دوستان این بازیکنا که کارتاشون تو UT سیاهه قضیه ش چیه؟ ماشالله قیمت خون پدرشون رو هم مطالبه می کنن :31:
پ.ن: داشته باشید تیمو :5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان این بازیکنا که کارتاشون تو UT سیاهه قضیه ش چیه؟ ماشالله قیمت خون پدرشون رو هم مطالبه می کنن :31:
پ.ن: داشته باشید تیمو :5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من 2 تا سوال دارم:
1. من فیفا 13 رو دانلود کردم ولی همه زبونها رو نداره از کجا میتونم نسخه کاملش رو دانلود کنم؟ اونی که من دانلود کردم 6.4 گیگ بود.
2. جوی استیک سمت راست را چه طوری میشه فعال کرد؟
بستگی به ریجن بازی که برای PC دانلود کردید ، زبان های مختلف داره و اکثر زبان های گزارش را هم جدا میشه اضافه کرد که مثلا زبان عربی رو لینک هاش چند صفحه قبل هستنقل قول:
که حدود 600 مگابایت هستش...
2-
شما اگر فایل تنظیمات جویستیک فیفا 11 یا 12 رو دارید عینا در همان مسیر بریزید اگه نه باید دسته رو شبیه ساز دسته ی 360 کنید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از قسمتهای جالب فیفا 13 برای من اینه که واقعا اورال یک بازیکن در قسمت کریر مود رابطه مستقیم به خوب بازی کردن و بازی گرفتن از اون بازیکن داره.
مثلا دروازه بان منچستر دخیا ، پتانسیلش رو 84 گفته بودن که الان من تو کریر مود تا 86 رسوندمش! :46:
سلامنقل قول:
نسخه کامل که همه زبونارو داشته باشه میتونی از میهن دانلود بگیری.
خیلی ممنون از جوابتنقل قول:
کجا میتونم گزارش زبان آلمانی رو پیدا کنم؟
من هم دقیقا از میهن دانلود دانلود کردم ولی گزارشش فقط انگلیسی، اسپانیایی و فرانسوی رو دارهنقل قول:
منم از همونجا دانلودش کردم و کامله.نقل قول:
حجمش تقریبا 10گیگه
اون که تو سایتها نوشتن پتانسیل بالقوه اشه . یعنی 100% تا اون اورال میره . حالا اگه بازیش بدی و خوب هم بازی کنه ممکنه از اون رد بشه یا به اصطلاح overpower بشه.نقل قول:
سلام.
بازی من یه خوده لگ داره ، چکارش کنم تا درست بشه ؟؟؟
ممنون.
من هم اولش که بازی میکردم مشکل لگ رو داشتم که با آپدیت درایور کارت گرافیکم مشکلم حل شد.نقل قول:
بچه ها تو وین 8 برنامه xbox360 که دسته رو تنظیم میکنیم کار نمیکنه...راهی نیست بشه دسته رو تنظیم کرد؟!!
تو تاپیک خودش بگو...نقل قول:
اگر اجرا نمیشه شاید بشه با یه ویندوز دیگه تنظیم کرد و سه فایل خروجی نرم افزار رو در مسیر مربوطه بریزید و از Win8 بازی رو اجرا کنید..._
سلام امروز بازی با حجم حدود 222 مگ مجدد اپدیت شد!!!
ورژن بازی الان شده 1.6! (کسی میدونه چه تغییری کرد بازی؟)
بچه ها من بازب رو از بیرون خردیم الانم هیچ مشکلی نداره و بازی میکنم
حالا چندتا سوال داشتم
چطوری باید آپدیتش کنم ؟
با آپدیت چه تغییراتی میکنه ؟
آپدیت بشه کرکش میپره یا نه ؟
Sent from my One X using ARHD15
فکر میکنم در قسمت کریر مود ، افزایش اورال بازیکن ها رابطه مستقیم به نمره ای که در پایان هر بازی میگیرن داره. جالبه !!:46:
سلام
توی پنالتی ها دروازه بان با چی میپره؟
با دسته بازی میکنم
آنالوگ راست یا Right Stick...نقل قول:
البته باید در بازی این دکمه ها ست شده باشه...
سلام میدونم باید تو پرسش و پاسخ میپرسیدم ولی نشد من تا حالا فیفا رو بازی میکردم بعد از اینکه یه فلش زدم به کامپیوترم دیگه این پیغام رو میده چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دقیقا کدوم میشه؟نقل قول:
ممنون میشم واضح تر بگی
من قبلا یه بار برای فیفا 12 یه همچین اتفاقی برام افتاد ، بازی رو که دوباره ریختم درست شد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
..........................
؟نقل قول:
Sent from my One X using ARHD15
نسخه کنسول یا PC؟نقل قول:
اگه نسخه PC رو بازی میکنین که آپدیتش توی سایت اسکیدرو هست.آ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر تغییرات اگر اشتباه نکرده باشم مربوط به بخش چند نفره میشه اما بعضی از دوستان میگن که بعد از آپدیت،بازی کمی روانتر شده
آپدیتی که لینکش رو گذاشتم براتون خودش کرک شده هست
نسخه کنسول هم از طریق خود بازی میتونید آپدیتش کنید
تو فیفا 12 وقتی یه فصل رو تمام میکردی و حتی اگر نتایج نسبتا خوب هم میگرفتی کلی پیشنهاد باشگاهی دریافت میکردی ولی تو فیفا 13 اینطوری نیست.دو فصله با دورتموند قهرمان لیگ و حذفی و اروپا شدم ولی هیچ تیم باشگاهی بهم پیشنهاد نداده و همشون از تیمهای ملی بودن...
