سعی کنید کابل CAT6 مسی استفاده کنید کیفیت کابل خیلی تاثیر داره.نقل قول:
Printable View
سعی کنید کابل CAT6 مسی استفاده کنید کیفیت کابل خیلی تاثیر داره.نقل قول:
اگر فاصله خیلی بلنده باید از کابل خیلی با کیفیت استفاده کنید که البته اونم محدویتی دارهنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
[QUOTE=amires;8968562]خوب من امروز بالاخره مودم zw101 خودم رو توی تراس خونه نصب کردم خوشبختانه با توجه به اینکه ایرانسل تو منطقه ما خیلی بد آنتن میده اوضاع بدک نیست و مجبور نیستم بالا پشت بوم نصبش کنم. اینم تصاویر پنل مودم و تست سرعت
از مودم راضی هستین؟
پیشنهاد میکنین کلا؟
قبلا از مودم داخلی استفاده کردین؟
کیفیت و تنظیمات پنل مودم چجوریه؟ استیبل هست؟
ممنون از شما
[QUOTE=saeexx;8968574]آره مودم خیلی خوبیه قبلش Huwaei B310 استفاده میکردم که یه آنتن پشت پنجره ای بهش وصل کرده بودم اونجوری به زور دو تا آنتن میداد ولی استیبل نبود سیگنال ولی این مودم خارچی خیلی قدرت گیرندگیش بالاتره البته خوب فرکانسش هم فرق میکنه ولی با این حال خیلی استیبل است پینگ ها خیلی مرتبه و بدون packet loss. دیشب تو ساعت دانلود شبانه تا 45 مگابیت هم رفته بود بالا کلا 2 تا 8 صبح 50 گیگ دانلود کردم.نقل قول:
تنها ایرادی که داره اینه که اولا bridge نمیشه و دوما آی پی پیش فرض مودم رو نمیتونی عوض کنی که 192.168.1.1 است که البته ظاهرا با نصب فیرمور غیر ایرانسل درست میشه این موارد که هنوز فیرموری که بهش بخوره رو پیدا نکردم.
کابل من 20 متره اگه مطمعن هستین از کابله دقیقا یه راه کار بدید یا یه کابل معرفی کنید ممنوننقل قول:
دوست عزیزاین چیزا باید تست بشن نمیشه راهکار خاصی داد ولی ۲۰ متر زیاد نیست نباید مشکلی باشهنقل قول:
اخه مگه میشه نصب میکنم میام پایین یه روز عالیه اما از فردا افتضاح sinr 3 db میشه
اپراتور ایرانسل هم هیچی بلد نیس
چرا بلدننقل قول:
فرم پیگیری پر کردن رو خوب بلدن!!!
داش ببین ایرادت کجاست ایرانسل ماههنقل قول:
من مبین نت گرفتم آسفالت شدم
میترسم کابلم رو هم عوض کنم بازم مشکلم حل نشه
شاید با اداپتور یکم قوی تر مشکل حل شهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
کابل دستی درست میکنید یا خریداری میکنید اماده؟نقل قول:
[QUOTE=amires;8968579]خیلی ممنوننقل قول:
چند وقته که استفاده میکنید؟
از سیم کارت معمولی استفاده میکنید یا تی دی؟
با قیمت تعرفه مشکلی ندارید؟
مدل اصلی مودم رو بهم بگین شاید بتونم واسه فریمور کمکتون کنم
[QUOTE=saeexx;8968610]سیم کارت 4G معمولی استفاده میکنم چون دانلود شبانه برام مهم تی دی بسته نامحدود شبانه نداره. قیمت تعرفه هم آره خوبه راضیم همیشه بسته 6 ماهه 150 گیگ میگیرم که میشه هر گیگی 1750 تومن واسه شبانه هم که هر شب 4 تومن میدم 2 تا 3 ساعته نامحدود میگیرم تو این 6 ساعت 50 60 گیگ دانلود میکنم.نقل قول:
مدل مودم هم که ZW101 با فریمور MH-27304-2.0.3-R6-MTN هست که نتونستم فریمر سازگار باهاش پیدا کنم هنوز.
[QUOTE=amires;8968611]ممنون از اطلاعاتنقل قول:
با سیم کارت تی دی سرعت بیشتری میگیرین؟
مدل اصلی دستکاه فکر کنم چیز دیگه ای هست
این مدل و ایرانسل گذاشته روش
شرکت سازنده چیه اسمش؟
دوست عزیز کابل خریدم خودم سوکت زدم بعد کابل رو زدم به دستگاه تست شبکه اوکی بودنقل قول:
کابل رو به کامپیوتر وصل کردین یا روتر؟نقل قول:
زمانی که نت قطع میشه ببینید میتونین مودم اصلی رو پینگ کنید؟
امروزم 3 گیگم پرید!!! واقعا لازمه یه فایروال که محدودیت ایجاد کنه و نه صرفا گزا،ش بده نصب کرد
Netbalancerنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دوست عزیز این اپلیکیشن صرفا برنامه ها و مصرفشون رو نشون میشه، ایا امکان محدودیت داره؟ تا من بخوام متوجه شم ، کل حجم رو.تو نیم ساعت با این سرعت ها مصرف کردهنقل قول:
Edite: بله میشه محدود کرد
سوال: من همه چی رو بلاک کردم ، بجز برنامه هایی که میخوام
سرعتم رو رو 1024 لیمیت کردم
آیا شما مشکلی با این اپ داشتی؟ اررور بیخود تو سیستم؟ ریست های بیخود؟ چون net limiter این مشکلات رو داشت
و اینکه پچ و کرکش اوکیه؟ چون اپ قبلیم مشکل داشت و با کلی زحمت اخرش تو safe mode کرک شد که بعدش پرید!!!
راستی سیم.کارت TD من وصل شد ، 5 خط پر
یکی از دوستان ازم تست سرعت خواسته بود، نهایت سرعت من 4.2 مگابایت تو IDM بوده اصلا ثبات نداشت و این مکسش بود
یعنی 34 مگابیت ....
منطقه تهران ، اکباتان
پینگ in game سرور خارجی (dota 2( : 120
نه 20 متر زیاد نیست قائدا باید جواب بده. اگه میخوای دقیق بفهمی از کابله یا نه یا باید از دستگاه تست شبکه که ولتاژ poe رو نشون میده استفاده کنی و یا سوکت پشت بوم رو بچینی و با ولت متر ولتاژ بین سیمهای 4،5 و 7،8 رو اندازه بگیری ببینی خیلی افت کرده ولتاژ یا نه.نقل قول:
ولی کلا توجه داشته باشید که کابل شبکه جدا از درجه بندی CAT میتونه آلومینیومی باشه یا ترکیبی از مس و آلومینیوم باشه و یا کامل مسی باشه. سعی کنید از کابل تمام مسی استفاده کنید که افت ولتاژ به حداقل برسه. اینم نقشه سیم بندی ولتاژ poe در کابل شبکه
جهت تست با ولت متر که همانطور که مشاهده میکنید ولتاز رو زوج سیمهای 4.5 و 7،8 است که رنگهاش هم در تصویر مشخصه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------
با سیم کارت تی دی امتحان نکردم هنوز ولی با همون سیم کارت 4G ایرانسل تا 45 مگابیت حداکثر سرعیه که تونستم بگیرم ازش.نقل قول:
دیشب هم دانلود شبانه گذاشتم روش از 2 تا 8 صبح کلا 75 گیگ دانلود کرد.
مدل اصلی مودم Jatontec JW0100 است که اینم لینکش است : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خیلی خوبهنقل قول:
پس احتمالا برم سراغش
واسه فریمور هم میکیردم چیزی دستکیرم شد خبر میدم
دوستان مودم B5142 هر از گاهی نتش قطع میشه ورژن فریمورش هم: v100r001c00spc008
آخرین ورژنش چنده؟ میشه آپدیتش کرد؟
دوستانی که ps4 دارن یه تست میکنن ببین nat type 2 میده یا 3 ؟
سلامنقل قول:
این مودم تو بازار هست؟
اگه 4g پلاس هم ساپورت میکرد که دیگه عالی بود ...
فک کنم به مبین نت هم بخوره درسته؟
اره من با وی... ان وصل شدم و تست کردم نت تایپ دو بود.نقل قول:
بدون وی...ان تست نکردم ولی احتمال خیلی زیاد سه میشه...
دوست عزیز من بعد از اینکه سوکت زدم با دستگاه تست امتحان کردم همه چی اوکی بود نمیدونم واقعا مشکل کجاس موقع نصب عالیه اما فرداش داغون با این دستگاه من تست کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به لب تاب وصل میکنم اما سوال دومتون رو متوجه نشدمنقل قول:
نه بدون vpn میخوام بدونم . تایپ 2 بودنش مهمه برام .نقل قول:
من مودم رو فعلا باز کردم ببینم آنتن میتونم بهش وصل کنم یا نه... وقتی دوباره سرهم کردم مودم رو تست میکنم نتیجش رو میگم بهتون اما طبق تست هایی که قبلا بقیه انجام دادن همگی تایپ سه گرفتن...نقل قول:
ایرانسل رو PS4 کلا نت تایپش بصورت عادی 3 هست !نقل قول:
کلا هیچ جوره نمیشه تایپ2 ش کرد ؟نقل قول:
مدل مودم تون چیه؟نقل قول:
لطفا از مراحل عکس بگیرین و نتیجه رو اعلام کنید
سپاس
چرا ... باید از چیز پی ان استفاده کنی ... همین کاهش پینگ ها نت تایپت رو 2 میکنهنقل قول:
البته نیازی نیست حتما نت 2 باشه ها ! خیلی از دوستان دارن با 3 براحتی بازی میکنن
مدل b5142 هست...نقل قول:
حتما... در صورتی که تغییرات محسوس بود با عکس و توضیح نتیجه رو اعلام میکنم
دوستان بهترین مودمی که سراغ دارین چیه مدلش ؟
از لحاظ سیستم, (CAT6) ,کیفیت سیگنال و پینگ
قیمت مهم نیست
کت ۶ من فقط ایرانسل دیدم تو بازار با یه مدل netgear فکر کنم که قیمنش خیلی بالا بود و بصرفه نبودنقل قول:
بنظرم باید یکم صبر کرد تا مودم کت ۶ وارد بشن و قیمت کم بشه
یادمه مودم ۴جی روز اول که دیدم رو ۶۰۰ ۷۰۰ بود بدردنخور
الان با ۲۵۰ ت تی پی لینک خریدم که خوبه
اگه کت ۴ خواستین تا پیشنخاد بدم
نه من مسابقات فیفا 17 انلاین شرکت میکنم اکثرا تایپ 2 هستن با 3 جوین نمیشهنقل قول: