ببخشید یه سوال دیگه به نظر شما مشکل از درایور است یا سخت افزاریه یا یه جور دیگه بگم برای شما اول اینجوری نبود؟
ببخشید یه سوال دیگه به نظر شما مشکل از درایور است یا سخت افزاریه یا یه جور دیگه بگم برای شما اول اینجوری نبود؟
دوستان نمیدونم چرا W910 که امروز خریدم به کامپیوتر وصل نمیشه !
با بلوتوث برای مدت 10-15 ثانیه وصل میشه و بعدش ارتباط قطع میشه.
کابل هم که میزنم به گوشی ،مینویسه تلفن برای استفاده با کامپیوتر آماده است،اما در عمل هیچ اتفاقی نمیوفته و Pc suite نمیشناستش.
چیکارش کنم؟
پي سي سوئيت رو بيخيال همينجوري مثل يه فلش مموري وصلش كن به كامپيوتر.
دوستان چه جوری میتونم آرم اپراتور رو از روی صفحه اصلی بردارم ؟
سلام.من ام ام اس خطم رو فعال کردم
خطم ایرانسله تنظیمات gprs و mms رو هم گرفتم هم با این دستور *140*5*3#
هم بصورت دستی اما بازم ام ام اس سند نمیشه-اما اگه سیم کارتمو بزارم رو یه گوشیه نوکیا سند میکنه ام ام اس
البته اشکال از gprs گوشیم نیست چون استفاده میکنم ازش/چیکار کنم که با گوشیه خودم ام ام اس سند کنم؟:41:
فكر كنم بايد گوشيتو هك كني براي اينكار ببين اين تايپك شامل گوشي هاي شما هم ميشـــه :46:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
ما هم فعال كرديم !!!نقل قول:
روي گوشي نوكيـــا هم امتحان كرديم سند نشــــد :41:
باسلام،لطفا کامل بخونید بعد جواب بدین:من یه گوشی w810دارم که بعد از upddate کردنش بانرم افزار update service که از سایت sonyericsson گرفتم دیگه بالا نیومد بعد رفتم بیرون گفتن باید فلش بشه منم که سرم درد میکرد واسه هک گوشی و... تصمیم گرفتم از طریق اموزشهای این سایت خودم فاتحه شو بخونم :) بعد از کلی اموزش که فهمیدم چی به چیه حالا اینها مشکله منه:من گوشی
رو با برنامه ی ph xs فلش کرئم با این فایلها:
W810_CDA102555_11_Generic_Europe_2
W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49
W810_R4EA031_FS_EUROPE_2_RED49
اما هنگامه فلش فایل costomizeکامپیوتر من reset میشه گفتن با setool فلش کن اما از هر سایتی گرفتم کامپیوترم exe شو پاک میکنه خود به خود چند بار هم در معرض بن شدن قرار گرفتم :) چون تازه کارم حالا کسی میتونه کمکم کنه بگه اگر نه بگین بیخیل این غلط ها شم و اگه link میدین لطفا درست باشه راستی تو تمامه سایتها هم عضو شدم از بس دور زدم دوره خودم ،ببخشید که
طولانی شد.
سلام.من P1i دارم.
من می خواستم ازتون بپرسم که چه مدت زمانی طول میکشه که وقتی گوشی 0% شارژ داره کامل شارژ بشه؟
راستش نوک شارژر من شکست و من رفتم یه شارژر اصل به قیمت 6500 تومان خریدم با همون ضاهر و ولتاژ و آمپر ولی نمی دونم چرا دیشب که گوشیم از بی شارژی خاموش شد و من صبح زدم به شارژ بعد از 3:30 (سه ساعت و 30 دقیقه)تازه رسیده بود به 60% !!!به نظر شما شارژرم خرابه؟
خوب شما برنامه Setool رو از یکی از سایت های معتبر زیر بگیر!نقل قول:
[HTML]www.topse.ru[/HTML]
[HTML]www.topsony.com[/HTML]
بعد اگر میشه انتی ویروستو هم غیر فعال کن موقعه فلش کردن و با خیال راحت کاستومایز گوشیتو روش فلش کن!
تقریبا 2 الی 3 ساعت طول میکشه تا فول شارژ بشه در ضمن شما گوشیت رو موقع شارژ کردن خاموش کن اینجوری بهتر و سرعتر شارژ میشه!نقل قول:
سلام.من P1i دارم.
من می خواستم ازتون بپرسم که چه مدت زمانی طول میکشه که وقتی گوشی 0% شارژ داره کامل شارژ بشه؟
راستش نوک شارژر من شکست و من رفتم یه شارژر اصل به قیمت 6500 تومان خریدم با همون ضاهر و ولتاژ و آمپر ولی نمی دونم چرا دیشب که گوشیم از بی شارژی خاموش شد و من صبح زدم به شارژ بعد از 3:30 (سه ساعت و 30 دقیقه)تازه رسیده بود به 60% !!!به نظر شما شارژرم خرابه؟
دوستان فایل های با پسوند amr موبایل رو روی کامپیوتر و ام پی تری پلیر چه طوری میشه گوش کرد ؟ آیا باید کانورت بشن یا این که این نوع فایل ها با پلیر خاصی باز میشن ؟ یک سری فایل amr روی گوشیم هست که چون حافظه ی گوشیم پر شده می خوام از روی گوشی بردارمشون و اونا رو بریزم روی کامپیوتر و سی دی ولی نمی دونم چطوری میشه این جور فایل های مخصوص موبایل رو روی کامپیوتر و سی دی گوش کرد ؟
اگه PC Suite رو كامپيوترت نصب باشـــه اين نوع پسوند رو ساپورت ميكنــــه و ميتونيد تو كامپيوتر گوش بديد :46:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
متاسفانه PC Suite روی کامپیوتر نصب نیست . راه دیگه ای به جز این برنامه نیست ؟نقل قول:
چرا یه راه دیگه اینه که شما برنامه QuickTime اپل استفاده کنید :20:نقل قول:
ممنون از راهنماییت . اتفاقا این برنامه رو روی کامپیوتر دارم. امیدوارم بتونم باهاش این نوع فایل رو گوش بدم . یک سوال دیگه دارم توی گوشی کا 810 وقتی که صدا رو ضبط می کنیم آیا میشه تنظیمات گوشی رو عوض کرد و این نوع فرمت رو به ام پی تری تغییر داد ؟نقل قول:
نميشـــه دوست عزيـــز با دستكاري تو تنظيمات فرمت فايل هاي ضبط شده رو Mp3 كرد :41:نقل قول:
اكثـــر گوشي ها با اين فرمـــت صــدا ضبط ميكنن :5:
سلام:
يك k550 دارم كه 3 ماه پيش منو شو عوض كردم از همون موقع وقتي اس ام اس جديد برام مياد ديگه اول واينميسته و ميره قاطي اس ام اس هاي قبليم ميشه فكر ميكردم بخاطر عوض كردن منوشه ولي انقدر منوش قشنگ بود كه دلم نيومد منوشو عوض كنم تا امروز كه تصميم گرفتم منوشو تغيير بدم به منوي خودش ولي بازم درست نشد.
راهي داره كه بدونه فلش كردن درستش كنم؟
ممنون
نه دوست عزیز مشکل منو نیست مشکل از تاریخ اشتباه سیستم و گوشیتون هست ساعت و تاریخ گوشیتون رو درست کنید همه چی حل میشه :11:نقل قول:
سلام:
تاريخ گوشي درسته مثلا امروز 02/02/2009 ساعتش هم دقيق است.
پس ديگه مشكل چيه؟
ممنون
چون تاریخ sms ها داخل اینباکستون فرق میکنه برای همین دوباره اونجوری میشه برای منم همین جوری بود ولی یه خورده باید صبر کنید:31:نقل قول:
ممنون از توضیحت.نقل قول:
متاسفانه وقتی فایل رو با این برنامه QuickTime باز می کنم برنامه این نوع فایل رو نمیشناسهنقل قول:
اين برنامه ها فرمت amr رو ساپورت ميكنـــن :11:نقل قول:
فكر كنم تو انجمن خودمون بـــاشـــه يه سرچي كن !!!
KMPlayer
VLC media player
GOM Player
Codec for Play in Windows Media Player
سلام دوستان. گوشي من W700i هست. من يه مشكل ديوانه كننده دارم. تقريبا كمتر از نصف رم كه پر ميشه نه ديگه بلوتوث هارو كه ميگيرم ميخونه و نه ديگه عكسي كه با دوربين گوشي ميگيرم سيو ميكنه و حتي اگه چيزي رو هم از كامپيوتر بريزم اجرا نميكنه. هركس دواي اين درد گوشي منو ميدونه خواهش ميكنم كمكم كنه!!!!
در ابتدا از همه ی کاربران عذر خواهی میکنم چون ممکنه این موضوعی که مطرح میکنم تکراری باشه....
به هر حال به بزرگی خودتون ببخشید..:23::23::41::23::23:
من میخوام از طریق برنامه far managerدر گوشیم تغییراتی ایجاد کنم اما برنامه گوشی منو نمیشناسه.
وقتی که گوشیو با کابل به کامپیوتر وصل میکنم دو صدای بوق ممتد میاد و برنامه هم میزنه گوشی پیدا نشد.
خواهش مندم اگه کسی میتونه ، کمکم کنه....
یادم رفت بگم... PC Suite هم نصب کردم
ممنون میشم کمکم کنین!:41:
این برنامه رو نصب کنید ببنید مشکلتون حل میشه یا نه :20:نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/187132229/gg-setup.exe.html
:11:نقل قول:
باید بگم که رمتون تقلبی هست و بیشتر از اون جا نداره وباید عوضش کنید (اگه گارانتی )تعویض داره که هیچ اگه نداره باید یکی بخرید :11:
دوستان من k850 دارم کسی میدونه با چه برنامه ای میشه فریمور گوشیمو آپ کنم لطفا آموزش هم بذارید.البته بدون فلش با a2uploader.
ممنون
سلام خسته نباشید
نحوه ی ریختن تم فلش بر روی k810 با cid 53 رو میخواهم
تنها راه ارتقا فریمور فلش کردن بدون فلش کاری نمی تونی بکنی!نقل قول:
اپديـــت هم كني فريمور ارتقــا پيدا ميكنـــه محمــد جان :11:نقل قول:
شرمنده اصلا روی k810 فلش منو نصب نمیشه :41:منو معمولی نصب میشه :11:نقل قول:
سلام،گوشیw810 که گفتم فلش کردم.تو please wait گیر میکنه میکن باید unlock شه و serial هاش یکی بشه (cid49) توضیح بدید،لطفا.
با پچ please wait کارت راه میوفته
یه سرچ برنی توی فروم هست
اگه راهنمایی شم بذاری ممنون میشمنقل قول:
ببینید اپدیت هم مثل فلش کردنه یعنی اس ام اس هاتونو و ... میره برای اپدیت باید برنامه مخصوص اپدیت گوشی های سونی ارسکون رو بگیرید کمی سرچ کنید اموزشش رو هم پیدا می کنید!نقل قول:
برای چی می خواید فریمورتون ارتقا پیدا کنه!
هیچی بهش اضافه نمیشه ها با تغییر فریمور!
نقل قول:اينونقل قول:
تو Notepad بذار و با فرمت vkp ذخيره كن بعد همين پچ رو با ستول بريز رو گوشيت مشكلت حل ميشـــه :11:کد:;W810 SW-R4EA031
;REMOVE OTP <-> GDFS, Please Wait problem
;(C)-=Masoud57=-
;WWW.MOBILESTAN.NET
451D1A9E: 8AB0041C 012070BD
سلام.توی گوشی c905 وقتی میخام فیلمبرداری بکنم فلش زنونش به صورت ضعیف روشن میشه تا موقعی که فیلمبرداری تموم بشه؟چرا؟اشکال فرمویره؟
یه سوال دیگه اینکه گوشی من فارسی نداره.اگه با SEUS آپدیتش کنم فارسی میشه؟
سلام دوستان...من راستش زیاد تو کار سونی اریکسون نیستم...اما حالا یه w595 خریدم و یه مشکل دارم...ببینید زبان فارسی نداره...نه تو بخش languages نه تو sms ....عربی هم نداره...
چیکار کنم؟....مرسی
سلام دوستان من روي مموري كارت رمز گذاشتم حالا يادم رفته چه راهي وجود داره؟؟؟؟؟
مغازه هايي هستن كه زبان فارسي رو روي گوشي فعال كنن اگه هست ببر تا برات فارسي اضافه كنن :46:نقل قول:
مشكل شمـــا كاري از دست خودتون بر نمياد بايد شما هم ببري مغازه هايي كه شكستن قفل مموري كارت اينو يكي از مغازها نوشته بـــود فكر كنم طرف شما هم باشــه :11:نقل قول:
سلام:نقل قول:
اين مشكلش درست شد ولي يك مشكل ديگه پيدا كرد. وقتي اس ام اس ميدم به من پيغام ميده كه رسيد ولي روي اون اس ام اسم تيك نميزنه. مشكلش چيه؟
ممنون