آقا یکی لینک ترکیب آپدیت شده ی تیمها رو لطفاً بده.
Printable View
آقا یکی لینک ترکیب آپدیت شده ی تیمها رو لطفاً بده.
دوستان يك سوال خيلي مهم دارم اونم اينه كه چرا سرعت رونالدو به شدت پايين اومده چكار كنم كه شكست نخورم تو تموم بازيام شكست خوردم
تیم کلاسیک هم تو فیفا داریم ؟ مثلا برزیلی که پله داشته باشه یا ارژانتین مارادونا رو؟
سلام.
هر کاری میکنم قرار داد بازیکن هام رو تمدید کنم قبول نمیکنن ...
باید چکار کنم ؟
هم پول خوبی بهشون پیشنهاد میکنم ، هم مورالشون خوبه ...
درود
دوستان من کرک 5 فیفا رو دانلود کردم . توی پوشه کرک سه فایل FIFa14.3dm.dll - FIFA14.exe و FIFA14-3dm.exe وجود داره .
الان باید هر سه فایل رو کپی کنم یا این که روش کار فرق میکنه ؟!
راهنمایی کنین ممنون میشم :n16:
هر سه تا رو کپی کن و replace کن . واسه اجرای فیفا حالا دیگه باید فایل FIFA14-3dm.exe رو که گفتی اجرا کنی و launch game رو بزنی .نقل قول:
واقعا این نسخه فیفا فوق العادست. بنظر من بهترین نسخه ایه که فیفا زده تا حالا. مثه واقعیته لامسب. بچه ها چلسیو بگیرید فوق العادست
وضعیت کریرمد من :
فصل 2014-2015
تیم : milan
ترکیب : 2-1-3-4
squd:
abbiati
abate mexes rami de sciglio
de jong
honda montolivo
kaka
balotelli el shaarawy
استعداد های تیم جوانان : saponara - cristante-perin
جام های کسب شده : copa italia
uefa champions league - seme final barcelona 3-1 acmilan
serie A نایب قهرمان
درجه سختی : world class
نسخه BB هم بالاخره اومد
ولی RELOADED هنوز که هنوزه نیومده !!!!!!!!!!
نقل قول:وضعیت کریر من (تازه شروع کردم)
تیم : بارسلونا
ترکیب : 1-3-2-4 (کپی ترکیب دورتموند)
Squad
Valdes
Alves-----Pique---Hummels-----Alba
Busquets------Iniesta
Neymar----------Messi--------Reus
Lewandowski
تیم جوانان :
هنوز کسی نیست
جام های کسب شده :
فعلا فقط سوپر کاپ اسپانیا
درجه سختی :
world class
نقل قول:کریر مود من:
فصل 2014-2015
تیم: چلسی
ترکیب: 2-3-1-4
Squad
Cech
Azpiliqueta----------------David Luiz-----------G.Cahil--------------A.Cole
Ramirez
E.Hazard-------------------------------Oscar
A.Shurle
Fernando Torres--------------Wickham
تیم جوانان:
Borja---Cornules-----T.Hazard
جام های کسب شده:
فعلا هیچ
درجه سختی:
Legendary
شرایط تیم:
در حال حاضر صعود با اقتدار از گروه در جام باشگاه های اروپا در گروه مرگ---------صعود به نیمه نهایی Capital One Cup------------- اول با اختلاف 3 امتیاز در لیگ
کریر مود من
تیم :اینترمیلان
فصل 2017-2018
کاپهای کسب شده:قهرمان و نایب قهرمان سری آ...صعود بین 4تیم برتر اروپا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اینقدر تخیلی بازیکنان رشد میکنن و Overall میگیرن ؟!
رفلکس 98 ؟!
قبل از انتشار فیفا 14 میگفتن که روند رشد و افت بازیکنان در کریر مود منطقی تر شده و در هر فصل شاید بازیکنان نهایتا 2 یا 3 درجه رشد کنن !
مثل این که همه شایعه بوده ! اگه اینقدر فضایی بازیکنان رشد میکنن همون بهتر که کریر مود رو نرفتم :n02:
دوستان توضیح بدن در این مورد ممنون میشم
داداااااااشش آخه این چه رشدیه بازیکنات کردن !!!!!!!!!!!!!! :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04: نکنه آمپول مامپول زدی بهشون. این چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
ممنون از دوستایی که وضعیت کریرمدشون رو گفتن
- :n16:
راستی امروز تو تقویم بازی 18 ژانویه بود و میلان و ورونا داشتم بازی میکردم .وقتی توپ به مونتولیوو رسید گزارشگر گفت که امروز روز تولدشه و اگه گل بزنه روز خوبی میشه براش !!!!!!!!!!!
- :n19:
- :n04:
جدی میگی تا این حد پیشرفت داشته ؟ :n04:نقل قول:
آره خودم شاخ درآوردم ! قبلا هم روز هالوین رو تبریک گفت !!!نقل قول:
دوستان در مورد رشد بازیکنان در کریر توضیح بدن ممنون میشم . واقعا رشد بازیکنان اینطوریه ؟!
خرید بازیکنان راحته یا سخت ؟! قیمتها که توی بازی خیلی پایینه . قیمت ها رو که دیدم اینقدر پایینه بدجور تعجب کردم !
ولی مهمتر از همه رشد بازیکناست که با تصویری که دوستمون گذاشت بدجوری برای من سوال برانگیز شده .
ممنون.
فیفا بازی خوبیه ولی حیف که با بعضی از کشور ها مشکل داره:13:
به نظر شما چرا کشور های زیر که همگی در جام جهانی 2014 برزیل حضور دارند در بازی جاشون خالیه ؟ :n13:
IRAN - ایران
JAPAN- ژاپن
CROATIA - کرواسی
COSTA RICA - کاستاریکا
BOSNIA-HERZEGOVINA - بوسنی و هرز گوین
HONDURAS - هندراس
NIGERIA - نیجریه
GHANA - غنا
ALGERIA - الجزایر
در عوض کشور هایی مثل هند و ... در بازی هستند :n04:
و همچنین چرا ارزش لیگ های زیر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Kuwaiti Premier League
Saudi Arabia League
United Arab Emirates League
از لیگ برتر Persian Gulf کشورمان بالاتر بوده ؟
دوستان، پچی برای گیم پلی بازی نیومده یه خورده سرعت حرکت بازیکنا رو ببره بالا
یه کلیپ از گیم پلی فیفا 14 نسل بعدی دیدم سرعت بازی قابل مقایسه با این نسل نیست، خیلی سرعتش بالا بود.
در مورد قیمت بازیکنا بگم که قیمت بازیکنا خیلی طبیعی و خوب هستش
رشد بازیکنا هم به خیلی چیزا بستگی داره...مثلا اگه بازیکنی تو پست خودش تنها باشه و ذخیره نداشته باشه خوب پیشرفت میکنه...بازیکنای من هم خاص هستن مثلا فرانچسکو باردی رو بخرین دروازه بان خوب پیشرفت میکنه...تو اینتر هستش و قرضی رفته به لیورنو...وراتی خوبه...ذکریا باکالی هم واقعا بازیکن خوبیه....بالوتلی هم 90 کرده بودم فروختم رفت....چون اینتر تیم شاخیه برا همون خوب پیشرفت میکنن :دی
بهتر که بهتر شده اما همچنان تخلیه . بازیکنایی که خوب پیشرفت میکنن تو هر فصل حداقل 4 یا 5 تا میرن بالا که باز نسبت به قبلا بهتره ولی بازم زیاده .نقل قول:
نقل قول:نقل قول:تو نسخه های قبل هم بود . تا جایی که یادمه تو 12 هم بود .نقل قول:
راجع به هالووین بازی تقویم سیستم رو نگاه میکنه ولی مثلا توی کریر هم تقویم کریر رو نگاه میکنه و مثلا تبریک بابت تولد یه بازیکن یا چیز دیگه
این تصویر کجاست من نمیبینم :n13:نقل قول:
راجع به نقل و انتقالات نسبتا قیمتها واقعیه . اما نقل و انتقالات غیر واقعی . من همون اول کریر راحت سه تا بازیکن دورتموند یعنی هملز ، رویس ، لوان رو با سه تا بازیکنم یعنی سسک ، سانچز ، پدرو تعویض کردم و اونا هم راحت اومدن که زیاد تخیلیه .
