100% پراید دوگانه سوز مدل 89 با این قیمت در صورت سالم و تمیز بودن درنقل قول:
هر شرایطی گزینه مناسب خواهد بود
100% پراید دوگانه سوز مدل 89 با این قیمت در صورت سالم و تمیز بودن درنقل قول:
هر شرایطی گزینه مناسب خواهد بود
پژو۴۰۵دوگانه مدل ۸۹ کم کار بدون رنگ بیمه ۱۰ ماه -چن فی میخوره تو این بازار؟
Sent from my iPhone4s using Tapatalk
پزو 405 دوگانه سوز مدل 89 قیمت حدود 19.5 میلیون توماننقل قول:
الان پارس سال صفر تک سوز مدل 92 چننده بازار؟91 صفر چطور؟
پارس مدل 92 صفر کیلومتر قیمت 31.5 میلیون توماننقل قول:
مدل 91 صفر کیلمتر قیمت حدود 28.5 میلیون تومان
عجیبه!!نقل قول:
من از پل چوبی چند تا نماشگاه قیمت گرفتم 92 همون ک شما گفتی بود ولی 91 زیر 29.5 قیمت ندادن!!!
اگه 3 تومن اختلاف قیمت داشته باشه،اگه بخوام 3-4 سال نگه دارم 91 بگیرم یا 92؟
3-4 سال دیگه موقع فروش با کارکرد ثابت تفاوت قیمت خیلیه بین 91 و 92؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
دوست مننقل قول:
صحبت از الان بزنید. با توجه به اتفاقاتی که چند ماهه گذشته برای تولید و قیمت و بازار خودرو
در کشور اتفاق افتاده اثلا نمیشه از فردا صحبت کرد چه برسه به 4 سال دیگه .
اون موقع هم رو شرایط خودش هست.
به هر حال با توجه به کاهش قیمت ها توسط شرکت هنوز برخی افراد نمیخوان ضرر کنن برا همین
قیمت رو بالا میندازن.
نه من اصن منظورم این نیسنقل قول:
میگم همین الان یه پارس مدل اسفند 88 با 60 تا کار چه اختلاف قیمتی با پارس 89 با 60 تا کار داره؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
مدل پایین تر ها حدود 1 تا 1.5 میلیون تومان اختلاف قیمت دارننقل قول:
سلام
پراید 88 سفید 1 گلگیر و 1 رب تعویض - بیمه تا برج 5 - تخفیف بیمه بطور کامل - فنی سالم - کارکرد 112000 تا چند می ارزه
چقدر باید روش پول بزارم تابتونم یه 405 مدل 88 یا 89 تک سوز بگیرم
مرسی
دوستان سلام خوبين؟الان يه مشتري واسه مگان(١٦٠٠) دنده ايي من پيدا شده و حدود ٤٧ تومن.....كاركرد ٥٥ هزارتا ٨٨..نظرتون جيه؟
من فکر میکنم تا 50 میلیون تومان هم جا داشته باشه.نقل قول:
اما فروش خوردو بستگی به تصمیم شما داره
اینم لطفا جواب بدین:sq_8:نقل قول:
فوری آخه
اصلا بخرم یا صبر کنم بازم؟؟؟؟
پراید مدل 88 با تفاسیری که گفتین قیمت حدود 10 میلیون شایدم کمترنقل قول:
برای خرید 405 مدل 88 باید حدود 7 تا 8 میلیون تومان بزارید رو پولتون
پژو 405 مدل آخر 90 دوگانه با یه سال بیمه چند میارزه؟
پزو 405 GLX دوگانه سوز مدل 90 عالی و درجه یک قیمت 22 میلیون توماننقل قول:
با سلام
قیمت سمند lx مدل 91 رنگ سرمه ای
با تشکر
با سلام
قیمت ال90 مدل 91 فول با 17000 کارکرد رو میخواستم.
با تشکر
نقل قول:
سمند LX مدل 91 ---->22.600.000
ال 90 مدل 91 ایی 2 --->26.500.000 تا 27 ملیون توماننقل قول:
دوستان 206 تیپ 2 مدل 91 الان قیمتش چقدره؟
بین 30 الی 31 تومننقل قول:
سلام دوستان عزیز .
خیلی دنبال سایت هایی گشتم که بتونم قیمت خودروهای کارکرده رو پیدا کنم. مثلا باما داشت، ایران تجارت داشت. تو تخت گاز هم بود . ولی به نظرم رسید قیمت خودروهای کارکرده تو سایت ماشین بازار واقعی تره. لینک صفحه قیمتشم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایین صفحه هم میشه قیمت خودروهای صفر با تحلیل هاشو پیدا کرد. قیمت هایی که گذاشته همه منبع داره. به نظر قابل اطمینانه.
همیشه برای بالابردن دانش، آن را با بقیه قسمت کن.
دوستان یک 206 مدل 83 نقره ای از لحاظ فنی سالم و گلگیر عقب و جلو یکم خوردگی داره ارزش 12 میلیون خرید داره؟
بله با تفسیرات شما قیمتش خیلی خوبه ، بخریدنقل قول:
اساتید 206 تیپ2 مدل 82 فنی فوق العاده بدون رنگ یکم خط و خش.... قطعات تازه تعویض و سرویس.... میگه 14 ارزش داره ؟
واسه ۸۷ زیاده این مبلغنقل قول:
اون ۸۸ با مقدا رنگی که گفتی هم زیاده نمی ارزه
----------------------------------------------------------------
ارسال از موبایل, ابزاری معتاد کننده
الان 207 کارکرد زیر 30 تا مدل 90 تمیز چند هست ؟ دنده ای
و اینکه ال90 مدل دی 90 کارکرد 23000 تارو چند قیمت میشه گذاشت ؟
206 تیپ 2 مدل 82 قیمت نهاست 12.5 میلیون توماننقل قول:
آخرش تا 13 میلیون تومان
اما 14 ارزش نداره
207 دنده ای مدل 90 قیمت حدود 33 میلیون توماننقل قول:
تندر 90 اگر تیپ E2 فول باشه مدل 90 قیمت 28.5 میلیون تومان
سلام به خدمت دوستان گرامی
من دنبال 206 تیپ 3 هستم هرچی فکر میکنم برای کارای روزمره و یکی دوبار مسافرت در طول سال برای خانواده 4 نفره کفایت میکنه.چون اکثر مواقع میخوام باش برم تا سر کار و برگردم.
حالا بگذریم قیمت تیپ 3 الان چنده من بودجم 27 تومن هست حالا 1 تومن بیشتر و کمتر.
به نظرتون 206 تیپ 3 یا سمند صفر ef7 یا نه اصلا پول خرج ماشین نکنم یه سمند se بخرم؟
بیشتر برای ظاهر جذاب داخل کابین تیپ سه،تمایل دارم به این تیپ (منظورم تهویه هوای اتوماتیک و جزئیات شبیه به تیپ 5 هست)
تیپ 3 نسبت به سمند LX EF7 حرفی برای گفتن نداره میشه به همون سیستم تهویه اتوماتیک و 2 ایربگ بودنش اشاره کردنقل قول:
اما سمند EF7 از نظر قدرت و شتاب و جاداری خانوادگی و راحتی برتری رو نشون میده.
با 27 میلیون تومان سمند LX EF7 صفر کیلومتر بخرید و لذت ببرید.
ممنون محمد جان اما من مجردم و خانواده هم کارمندن همشون به همین دلیل سالی یکی دوبار بیشتر مسافرت مقدور نیست برامون.نقل قول:
تیپ 3 هم فقط برای ظاهر و همون تهویه اتوماتیک و جذاب بودنش انتخاب میخواد بشه.
اتفاقا نظر قبلا من بر روی سمند بود.اما افت قیمت این ماشین زیاده و زیاد به صرفه نیست.
به نظرت تیپ 5 مدل 88 یا 89 24 تا 27 تومن ارزش خرید داره؟
خرج و مخارج چجوریاس تو این دوتا ماشین.
مشکل واشر سرسیلندر و روغن ریزی ماشینهای ایران خودرو حل شده محمد جان که به سمند اشاره کردید؟
راستی به دلیل سیستم بازی آکوستیک ماشین بسیار مهم هست برام.سمند متاسفانه باید کلی خرج داخل کابینش کنم تا صدای مطلوبی که میخوام رو بده.
کلا خانواده سمند زود لش میشه و خوشو میندازه اگر میخوای زیاد نگهش داری به این نکته توجه کننقل قول:
نظر شخصی من اینه اگر ادم دنبال ماشین جادار و خانوادگی باشه slx tu5 گزینه بهتری نسبت به سمنده وگرنه همون 206
از سواری slx خوشم نمیاد کلا حس بدی نسبت به تندر و جی ال اکس دارم،حتی همون پارس رو هم خوشم نمیاد بخاطر موتور و فیس داخلیش،خیلی بی روح هست داخل این اتوموبیل ها.خیلی بدم میاد از این چند مدل(شانس من باشه خدا قسمتم میکنه همون چند مدل که بدم میاد رو :n02:).ضمن عذر خواهی از کسانی که این چند مدل ذکر شده را دارند نظر من نسبت بهشون اینگونه است،به دوستان و سروران اصلا برنخوره چون نظری بیش نیست.
همون سمند بهترین ماشینه. اما اگه ماشین برای داخل شهر میخواید 206 بهترین گزینس. اصولا هم به شایعات و حرفای بی پایه و اساس راجع به خودرو ها توجه نکنید. همه ی این ماشینا تولید داخل هستند و از لحاظ کیفیت یجور هستن. باید ببینید چه استفاده و توقعاتی از ماشین دراید و کدوم ماشین به دلتون می شینه. منم مثل شما l90 ، Slx به دلم نشستو بعد یه مدت ردشون کردم برن. اما بعد از کلی ماشین عوض کردن آخرش سورن elx به دلم نشست و الان خیلی راضی تر هستم از داشتنش.نقل قول:
به به مدیر عزیز خوبی انشاا... احوال شما.نقل قول:
واقعا سورن یکی از بهترین های ایران هست.رنگ سفید بسیار دوست داشتنی و با وقار میکنه این ماشینو،داشبورد جدید و elx هم باشه که دیگه اصلا حرفی برای گفتن نمیذاره.
حقیقتش دروغ چرا من یه ماشین ثبت نام کردم و اینو میخوام بفروشم یه ماشین دیگه بخرم با کمی اضافه کردن بودجه.(حدود 1 ماه باید برم خدمت و برگردم دوره آموزشی سربازی دارم:n02:)
206 برای من خیلی خوب بود اما هیچ اینجور که قیمتارو تو سایت باما دیدم اصلا قابل اعتماد نیست خرید دست دومش.
پارس رو شاید به دلیل ظاهر خوشگلو ترگل ورگل و سمند ال اکس رو بخاطر بدنه ی عضلانی جز انتخاب ها بذارم اما بازم این دل من پیش 206 گیر کرده. مخصوصا تیپ 5 که ارادت خاصی بهش دارم.:n12:
اما مطمعا هستم یه کارکرده تمیز گیر بیارم تو خریدش درنگ نمیکنم.
با توجه به دوجه 27 میلیونی شمانقل قول:
صحبت های دوستان عزیز
اگر دلت با 206 هست تو خرید تیپ 5 شک نکن
اگر مشاین صفر کیلومتر میخوای سمند LX EF7
و در نهایت پزو پارس ELX هست که دیگه واقعا یکی از بهترین خودروهای داخلی هست از هر نظری که فکرش رو بکنی عالیه خصوصا قدرت و شتاب گیری عالی
منم مثل این دوستمون تو این دوتا ماشین گیرکردم خودم دلم تو 206 و 207 بود اخرش هم با مشورت چندین مکانیک یه 207 گرفتم :n26:نقل قول:
سلام
سمند EF7 مدل 90 کارکرد 90.000 تا با کمی خط و خش و اندازه کف دست از گلکیر عقب رنگ شده
بیمه 8 ماه، دیسک و صفحه تازه عوض شده، لاستیکهای جلو نو، صندلی راننده هم لقه چون رانندش 170 کیلو وزن داره
چند می ارزه؟؟
مرسی
الان با بیست و هفت هشت تومن چه مدلی از پارس ای ال ایکس رو میشه گرفت و با چند هزار کارکرد؟ بنظرتون چیز بدرد بخور و تروتمیز که ارزش خرید داشته باشه میشه خرید؟