ظاهرا اونایی که دائمی دارند تو باقالیاننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
ظاهرا اونایی که دائمی دارند تو باقالیاننقل قول:
حالا اگه کسی با سیمکارت دائم نخواد از بسته استفاده کنه تکلیف چیه؟ اینجوری که خیلی براش گرونتر در میاد!نقل قول:
بسته برای کسانی خوبه که ADSL ندارن
ولی کسی که گهگاه بیرون از خانه و محل کارش فقط برای چک کردن ایمیل و آب و هوا و گاهی باز کردن یکی دو تا ص بخواد از 3G استفاده کنه در حقش ظلم میشه واقعا
بزور که نمیشه بسته به ملت فروخت. ولی مثل اینکه اینا همچین سیاست مسخره ای دارن!!
یه قیمت سیم کارت اعتباری ایرانسل 5 تا 15 تومنه( بسته به رند بدون یا نبودنش) یکی بخر.نقل قول:
کجا کاری یه دقیقه اینترنت تری جی روشن کنی 1000 تومن از شارژت پریده ! بهترین کار اینکه یه بسته فعال سازی کنی
مثلا برای شما که گاهی وقتا استفاده می کنی سه ماهه 600 مگ 12 تومن خوبه .هر ماه 4 تومن !
و برای اهل دانلود شبانه اش 2 تا 8 صبح 24 گیگ 30 روزه واقعا عالیه هر گیگ میشه 416 تومن بدون احتساب پرداخت مالیات و عوارض شارژ در صورتی که از ADSL بخری گیگ 4000 تومنه :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وضعیت اسفناک ما:n27:
مشهد گاز حاشیه ی بزرگراه همت(صدمتری)
احتیاجی به اونهمه حجم ندارم. بیخودی میسوزهنقل قول:
خیلی پی دانلود نیستم وگرنه در ساعات رایگان Adsl با خط 6 مگ براحتی 5 تا 6 گیگ ظرف 5 ساعت میشه گرفت. میخوام چکار
ببین سوال اینه چرا باید کاربرهای کم مصرف رو مجبور به استفاده از بسته کنن؟!
تبلت تازه گرفتم به نت وصل میشوم با سیم کارت علامت H میاد ولی سایتی وا نمی شه
و علامت H فرقش با 3G چی هست ؟
و تبلت 3G ساپورت می کنه ولی توی سایت ایرانسل و رایتل می زنه تنظیماتی وجود ندارد چه کنم ؟
ولی رایتل علامت H میاد ولی هیچی وا نمی کنه ...... مشکل اینترنته یا تبلت ؟
توي access point اگر پراكسي ست شده پاكش كنيد ببينيد چي ميشهنقل قول:
سلام
چطوری می تونم از اینترنت نسل سوم روی لپ تاپ استفاده کنم.
راحت راه کدومه؟
مودم USB 3Gنقل قول:
فی از 70 الی به بالا
غیر از مودم که دوستمون گفتند اگر موبایلتون wifi hotspot داشته باشه میتونید اینترنتش رو با لپتاپ یا دستگاه های دیگه به اشتراک بذارید. البته باتری رو زود تموم میکنه اینطوری.نقل قول:
من هم مثل شما دنبالش بودم یکی از دوستان همین فروم مودم gsm مدل dlink dwm156 را داشت و راضی بود من هم همون را گرفتم 70 تومن با گارانتی ایزی قابلیت مکالمه و پیام و ussd هم داره.نقل قول:
دادن پول بیشتر برای سرویسی که آینده نامعلومی داره به صرفه نیست.
درود بر شما
دوستان چرا کسی خبری از اینترنت ۳جی همراه اول نمی دهد؟
آیا همراه اول هم همانند ایرانسل ۳ جی راه اندازی کرده است.؟
سپاسگزارم
علاوه بر روشهایی که دوستان گفتننقل قول:
من با کابل گوشی رو به حالت usb tethering وصل می کنم و اینطوری مشکل تموم شدن شارژ باطری هم ندارم
فرقی نداره، بعضی دستگاه ها این رو نشون میدند بعضی اون رو.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
این تست 3G ایرانسل در موقعیت پارک صفهی اصفهان با قدرت سیگنال بسیار ضعیف هست...:
محتوای مخفی: اسکرین شات
مگه اصفهان هم اومده؟نقل قول:
غیر از صفه کجاها خط میده؟
من الان میدان احمد آباد تست کردم آنتن نداره
امروز . رشت . خیابان لاکانی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصفهان.خیابان سپه
جالبه سرعت آپلود از دانلود بیشتره
بله، در این محدوده (پارک صفه) به شبکهی ایرانسل متصل شد، در محدودهی ساختمان اصلی ایرانسل واقع در دروازه تهران و برخی مناطق محدود دیگر هم شبکهی نسل سوم ایرانسل مشاهده شد اما امکان اتصال و استفاده از شبکه وجود نداشت...نقل قول:
ولی من تو محدوده شرق اصلا هیچی پیدا نکردمنقل قول:
اگه منطقه جدیدی اومد همین جا بگید ما هم استفاده کنیم
اما انگار سرعتش خیلی داغون تر از استان های دیگه هستش ؟؟؟؟؟
دوستان مشهدی سمت قاسم اباد و خیلی جاهای دیگه 3g درسته و من جای دانشگاه ازاد به سرعت دانلود 2 مگابایت (16 مگابیت) رسیدم :n16:
یک نکته ای لازمه بگم هنوز جای ما رایتل فقط پیدا میشه و انقدر سیگنالش ضعیف هست که نمیشه وصل شد
نقل قول:لطفاً فارسي تايپ كنيد !!!:n01:نقل قول:
آره قاسم آبادو من تست کردم کامل تحت پوشش هست !نقل قول:
از بلوار پیروزی (میدان حر) بهب بعد هم کاملا درسته تا بلوار لادن و برونسی جای نمایشگاه و شریعتی همیشه در اکثر اوقات آنتن پر بود!
خیابون پیامبر پوشش داره اما پیجی باز نمیشه
بخاطر اینکه اون دکلی که ازش سیگنال 3G می گیرید اینترنتش (wcdma) غیرفعال هست و فقط بحالت gsm کار میکنهنقل قول:
...
نمیدونم چی شده، قبلا تو اتاقم تا 21asu سیگنال میگرفتم ولی الان بالاتر از 16asu نمیره و همین باعث میشه کلی قطعی و افت پهنای باند داشته باشم و دیگه مثل قبل با 1مگ دانلود نمی کنه نهایتا به 200کیلوبایت میرسه البته مشخصه که ایرانسل اینجا سرعتارو محدود کرده
سلامنقل قول:
ببخیشید یه مینی سایت جلوی بازار 29 بهمن نصب شده این سایت مال ایرانسل هست ؟ اگر آره تکنولوژی 4G رو هم داره ؟
در ضمن تو خیابون عباسی جلوی کلانتری 12 و روبروی بیمارستان نیکوکاری هم یه مینی سایت در حال نصب هست (البته دکل نصب شده ولی روش تجهیزاتی فعلا سوار نشده) آیا این هم مال ایرانسله ؟ این چطور؟ 4g هم داره؟
ممنون که به سوالامون جواب میدید
سلام .
ایرانسل گفته که نمیشه هم زمان دو تا بسته اینترنت رو فعال داشت و از طرفی قانونی تعریف شده که اگر در صورت عدم اتمام اعتبار یک بسته ، بسته ی دومی رو فعال کنیم حجم باقی مانده از بسته ی قبل به بسته ی جدید منتقل میشه.
حالا سوال من اینه به فرض کسی بسته ی 2 گیگ 30 روزه رو فعال کرده و دو روز بعد بسته ی 24 گیگ شبانه رو فعال میکنه.
آیا در این صورت امکان استفاده از باقی مانده ی حجم بسته ی اول در روز و استفاده از حجم 24 گیگ شبانه در ساعت 2 تا 8 وجود داره یا نه؟
اگر کسی از دوستان امتحان کرده یا اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
هر چقدر میخواهی طرح فعال کن من طرح ۲گیک داشتم ۵ گیگ روزانه و ۲۰ گیگ شبانه فعال کردم.نقل قول:
ببینم یعنی از ساعت دو به بعد خود به خود دانلودت از بسته شبانه کم میشه؟نقل قول:
دوستان این قیمت هایی که تو سایت نوشته در مورد بسته ها مطمئنید درسته؟
من امروز میخواستم بسته 5 گیگ 1 ماهه رو بخرم، 27 تومن هم شارژ داشتم، اشتباهی هم دو بار فعال کردم و الان میگه 60 روز و 5 گیگ به جای 30 روز.
از ساعت ۲ تا ۸ صبح اگر میخواهی استفاده کنی باید از شبکه خارج بشی و دوباره وارد بشی.نقل قول:
بازار 29 بهمن كجاست ؟نقل قول:
ميني سايتهايي كه جديداً نصب كردن به نظر من مال ايرانسل هستن
يكي تو خيابون دارايي زدن كه دست روبروش ميني همراه اول هم هست
و يكي درست تو چهارراه شهناز زدن كه اونم درست رو به روي ميني دكل همراه اول هست
و به گفته ي دوستمون فكر كنم 4G باشن
دوستان مشهدی خیابان فرامرز عباسی و سجاد و فردوسی آخراش(تقریبا نزدیک همون میدان استقلال)رو کسی تست کرده ببینه آنتن هست یا نه؟؟؟
دوستان من الان رایتل دارم ، میخواهم ببینم اگه سرعت نت ایرانسل بیشتره فعلا ایرانسلو بندازم
دوستانی که تو شهر چالوس هستن اونجا نت ایرانسل چیه ؟ سرعتش خوبه ؟ اگه بهتر از رایتله ایرانسلمو بندازم
احتیاجی به اونهمه حجم ندارم. بیخودی میسوزهنقل قول:
خیلی پی دانلود نیستم وگرنه در ساعات رایگان Adsl با خط 6 مگ براحتی 5 تا 6 گیگ ظرف 5 ساعت میشه گرفت. میخوام چکار
ببین سوال اینه چرا باید کاربرهای کم مصرف رو مجبور به استفاده از بسته کنن؟!
همون گرجیلر بازاری یا همون یا نزدیک بازار امیر :دینقل قول:
آره من هم دقت کردم و این مینی سایت ها داره تعدادشون زیاد میشه و اکثرا هم چون کاربرد اینا نفوذ به زمینه تو مناطقی میزنن که تراکم زیر زمین ها زیاد باشه !!
مثلا بازار پر از این مینی سایتهاس
بلاخره ما هم از نعمت 3G بهرمند شدیم.
بعد از مدتها سیگنال دهی ضعیف ( 95-) امروز به نزدیک ترین BTS که به تکنولوژی 3G آپدیت شده ، متصل شدم با گیرندگی (67-)
به زودی تست های سرعت رو قرار میدم.
با سلام . امروز پوشش بازار تربیت اصلاح شد . پوشش از طرف ارتش تا چهارراه 17 شهریور جدید کامل گردید. مینی bts های چهار راه گجیل و تقاطع 17 شهریور قدیم و پور شریفی نصب شده ولی در حال تست هستند. دوستان از منطقه قونقا و ولی عصر زیاد شکایت دارند که باید ضمن تشکر از صبوری دوستان عرض کنم که bts قونقا تجهیز شده ولی ایراد نرم افزاری پیدا کرده که در حال کار بر روی این ماژول هستیم. دوستان منطقه ولی عصر وبازار تا قونقا دچار مشکلاتی گردیده که اگر شرکت یاری کند و پخش قطره چکانی تجهیزات را رونق دهد تا هفته اینده این مشکلات بر طرف میگردد. دوستانی از مینی bts ها پرسیده بودند که باید عرض کنم تمام مینی bts ها در 17 شهریور و چهارراه شهناز و دارایی مربوط به ایرانسل میباشد که به تازگی 5 عدد در سه راه امین و گجیل و میدان نماز نصب شده است. پنج شنبه تبریز به عنوان اولین شهر به شبکه ملی اطلاعات وصل خواهد شد . دوستان امروز کار روتر را تمام کردند . دیرور تا پاسی از شب در زیر ساخت همکاران در حال تست لایه 2 بودند که تجهیزات خوب جواب دادند. با شروع شبکه سرعت در بخش توزیع و bt افزایش پیدا خواهد کرد و سرعت لود شدن بالا خواهد رفت . دوستان ping 8 برای تهران را دیروز ثبت کردند و سرعت دانلود تا 24 مگابیت تست شد . این تست ان شاالله روز 5 شنبه در چند نقطه از تبریز و در ساعاتی محدود در چند سایت قابل دسترسی خواهد بود و دیگر استان ها تا چند ماه دیگر به این شبکه وصل خواهد شد. دوستان اگر دقت فرمایند در جای جای شهر برای پوشش در فرکانس پایین مینی bts های زیادی در حال نصب است که تا مهر تجهیز خواهد شد . دوستان نگران اینترنت بودند که با وصل شدن شبکه ملی چه اتفاقی خواهد افتاد که باید عرض کنم جای هیچ گونه نگرانی نیست و دسترسی شما محدود نخواهد شد بلکه سرعت در لایه 1 و لایه 2 افزایش پیدا خواهد کرد . در این چند روز سرعت اینترنت در استان کاهش یافته بود که دوستان در حال سوییچ بین دو شبکه بودند . این نوع شبکه در ترکیه هم وجود دارد که تقریبا 42 درصد میزبانی ها در خود استانبول قرار دارند . این شبکه کپی همان شبکه بوده و حتی تجهیزات نصب شده در زیر ساخت به مراتب قویتر میباشند. دوستان هر سوالی باشد در خدمتتان خواهم بود.
خیلی ممنون بابت اطلاع رسانیتوننقل قول:
میشه بفرمایید از این چند تا سایت که به شبکه وصل میشن کدوم سایتها هستن؟
سلامنقل قول:
من با یکی از دوستان در ایرانسل صحبت کردم و گفتن به طور حتم سرعت ها محدود میشه حالا این شبکه ملی سرعتش ازاد میمونه یا اینم محدود میشه؟