به طور امتحانی فایروال لپ تاپ ها رو خاموش کنید و دوباره امتحان کنیدنقل قول:
Printable View
به طور امتحانی فایروال لپ تاپ ها رو خاموش کنید و دوباره امتحان کنیدنقل قول:
سلام و ممنون از زحمات همه بچه های اینجا
2 تا سوال داشتم
1-اگه ممکنه بهم بگید چطور میتونم روی pc و ویندوز 7 یا ویستا مودم وایرلس نصب کنم و با وایرلس اینترنتو راه بندازم با فرض داشتن کارت شبکه وایرلس
2-در مورد راه اندازی یه شبکه کوچیک مثلا 10 تا pc و share کردن اینترنت بین اونا راهنمائی میخواستم(ویندوز 7 یا ویستا) ممنون
دوستان راهی هست که بشه یک فایل رو که روی شبکه به اشتراک گذاشتیم بعد از مدت زمانی به صورت خودکار برداشته بشه و دیگه share نباشه ... ؟؟؟
سلام دوستان
توی ویندوز 7 (زمانی که جوین دومین بشه)یه قسمت داریم به نام search active directory میخوام بدونم توی ویندوز xp هم هست این گزینه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خسته نباشید
من دوتا کامپیوتر دارم یکیش ویندوز ایکس پی هست اون یکی سون
و یک روتور 4 پورت دی لینک دارم میخاستم ببینم میشه این دوتا کامپیوتر رو شبکه کرد و به اینترنت هم وصل باشه.
اگه میشه یه مختصر توضیحی بدید که کجاها باید چیکار کنم
ای بابا ما هم یه سوال درباره شبکه پرسیدیم همه زاییدن نتونستن جواب بدن... :31:
پاسخ داد شد.نقل قول:
شاد باشيد:40:
منظور از روتر D-Link مودم ADSL هست؟نقل قول:
در صورت مثبت بودن پاسخ نياز به تنظيمات خاصي نيست. شما كافيست هر دو سيستم رو با كابل شبكه به روتر وصل كنيد.
همين كفايت ميكند. هم اكنون دو سيستم شما با هم شبكه شدهاند.
براي به اشتراك گذاري پوشهها نيز كافيست روي پوشه مورد نظر كليك راست كرده و گزينه Properties را انتخاب كنيد.
به سربرگ Sharing مراجعه كرده و تنظيمات لازم را انجام دهيد.
براي دسترسي به پوشههاي به اشتراك گذاشته شده به قسمت My Network Place مراجعه كنيد.
اگر درست متوجه شده باشم شما ميخواهيد با يك عدد كارت وايرلس كه روي سيستم شما قرار دارد اينترنت را به اشتراك بگذاريد؟نقل قول:
براي اين مورد نرم افزار كارت شبكه وايرلس شما بايستي قابليت تبديل شدن به اكسس پوينت را داشته باشد. در اين صورت ميتوانيد مانند يك اكسس پوينت به ارائه سرويس بپردازيد.
براي اين مورد شما ميتوانيد از نرم افزارهاي كمكي در اين زمينه نيز استفاده كنيد.
يكي از اين نرم افزارها Connectify هست. براي توضيحات بيشتر و دانلود نرم افزار به لينك زير مراجعه كنيد:
از نرم افزار ديگري براي اين مورد نيز ميتوان استفاده كرد. نام نرم افزار نيز Virtual Router Manager هست كه ميتوانيد از لينك زير دريافت نماييد.
براي راه اندازي يك شبكه بين 10 دستگاه بايستي از سوئيچ استفاده كنيد.
شما دستگاههاي خود را با هم با كابل و سوئيچ شبكه كنيد. كابل مودم ADSL را به يكي از پورتهاي سوئيچ وصل نماييد.
اينترنت بين تمامي سيستمها به اشتراك درخواهد آمد.
البته روشهاي مختلفي براي به اشتراك گذاري اينترنت روي سيستمها وجود دارد كه با توجه به شرايط كار ميتوان از آنها استفاده نمود.
سلام دوستان.... گتاب نتورک پلاس انگلیسی چرا هرچی میگردم چیزی پیدا نمیشه؟! کسی میتونه لطف کنه اسم یه مدل مناسبش رو ارائه بکنه؟!
با سلام
این ارور مربوط به چیه؟
سطح دسترسی فول هست
ویندوز لپتاپ سونه 7
ویندوز پی سی xp
وقتی که از تو لپتاپ چیزی شیر میکنم تو پی سی وقتی روش کلیک میکنم ارور بالا رو میده ولی وقتی از تو پی سی شیر میکنم تو لپتاپ باز میشه و مشکلی نداره
مشکل از چیه؟؟
از مودم روتر d-link استفاده میکنم لپتاپ پورت 2 پی سی پورت 1 هست
ورک گروپ هم از تو لپتاپ ساخته شده
باتشکر
نقل قول:
اين مشكل سمت ويندوز 7 هست.
در قسمت پرميژنهاي ويندوز 7 بايستي دسترسي به پوشه به اشتراك گذاشته شده رو فعال كنيد و روي Everyone بزاريد.
در ضمن اگه در تنظيمات فايروال شبكه خودتون رو روي Public گذاشته باشيد ارتباطات بيروني به درون ويندوز 7 هم به مشكل برخورد ميكنه.
اگه ميخواي كار خودت رو راحت كني روي ويندوز 7 رمز بزار و بعد در موقعاي كه از ويندزو XP ميخواي به پوشههاي به اشتراك گذاشته شده دسترسي داشته باشي بايستي نام كاربري و كلمه عبور رو وارد كنيد.
توی کلاینتها برای ورود به ویندوز هربار باید یوزرنیم را وارد کنیم. چکار کنم یوزرنیم ذخیره بشه فقط پسورد وارد کنیم. ممنون میشم جواب بدین
پشت همون کلاینت یا از طریق شبکه میخواین بهشون وصل بشی؟نقل قول:
قشنگ شرایطا توضیح بده.ویندوزت چیه؟
شبکه دومین راه اندازی کردم و حدود 50 کلاینت به سرور وصل هستن اعم از ویندوز xp و 7 که هیچ کدوم یوزرنیمو ذخیره نمیکنه (پشت کلاینت)حالا رئیس دستور داده اینو درستش کن. در ضمن ویندوز سرور من هم 2003 هستش.نقل قول:
جوابشو خودم پیدا کردم. توی سرور قسمت Policy بعد security settings بعد local policies بعد security Options سمت راست do not display last user name را Disabled میکنیم. بعد از Group Policy خارج شده و توی ران GPUpdate /force را اجرا می کنیم تا آپدیت شود. تمام.نقل قول:
من این تنظیمات که گفتید رو چون ویندوز سون هست اصلا بلد نیستم لطفا کمی راهنمایی کنید ممنون میشمنقل قول:
با اجازه دوست خوبم آقا جوادنقل قول:
شما همون قسمتی که فولدرا شیر میکنی (قسمت Advanced Sharing) روی Permission کلید کن و بعد به گروه Everyone در لیست گروه ها قرار دارد تا سطح دسترسی Change یا Full Control بده(یعنی تو قسمت Permission for Everyone جلوی full control گزینه Allow را انتخاب کن.)
فایروال ویندوز هم که برو تو Control Panel -----Windows firewall و اونجا Turn off کن(البته موقتا)
بعد برو تو کنترل پنل قسمت Network and sharing center و بعد قسمت advanced network settings اونجا تنظیماتا چک کن.file and print sharing حتما turn on باشه .Network discovery هم حتما turn on باشه.password protection هم turn off باشه.
اینم بگم تو قسمت تنظیمات فولدر (properties) باید به تب Security هم بری و اونجا هم گروه ٍ Everyone را Add کنی و تا سطح دسترسی Change بدی.
سوالی بود در خدمتم.
همه این کارهایی رو گفته بودید رو انجام دادم ولی باز هم همون ارور میده :(
ولی نمیدونم آخه چرا از تو ایکس پی که شیر میکنم تو سون میاد دیگه دارم دیوونه میشم:45:
همه کارا را دوباره چک کن درست انجام داده باشی.نقل قول:
با این تنظیمات نباید دیگه مشکلی وجود داشته باشم ولی یکار دیگه هم میگم بکن
برو تو قسمت زیر و گزینه Accounts:Limit local accounts use of blank passwords to console logon only را Disable کن.
Run-gpedit.msc - computer configuration - windows settings - local policies - security options
سلام.نقل قول:
توی لینکهای زیر مشکل شما بررسی و حل شده:
سلام.نقل قول:
میشه توضیح بدی اینی که گفتی یعنی چی؟
سلام
ببخشيد چطور ميتونم پينگ ممتد بگيرم؟
خيلي خوب ميشه اگر سريع جواب بدين.
مرسي
ping IP -tنقل قول:
مثلا:
Ping 4.2.2.2 -t
سلام دوستان.
من یکی از یوزرها رو توی سرور در اکتیو دایرکتوری جزو ادمین قرار میدهم (administrator) فقط یک روز ادمین میماند فردا از ادمین خارج میشود. آیا تنظیم خاصی توی گروپ پالیسی یا جای دیگه ای دارد؟ من میخوام این یوزر همیشه ادمین باشد. چیکار باید بکنم؟
با تشکر
شما چه جوری یوزرا عضو گروه Administrator میکنی؟نقل قول:
یکی از کلاینتها به اسم علینقل قول:
منظورم این بود که چطور اینکارا میکنید؟نقل قول:
روی ادمین پروپرتیس میگیرم و توی تب ممبر آف اد میکنم
اشتباهت همین جاست دیگه.نقل قول:
باید روی کاربر علی Properties بگیری و بعد بری تو تب Member of و گروه Administrators را Add کنی.
با سلام ....
من می خواستم سیستم خودم رو به یک روتر تبدیل کنم ....
بیشتر توضیح میدم ....
من یک مودم adsl دارم که یک خروجی LAN با اینترنت داره ....
روی کامپیوترم 3 تا کارت شبکه نصبه .... می خوام کابل LAN خروجی مودم رو به یکی از کارت های شبکه وصل کنم و از اون دوتا کارت شبکه دیگه اینترنت بگیرم .... به نوعی می شه گفت اون ها رو بریج کنم .... البته دلیل استفاده نکردن از روتر اینه که روتر من امکان تقسیم پهنای باند رو نداره و از طرفی هم نمی تونم روی اون دوتا سیستمی که قراره از اینترنت استفاده کنن نرم افزار نصب کنم ....
در واقع یکی از اون دوتا سیستم اصلا قرار نیست سیستم باشه و یک روتر وایرلس دیگه هست که قراره به تعدادی سیستم اینترنت بده ....
دوباره خلاصه کار رو می گم :
یک کابل لن با اینترنت 1MB دارم و می خوام ازش دوتا کابل لن با سرعت 512KB بگیرم .... اگه امکان داره راهنماییم کنید .
سپاسگذارم ....
این کارو کردم ولی بازم جواب نداد.نقل قول:
سلام،
میخوام یه دستگاه Crimp و یه Tester بگیرم.
امکانش هست بگین کدوم مارک خوبه، به چه نکاتی دقت کنم و حدود قیمت چجوریاست؟
سلام به دوستان ....
من می خوام کامپیوترم رو با لپ تاپم شبکه کنم که بتونم بازی "Condition Zero" رو امجام بدم ... ولی نمی دونم باید چیکار کنم و کلا هیچگونه اطلاعی از شبکه و اینجور حرف ها ندارم ... می خواستم ببینم کسی هست در حد ابتدایی بهم توضیح بده که چیکار کنم ؟!
آیا میشه از مودم وایرلسی که دارم استفاده کرد و کار شبکه به صورت وایرلس انجام بشه ؟!
نکته آخر هم اینکه ویندوز من سون هست
با تشکر از دوستان
سلام شما میتونی با استفاده از مودمت این کارا انجام بدی به این صورت که هر دو دستگاه را به صورت وایرلس به مودم وصل کنی.با این کار دو تا سیستم شبکه میشن.(در صورتی که هر دو سیستم کارت شبکه وایرلس داشته باشن.)نقل قول:
میتونی با یک سیم هر دو سیستما به هم وصل کنی و شبکه ایجاد کنی.
یه سری تنظیمات هم هست که باید انجام بدی داخل ویندوز.
اگه نیازی هست بگو راهنمایی کنم
رفقا کسی تنظیمات نرم افزار Ammyy رو برای رجیستر کردن IP مقصد و در نتیجه عدم نیاز به تایید سیستم مورد نظر برای کنترل مانیتور و ... رو میدونه ؟
...
از نرم افزار های مدیریت و مانیتورینگ دسکتاپ و ... یوزر های یه Workgroup کدومو پیشنهاد میدین ؟
" Netsupport manager و Dameware رو چک کردن فقط روی اکتیو دایرکتوری جواب گرفتم "
نقل قول:
اگه راهنمایی کنید که ممنون می شم
با اجازه علی آقامون ...نقل قول:
شما مودم وایرلست رو رو حالت DHCP فعال کن ( معمولا فعال هست )
لپ تاپت با روشن شدن کارت شبکه وایرلست میتونه آی پی بگیره .
سیستمت هم میتونه هم با کابل شبکه و هم ( در صورت داشتن کارت شبکه وایرلس ) مثل لپتاپت آی پی بگیره .
آی پی تو یه رنج قاعدتا . مثلا 192.168.1.2 و 192.168.1.3
بقیه دیگه تنظیمات Game شماست که یه سرور میسازی ( تو هر بازی یه جوره ) و میتونی با هم کانکت شی به بازی
اگر منظورت اینه تنظیمات تو ویندوزش رو نمیدونی کنار ساعت ویندوز رو آیکن شبکه کلیک کن و Open Network And Sharing Setting و بعد Network Connection
و بعد از قسمت پروتکل TCP/IP میتونی IP ست کنی ...
هر سوالی داری بپرس
نقل قول:
ممنون از کمکتون ولی متاسفانه من نمی تونم این گزینه ها رو پیدا کنم !! ویندوز من سون هست و شاید گزینه ها به اسم دیگه ای باشه !؟!؟!؟
این نرم افزار نرم افزار خوبیه و در Workgroup هم تقریبا خوب جواب میده.سرعتشم خوبه.سبکم هست.یه سرچ بزن پیدا میکنینقل قول:
Net Monitor for Employees Pro