ترکیب صفحه قبل من رو دیدی ؟نقل قول:
مسی رو گذاشتم CAM . یعنی خداییش تازه فهمیدم مسی چقدر توی این پست بهتر کار میکنه:n20: نیمار رو هم گذاشتم سمت راست RM . همین هست که هر ماه بهترین بازیکن ماه میشه . اینیستا رو هم CM
حالا جالبیش اینه که از یه سری خاصیتهای مسی همینطور کم میشه و خاصیتهای بازی سازیش بیشتر میشه . الان یکی دوتا از Drrible اش کم شده و در عوض به short pass و vision اش اضافه شده .
در ضمن برای اینکه سرعت و نفس یه بازیکن بیشتر شه اگه بزاریش توی وینگ بازی کنه خیلی تاثیر داره .
از این نکته توی فیفا خوشم میاد که هر کی بسته به پستش قوی میشه .
سلام کسی میتونه راهنمایی کنه چرا قدرت بازیکنا و قیمتشون علامت سوال میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنید
فقط بازیکنهای معروف و شناخته شده در سطح دنیا اورالشون مشخصه . واسه فهمیدن اورالشون و قدرتهاشون باید یه scout رو بفرستی راجع بهشون تحقیق کنه و بعد از یه مدت قدرتهاشون رو به صورت تخمین بهت میگه . هر چند باز هم اورالشون رو دقیق نمیگه .نقل قول:
خیلی مسخره است چون تو خود بازی بیرون از کریر اورالها دیده میشن و همچنین از سایت sofifa هم میشه استفاده کرد واسه دیدن پتانسیل . البته بعد از یه مدت مثل سه یا 4 سال چون اورالها تغییر میکن دیگه اونجا باید scout بفرستی یا خودت تخمین بزنی که تا الان بازیکن مورد نظر چقدر قوی شده .
چطور میشه تو بازی ضربه پنالتی حریف رو گرفت ؟ با کدوم دکمه دروازه بان دایو میکنه؟
خب اینایی که میگی مسی و اینیستا قیمتشون زیاده ولی من باردی ...وراتی و باکالی رو با قیمت کم آوردم و الان باکالی با ریت 89 درست 70 میلیون یورو پیشنهاد داشتهنقل قول:
سلام دوستان چندتا مشکل دارم کسی میتونه کمکم کنه
1. من فیفا 13 رو روی لجندری به راحتی تو کریر اول میشدم ولی حالا اصلا نمیتونم توپو از بازیکنا بگیرمچه برسه حمله کنم
2.چرا اینقدر تیم حریف ما رو پرس میکنه از همه بدتر وقتیم میخوایم با بازیکن فرار کنیم سریع بهش میرسن
3.بازیکنای حریف راحت با یه تنه توپ رو میگیرن ما چطور میتونیم این کارو بکنیم
4.به هیچ وجه نمیشه دریبل کرد من همه جوره تست کردم آیا راه حلی داره آیا؟
5.بعضی وقتا پاس فرار میندازیم به یه حمله بازیکن حریف میچسبه به بازیکن و اصلا نمیشه ازش جدا شد و راحت اون دفاع کند میرسه به توپ؟
و........
این مشکلات من حل بشو هست یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید.........................
سلام دوستان
بچه ها ممنون میشم یکی از دوستان فایل کانفیگ بازی رو که توش دسته مثل تنظیمات پیس تنظیم شده باشه و تنظیمات گرافیکی رو آخرین حدش باشه رو برام یه جا اپلود کنه تا وارد بازی بکنم .
یه مشکلی که همیشه روی اعصاب من بوده موقع کریر نمیدونم شما هم تجربه کردین یا نه ؟
اونم این که سختی بازی ها اصلا به تیم حریف بستگی نداره . در عوض به تورنومنتی که توش مسابقه میدی بستگی داره . سختی های بازی های لیگ همگی یه سختی دارن و اکثرا حتی با تیم های قوی رو هم به راحتی میبری . فقط کافیه بازی تو لیگ باشه .
در عوض تورنومنت ها سخت تره . مثلا جام حذفی سخت تر از لیگ و جام باشگاه ها باز سختر از جام حذفیه .
برای مثال به الکلاسیکو میخوری که هیجانی ترین رقابت باشگاهی در دنیاست منتهی چون بازی لیگه تیم حریف چه بارسا چه رئال جوری بازی میکنن که به راحتی بازی رو میبری و تیم حریف واقعا در حد یه تیم اماتور بازی میکنه . الان تمام بازی ها توی لیگم رو هر تیمی میخواد باشه باشه . من راحت دو سه تا بهشون میزنم و فوقش یک گل بخورم .
اما باز توی تورنومنت های سخت تر هر تیمی باشه به زور میبری . هر تیمی .
البته تفاوت داره تیم ها اما واقعا اونقدر نیست که دیده بشه و باید واقعا تفاوت تیمی مثل رئال با المریا توی بازی های لیگ هم دیده بشه .
درجه سختی رو میزارم روی world class بازی های لیگ همگی اسون و بازی های تورنومنت های دیگه همگی سخت . اما باز میزاری روی لجندری بازی های لیگ سخت و تورنومنتی ها خیلی سخت میشه . واقعا واسم مهم نیست با چه تیمی بازی میکنم . بسته به درجه سختی بازی نتیجه میگیرم فقط نه تیم حریف .
فکر کنم چاره اش فقط این باشه که خودت دستی توی یه سری بازی ها درجه سختی رو تغییر بدی و بازی بیاریش پایین .
اول سه نکته بگم که بازی واست جذابتر و واقعی تر بشه :نقل قول:
1. تمام اپدیت های بازی نصب کن چون واقعا بازی تغییر میکنه با اپدیتها . نسخه اولیه مشکل زیاد داشت واقعا .
2. چند صفحه قبل یه پیج از فیفا ساکر بلاگ گذاشتم که اسلایدرهای بازی رو تغییر میداد . با تغییر اونا واقعا بازی بهتر و طبیعی تر میشه .
3. با بازی بیشتر به گیم پلی عادت میکنی و بازیت بهتر میشه . بهتره از ورلد کلاس شروع کنی
حالا جواب سوالات :
1و2و3 . یه کم که بازی کنی جوری میشه که حتی توی لجندری تیم حریف از دست تو کلافه میشه :n02: یه جور میشه که توپ هنوز دست دفاعشونه و تو راحت میری تو پاشون و توپ رو میگیری و تو دروازه
4 . دریبل کم کم بهش عادت میکنی . مثل 13 دیگه نمیشه راحت دریبل زد اما بازم تا یه حدی دستت میاد . پیشنهاد میکنم موقع دریبل LT رو نگه داری .
5. موقع کورس ها با دکمه LT از رسیدن بازیکن حریف به توپ جلوگیری کن
کلا این نسخه ایرادات گیم پلی زیاد داره در برابر 13 که بی نقص بود به نظر من .
مثلا دور کردن های توپ حداکثر تا پشت 18 قدم میره . یا مدافعهای حریف زیادی توپ رو نگه میدارن که با فشار اوردن راحت میشه توپ رو ازشون گرفت . یا اینکه موقع خیلی توپ های هوایی بازیکنت نمیره زیر توپ .
اما بازم لذت میبری از فیفا .
سلام به دوستان فیفا باز عزیز !
واقعا لذت بازی ازم گرفته شده به خاطر نبودن M.Owen ...تو این Ultimate Team Legends هست ، میخواستم بپرسم پچی چیزی هست که بشه Ultimate رو برا PC هم ردیف کرد ؟
چند صفحه قبل یه پیج از فیفا ساکر بلاگ گذاشتم که اسلایدرهای بازی رو تغییر میداد . با تغییر اونا واقعا بازی بهتر و طبیعی تر میشه
اینو پیدا نکردم میشه یه بار دیگه بذاری
سلام دوستان من تازه دارم فیفا رو بازی میکنم قبلا همیشه pes بازی میکردم - من دارم با منچستر لیگ انگلیس رو بازی میکنم چطوری باید بازیکن بخرم چرا لیگ قهرمانان نداره اصلا این کریر چیه که شماها میگین کلا اشنایی ندارم خلاصه منو ها رو درست درک نمیکنم ضمنا نمیشه جام جهانی بازی کرد این تورنمنت رو نداره چرا ؟ تو حالت ورد کلاس هم که میزارم اصلا نمیشه توپو گرفت واسه همین پرفشنال بازی میکنم لطفا راهنماییم کنین:n27:
اینم تنظیمات اسلایدر . بیشتر واسه بازی منوال طراحی شده اما واسه assisted هم میشه استفاده کرد . قسمت اول تنظیمات رو هر جور خواستی بزار مثلا کنترل و سختی و زمان و ... . اسلایدرها قسمت دوم میشه . عدد سمت چپ واسه user و سمت راست واسه cpu .نقل قول:
Game Settings
Controls: Full Manual
Half Length: 15 Minutes
Difficulty: Legendary
Game Speed: Slow
Analog Sprint: On
Camera: Default
Gameplay Sliders
Sprint Speed: 45/45
Acceleration: 48/48
Shot Error: 55/55
Pass Error: 51/67
Shot Speed: 51/51
Pass Speed: 52/52
Injury Frequency: 75/89
Injury Severity: 30/30
GK Ability: 51/48
Marking: 49/49
Run Frequency: 50/50
Line Height: 50/50
Line Length: 48/48
Line Width: 55/55
Fullback Positioning: 54/54
First Touch Control: 51/53
Power Bar: Personal Preference
دوستان چرا من نميتونم حتي تو يك بازي هم پيروز بشم اگه 300 بار تا الان بازي كرده باشم فقط فوق فوقش 10 بازي رو پيروز شدم خواهش ميكنم كمكم كنين .(البته نميخوام سطح بازيام رو بيارم پايين) ممنون
یه سوال دوستان بازیکنانی که تو کریر از فوتبال خداحافظی میکنن مثل pes با ساخته میشن که بشه خرید؟ یا بازیکنای قدیمی رو خرید
دوستان ازتون خواهش ميكنم بهترين تركيباتون رو ارائه بدين تا من براي تيمم (رئال مادريد) تر كيب خوب رو انتخاب كنم واقعا ديگه از فيفا خسته شدم نميتونم بازيامو پيروز بشم . من با تر كيب خود رئال بازي ميكنم 4.2.3.1 ممنون. در ضمن سرعت رونالدو رو اينقدر پايين آوردن كه ديگه نميشه باهاش دويد مثلا سريعترين بازيكن جهانه. در واقعيت رونالدو با سريعترين ماشين جهان(بوگاتي) مسابقه دارد با يك هزارم ثانيه پيروز شد ولي تو بازي چي ..........
نه فیفا هم قبلا همینطوری بود که چند ساله با اومدن اکادمی جوانان دیگه اون قضیه مسخره وجود نداره .نقل قول:
دیگه الان شما باید از قسمت youth academy بری استعداد کشف کنی و بیاری توی تیم اکادمیت و وقتی بزرگ شدن میتونی باهاشون قرارداد ببندی . ممکنه از بینشون ستاره هایی هم ظهور کنن . اینطوری بازیکن جدید ساخته میشه .
دوستان به نظرتون چطوري آستين لباس رونالدو رو از تو بازي بلند كنم . تو فيفا 13 ميتونستم آستيناشو بلند كنم ولي تو فيفا 14 نميشه.
دوستان جدید ترین پچ های فیفا رو از کجا بگیرم ؟
بنده فیفا 14 رو از یه سایتی دانلود کردم که فایل setup داشت
بعد نصب گفت که با موفقیت نصب شده و 6 گیگ فضا اشغال کرده و ویندوزم 7 -64 بیت هست اما :
معلوم نیست کرک رو کجا باید قرار داد. کرک رو چه تو پوشه ی فیفا (که در درایو c نصب شده) و یا تو پوشه ی game (همون پوشه ی فیفا)قرار میدم و اجرا می کنم این ارور رو میده
the program can not start because “msvcp100.dll” is missing frome your computer . try reinstalling the program to fix this problem.
اومدم تو پوشه ی game اونجا یه فایل هست با نام fifa14.exe یا تو پوشه ی fifasetup یه فایل هست به نام fifaconfig.exe که از هر دوی اینها اقدام می کنم این ارور رو میده
windows can not find “fifa14-3dm.exe” make sure you typed the name correctly
----------------------------
الان دقیقا مشکل کجاست و چی کار باید بکنم؟:n21: