kis 2014نقل قول:
از چه نسخه ای استفاده میکنید؟
2013 یا 2014؟
...
Printable View
kis 2014نقل قول:
از چه نسخه ای استفاده میکنید؟
2013 یا 2014؟
...
نسخه ی 2014 در حال حاضر با کلید فعال نمیشهنقل قول:
فقط باید کد فعال ساز داشته باشید تا بتونید فعالش کنید
سلام
به طور هر 10 دقیقه یکبار این صفحه باز میشه ؟ ولی نمیدنم مشکل از کجاست !
کسپر هم پیغام میده ولی من جیزی ازش نفهمیدم . دوستان کمک کنید لطفا
مرسی ،، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مسعود جاننقل قول:
درسته پروژه updater فعلا تعلیق شده و ارتقا دهنده اش هم اخراج شده.بنظر نمیرسه ادامه داشته باشه
شما تمامی کوکی های مربوط به این سایت رو پاک کن.نقل قول:
سلام،
تازگی ها خیلی از سایت های ایرانی که میرم فایلی را دانلود کنم میگهforbiden by parental, ...
در حالیکه فایل معمولی مثل زیر نویس هست فایل خلافی نیست،چرا اینطوری شده؟
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
محدودیتهای مربوط به parental control میتونه خیلی گسترده باشه و فقط محدود به سایتهای خاص نیست
دو حالت هست:
1.شما ادمین نباشی و از طرف ادمین سیستم،محدودیتها برای شما اعمال شده باشه(که در این حالت فقط ادمین میتونه تنظیمات رو تغییر بده)
2.شما ادمین باشی و parental control فعال باشه
در حالت دوم و از منوی اصلی به parental ontrol بروید.حالا لیستی از تمام اکانتهای سیستم ملاحضه میشه و کنار اونها میشه parental control رو کلا برای او یوزر فعال یا غیر فعال کرد.
اگر میخواهی همچنان فعال باشه،روی نام اکانت خود کلیک کرده و در قسمت internet به setting رفته و با دقت،تنظیمات رو مطابق با استفاده خود تغییر بده.حتما قسمت ... select categories رو هم چک کن.
در صورتیکه مشکلی از موارد بالا نبود این قسمت رو هم چک کن:
به مسیر زیر رفته(در نسخه 2014):
setting-->protection center-->web antivirus-->advanced setting
در اینجا اگر تیک check urls برداشته بشه،دیگه سایتی رو اسکن نمیکنه
اگر تیک باقی بمونه،به قسمت configure kaspersky url advisor رفته و تیک گزینه ... only urls رو زده و از لیست پایین،دسته بندیها رو محدود کن.مثلا تیک Illegal software رو بردار
تنظیماتی که گفتم برای 2014 هست و در نسخه های قبلی هم تقریبا همین مسیرها باید طی بشه.
اگه مشکل شما برطرف نشد،لطفا حتما از پیغام کسپر،عکس گذاشته شود.
با سلام
من میخوام چند روزی گسپراسکای رو تست کنم کدام ورژن رو پیشنهاد میکنید 2014 یا 2013 چرا
2014 چقدر باگ داره
ممنونم علی .
ممنوننقل قول:
۲ حالت اول که گفتین من رفتم قسمت parentalبعدش اسم خودم را offکردم،همینکار را باید میکردم؟
من کسپرم 2013هست ولی اون مسیرcheck urlرا پیدا کردم حالا تیکش را بردارم سایت های مخرب مشکل ساز نمیشن؟
با سلامنقل قول:
مطمئنا نسخه 2014
چون نسبت به نسخه 2013 کاملا بهبود یافته هست و منابع کمتری از سیستم رو استفاده میکند.ضمن اینکه ب ویندوز 8.1 هم کاملا سازگار شده است.
باگهایی که بوده تابحال برطرف شده
سوال اول:اگه میخواهید روی این اکانت خودتون، هیچ کنترلی برای کاربران دیگر صورت نگیرد،باید خاموش کنید.نقل قول:
سوال دوم:اون مسدود کردن سایتها از طرف parental control بود،نیازی به تغییر تنظیمات اون مسیر نیست.
دوستان سلام
لطفا فایل پاکسازی ویندوز از کسپراسکای 2014 رو لطف کنید
kavremover
ممنونم علی
واقعا متاسفم برای این چنین کار! :n15:نقل قول:
بنظرم با این کار دیگه کسی سراغ کاسپر نره!
چون کشورایی که اینترنت پرسرعت ندارن (مخصوصا ایران) دیگه آپدیت آنلاین راه کار خوبی نیستش
و اینکه با حذف فعال سازی توسط کلید، دیگه حرفی برای گفتن نداره! :n21:
من خودم فعلا دارم از نسخه ی 2013 استفاده میکنم، با اینکه از طرفدارای پروپاقرص کاسپرم ولی دیگه داره برام کمرنگ میشه
دقیقا همنیجوری هستنقل قول:
حالا با اپدیت میشه کنار اومد
ولی کلیدش خیلی مشکله
کلا باید بیخیال شد
و آویرا و کمودو رو جایگزین کرد
نقل قول:بله دقیقانقل قول:
من از ورژن 2014 استفاده میکنم
تا حالا برای رجستر کردنش مجبور شدم 3 دفعه از تریال ریست استفاده کنم ، برای بک آپ آپدیتها هم که فعلا هیچی :n15:
به سرم زده برم از نود 32 استفاده کنم ، جدیدا ورژن 7 هم اومده ولی میترسم ، چون واقعا به پای کسپر نمیرسه :n25:
مسعود جان مگه با دایل آپ میای اینترنتنقل قول:
آپدیتها فقط بعد از نصب اولیه زیاده اما بعدش کمه.اگر هم اینترنت حجمی داری یا هرکدوم از دوستان،میتونی تنظیم کنی فقط در اون ساعات رایگان آپدیت کنه
تغییر کلیدفعالسازی هم کاررو کمی سخت کرده اما هرچیزی یه راهی داره.
من اول 2013 رو ریختم و یکی از کلیدهای همین انجمن رو که بلند مدت بود فعال کردم،بعد 14 رو نصبیدم.الان هنوز 100 روز دیگه اعتبار داره تا اون موقع هم خیلی اتفاقات میفته
الان یکی از نکات منفی اینه که نمیشه تنظیمات رو ذخیره کرد و برای نصب و حذف کمی مشکل سازه.
سلام محمدجان :n11:نقل قول:
دیال آپ مال زمان خیارشور شاه بود :دی
باهات موافقم، روش فعال سازی از طریق نصب نسخه ی 2013 و بعد نصب 2014 رو میدونم ولی بنظرت این برای بعضی کاربرا چیزی جز اذیت و اضافه کاری نیست؟
منو تو و بقیه برای اینجور کارا وقت میزاریم، شاید بقیه حتی اینم نمیتونن وقت کنن!
همون نکات منفی که میگی یکی دوتا نیست، بنظرم خیلی زود ارائه دادن و مشکلات رو اصلاح نکرده برای دانلود و نصب گذاشتن!
محمدجان هر برنامه ی امنیتی که بگی اگه دوتا ایراد نداشته باشه، حتما یکی داره!
من با کاسپر خیلی مطمئن تر هستم و دوس ندارم ترکش کنم ولی با این شرایط کومودو و امسی سافت خیلی دارن ازش سبقت میگیرن
ولی تا زمانی که کاسپر 2014 اونطوری که من و بیشتر کاربرا میخواهیم نباشه، من با همین 2013 سر میکنم و همراه باهاش با کومودو و نسخه ی بدون نصبی امسی سافت کار میکنم
امیدوارم تو سال 2014 همه چی مثل سال 2013 از لحاظ تکنولوژی و پیشرفت برنامه های امنیتی، بهتر بشه و موفقیت آمیز باشه
Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition چه امکاناتی داره ؟
چه برتری های به اینترنت سیکروبتی معمولی و چه برتری های نسبت به
Kaspersky PURE 3.0 داره ؟
لطفا هرچی میدونید بگید
با عرض سلام
دوستانی که قصد تعویض کردن آنتی ویروس خود دارند ، پس نصب آنتی ویروس جدید باز به سوی کسپرسکی میآیند:n09:.در بودن مشکلات ، منافع و برتری هایی هم وجود دارد که باید برتری ها هم دیده بشود.نمونش وب گردی راحت و چرخیدن در صفحه بانک و زدن فلش و نصب برنامه و چیزهای دیگر...
من اینو رو دیدم که کسپرسکی رو با تموم مشکلاتش ، نگه داشتم !
صد در صد که کاسپرسکی بهترینه حالا بغیر از مشکل دیر لود شدننقل قول:
ولی هر دفعه که نمیشه پاک کنیم و نسخه 2013 بریزیم بعد 2014 بخاطر کلیدش
و انگاه اپدیت مجدد
الا اینکه کلیدهاش گیر بیات یا فکری بحالش بشه
درسته مشکل کی دادن که هست و خود من بخاطر مشکلات 2014 فعلا روی 2013 هستم و دلیلی نمی بینم 2014 نصب بکنم / ولی موقعی که 2014 مشکلاتش فیکس شد ، و دیدم باز مشکلات کی دادن داره ، از نظر من می صرفه که برم یک سریال نامبر برایش خریداری کنم . یه سیر زمانی کسپرسکی به ساز من می رقصید ، الان من باید به سازش برقصم .نقل قول:
مشکلات کی هم برطرف میشه ، الان اوج و سیاست تکنولوژی هست و شرکت ها مجبورن دنبال خواسته کاربران باشند ، چرا که اگر کسپرسکی دنبال خواسته کاربران مبتدی نبود ، تغییرات زیادی برای 2014 قائل نمی شد و تا حدی شبیه به نورتون شده .
مشکل دیر لود شدنش بازم در ویندوز 8.1 همچنان پابرجاست :n15:
محتوای مخفی: Click to view
سلام مسعود جاننقل قول:
پس الان این نسخه رو پاک بکن و نسخه 2013 با پچ i رو نصب بکن ، ببین مشکل وجود داره یا نه؟
اگر بخواهیم کلید بخریم که دیگر چه لزومی به این بحثها هستنقل قول:
صد در صد منهم کاسپر رو میخرم
ولی 2013 روی ویندور 8.1 فکر کنم اجر نشه و اپدیتی هم فکر کنم براش نیات
سالهاست کسانی مثل من به مفت خوری عادت کردیم و کلید مجانی گیر اوردیم ولی به نظر که پایان مفت خوری رسیده
چون در تمام سایتهای خارجی که من بررسی کردم کسی فکری به نظرش نرسیده نسخه 2014 رو باید چگونه کلید داد
جای این بحثها باید دنبال انتی ویروسی باشیم که هم عالی باشه و بشه جایگزین کاسپر کرد و هم بتونیم رایگان استفاده کنیم
البته کمودو هم هست ولی انتی ویروسش چنگی به دل نمیزند
فقط اویرا میمونه که ایران رو تحریم نکرده که با فایر وال کمود بشه ترکیبش کرد که من از سیستم ترکیبی اصلا خوشم نمیات
خب شما می تونید پچ کنید تا 90 روز هم به شما لایسنس تعلق می گیره ( ولی موقعی باید این کار رو کرد که هیچ روشی جوابگو نباشه )نقل قول:
نسخه 2013 برای کسایی کار می کنه که ویندوز خود رو اپگرید به 8.1 بکنند .
انتی ویروس هم قدرت کسپرسکی بیتدفندر هست .یا امسی سافت .نورتون هم می تونید نصب بکنید ولی احتیاط شما بیشتر میشه .خوده من چند بار انتی ویروسی خواستم جایگزین کسپر بکنم ولی بعد از یک هفته با کسپرسکی رو نصب می کردم ، بقول معروف به کسپر هم عادت کردیم و هم با تنظیماتش اشنایی داریم.
من از ۲ سال پیش کسپر 2012 ریختم رو لپتاپم تا الان هم اپدیت کردم،نیازی هست به 2014 اپدیت کنم؟
با توجه به اینکه نمیشه کی داد 2014را
سلام امیرجاننقل قول:
ببخشید دیر شد، آخه دوباره ویندوز مجازی ریختم تا کاسپر 2014 رو پاک نکنم
نسخه 2013 رو تست کردم و نصب نشد
پکیجی که پچ I باهاش همراه باشه رو نتونستم گیر بیارم، فقط با آپدیت میشه به پچ مورد نظر تغییر داد متاسفانه!
شما بدون نگرانی میتونید به 2014 کوچ کنید ولی مشکل کلید و آپدیت آفلاین خواهید داشت و یه مشکل دیر لود شدن در استارت آپ!!! (دیگه چی موند؟ :دی)نقل قول:
بنظرم فعلا 2013 بهترینه (نظر شخصیم اینه!)
با سلام
با این که خود من در نمایندگی کسپر کار میکنم و یکی از تکنیکال های کسپر هستم باید بگم :
به جزء مشکلاتی که دوستان مطرح کردند چند مشکل دیگر نیز کسپر دارد.
1- تا جایی که یادم است kis 2010 قسمتی داشت که می توانستیم با فعال کردن ان در setting کسپر از kernel سیستم عامل محافظت کنیم که از نگارش 2012 به بعد برداشته شد.
2- در نگارش 2010 قسمتی داشت که می توانستیم update ها را ذخیره کنیم که از نگارش 2012 برداشته شد.
3- تا نسخه 2013 در setting قسمت های وجود داشت که می توانستیم فایل های trust را به کسپر بشناسونیم (منظورم checkbox مربوط به digital signature و white list خود کسپر است).
4- تنظیماتی در انتی ویروس داشت که سطح اسکن (منظورم deep و light و ... بود) را انتخاب میکردیم و همچنین اناصر اسکن مانند OLE Object و یا installer و اسکن بر اساس حجم فایل و ... را کانفیگ میکردیم.
که متاسفانه این تنظیمات کلا برداشته شده اند، حالا چرا نمیدونم
اما خوشبختانه حداقل در نسخه server و در کنسول کسپر همه ای اینها وجود دارد.
حالا به این همه مشکل مشکل لایسنس هم اضافه کنید، منظورم وارد کردن لایسنس نیست.
اصلا فرض بر این که لایسنس بخرید، آیا میدونید محدودیت فعال سازی در 2 بار تعویض ویندوز را دارید؟؟
---
به هیچ عنوان هدفم تخریب و یا بد گویی این محصول نیست، خود من با همه ای این مشکلات طرفدار کسپرم اما نباید مشکلات را نادیده بگیریم.
تنها توصیه ای که برای دوستان دارم این است که هرگز و به هیچ عنوان هیچ نرم افزار امنیتی (مخصوصا کسپر) را کرک نکنند.
با تشکر
دوستان من ویندوزم سون هست و دارم از ورژن قدیمی 2011 استفاده میکنم:n02: خوبیش اینه که دیگه کلیدش بلک لیست نمیشه:n02:
ولی میخوام ورژن جدید Internet Security رو نصب کنم.کدوم نسخه رو نصب کنم که به صورت رایگان مشکل فعال کردن و اپدیت نداشته باشم.
خرید لایسنس چقدر هزینه داره
ممنون
این مشکل دوبار تعویض ویندوز هم بلایی بود که سر ما امدنقل قول:
سلامنقل قول:
درسته الان هم سایت کسپرسکی رو دیدم فایل ستاپ 2013 با اخرین پچ نبود / ساپورت شرکت امده روی 2014
فکر کنم این مشکلات روی ویندوز 7 نباشه ..باز هم باید تست کرد:n09:نقل قول:
Kaspersky Internet Security 2014
Kaspersky Antivirus 2014کد:http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kis2014/kis14.0.0.4651abEN_5146.exe
کد:http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kav2014/kav14.0.0.4651abEN_5142.exe
من نمیدونم در ویندوز 8 چقدر طول میکشهنقل قول:
اما در 7 مثل سابقه،حدود 10-15 ثانیه حتی زودتر از 2013
وقتی سیستم بالا میاد من 2 دقیقه هیچ کاری انجام نمیدم و بعد از آن هر برنامه ای اجرا کنم بدون مشکلی در سرعت انجام میشه
من در طول روز بسته به جایی که از لپ تاپم استفاده میکنم، از 2 تا اینترنت استفاده میکنم. یکی ADSL و دیگری وایرلس.
حالا میخوام تنظیمات فایروالم (KIS) بسته به اینکه از کدام یک از این اینترنت ها استفاده میکنم فرق داشته باشه.
مثلا وقتی که از اینترنت وایرلس استفاده میکنم از تنظیمات سختگیرانه ای در فایروال استفاده کنم و دسترسی همه برنامه ها را به اینترنت قطع کنم و تنها فایرفاکس به نت دسترسی داشته باشه و وقتی از ADSL استفاده میکنم همه برنامه ها به نت دسترسی داشته باشند.
آیا این سناریو از طریق KIS شدنی هست؟
سلام
فایروال کسپر شبکه خونگی که دارم رو بلاک میکنه. از کجا باید درستش کنم؟
از KIS 2014 استفاده میکنم. وقتی میخوام تنظیمات فایروال رو باز کنم طول میکشه تا لود بشه. حتی بعد از لود شدن هم بعد از هر کاری تو تنظیمات فایروال دوباره میخواد لود بشه!!!
این مشکل از آنتی ویروسه یا سیستم من عیب پیدا کرده؟
مشکل از انتی ویروسهنقل قول:
اخیرا وقتی مخوام وارد سایتی بشم که کسپر اون را Block کرده، وقتی روی لینکی که در صفحه وجود داره (Click here if you believe that the web page has been blocked mistakenly.) سایت مورد نظر باز نمیشه.
چکار کنم؟
نقل قول:
میشه از مشکلی که پیش اومده، فیلم یا عکس تهیه کنید؟
ممنونم
--------
پست قبلی ویرایش شد