تو فیفا 13 اورال بازیکنا تو کریر مود از سن 31 سالگی به بعد شروع به کاهش میکنه ، درصورتیکه تو فیفا 12 از سن 33-34 شروع به کم شدن میکرد.
مثلا الان فانپرسی با 31 سال سن اورالش از 89 به 86 رسیده !
نه داداش دوباره نصب کردم همینطوریه کسی نمیدونه؟نقل قول:
آقا من دهنم سرویس شد به خدا دیگه خسته شدم
رو پرو که بازی میکنم 4 تا 4 تا گل میزنم و همه رو از دم میزنم روی ورلد کلس که بازی میکنم 6تا 6 تا میخورم و همه رو از دم میبازم
والا به خدا سرم داره میترکه
من چه خاکی بر سر بریزم
یکی راهی به من نشون بده اینطوری که نمیشه
من هم اوایل 5تا 5تا گل میخوردم ولی الان تو ورلدکلاس دیگه دستم راه افتاده ، یه جورایی قلقش دستم اومده و اکثرا نمیبازم و اگرم ببازم با اختلاف کم.
نقل قول:شما اگر سخت افزار مناسب( منظور کانفیگ سیستم برای اجرای مناسب و گیم پد مناسب و یه خروجی خوب و همه ی عوامل دیگه) داشته باشید ،نقل قول:
با صبر و حوصله می تونید روی درجه ی legendary بازی ها رو پیروز شوید...
توی یکی از نقد های انگلیسی زبان اخیرا خوندم که نوشته بود در 12 رو درجه ی سختی legendary ، تیم شما ضعیف میشد و تیم حریف (CPU) با استفاده از یک سری
تقلب و دست های پشت پرده(!) بازی رو پیروز میشد ، اما در 13 قدرت تیم شما ثابت هستش و این تیم حریف هست که با استفاده از هوش مصنوعی بالا قدرتش بالا میره...
من خودم خیلی با CPU بازی نمیکنم (PS3 و X360) اما اگر هم بازی کنم روی درجه ی World Class هستش ، اما جدیدا روی legendary بازی میکنم که لذت بازی دو چندان میشه:46:
برای فیفا 13 ، Mod ی هست که بشه Attribute یا میزان Skill بازیکن ها رو تغییر داد ؟
وقتی محکوم به باخت میشی دیگه هیچ کاری نمیتونی بکنی ، من تیمم منچستره ، 5 -0 از دورتموند باختم.
حتی نتونستم یه حمله درست و حسابی بکنم ، یا پاسها به هم نمیرید یا شوتهام تو چارچوب نبود.
وقتی CPU تصمیم میگیره که ما ببازیم واقعا باید تسلیم بشیم !!
کاش فیفا یه معیار درست حسابی واسه درجه سختی بازیش داشت . کسی که میاد درجه رو میزاره روی لجند یعنی میخواد از تیمهایی مثل رئال یا بارسا یا ملی ها بازی های خیلی خوب ببینه و با اونها دست و پنجه نرم کنه . اما وقتی میزاری روی لجندری توی کریر همه تیمها میشن لجندری . دیگه اون قدرت تیم خیلی مهم نیست .نقل قول:
درسته هوش مصنوعی بازی میره بالا اما هوش مصنوعی چیه . میشه همون هوش هر بازیکن که مثلا در چه موقعیتی پاس بده یا شوت بزنه یا دریبل کنه یا ... . که با قدرت اون تیم درست در نمیاد . برای مثال هر چقدر هم هوش مصنوعی بالا باشه یه بازیکن در پیت نباید بتونه یارهاشو خوب پیدا بکنه و پاس های انچنانی بده . پس اون Vision مال چیه ؟
کاش سختی بازی فیفا به قدرت هر تیم فقط بستگی داشت . یعنی همون میانگین قدرت بازیکنان تیم . یعنی کلا درجه سختی نمیداشتیم . در عوض یک سری اسلایدر میداشتیم که سختی کلی بازی رو با اونها عوض میکردیم . تقریبا مثل همین اسلایدرهایی که الان داریم . کاش درجه سختی یک تیم همون ستاره های تیم بود . مثلا سختی تیم رئال بود 5 ستاره . اما این سیستم سختی مثل لجند و پرو و ... توی بازی کاش نبود . چون کاملا اون ستاره ها رو بی معنی کرده .
کاش میشد اینو یه جورایی به سازندگان فیفا فهموند . راهی نیست بهشون گفت اینا رو ؟
یعنی مثلا شمایی که با بارسا بازی میکنید ، روی سختی legendary جلوی رئال مادرید همون نتیجه ای رو میگیرید که جلوی تیمی مثل دربی کانتری بازی کنید؟ !نقل قول:
البته با بخشی از نظرتون موافقم، همه ی تیم ها مثل بارسا و رئال بازی میکنند و فرقی نداره که چند ستاره هستند و اورال بازیکن ها رو چنده یا قابلیت هر بازیکن چیه...
دوستان یه مشکل دارم خواهش میکنم جواب بدینمن تو قسمت تنظمات فیفا که کلیک میکنم ارور میده و تو قسمت اول بازی تو صفحه ای که عکس مسی هست گیر میکنه و نمیرهتازه اینطوری شده قبلا قشنگ بازی میکردم
سلام دوستان ویندوز رو هم عوض کردم و حالا این پیغام رو میده علتش چیه تا حالا فیفا رو نصب میکردم و بازی میکردم ولی حالا چی شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من فکر میکنم اگر مشکلتون رو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنین ، زودتر به جواب میرسین. :11:نقل قول:
first touch control error تو قسمت user gameplay customisation چیه ؟ چکار میکنه ؟
کمش کنم چی میشه ؟ زیادش کنم چی ؟
اره دقیقا . توی کریر همین ماجراست . ولی بیرون کریر بازی خیلی واقعی تره .نقل قول: