سلام
من میخوام سرویس 512 شارژ کنم الان هم سرویس 256 دارم 10 روز به پایان قرارداد مونده! اگه از طریق منو خرید تمدید کنم سریع شارژ میشه یا میمونه در حالت رزرو؟
Printable View
سلام
من میخوام سرویس 512 شارژ کنم الان هم سرویس 256 دارم 10 روز به پایان قرارداد مونده! اگه از طریق منو خرید تمدید کنم سریع شارژ میشه یا میمونه در حالت رزرو؟
سلام .در حالت رزرو میمونه تا مموقع تمدید بعدی که برات فعال بشه یعنی همون 10 روز دیگهنقل قول:
نه.من امروز که جمعه هست زنگ زدم گوشی رو برداشتننقل قول:
سلام.دوستان
من میخوام فردا برم انصراف بدم از مخابرات برم آسیاتک بگیرم.میترسم که وضعیت آسیاتک بهتر از مخابرات نباشه.کسی هست که توی آمل آسیاتک داشته بود الان اومده مخابرات؟
سرعت 128 سرعت دانلودش چنده؟
سرعت 256 سرعت دانلود چنده؟
لطفا راهنماییم کنین:n13:
نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم البته دان استریمم بیشتر ار شماست
بنظر من دان استریم اصلا کشکه
مهم تست سرعت توی اسپید تست هست
واسه من فقط دانلود شبانه مهمه
با مخابرات در حال حاضر شبی 5 الی 6 گیگ دانلود دارم
بنظر شما راضی کننده س؟
تو ساری کسی اسیا تک داره یکم توضیح بده وضعیتش رو؟نقل قول:
دوست عزیز دان استریم کشک نیست بعضی مراکز هنگام ست کردن اکانت شما رو دان استریم محدودیت گذاشتن بعضی مراکز مخابراتی هم باز گذاشتن برا همین یکی نهایت سرعت رو داره ولی یکی هنوز 4 مگهنقل قول:
Downstream و Upstream روی چند باشه خوب هست؟نقل قول:
من روی خط دیگه 128 آسیاتک دارم،روزا روی 2.3 مگ هستش،شبا هم بستگی به مرکز مخابراتی شما دارهنقل قول:
اینم تست من با سرور آمریکا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شما روی دوتا خط اینترنت دارین؟نقل قول:
مرکز مخابراتی فوق العاده خلوته حالا به نظرت بالا میره؟
بله،دو تا خط دارم.شبانه اگه خلوت باشه 128 آسیاتک فکر کنم بین 30 تا 60 بده،اما بگیرید امتحان کنید،وبگردی هم مشکلی ندارهنقل قول:
برای من وبگردی مهم نیست فقط دانلود سرعتش بالا باشه.حالا به نظر شما با این مرکز مخابراتیمون سرعتمون خوبه؟نقل قول:
به نظر من 1 ماه اونو امتحان کنید،اگه بد بود دوباره برگردید مخابراتنقل قول:
آسیاتک توی ساری شبانه 400 مگ بیشتر نمیتونین دانلود کنید بچسبین به همین مخابرات
شما اگه بتونی با مخابرات 2 گیگ هم شبی دانلود کنی باز از isp های دیگه بیشتر دانلود کردی الان قیمت 128 مخابرات 10 تومنه میشه راحت شبی دیگه 3-4 گیگ رو گرفت برا همین مقدار تو اسیاتک دانلود داشته باشین باید ماهی 32 تومن پول بدیننقل قول:
قیمت آسیاتک گرونه.ولی اگه سرعت 256 تا 360 همبره خوبه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم قیمت آسیاتک:n28:
سرعت اسیاتک در ساعات شبانه واقعی میشه و نهایت 2 مگ بگیرین که شبانه تا 250 بره البته اون موقع که من داشتم اینطوری بود الانو نمی دونم ولی به احتمال زیاد همینطوریهنقل قول:
واسه همین محدودیته که میگم دان استریم کشکهنقل قول:
این مودم پدر منو در اورده دهن منو ...ده
هر چند دقیقه ریست میشه
چیکار کنم
2مگ سرعتش 250؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:نقل قول:
خیلی کمه:n27:
کسی میدونه چرا روی دان استریم من از مرکز محدودیت گذاشتن :n23:
الان چند روزه که دان استریم من از 20000اومده روی 6000 :n04:
برای کسی هم این اتفاق افتاده؟؟؟؟؟؟؟ :n13:
دوستان ناشکر نباشید
الان حدود 42 روزه که کابل تلفن منطقمون توسط برادران عزیزمون (دزد ها) به سرقت رفت
مخابرات هم هنوز این کابل رو وصل نکرد کلا شدیم بی اینترنت
اما جالبتر از همه اینه که تو منطقمون مخابرات پورت خالی دیگه برا اینترنت نداره و اگه میخوای اینترنت بگیری باید یه چند ماهی تو صف باشی تا پورت جدید بگیرن
با این وضعیت من و چندی از دوستان مجبوریم که با توجه به قطعی تلفن باز دوباره اکانت خود رو شارژ کنیم تا از طرف مخابرات خلع سلاح نشویم
پس شکر گذار خداوند متعال باشید که همچین بلایی بر سر شما نازل نشد
راستی توجه کنید که در جویبار کلا دزدی زیاد شده از کابل تلفن گرفته تا سیم برق و ....
دکمه RESET پشت مودم رو بزن تا برگرده به تنظیمات اولیه و دوباره مودم رو کانفیگش کن میشه:n09:نقل قول:
نقل قول:
برای تو هم همینطوری شده بود مگه؟
مطمکینی مشکل مال کانفیگه؟
نه اما امتحانش ضرری نداره!!!!!نقل قول:
داداش این واسه نویز خطتته. مودم خودش دوباره کانکت میشه تا با شرایط بهتری وصل بشه ولی چون شرایط بهتری پیدا نمیکنه باز هم این کار تکرار میشه. این حساسیت توی مودم های مختلف فرق داره. مثلا آلفکس من خیلی حساس هست و زود قطع میشه ولی دی لینک خیلی حساسیتش کمه و خیلی کم قطع می کنه.نقل قول:
باید از یه مودم دیگه استفاده کنین. من مودم آلفکس خودم رو با تی پی لینک دوستم عوض کردم. الان مشکلی ندارم. آلفکس هم برای دوستم خوب کار میکنه چون نویز خطتش کمه.
نقل قول:
اخه یه ساله که بدون مشکل کار میکرده یه چند هفته ایه اینجوری شده
چجوری میشه مطمین شد نویره؟
برای منم دو سال کار میکرد ولی چند وقت پیش دیگه شروع کرد به اذیت کردن.نقل قول:
باید SNR و attenuation رو از داخل مودم ببینین چنده.
نقل قول:
SNR Margin (dB): 12.1 15.2 Attenuation (dB): 24.5 7.9 Output Power (dBm): 15.0 12.4 Attainable Rate (Kbps): 19097 1125
مودم رو ریست کنم عوارض جانبی داره؟
DSL 19276 kbps / 910 kbpsنقل قول:
SNR margin Downstream : 11 db
Line Attenuation Downstream : 21 db
قبلا که دان استریم 4 مگ بود، snr بالای 40 بود. الان شده 11
فکر نکنم مشکل از مودم ما باشه، عوض کردن تجهیزات اونا باعث این قضیه شده.
البته من مشکل قطع و وصل شدن به اون صورت ندارم.
وضعیت نویز خطتتون خوبه.نقل قول:
پس یا مودم خرابه یا مشکل از طرف مخابراته.
سعی کن با یه مودم دیگه هم تست کنی.
یه خط جدید گرفتم واسه adsl :
Line Rate - Upstream (Kbps): 997 Line Rate - Downstream (Kbps): 23995
SNR Margin (dB): 11.0 16.2 Attenuation (dB): 8.5 4.0 Output Power (dBm): 13.5 10.4 Attainable Rate (Kbps): 24449 1219
سرعت دانلود تغییری نکرده ولی پینگ شده 50
قبلی 2 مگ بود این 256 هستش
چطوره؟
این خط جدیدم رو خودم وصل کردم منتظر نماینده مخابرات نموندم واسه همین پسورد ورود به سایت مخابرات رو ندارم چیکار کنم؟:n17::n17::n17:
:n17::n17::n17:
نقل قول:
خوش به حالت که پیشرفت کردی:n09:
دان استریم ما رو که از 20مگ آوردن روی 6 مگ روی چه حسابی این کار رو کردن نمیدونم!!!!!!:n23:
راستی شما برای خط جدیدت از طرح قدیم استفاده میکنی یا از طرح جدید(کمپین اینترنت مخابرات مازندان)؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت دانلودتون از سرور های ایران هم مثل قبله؟؟؟؟؟؟؟
هنو قشنگ تست نکردمنقل قول:
طرح قدیمه 256
دان استریم دکوره چون سرعت دانلود همونه
تنها فرقش اینه که پینگم شده 50 نویر هم کم شده
امضا مال خط جدیدمه پینگ دیگه ترکونده: 47
:n19:
مشکل ری استارت شدن مودم هم ظاهرا حل شده با تعویض خط:n20: