شما توی سامانه یدونه صورتحساب بگیر معلوم میشه چی به چی برای من ارزش افزوده میزد که فهمیدم برای هر خلافی گرفتن 300 تومن ارزش افزوده می خورهنقل قول:
Printable View
شما توی سامانه یدونه صورتحساب بگیر معلوم میشه چی به چی برای من ارزش افزوده میزد که فهمیدم برای هر خلافی گرفتن 300 تومن ارزش افزوده می خورهنقل قول:
توی کدام سامانه میشه صورتحساب گرفت؟یوزر و پسورد چیه؟(قبض نمیخام،صورتحسابی که بگه فلان خدمت استفاده شده و...)
سلام
کسی میتونه آدرس خط همراه اول در بیاره؟
نقل قول:
این مال اس ام های این شرکت های حقه بازی هست که بدون اجازه اس ام اس مثلا در مورد روش نگه داری اتومبیل و فلان می فرستند بابت هر اس ام اس هم ۷۵ تومن میگیرن، اگر زنگ بزنی به ۹۹۹۰ چک میکنه روی خطتتون هرگونه سرویس ارزش افزوده باشه حذف میکنه
آره من همیشه حواسم بوده هیچ وقت ازینا فعال نکنم ولی سرویس به اضافه فوتبال! گویا خود به خود بدون تایید من برام فعال شده بوده چون من هیچ وقت ازین چیزا فعال نمی کنم.شایدم واسه یکی از برنامه های تلویزیونی اس زدم کلک زدن اینو فعال کردن. نمیدونم. ولی دیگه درس عبرت شد برام دیگه به هیچ برنامه ای هم اس نزنم. زنگ زدم غیر فعال کردن. و چون من از این خطم خیلی به ندرت استفاده می کنم فکر کردم واسه ussd باشه. ببخشید بابت اشتباه:n16:نقل قول:
تست 4G همراه اول، تهران- خ فاطمی، روبه روی هتل لاله:
سرور داخل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارج:
هنوز جایی در تهران نیست که سیم کارت رو با یوسیم تعویض کنم ؟
فکر کنم وقتی تست 4G میگیرید؛ اینترنت بقیه که به همون BTS وصل شدند، قطعه بشه :n08:نقل قول:
جالب اینه که با یکی دو تا سیگنال این سرعت رو داره. پر باشه چیکار میکنهنقل قول:
دوستان میشه یکی کامل برام توضیح بده rru و سکتور و پنل و راک و اینا چیه وکارشون چیه؟
ببخشید من خیلی مبتدی هستم
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
من تا حالا هیچ مکانی پیدا نکردم که سیگنال 4G همراه اول فول باشه.نقل قول:
اکثرا در حدود 2تا خط آنتن هستش و اینکه وقتی سیگنال 4G دیده شد، همون جا ثابت بمونی و تست بگیری وگرنه سیگنال میره رو 3G یا حتی E
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
احتمالا" کلا" یه بی تی اس 4G بالای برج میلاد نصب کردن برای کل تهران :n02:نقل قول:
از فرکانس هستش. متاسفانه فرکانس 2600 پوشش فوق العاده ضعیفی داره. این فرکانس بسیار خوب است به شرطی که همراه اول به فاصله هر 100 متر یک سایت 4G نصب کند.نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من وقتی اس ام اس های تبلیغاتی رو قطع میکنم همه اس ام اس هایی که از سامانه های پیامکی میاد قطع میشه؟
مثلا اس ام اس های بانک و دانشگاه و جاهای مهم دیگه گه اس ام اس هاشون لازم دارم هم قطع میشه؟
بلهنقل قول:
هر چیزی که از روی سرورها و اینترنت میاد قطع میشه. بهترین کار اینه که هر چی پیام نامربوط میاد بلک لیستش کنید
ضمنا فکر کنم این تاپیک جاش نبود
تاپیک مناسب نیافتمنقل قول:
ممنون
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
دوستان بنده نیاز به یوسیم همراه اول یا تعویض اون دارم....تهران جایی هست بتونم کارم رو راه بندازم ؟
با تشکر
هیچ جا،نقل قول:
اگر پیدا کردی به ماهم اطلاع بده. یکی از دوستانم میخواد دربه در دنبالشه.
یه نمایندگی اصلی بر کردستان هستنقل قول:
فک کنم اون کارتون راه بندازه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
دوستان میشه یکی کامل برام توضیح بده rru و سکتور و پنل و راک و اینا چیه وکارشون چیه؟
ببخشید من خیلی مبتدی هستم
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
دوست عزیزنقل قول:
این دفتر خیلی وقته که دیگه Usim ارائه نمیکند.
ببخشید یه کم بی ربطه.
همراه اول باشگاه مشتریان راه انداخته در حد بوندس لیگا.
به ازای هر 1000 تومان پرداخت 5 امتیاز میده. جوایزش واقعا وسوسه کنندست :n08:
یعنی اگه کسی 240 هزار تومن قیض پرداخت کنه، 1200 امتیاز می گیره و 25 دقیقه مکالمه درون شبکه می تونه باهاش بخره:n19:
حالشو ببرید :n31:
واقعا ارزش داره به امید 25 دقیقه مکالمه که پولش میشه 1400 500 تومن 240 تومن قبض بدی؟!نقل قول:
نگفتم که بحث بی مورد ادامه پیدا کنه ولی اونقدری که شما گفتی هم بوندس لیگا نیست.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
حاجی بوندس لیگائه دیگه. ینی واقعا نفهمیدی دارم مسخره میکنم!نقل قول:
اثا همراه اول تو اصفهان اصلا ۳ جی نداره من هر جا رفتم ای بود ۱۰ تومان اینترنت گرفتم همش حروم شد هیچ جا نشد وصل بشم مصرفش کنم
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
منم تو رشت بیشتر جاها 2G هست سرعتش 0 کیلوبایته 1 کیلوبایتم نمیشه استفاده کردنقل قول:
آخه تپاتاک اسمایلی هارو به صورت کد نشون میده، منم متوجه نشدم داری شوخی میکنی. :)نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
درسته , تهران هم از دیروز چهارشنبه 10تیر حتی بهترین جاها هم فقط Edge میداد که بمرور بدتر هم شده امروزهم که نصف روز بکل قطع بودنقل قول:
الان هم که پکت لاس بالای 75 درصده و پینگ چهار رقمی !!
مسخره اینکه اگر اشکالی در شبکه است یا هر مورد سراسری دیگه کاربران پشم هم فرض نمیشوند که لااقل یه اطلاع رسانی رسمی انجام
بشه , پوزش سرشونو بخوره . ( مثلا از ایرانسل خسته شدیم گفتم یه طرح همراه آخر فعال کنم که اینجا تعریف میکردن از سرعت و پایداریش)
بر خلاف تجربه شما،من همچین مشکلی نداشتم.شاید توی یه منطقه خاص داشتن کار میکردننقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
با جرات میشه گفت همراه اول در اصفهان در تمامی شهر نسل 3 هستنقل قول:
اصفهان جز اولین شهرهایی بود که همراه اول کامل پوشش داده ... حتی نسل4 همراه اول
هم من پیدا میکنم ولی سیمکارتی نیست
خیلی عجیبه . من اکثر نواحی مرکزی و شمال شهر همین وضعو دیدم . باقی نقاط هم پرسیدم از دوستان .نقل قول:
شما کدوم ناحیه هستید ؟ خیلی سرعت ایده اله!
محتوای مخفی: [SIZE=2
الان تو محل ما خیلی وقته آنتن نسل سه ضعیف هست در حد 1 دونه بزور اونم چند بارم زنگ زدم اپراتور گفتن پیگیری میشه از خود مخابرات اینجا بهم زنگ زدن گفت شما صبر کنین درست میشه. اما الان 2 ماه بیشتر شده و هیچ تغییری نکردهنقل قول:
با سلامنقل قول:
متاسفانه یکی از تاکتیک های بد همراه اول اینه که اغلب مشاهده شده کل شهر رو پوشش نمیده و در سایتش اعلام میکنه نسل ۳ شدن
در حالی که پوشش بسیار ناقصی دارند
این همراه اول نمیخواد یه تنوعی تو بسته هاش بده؟واقعا عجیبه که بسته شبانه حجم بالا نداره
شما کجای اصفهان هستید؟نقل قول:
من به جز منطقه مدرس/مولوی که هنوز 2G هست همه مناطق اصفهان 3G رو راحت ساپورت میکنه و حتی آنتن دیفالت موبایل هم به خاطر قدرت بالای امواج روی 3G ست میشه
پ.ن: الان سرچ کردم LTE همراه اول هم پیدا کرد؟قضیه چیه؟سیم کارتمونو عوض کنیم؟:n20:
سیم کارت پیدا نمیکنی که بخای عوض کنینقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
اصفهان سمت ترمینال کاوه 3g 2-3 خط انتن میده اما سرعت به دایلاپ هم نمیرسه!
Sent from my iPhone 6
اصفهان سمت ترمینال کاوه 3g 2-3 خط انتن میده اما سرعت به دایلاپ هم نمیرسه!
Sent from my iPhone 6
اینم از 3g همراه اول
بسته آلفا پلاس
تبریز
ما که نه تو ارومیه و نه تبریز فرقی بین ۲جی و ۳جی تنهای اول ندیدیم....
Sent using Tapatalk