راصد ساعات شبانش کاملا رایگانه؟
و
نقل قول:
Printable View
راصد ساعات شبانش کاملا رایگانه؟
و
نقل قول:
سلام دوستان تو منطقه گلستان بهترین وایرلس مال کدوم شرکته؟ یکی از دوستان گفته دانش ارتباطات. یکی میگه راصد.؟!!!سلام دوستان تو منطقه گلستان بهترین وایرلس مال کدوم شرکته؟ یکی از دوستان گفته دانش ارتباطات. یکی میگه راصد.؟!!!
- - - Updated - - -
سلام دوستان تو منطقه گلستان بهترین وایرلس مال کدوم شرکته؟ یکی از دوستان گفته دانش ارتباطات. یکی میگه راصد.؟!!!سلام دوستان تو منطقه گلستان بهترین وایرلس مال کدوم شرکته؟ یکی از دوستان گفته دانش ارتباطات. یکی میگه راصد.؟!!!
آره کاملا رایگانهنقل قول:
سلام به همه
تقریبا 5 ماهه از اینترنت راصد دارم استفاده میکنم و از همه نظر (سرعت پیج بازکردن،دانلود،پینگ ...) فوق العادس و راضیم، مشکلی که دارم حدود 2 هفته هست بعد از اولین بارندگی شدید اهواز نتم قطع شد که بعد از تعویض سیم شبکه وصل شد اما دیگه مثل قبل نبود مرتب قطع و وصل میشد هر جورم که فکر کنید رادیو رو تغییر جهت دادم تمام تنظیمات رادیو رو هم زیر و رو کردم و تغییر دادم ، پشتیبانی راصدم 2 بار اومد هیچکاری نتوست بکنه حالا سوالم اینه که بقیه دوستان هم همین مشکل رو با راصد دارن ؟؟!! من سمت کیان آباد هستم و از دکل خیابان 1 کیانپارس میگیریم.
Transmit CCQ: 100%
سیگنالم 38-40-%
نویز فلور هم 94-96
نقل قول:
خودم چند سال پیش همین مشکلو داشتم.خیلی خوب بود یه وفعه بدون هیچ دلیلی همین طور شد.من 2 ماه ازشون سرویس داشتم ولی مثل شما نتونستن حلش کنن
از 3 سال پیشم که از دات نت دارم چند روزیه از نمایندگیش تو گلستان(فروشگاه میلیونر) میگیرم سرعت 3 مگ که شبا هم رایگان داره واقعا کیفیتش حرف نداره.اینتر میزنی صفحه باز میکنه:n06:
والا من ماهشهر هستم از راصد هم به شدت راضی هستم افت سرعتش در حد یک شب در طول ماه هست.خدارو شکر بعد از بارندگی هم مشکلی نداشتم.در کل بینظیرن.نقل قول:
مرسی از جوابتون دات نت وایرلس هست؟؟ چون من فقط می تونم وایرلس بگیرم
آره واقعا حرف نداره بازم ممنون فکر کنم مجبور بشم یه دکل 12 متری بزنم آخه ساختمون ما 4 طبقه س و آپارتمان های اطراف اکثرا 6 طبقه هستن احتمالا دلیلش همین موانع باشهنقل قول:
نقل قول:
اره.تعرفه هاشم از راصد کمتره.یه ساعتم افت سرعت نداره!!!
یکی از نمایندگی هاش از خودشون پهنا خریده که از خود دات نت کمتر میده اسمشو نوشتم برات
اگر این نمایندگی سایت داره یا شماره تلفن لطف کنی ممنون میشم
سلام من دات نت دارم ولی بر خلاف گفته دوستمون اصلا خوب نیست. هیچ پشتیبانی هم نداره.نقل قول:
وایرلس هستی؟ چه سرویسی داری؟ کدوم منطقه اهواز هستی؟نقل قول:
وایرلس-فارا -6 مگ -گلستان:n16:نقل قول:
33743864نقل قول:
مهندس رمضان پور
موقعی که میخواستی بخری بهت گفتم از نمایندشون یعنی فروشگاه میلیونر بخر! چرا این حرفو زدم؟ به خاطر اینکه پهنای اختصاصی خریدن از خود شرکت و دستشون بازه و کیفیت خوبه ولی شما گوش نکردی:n37:#@نقل قول:
نقل قول:آخه برادر من شما که تازه از میلیونر گرفتی موقعی که راجع به دانش ارتباط صحبت میکردیم و هنوز میلیونر نشده بودی گفتی که سه ساله از دانش ارتباط داری و بر اون اساس اینها را بعنوان بهترین معرفی کردی؟
حالا مگه میشه این همه شرکت سرویس خوب نداشته باشند و یک مغازه تبلت فروشی بهترین سرویس را ارائه بده؟!!!
دوست عزیزم چرا شما بهت بر میخوره؟؟نقل قول:
من سه ساله رو دانش ارتباطات بودم و دو هفتست اومدم رو میلیونر! یا شما اصلا نمیخونی من چی مینویسم یا اطلاعاتت کمی پایینه!
من بهت میگم اینا پهنا خریدن از دانش ارتباطات! چه ربطی به کیفیت اونا داره؟؟؟ شاید اونا خواسته باشن شیر 1 به 20 بدن.
من از کسی دفاع نمیکنم که شما ناراحت میشی
اون مغازه به قول شما تبلت فروشی یا پشگل فروشی داره سرعت عالی میده با کیفیت خوب! حالا چه خوشمون بیاد چه نیاد
قیمتاشم از همه وایرلسی ها ارزون تره
وسلام:n16:
قربون شکلت برم. من بهم برنخورده. مساله خیلی ساده هست. فقط واسه روشن شدن دیگران میگم.نقل قول:
قبلا شما فرمودی بهترین سرویس که تا حالا داشتی و 3 سال استفاده کردی تو منطقه گلستان دانش ارتباطات هست. من هم بر همین اساس گرفتم و حالا دیدم خوب نیست. خودت هم که تست سرعت و ... من را خصوصی فرستادم و دیدی و تایید کردی.
دوستان شرکت دانش ارتباطات هیچ گونه پشتیبانی نداره و به تلفن هم به زور تو ساعت اداری جواب میده. در جریان باشید. من هم این ماه که تمام بشه میرم راصد.
شما اولین مشکلت اینه که تو تراس گذاشتی رادیو رو!نقل قول:
کیفیت سیگنالت چطوره؟
signal, rssilink هات؟ یه عکس بذار؟
به کدوم دکل وصلی؟
شما مثل اینکه میخوای یه جارو خراب کنی وگرنه تو دو روز نتیجه گیری نمیکنن!نقل قول:
شما عکس از پنل رادیوئت بذار ببینیم وضعیتت چطوره!!
نه عزیزم جایی را نمیخوام خراب کنم فقط خواستم تجربه خودم رو به دیگران اطلاع رسانی کنم
حالا درباره تاریخ عضویت بحث نمیکنم ولی شما باید مستند حرف بزنی! عکش ٤ تا پینگ که کفایت نمیکنه! از کیفیت خط مودمت هم عکس بذارنقل قول:
سلام دوستان عزیز
اهوازم منطقه سپیدار دکل نزدیکی ما یکی فاز2 پاداد هست با شهرک حفاری ...بعد آنتن دهیش چطوری میشه با این فاصله ها؟این فاصله روی پینگ سرعت تاثیر میذاره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...از وایرلس اطلاعات چندانی ندارم
سلامنقل قول:
روی مرزی دیگه:n02:
کدوم شرکت میخوای بگیری؟
نقل قول:
شرکت امروز زنگ زده که مشکلی داری با خط؟ حالا نمیدونم چطور فهمیده مشکل دارم! به هر حال میگه اولا نمیتونیم یوزر پسورد پنل رادیو را بدیم به شما!!! دوما هم پینگت مشکل نداره و اگه داره حتما مشکل از سیستمت هست! اینم از عجائب هست. به هر حال قرار شد موقعی که مشکل دارم بهشون زنگ بزنم. یک شماره موبایل هم دادن تا در خارج وقت اداری بهشون زنگ بزنم در صورت مشکل! اینم از مزایای پی سی فرووووووووووووووووووووووو م
- - - Updated - - -
نقل قول:
شرکت امروز زنگ زده که مشکلی داری با خط؟ حالا نمیدونم چطور فهمیده مشکل دارم! به هر حال میگه اولا نمیتونیم یوزر پسورد پنل رادیو را بدیم به شما!!! دوما هم پینگت مشکل نداره و اگه داره حتما مشکل از سیستمت هست! اینم از عجائب هست. به هر حال قرار شد موقعی که مشکل دارم بهشون زنگ بزنم. یک شماره موبایل هم دادن تا در خارج وقت اداری بهشون زنگ بزنم در صورت مشکل! اینم از مزایای پی سی فرووووووووووووووووووووووو م
مگه نمیگی مشکل داری؟؟!! خوب حتما پیگیر مشکلت بودن زنگ زدننقل قول:
بعد چرا پسوردو نمیده؟؟ چطور من دارم:n04:
دوستان لطفا اگر کسی اهواز از راصد سرویس میگیره یه پینگ 8.8.8.8 بزاره ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ با رادیو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته الآن خوبه دیروز پینگم تا 1000 هم میرفت
بدبختانه بدطور رو مرزم :n02: راصد میگن خوبه ..مشکل انتخاب دکل نیس نمیدونم با این فاصله دکلا :n02: اوضاع نت چطوری میشه ؟ پینگم چطوری میشه با سرعت :n13:میترسم هزینه کنم آخرش جواب ندهنقل قول:
اینو نشون اون دوستمون بده که خودشو واسه راصد کشته!نقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
الان اهواز چه شرکت هایی سرویس وایرلس میدن و با کیفیت ترین و با صرفه ترینش کدوم شرکته؟؟؟ واسه منطقه شهرک حفاری وآغاجاری
سلام.دوستان بنده یک دستگاه نانو استیشن m5 کمتر از یک ماه کارکرد دارم که به دلیل شرایط خاص میخوام بفروشم توی این مدت 1 ماه اکثرا خاموش بوده تمام متعلقات و مودم روتر هم موجود می باشد که در صورت نیاز با قیمت مناسب تقدیم می شود:n40:
سلام
راصد از امروز که تست کردم سرعتش اسمی شده اکانتم الماس 1 مگ هست که الآن 120 بیشتر دانلود نمیده همیشه تا 240 میداد می خواستم بدونم فقط برا من اینطوره؟؟؟؟
اینترنت adsl غیر از مخابرات چی پیشنهاد میدین؟ سرعت بالا و مصرف ماهی 20 گیگ حدودا
شاتل سرویس 128 نامحدود art1نقل قول:
128 خیلی سرعتش پایینه
سرعت یه مگ میدهنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
الان سرعت دانلودتون چقدره با ۱۲۸؟
سلام دوستان...راستش من adsl های وب دارم خیلی هم سرعتش خوبه ولی خیلی هم قطع و وصلی داره اونم بخاطر نویزی هست که رو خطمه همه چی هم چک کردم باز درست نشد...میخوام وایرلس بگیرم خونمون ویلاییه اطرافمون هم اپارتمان هست میخواستم ببینم جواب میده؟ اگه نمیده غیر ازadsl و وایمکس و وایرلس چی پیشنهاد میدین ؟
سلام
دوستان میخوام وایرلس فارانت بگیرم
الان تو جشنواره هستش با 350 تومن یه دستگاه روتر 70 تومنی ، یه رادیو sxt high power 5 و 1 سال سرویس رایگان با 12 گیگ حجم سرعت 2 مگ البته گفتن پهنای باند و باز میزاریم تا 10 مگ...
خواستم ببینم فارانت خوبه؟
دوستانی که دارن راضی هستن؟
من پینگ و این چیزا نمیخوام فقط سرعت دانلود شبانه برام مهمه که حداقل شبی 7-8 گیگ دانلود داشته باشم
ممنون