اینم بودجه بندی برین پرینت کنین حالشو برین :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پارتیه کلفت جور کن همه چی حل میشه:10:نقل قول:
Printable View
اینم بودجه بندی برین پرینت کنین حالشو برین :27:
یه پارتیه کلفت جور کن همه چی حل میشه:10:نقل قول:
برای برداشتنش از این سایت می تونید استفاده کنید :نقل قول:
کد:http://www.crackmypdf.com/
سلام رفقا
حالتون چطوره؟
یه مدته وقت نمیکنم بیام
یه سوال درمورد عربی دارم
عربیم فوق ضعیفه،نه میدونم چطوری بخونم و نه عربی اصلا چجوریه
این درسو چجوری باید خوند؟
من عربی به زبان ساده دارم؟این کتاب چن درصد از مباحث عربیو پوشش میده؟
واسه ترجمه چیکا کنم؟
چه کتابی واسش خوبه؟
لطفا کل روشهای موفقیت تو یاد گرفتن عربیو اون دوستانی که واردن زحمت بکشن و توضیح بدن
پیشاپیش ممنون
سلام . من طبق گفته سجاد صدیقی (Samba ) که گفته بود من عربی درصدم 15 بود ولی با خوندن این کتاب درصدم تو کنکور شد 89 رفتم این کتاب رو خریدم ! حالا اگه گفتی اسمش چیه این کتاب ؟ فوت و فن عربی !نقل قول:
فوتو فنو اصلا خوشم نمیاد البته نه اینکه پدر کشتگی باهم داشته باشیماولی زیادی سطحش واس من بالاس،یعنی اصلا بدرد من و امثال من نمیخورهنقل قول:
شاید بعد یه کتاب دیگه مناسب باشه اما وقتش نیس
سلام و خسته نباشید به کل بروبکس کنکوری سایت.
مخصوصا سال دومی ها(از جمله خودم).
یه سوال مهم: کسی میدونه که زمان ثبت نام آزمونهای سنجش چندمه؟
-----------------------------------------------------------------------
ااین سه ماه رو از دست ندید!!! حتی اگه کل نه ماه قبلیشو از دست دادید.
تراز 8000 گزينه دو معادل چه ترازی از کانون هست؟
نقل قول:
اینم بودجه بندی برین پرینت کنین حالشو برین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمتون گرم همه ماشا... حرفه ای هستنید :31:نقل قول:
برای برداشتنش از این سایت می تونید استفاده کنید :
http://www.crackmypdf.com/
فکر کنم حدودا بین 6500 تا 7000 هزار بشهنقل قول:
تراز 8000 گزينه دو معادل چه ترازی از کانون هست؟
چون ماکسیمم گزینه 2 حدود 10000 است
ماکسیمم کانون حدود 8500 است
کلا وضیعیت خیلی خوبه :21:
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
منم موافقمنقل قول:
دوستان اگه درصد عربیتون زیر 50 است :18: سراغ فوت و فن نرید چون مثل بچه ای می شید که راه رفتن یاد نگرفته می خواد برقصه:31:
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
می تونی از ترجمه شروع کنی ، فکر کنم دی وی دی های گاج مفید هستننقل قول:
بعد خوندن کل قواعد توی دو سه روز
بعد تست های مجموعه ای از 85 به بعد رو بزن
این طوری راحت می تونی 40 تا 50 درصد عربی بزنی :26::15::thumbsup:
ببخشید توی سایت گاج که هیی در مورد DVD های آموزشی بری دبیرستان نداره . شما کجا دیدین ؟نقل قول:
می تونی از ترجمه شروع کنی ، فکر کنم دی وی دی های گاج مفید هستن
بعد خوندن کل قواعد توی دو سه روز
بعد تست های مجموعه ای از 85 به بعد رو بزن
این طوری راحت می تونی 40 تا 50 درصد عربی بزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :thumbsup:
من مال عربی رو میخوام تهیه کنم
این دی وی دیا رو یادمه گاج تو سایتش گذاشته بود واسه دانلود اگه اشتباه نکنم،یا شایدم اونا یه چیز دیگه بودنقل قول:
از کجا باید تهیه کرد؟
دوستان دیگه ام اگه در مورد خوندن عربی نظری دارن خوشحال میشم بشنوم
راستی ثبت نام قلم چی چطوریه؟
میشه آزمون جامع هاشو ثبت نام کرد فقط؟مثه سنجشو گزینه دو؟
چنتا آزمون جامع داره و هزینش چقدره؟
دوستان کانونی لطفا راهنمایی بفرماین
آره میشه . خدا پدر مدیرمون رو بیامرزه . این آزمون های قلمچی شهر ما تو مدرسه ما برگزار میشه . قلمچی قبلا پول اجاره رو میداد به آموزش پرورش ولی مدیرمون گفت که اگه میخوای اینجا آزمون برگزار کنی باید بچه های مدرسه رو رایگان تو آزمون های باقی مونده ثبت نام کنی .قلمچی هم قبول کرد ! الان همه ثبت نام کردیم :دی هرآزمون هم دور و بر 7 8 تومن هست . ما که پول ندادیم نمیدونیم :دینقل قول:
راستی امروز اعصابم همین جوری خورد بود هیچی نخوندم !
اونی که عربیش 15 بود 89 زده دو هفته مونده به عید 15 نمیزد که، اول تابستون 15 میزد (میدونی که چی میگم؟:27:)نقل قول:
+
دین و زندگی ایه ها یادم نمی مونن چیکار کنم؟
رفیق چنتا آزمون جامع داره و هزینش چقدره دقیق؟نقل قول:
کی هس؟
چجوری باید ثبت نام کنم؟
برنامه ازمونا رو از kanoon.ir دانلود کن نوشته "دریافت برنامه راهبردی آزمون ها"نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
این دی وی دیا رو یادمه گاج تو سایتش گذاشته بود واسه دانلود اگه اشتباه نکنم،یا شایدم اونا یه چیز دیگه بود
از کجا باید تهیه کرد؟
من یکی از دوستام :10: که طوی طرح تابستون گاج شرکت کرده دی وی دی ها رو بهم داد فقط هم در مور ترجمه و تعریب کار می کنه :8:
آقا کسی جواب مارو نمیده؟؟نقل قول:
ثبت نام آزمون اولش تموم شده ولی دو تای دیگه رو می تونی ثبت نام کنی.نقل قول:
الان رفتم تو سایتش هنوز آزمون اول ثبت نام میکردا ...نقل قول:
سلام ... من خودم عربیم در حد افتضاح بود ( الانم عالی نیست ) ولی واسه ترجمه میتونم این کتابو بهت پیشنهاد کنم که خودم واقعا نتیجشو گرفتمنقل قول:
آزمون امروز ( کانون ) چی کار کردید ؟ خوب بود ؟
من فیزیک 3 رو ترکوندم 80 درصد 7300 تراز :21:
خوبه من میخام منابع بعضی از درسامو تغییر بدم میتونی بگی از چه کتاب کمک درسی واسه فیزیک 3 استفاده میکنی ؟نقل قول:
واسه ژنتیک اگه کسی تجربه ی خوبی از یه کتاب به خصوص داره ممنون میشم بگه؟
خیلی سبز و مهروماه خوبننقل قول:
کدوم قسمت هاش مشکل داری ؟
نقل قول:
ژنتیک تخته سیاه-خیلی سبز
کتابهای خوبی هستند ولی هردو در بیشتر مباحث مسائل فرا کنکوری دارن.
وحتی سوالش بیشتر جنبه ریاضی داره تا ژنتیک ولی در هر صورت از این ها بهتر دیگه نیست فعلا چیزی....
این کتاب ژنتیک مهروماه مقدمش رو که خوندم حالم از نویسندش به هم خورد :2:
یه دیده کلی رو مباحث دارم مهر و ماه بیشتره تستاشو زدم اما خیلی وقت پیش به نظره من زیاد توضیح نداده رفتم مغازه گفتم واسه ژنیک چی دارین گفت خیلی سبز من میخاستم تخته سیاه بخرم هر جا رفتم نداشتن فقط خیلی سبز موندم چیکار کنم خیلی سبز فیزیکه 3 دارم تو فصل جریان همه ی تستاشو زدم اما اون کتاب یه جور احساسه ترس بهم میده یک گام فراترم یه بار رفتم عرقم درومد دیگه نرفتم می ترسم ژنتیکه خیلی سبزم مثله اون زیاد گسترده باشه در صورتی که تستایه کنکو معمولن اونقدر سخت نیست اون تستایی که یه شکلک کشیده اشکش درومده واقعا اشک در میاد تو کتابهایی که تا حالا خوندم و واقعا هییچ ترسهم نداشتم گاج بود مثلن فصله اسید بار حدوده 470 تست داشت زدم هم استاندارد بود وهم احساسه ترس به آدم نمیداد مبتکرانم اون تستایه خیلی سختشو میشه حل کرد زمان میخواد اما خیلی سبز ...ضمنا واسه زمینم هر چند اهمیت زیادی نداره زمین شناسی خیلی سبز کم حجم و مقویه در کمترین زمان میشه ازش بیشترین استفاده هارو کرد مثلن فصله ماگماتیسم و سنگهای آذرین رو شبه آزمون گفتم بخونم که از 15 یا 20 بیشتر بزنم تو آزمون زدم 90:31: حجمش خیلی کم و مفیده از زمین شناسیش راضیم الان موندم واسه ژنتیک خیلی سبزو بگیرم یا نه؟نقل قول:
اوواه ! موفق باشی ! ما که بد جور کنکور 92 افتاده تو سر ما ! ولی روزی 6 ،7 ساعت میخونم . به درس اعتیاد پیدا کردم :دینقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Alireza SM اون امضاتو عوض کن ادم نیگاش میکنه دپرس میشه :31:
مگه قراره 92 کنکور بدی؟سال سومی؟نقل قول:
ژنتیک خیلی سبز ممکنه این احساس رو بهت بده که برخی مطالبش ضد و نقیض هستن چون مطالب اصلی رو به صورت خیلی گسترده( از نظر حجمی نه مفهومی ) و چندین بار با تکرار توضیح دادهنقل قول:
ولی خیلی سبز از بقیه بهتره میتونی خیلی سبز رو بخونی و مشکلی داشتی توی تاپیک رفع اشکالات بپرسی بچه ها جواب بدن
مشکل ندارم جز چند دفعه که از مدرسه فرار می کردم :31: مهر انتخابات منتخابات هم ندارم! مشکلی پیش نیادنقل قول:
انشالله مشکلت حل می شه! درست رو بخون!
اشتباه میکنید...:41::13:نقل قول:
منم مثل شما فکر میکردم دو سال قبل و گفتم بمونم پشت کنکور کلی وقت دارم میتونم خیلی کارها بکنم و کنکور سال بعد رو عالی میشم اما وقتی پشت کنکور موندم اولا دیدم که همون زیادی وقت بدتر باعث خسته شدن میشه و دوم اینکه زندگیت انگار همش رو هواست نمیدونی سال دیگه چه رشته و چه دانشگاهی میری یکسال دیگه باید این وضع رو تحمل کنی بعدش هم میبینی باز هم همون آشه و همون کاسه و باز همون درسها باز هم همون سختی ها و ... هست هیچ فرقی نمیکنه دوباره بعد عید میشه هی فکر میکنید هر چی خوندین فراموش کردین نزدیکای کنکور باز هر چی میخونید میبینید یه چیز دیگه یادتون میره و ... دقیقا همون اتفاقات سال اول میفته چون برای کنکور باید حدود 50 تا کتاب رو بخونید حالا سال اول باشه یا دوم آخرش فرقی نمیکنه و باز هم همون قدر نیاز به مرور و تکرار و ... داره پس به جای اینکه مثل من اشتباه کنید و بذارید برای سال دوم همون سال اول بخونید من خداروشکر رتبم سال دوم بد نشد اما میشد سال اول هم رتبه خوب بیارم تنبلی کردم و خودمو گول زدم...:13: مثل حالای شما! وقتی میشه سال اول قبول شد چه کاریه یه سال دیگه استرس و مکافات داشته باشین و یه سال از دوستاتون عقب بیفتین وقتی اونا دارن درس تخصصی میخونن شما باید ریاضی یک پاس کنید و شاید سال دیگه هم خدایی نکرده رتبه خوبی نیارین میتونم بگم بیشتر کسانی که پشت کنکور میمونن فکر میکنن خیلی سال دیگه خوب میشن اما برعکس رتبشون چندان بهتر نمیشه چون الان هم بیشتر تو جو درس هستین و ... به هر حال برای من یکسال پشت کنکور مثل یه قرن گذشت و پشیمونم که سال اول کنکورم فکر میکردم بهتره پشت کنکور بمونم... این کار اشتباهه... در ضمن شاید شما سال دیگه به فرض صبح کنکور سردرد گرفتین اون وقت چی؟ همه چی رو نذارید برای سال دیگه امسال هر چی میتونید تلاش کنید تا قبول شید اگه اتفاق خیلی خاصی افتاد نشد بذارید سال دیگه الان بقیه کنکوری ها هم مثل شما شرایط مشابه ای دارن و فکر میکنن نمیتونن امسال موفق شن... برد با کسیه که فکر میکنه و باور داره که امسال قبول میشه و تمام تلاشش رو میکنه... :8:فکر میکنید کنکور خیلی سخته و مباحثش زیاده؟ پس وقتی اومدین دانشگاه مثلا توی یه ترم باید فیزیک پاس کنید که به اندازه کل فیزیک دوران کنکور توی 3 ماه باید پاس کنید اون وقت چی؟ چشم به هم بزنید باید میان ترم بدین از 400 صفحه از کتاب که خیلی هم سخت تر از کنکوره... از حالا عادت کنید کاری رو نذارید برای بعدا! همه درسها همین طوره... در ضمن هیچ دلیلی برای گذاشتن برای سال دیگه وجود نداره! هیچ دلیل عاقلانه ای وجود نداره...!!:41::13::13::13:هر دلیلی بیارید دارید خودتونو گول میزنید!! همون طور که من خودمو گول زدم!! کنکور اون قدر چیز سختی نیست که فکر میکنید درسها هم اون قدر سخت نیست که فکر میکنید! که بخواید یکسال دیگه طولش بدید!! شما توی دانشگاه باید همین مقدار کتاب رو توی سه ماه بگذرونید... پس از حالا عادت کنید!
از ما گفتن بود دوست دارین هم بذارید سال دیگه ولی من اگه زمان به عقب برمیگشت همون سال اول، بیشتر تلاش میکردم، قسمت اصلی درس خوندن هم از حالا به بعده توی این چند ماه تمام تلاشم رو میکردم این 4 ماه خسته میشدم اما به جاش یکسال دیگه بلاتکلیف نمیموندم... اگه جای شما بودم...!! فکر اتفاقاتی که سال دیگه ممکنه بیفته هم باشید تا سال دیگه که بخواید کنکور بدید شاید همه چی اون طور که فکر میکنین عالی پیش نره...!! همین امسال تمام تلاش رو بکنید...به هر حال برای من یکسال پشت کنکور با وجود اینکه از درس لذت میبردم تفریح هم داشتم و ... واقعا مثل یه قرن برام گذشت البته تا آخرش رفتم و تلاش کردم اما سال خوبی نبود...!! امیدوارم شما این تجربه رو نکنید و یکسال پشت کنکور نمونید... این تصمیم اشتباهه... دیگه هر جور دوست دارید و راحتین...
موفق باشین.:11:
سلام رفقا
من سال پیش یه سایتیو اتفاقی دیدم که سوالات گزینه 2 و کانونو کارکنان سنجشو واسه سال قبلش و با حتی چن ماه قبلشو گذاشته بود،کسی سایتی چیزی نمیشناسه که واسه دانلود گذاشته باشه؟
میدونم که تو کتابای گاج هس اما میخوام هر مرحله آزمونشو یه جا داشته باشم
اونایی که گزینه 2 و کانون بودن بنظرتون کدوم یکی استاندارد تر و قوی تره؟
گزینه 2 رفتم واسه ثبت نام تو سایتش گفت دیگه ثبت نام تمام شده:41:
کانون چطوریه،میشه فقط آزمونای جامعشو که از خرداد شروع میشه رو ثبت نام کرد؟
حالا چه 3 تاش باهم ،چه مثلا یکی یا دوتاش؟
دوست عزیز خیلی ممنون ولی من از اول مهر شروع نکردم من از دی شروع کردم و متاسفانه تو این مدت چند بار برنامه رو عوض کردم یعنی درس اصلیم از اول اسفند شروع شد ! حالا به نظر شما میشه با این اوضاع همه درسا رو کامل و تمیز تموم کنم و دانشگاه سراسری که دوست دارم تهران باشه ، قبول شم ؟نقل قول:
خواهش میکنم...!!:46:نقل قول:
من خیلی ها رو میشناسم که تونستن بعد عید با خوندن و زحمت زیاد توی کنکور رتبه خیلی خوبی بیارن... توی همین انجمن هم مثلا من کسی رو میشناسم که تا قبل عید به قول خودش یه دانش آموز خیلی معمولی بود اما بعد عید خیلی زحمت کشید و تلاش کرد چون میخواست حتما قبول شه و نمیخواست بذاره برا سال بعد و نتیجش رتبه ای حدود 1000 منطقه یک شد که شاید نشه باهاش شریف و تهران و امیرکبیر قبول شد اما حداقل میشه مثلا علم و صنعت یا خواجه نصیر یا دانشگاه های شهرهای دیگه مثل صنعتی اصفهان و ... قبول شد. یا خودم سال دوم که میخوندم برای کنکور بیشتر تا قبل عید تفریحی میخوندم! مباحثی که دوست داشتم بیشتر میخوندم ولی بعد عید رو دیگه تقریبا مثل یه کنکوری خوندم و رتبم بد نشد... توی سال اول کنکورم هم خیلی از همکلاسی هام بودن که اونا هم دانش آموزهای معمولی بودم فقط با 5 یا 6 ماه خوندن رتبه هایی مثل 1000 و 2000 و 3000 اوردن حتی یکیشون از تابستون شروع کرد و دو رقمی شد با اینکه قبلش اونم یه دانش آموز خیلی معمولی بود... شما شاید توی این 4 ماه نتونید دو رقمی بشید اگه دیر شروع کردین ولی میشه تا رتبه ای حدود 1000 بیارید اگه این 4 ماه خوب کار کنید و به جای یکسال دیگه بلاتکلیف موندن همین امسال یه داتنشگاه خوب تهران قبول شین...تهران، دانشگاه تهران وشریف و امیرکبیر و علم و صنعت و خواجه نصیر رو داره پس کلی دانشگاه هست برای قبول شدن اگه بومیش باشین... فکرشو بکنین مثلا یکی که توی جنوب کشور زندگی میکنه چند تا دانشگاه خوب توی شهرش هست که بره؟ :13:
تصوری که شما از پشت کنکور دارید مطمئنا تصور درستی نیست چون باید تجربش کنید تا بفهمید چی میگم! اما زندگی کوتاهه و اون قدر فرصت برای تجربه همه چی وجود نداره... پس این کار رو نکنید... الان حدود 100 روز مونده تا کنکور (گیر ندید حالا حدودی گفتم...!:31:) چند تا کتاب باید بخونید؟ مثلا ادبیات کلا 4 تا کتاب... دینی کلا 3 تا کتاب... زبان کلا 3 تا کتاب... عربی کلا 2 تا کتاب... ریاضی کلا شاید 10 تا کتاب... شیمی کلا 3 تا کتاب... فیزیک کلا 3 تا کتاب... خیلی زیاده به نظرتون؟؟ که صد روز نشه خوندشون؟ اگه زیاده پس بیاین ان شالله اومدین دانشگاه میفهمین حجم زیاد درس یعنی چی...؟!! :31: تصور شما گفتم که از پشت کنکور اشتباهه...فکر میکنید راحته اما... الان شما میگین چند بار برنامتون رو عوض کردین تو چند ماه توی یکسال چی؟ برنامتون عوض نمیشه؟ اتفاقی نمیفته؟ خسته نمیشین؟ دوستاتون همه رفتن دانشگاه شما پشت کنکور دارین برای کنکور میخونید این براتون ناخوشایند نیست؟ یکسال دیگه درس تکراری خوندن خستتون نمیکنه؟ یکسال توی خونه درس خوندن میدونید چقدر خسته کنندس؟ میدونید ماه های آخر آدم چه احساسی داره؟ فکر میکنید یکسال پشت کنکور موندن راحته؟ به نظر من همون سال اول قبول شدن خیلی راحت تره اگرچه وقتی همسن شما بودم به نظرم پشت کنکور موندن بهتر بود... من اشتباه کردم...! اشتباه منو انجام ندین...!! کنکور یه رقابته مهم نیست همه درسها رو تموم کنید یا نه و ... چون شرایط برای همه یکسانه خیلی از رتبه های سه رقمی هم نتونستن همه درسها رو بخونن و تموم کنن ولی اونایی رو که خوندن مسلط بودن 2 یا 3 تا مبحث رو هم نخوندن... ولی با تمرین دقت و سرعت خودشون رو بردن بالا... الان شما از بیشتر کنکوری ها بپرسین میگن نتونستن تا حالا زیاد خوب بخونن و راضی نیستن و بهتره بذارن برا سال بعد یا هر چی امسال قبول شدن برن... چون خیلی کنکور رو سخت میگیرن اما بدونید شرایط برای همه یکسانه و بیشتریا همین فکر اشتباهو دارن پس اگه شما ططرز فکرتون رو عوض کنید میتونید از بقیه جلو بیفتین... به جای اینکه اینکه الان میاین تو اینترنت و ... اگه عزمتون رو جزم کنید و بشینید تمام تلاشتون رو بکنید برای کنکور مطمئن باشید حتما رتبه ای خیلی خوب حتی تا 3 رقمی میتونید بیارید... همه تلاش رو بکنید اگه خدایی نکرده قبول نشدین که کارتون برای سال بعد راحت تره چون بیشتر درس خوندین و بلدین و اگه هم قبول شدین که چه بهتر...!! پس تمام تلاش رو بکنید این چند ماه... خیلی ها رو میشناسم توی چند ماه آخر خیلی تلاش کردم و رتبه خیلی خوب اوردن اگه بقیه تونستن شما هم میتونید... پشت کنکور بمونید به هر دلیلی بعدا پشیمون میشید... بازم میگم دیگه هر جور راحتین... میتونید این چند ماه آخر تمام تلاش رو بکنید توی نت نیاین اصلا و سختی بدین به خودتون به جای گذاشتن برای سال دیگه همین امسال تمام تلاش رو بکنید میتونید هم یکسال دیگه خودتون رو بلاتکلیف بذارین آخرش هم معلوم نباشه چی میشه! یکسال دیگه استرس کشیدن و بلاتکلیفی راحت نیست! دیگه هر جور راحتین!! ولی پیشنهاد میکنم روش اول رو انتخاب کنید نه مثل من روش دوم رو... چون سال اول میشه با خوندن توی ماه های آخر رتبه خیلی خوبی اورد باور ندارین امتحان کنید...:46::8: درسها و کنکور به اون سختی که فکر میکنید نیست خیلی خیلی راحت تره... :8:
موفق باشین.:11:
اسفند 1390
واقعا ممنونم .
ژنتیک مندل سبز! با کل اعتبار که دارم و ندارم تضمینش می کنم:31:نقل قول:
خودم خوندم بازده ش صد در صده
من هیچی ( نمی دونستم الل هم چیه )از ژنتیک نمی دونستم فقط دو هفته ژنتیک سبز خوندم ترازش ژنتیکم 8 هزار و خوردی شد
راستی این اردوی نوروزی که کانون داده خوبه یا نه! کسی ازش استفاده کرده جواب می ده؟ چیزی ازش در می یاد یا نه؟
دوست عزیز :10:نقل قول:
از فیزیک خیلی سبز نوشته احمد مصلایی استفاده می کنم
سلام دوست عزیز.بهترین کار برای یه کنکوری توی عید نوروز=درس خواندن منظم و حساب شده توی خونهنقل قول:
موفق باشید.
مشکل رفع شد !