دوستان آیا اون زیر دریایی که روش پول داشت روی ps4 هم وجود داره؟
درضمن من هر کاری میکنم سیو gta v ps3 رو روی ps4 بندازم نمیشه اگه کسی میدونه راهنماییم کنه لطفاً :n16:
Printable View
دوستان آیا اون زیر دریایی که روش پول داشت روی ps4 هم وجود داره؟
درضمن من هر کاری میکنم سیو gta v ps3 رو روی ps4 بندازم نمیشه اگه کسی میدونه راهنماییم کنه لطفاً :n16:
دوستانی که پرلود میکنند اگه تموم نشده تا دوشنبه سعی کنن تموم کنن وگرنه یه آپدیت روز اول داره که به احتمال زیاد همه دانلودشون رو میپرونه
بخش ساپورت شرکت Rockstar در اکانت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود زمان دقیق انتشار GTA V رو روز 14 آوریل و در ساعت BST ,12 AM اعلام کرده.
که میشه ساعت 3:30 صبح روز سه شنبه 14 آوریل در ایران.
کاراکتر انلاین رو میشه با سوشال کوپ انتقال دادنقل قول:
اما فایل سیو خام از نسل ۷ به ۸ غیر ممکنه ب نظرم!!
پس این بازی که لینکاش برای دانلود اومده.. ( حتی سایتای ایرانی هم گزاشتن ) اینا فیک هست؟نقل قول:
در تاریخ هفتم آوریل دیتاهای کلی بازی توسط استیم Pre-load شده که احتمالا سایتها و لینکهای دانلود مشکلی ندارن و شامل دیتای بازی هستند ( البته من شخصا دانلود نکردم هنوز و اطمینان ندارم )نقل قول:
و در تاریخ گفته شده بازی قابل اجرا خواهد بود و احتمالا دیتاهای مربوط به Run شدن بازی اونموقع منتشر میشن.
خب امروز یه سری از مشکلاتی که ممکنه موقع نصب بازی هم منتشر شد و دو تا از دوستان من هم تایید کردن که بازی کامل نصب شده ولی موقع اجرا استیم اخطار روز انتشار میده و شمارش معکوس لود میشه.....نقل قول:
(کل بازی حتی فایل اجرایی بازی هم نصب شده و مشکلی پیش نیومده)فقط بازی توسط استیم قفل شده....
پس دلیل کرک نشدن بازی در دست نبودن فایل exe. یا همون فایل اجرایی (لانچر) بازی نیست.....
منبع برای مشکلات نصبی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی چیه؟
و سیستم پیشنهادی برای اجرا؟
سلام بر همه
اقا ممکنه اگه کسی تو تهران فایلهای بازی رو داشت به من یه ندا بده من بیام ازش بگیرم خودم هم بازی دارم تو هارد اگه خواست بهش میدم ..........
به یه سری از دلایل امکان دانلود که اصلا نیست یه دلیل دیگه هم امکان خرید از پستم ندارم باید از یکی بگیرم ..........
ممنون میشم اگه کسی بود بهم بگه ............
Minimumنقل قول:
Recommended PC Specs will run GTA V At 1080p/60FPS
- CPU: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2,40GHz (4 CPU)/AMD Phenom 9850 Quad-Core (4 CPU) 2,5GHz
- Memory: 4GB
- Graphics card: NVIDIA 9800 GT 1GB/AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
PC Specs To Run GTA V At 4K
- CPU: Intel Core i5 3470 3,2GHz (4 CPU)/AMD X8 FX-8350 a 4GHz (8 CPU)
- Memory: 8GB
- Graphics card: NVIDIA GTX 660 2GB/AMD HD 7870 2GB
- AMD HD 7870 or Nvidia GTX 760 with 2GB of VRAM Graphics card to run GTA V at 30FPS
- For 4K, 60FPS, "high-end SLI or Crossfire setup" is required.
کاشکی صفحه اول که شلوغ شده ی گرد گیری بشه و اطلاعت جدید بهش اضافه بشه
ممنون. چقدر فضای خالی میخواد؟نقل قول:
سلام. 65 گیگ.نقل قول:
اون که حجم بازیهنقل قول:
منظورم فضای خالی برای تصب بود
لطفا پاک شود
بعد از نصب 65 گیگ میشه!نقل قول:
چند وقت پیش یه صحبتی اینجا بود که چرا شخصیت های بازی اینقدر اسلحه حمل میکنن و این طبیعی نیست! حالا من میخوام عرض کنم خیلی هم طبیعیه میگین نه اینو ببینین!!
:n04:
:n02:
:n09::n09::n09::n09:نقل قول:
احساس میکنم کسی که گیم پلی بازی رو نوشته با کسی که اینو(حمل بی نهایت اسلحه) طراحی کرده کلا هم دیگر رو ندیدند!!!!
چون بعضی از ماموریت ها طوری که نیابد دوربین دار داشته باشی ..ولی راحت در میاری میزنی وسط دو ابرو طرف و ماموریت پاس میشه
جالبه که مکس پین ۱و۲ هم همین جوری بود ولی مکس ۳ درست شد و جالب تر شد
بازهم تاکید میکنم .
راک* اعلام کرده که برای اجرای بازی با 1080p/60FPS، بسته به سیستمی که کاربران دارن، با یه کارت GTX 660 2GB یا 7870 کاربران میتونن به چنین چیزی برسن
اما اگر قصد دارن که با رزولوشن 4K بازی کنن، برای 30 فریم، حداقل به کارت گرافیک AMD 7870 2GB یا GTX 760 نیاز دارن و برای رسیدن به 60 فریم در ثانیه، دو کارت high-end نیاز هستش!یعنی دوتاکارت قوی میخواد
یعنی بدتر از Watchdogs ـه ؟؟؟ :V22:نقل قول:
اونجا هرچی اسلحه از رو زمین بر می داشتی تو کیفت می موند و موقع تیر اندازی می تونستی بین انواع کلت مثلا یکی رو انتخاب کنی ولی مقدار تیرش ثابت بود.
واچ داگ رو بازی نکردم اما این از اونم بد تره میزاره تو جیبش ...حتی مثلا شخصیت ترورو که اکثر ل خ ت بالا میاد(ب دلیل ع ی اش ی) هم تمام اسلحه ها رو داره !!!!!نقل قول:
هیچ محدودیتی در تعداد نوع اسلحه هم نیست مثلا من ۴ تا کلت ۴ تا سنگنین یک تیر بار با یک ار پی چی ی گالن بنزین اسنایپر اسلحه نمیه سبک رو دارم !!!!
محدودیتی در تیر هم نیست!
بنظر من خیلی ضایع هست و جذابیت ماموریت ها رو میگیره
سلام
با توجه به اینکه تاریخ انتشار بازی نزدیکه و احتمال این که بازی به زودی کرک بشه زیاده ، دیگه مسائل مربوط به مشکلات نصب و اجرای بازی رو در این تاپیک مطرح کنید:
اینجا بیشتر مسائل فنی قرار می گیره و مسائلی مثل مشکلات کرک و اجرای بازی در اون تاپیک مورد نظر دنبال میشه....
دوستان کلا نسخه آنلاین چه قابلیتی داره ؟؟
به گفته یکی از دوستان قرار بود 13 آپریل در امریکا موجود بشه
آیا سایتی است یا اگه خود شما سیو 100% رو دارین لطفاً بزارید تا من دانلود کنم:n11:نقل قول:
پس از چندین روز دانلود کردن ( البته اکثرا شبانه ) بالاخره پریلود تمام شد !
برای اجرای بازی از داخل استیم ارور Content still encrypted رو میده که فکر کنم در تاریخ انتشار بازی برطرف بشه :
متاسعانه هرکسی سیو اکانت خودشو میتونه باز کنهنقل قول:
دوستان آخرین خبرو کسی داره؟دوباره تاخیر نخوره یهو؟یعنی فردا میاد؟
8 ساعت دیگه منتشر میشه به صورت جهانی ولی کرکش معلوم نیست کی بیاد(البته با در دست بودن لانچر بازی و دیتای بازی بعید میدونم کرک نشده باشه)نقل قول:
بازی فردا قابل دسترس هستش.و تاخیری نخورده.
سلام
رو سیستم من با این مشخصات
W : 8
CPU : G620 @ 2.60 Ghz
RAM : 4G
AMD Radeon HD 6450
این بازی اجرا میشه یا نمیشه ؟ واچز داگ رو اجرا کرد ولی حدس میزنم اینو نشه دیگه
اگه نمیشه با رزولوشن پایین و تنظیمات گرافیکی کمتر چطور ؟
کلا نشه سی پی یو و گرافیک متناسب و متناظر چیزی پیش نهاد میکنید ؟
یه سوال فنی:
یکی از بهترین رم ها رو دارم و یکی از بهترین سی پی یو ها ولی گرافیکم یه خورده پایینه.(اون موقع خل و چل بودم گرافیک پایین بستم)
این مشخصات:سی پی یو : core i5 3470 3.6 GH
رم:8
'گرافیک:geforce gt 630 2gb
اصلا اعصابم خرابه فکر نکنم بکشه.
یعنی من بدونم کی روز اول گفت اصل کاری سی پی یو هست می دونم باهاش چیکار کنم :D
می کشه بازی رو؟
باقی قطعات خوبه ولی گرافیک خیلی ضعیفهنقل قول:
حداقل یدونه r7 260 x یا gtx750 ti لازم داری . این دو گرافیک که معرفی کردم با توجه به قیمت قدرتشون عالیه
بابا همش تقصیر اینترنته قبل از خرید تو هر سایتی می رفتم از سی پی یو حرف میزدن و رم اصلا انگار نه انگار گرافیک ماله بازیه.منه خنگو بگو به کل حواسم پیش سی پی یو بودو رم.تف بر این روزگارنقل قول:
آقا مشخصه که گرافیک همیشه اصلی ترین قطعه هست برا بازی !نقل قول:
سلام به نظر من اجرا میشه فقط با یه کمی دستکاری تو تنظیماتش اخه بیشتر بازی هایی که من دیدم اول گفتن سیستم مورد نیازش چیه و چه جور باید باشه و از این حرفا مثل واچ داگز که اول رم 6 واسش گذاشتن بعد گفتن روی چهار هم اجرا میشه یا اساسین کرید یونیتی که وقتی سیستم مورد نیازش رو میدیدی قلبت وا میستاد اما بااین وجود بیشتر گیمر ها با سیستم های مختلف گرفتن و بازی کردن(حتی توی یه سایت نظر داده بودن:که با گرافیک مادر برد بازی کردن!!!)به نظر من بازی رو تهیه کن و ی کم با تنظیماتش ور برو(فقط مربوط به گرافیک) اما عکس العمل سی پی یوت رو نمیدونم اما فکر کنم بکشهنقل قول:
دوستان NVidia هم درایور 350.12 رو برای این بازی منتشر کرد!
دوستان کسی تو تهران هست که بازی رو دانلود کرده باشه بیام ازش بگیرم یا جایی رو میشناسید که دیتای بازی رو بده؟متاسفانه نمیتونم بازی روبگیرم اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم.
آره خوب ولی اینقدر بازی سازا رو سی پی یو مانور میدن که آدم تمام حواسش میره پیش سی پی یو.نقل قول:
حالا عیبی نداره مادربوردم جا 2 تا گرافیک داره خوشبختانه می تونم یکی دیگه بخرم بزارم تنگش.:n19:
به نظرتون سیستم من رو 1080P مدیوم 30 فریم پایینتر نیاد جواب میده ؟:n13:
CPU :Q8400 2.67 4core
GPU : AMD HD6870 256BIT 1GB DDR5
Ram : 5GB DDR2
:n27:
نه دادو گرافیکت مث من داغونهنقل قول: