که انلاک میشه یانه و چیزی که متوجه شدم اگه درست هست اینه که به فریمور 92 برم که بچه ها راهنمای نصب رو گفتن بعد انلاکش کنم و سپس به یکی از این فریمورهای جدید که بچه ها گذاشتند اپدیت کنم. راهنمایی کنید ایا درست هست یا اشتباه و چه کاری انجام بدم ممنون
روش اول رو دانلود و فایل pdf رو مطالعه کنید همه چی میاد دستتون و بعد با روش دوم و توضیحات مربوط انلاک کنید . مثل زدن فریمور هست فقط در اخر یک اسکریپت اجرا میکنید و مودم انلاک میشه تمام .نقل قول:
بله درسته . فقط برای انلاک از روش دوم استفاده کنید تا مودم دائمی انلاک بشه و با تعویض فریمور دوباره قفل نشه . تاپیک روش دوم رو کامل مطالعه کنید نوشته چطوری فریمور رو انتقال بدید و با اسکریپت جدید انلاک کنید .نقل قول:
دوستان داخل انجمن فقط به فکر این هستن کارشون راه بی افته و مودم رو انلاک کنند . تا به امروز به 3 نفر پیام دادم و گفتم مودم رو هنوز انلاک نکردید با روشی که میگم جلو برید ببنیم انلاک میشه یا نه تا یک فایل pdf تهیه کنیم و با برنامه های مورد نظر در انجمن قرار بدیم تا کسی سردرگم نشه و مجبور نباشه 2 بار مودم رو انلاک کنه و فقط یک بار و با اخرین فریمور و جدیدترین و پیشرفته ترین مودم رو انلاک کنه . ولی گفتم دوستان کم لطفی میکنن .
ممنون. یک هفته بیشتر پستها رو میخونم که متوجه بشم. اگه امکان داره فریمور 92 و و روش دوم که برای انلاک رو برای من صفحه رو بزارین. چون صفحه ها خیلی هستن پیدا نمیکنم
همینه دیگه وقتی کسی همکاری نمیکه اخر عاقبت این میشه . شما با روش دوم انلاک کنید تا دوباره مجبور به انلاک نشید .نقل قول:
یعنی بجای نصب فریمور 92. فریمور 95 شما با اسکریپ دوم که گذاشتین رو انجام بدم
خوب در مورد فایل pdf که فرمودید برای درست کردنش که دیگران مثل من سریع متوجه بشن باید در ابتدا برای انلاک کردن مودم i60 ویرایش سوم فریمور رو با کد اسکریپت جدید رو گذاشت و سپس به صورت تصویری روش اتصال یو اس بی رو گذاشت و بعد از اون روش انتقال فریمور و اسکریپت 95 رو نشون داد . درسته؟
[QUOTE=saber73;9099758]همینه دیگه وقتی کسی همکاری نمیکه اخر عاقبت این میشه . شما با روش دوم انلاک کنید تا دوباره مجبور به انلاک نشید .
من متوجه شدم فقط اینکه دیگه نمیخواد فریمور 192رو اول نصب کرد بعد رفت سراغ 195 که گذاشتین. از ابتدا با همین فریمور روش دوم 195 و ویرایش سوم و اسکریپت جدید انلاک کرد
نقل قول:[QUOTE=hadi1587;9099764]نقل قول:در مورد روش مورد نظر و اموزش من میخواستم با فریمور 196 ایرانسل که ویرایش شده مودم رو انلاک کنید و دیگه لازم نباشه تغییر فریمور بدید و وقتتون تلف بشه و سردرگم بشید . الان اگه هنوز مودم رو انلاک نکردید میتونید یک تستی بزنید و نتیجه رو اعلام کنید .نقل قول:
میتونید بعد لحیم کاری و اتصال به کامپیوتر این فریمور رو از طریق لودر نصب کنید و سپس با این اسکریپت ببنید انلاک میشه یا نهنقل قول:
نسخه 196 ادیت شده ایرانسل با ظاهر هواوی
برای اسکریپت هم از این استفاده کنید:
بعد نصب فریمور حتما مودم ریست شود .
فقط قبل اجرا اسکریپت حتما تلنت ویندوز راه اندازی شده باشه و ببنید ip صفحه وب مودم چند است . این اسکریپت بر روی :192.168.1.1 تنظیم شده . اگر مودم با ای پی دیگری بالا اومد باید فایل go رو ادیت و به اون عدد مورد نظر تغییر و بعد ذخیره کنید .
ادرس صفحه فروم 196 ویرایش شده ایرانسل رو لطف میکنین
موقع اجرا اسکریپ کدوم فایل داخل پوشه رو در ویندوز باید اجرا کنمنقل قول:
بعد زدن فریمور و بالا اومدن مودم و اتصال از طریق وای فای یا لن به کامپیوتر و مشاهده صفحه وب مودم و دریافت اخطار لاک بودن مودم ( باید سیم کارت غیر ایرانسل رو مودم بیندازید ) از داخل پوشه اسکریپت فایل go رو باید اجرا کنید .نقل قول:
اگر امکان داره فیلم یا عکس از این مرحله تهیه کنید تا در اموزش قرار بدیدم .