سه تا دانشگاه تهران و بهشتی و علم و صنعت رو قطعا نه...ولی دانشگاه هنر رو شاید اونهم به احتمال ضعیف بیاره...ولی رجایی رو قطعا میارهنقل قول:
سه تا دانشگاه تهران و بهشتی و علم و صنعت رو قطعا نه...ولی دانشگاه هنر رو شاید اونهم به احتمال ضعیف بیاره...ولی رجایی رو قطعا میارهنقل قول:
نهنقل قول:
6 ماه پیش هم سر کد سوایق تحصیلی همین بساط بود
اما اونجا گفته بودن بعضیا ممکنه اطلاعاتشون در سایت موجود نباشه که باید با مراجعه به بعضی شعبه ها اطلاعاتشونو اصلاح کنن تا درست بشه و در سایت قرار بگیره. که ما کردیم و درست شد
اما این سری دیگه چیزی اعلام نکردن و قرار بود اطلاعات همه افراد تو سایت باشه :13:
فکر کنم واسه ازمون عملی قبول بشی اما کارنامتو با رتبه زیر گروهات بزار برات بگم چیکار کننقل قول:
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
زود زنگ بزن سازمان سنجش.اگه اینرنتی در خواست کنی 10 روز طول می کشه که انتخاب رشته تموم شده.اگه جواب ندادن پاشو برو خود سازمان.خیابون کریم خانهنقل قول:
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
زود زنگ بزن سازمان سنجش.اگه اینرنتی در خواست کنی 10 روز طول می کشه که انتخاب رشته تموم شده.اگه جواب ندادن پاشو برو خود سازمان.خیابون کریم خانهنقل قول:
سلام .... بچه ها من رتبه منطقه یکم 2138 هست .... از اصفهان هم هستم .... به نظرتون میتونم عمران دانشگاه صنعتی اصفهان رو بیارم ؟؟؟؟ یا حداقلش دانشگاه اصفهان ؟؟؟؟
منم پارسال میزدم نمیامد مشکل 0 اول شناسنامه بود که من میزدم ولی وقتی نزدم درست شدنقل قول:
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
آقا این پکیج قلم چی میزنه تا 1300 مکانیک خواجه نصیر میشه قبول شد حالا یعنی من که 1707 شدم نمیشه نظرتون چیه ؟ راستی شهید بهشتی چجور دانشگاهیه؟
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
نقل قول:
احتمالش هست و هم اینکه بومی هستش
من زیر گروه 5 رشته هنر شدم 19.البته سهمیه من منطقه 3 هست
می خواستم ببینم که کسی که تو منطقه 2 و 1 رتبه زیر گروهش 19 بشه با من مساویه یا اینکه بخاطر اینکه جای بهتری زندگی کرده توگزینش اولویت دارن
البته زیر گروه تو سهمیس ها!!
اگر کسی متوجه شد بصورت خصوصی جاب رو برام بزار چون صفحه ها تند میرن جلو منم نمیتونم پیداش کنم
تعارف نکنید جواب بدید
آقا ما رو هم دریابید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6331253#post6331253
کاملا به ارادت و خودت وابسته ست. یکی پیدا میشه پیشرفت میکنه یکیم میگه کاش همون پارسال هرچی قبول میشدم میرفتم . بقیه نمیتونن بهت بگننقل قول:
بازم سلام .... کدوم رتبه مهمتره تو کارنامه ؟؟؟ مثلا من رتبه زیر گروه یک (که عمران توش هست) 2047 شدم .... رتبه منطقه یک 2138 ورتبه کشوری 4023
نقل قول:
اونجوری که من شنیدم معمولا دوبرابر رتبه ای که تو قلمچی میزنه قبول میشه ... فک کنم قبول شید ...
فک کنم جواب سوال دومو اینجا بیابید
کد:http://sbu.ac.ir/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کنم واسه ازمون عملی قبول بشی اما کارنامتو با رتبه زیر گروهات بزار برات بگم چیکار کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سهمیه خاصی داشتید؟ چون من رتبه تو سهمیه 1 شدم 1707 بعد تو کشور شدم 4642:19:
رتبه زیر گروهها مهم هستن اگه بخوایید کاردانی و... برید زیر گروه 3اگه مهندسی شیمی و پلیمر و ... بخوایید برید 2 اگه برق و...می خوایین 1 اصلا کشوری مهم نیستنقل قول:
البته برید تو دفترچه نوشته که چه رشته هایی تو کدوم زیر گروه هستن اینایی که نوشتم تو ذهنم بودشاید اشتباه کرده باشم
نه من سهمیه خاصی نداشتمنقل قول:
چیییییی؟یعنی امسال بزنه ژنتیک تهران بعد سال بعد بدون کنکور بره داروی شهرستان بعد انتقالی بگیره بیاد تهران؟!مغزم آب پز شد اینو خوندم علی جان! ببین بذار یه چیزایی رو بهت توضیح بدم: اول اینکه همه بچه های تجربی بعد از اینکه وارد پیش دانشگاهی میشن عاشق رشته ژنتیک میشن (به خاطر فصل 1 و 2زیست که در مورد ژنتیکه) ولی باید بگم این رشته اصلا اونی نیست که فکر میکنن . بازار کار نداره . تهشم هیچ خبری نیست. اینجا هم ایرانه:27:یعنی خبری از اون کارایی که توی پیش دانشگاهی میخوندیم نیست!نقل قول:
پس با این رتبه به ژنتیک فکر نکنه بهتره
دوم اینکه وقتی ایشون رشته ژنتیک رو میزنه چون از دارو خیلی پایینتره تقریبا محاله که ساله بعد سنجش بذاره بره رشته بالاتر بشینه درس بخونه . البته از رشته بالا به رشته پایین رو میشه یعنی اگه دارو باشه بعد بگه میخوام برم ژنتیک میشه
سوم اینکه حالا چه کاریه وقتی میشه دارو قبول شد همون سال اول یه سال عمرشو بذاره سر ژنتیک. بیاد دارو بخونه واسه تخصص میتونه بره رشته ژنتیک بخونه (اگه اشتباه نکنم) ولی این روشی که گفتی رو من حتی تا حالا توخوابم ندیده بودم چه برسه تو بیداری شنیده باشم!
این طوری که بوش میاد باید امسال باید بمونم :41:
ای بابا
خوش به حالتون که در بهترین جاها درس میخونید و معلم های توپی دارید
معلم های ما که قهر قهرو بودن (حالا هیچ چیزی هم بارشون نبود)
اگر یکی ازشون سوال می پرسید بلد نبودن ؟؟؟
بــــــــــــــــاید امسال بمونم :37:
پروتز دندان نزدیکترین رشته به دندانپزشکیه ولی متاسفانه اغلب دانشجوهاش دل خوشی از رشته ندارن چون بیشترین ارتباط رو با دندانپزشکا دارن . در نظر بگیرین کسی رو که با 3برابر زمان کار کنه و درآمدش مثلا ایکس باشه و نگاه به دندونپزشکی بکنه که با یک سوم زمان کار حتی تا 6ایکس درآمدش باشه اونوقته که دیگه دلزده میشن!نقل قول:
ولی رشته خوبیه . بازار کارش بد نیست. درآمدشم شنیدم که قابل قبوله ولی خوب هم نیست. در حدی هست که بشه بدون پس انداز کردن زندگی کرد.
کارشم همونطور از اسمش پیداست ساخت دندان مصنوعی و فک و ... است. سازمان سنجش یه سایتی گذاشته برای معرفی رشته ها توش پروتز رو هم معرفی کرده بود:46:
سلام
من رتبه م طوریه که هم پزشکی شهید بهشتی هم پردیس همت (یا همون ایران ) میتونم قبول شم.
ایران از این نظر که مدرکش مدرک دانشگاه تهران شده بهتره.
بهشتی از این نظر که استادا و بیمارستاناش بهترن بهتره.
حالا اگه شما بودین کدوم و ترجیح میدادین؟
با خیلیا مشورت کردم. نصفشون میگن بهشتی نصف میگن ایران
نقل قول:
یه چیزی روجدی بهت بگماگه با اشک و آه و غر زدن بمونی نمونی بتره چون وسط سال ممکنه کم بیاری من پارسال وقتی 12000 شدم خیلی خوشحال شدم گفتم عیب نداره یه سال دیگه با قدرت میخونم که واقعا سالی بود که ازش لذت بردم هیچ سالی مثه این سال واسم نبود
این قضیه خیلی برام حیاتی تو رو خدا جواب بدین کسی که معافیت پزشکی سربازی برا بیماری دیابت نوع 1 داشته باشه میتونه تو رشته ی پزشکی تحصیل کنه؟
یه دنیا شرمنده . روم به دیوار رتبتون رو یادم رفته . هرچیم میگردم پست قبلی شمارو پیدا نمیکنم . رتبه قبلیتون رو +همین که صنایع غذایی تهران رو میخواین یه بار دیگه بفرمایین میترسم سری بعد رتبتون رو بگین یادم بره چی میخواستین:31:نقل قول:
کاری به نوع معافیت شما ندارن. فقط بعضی از دانشگاهها که بورسیه میکنن مثلا ارتش از شما سلامت جسمی کامل رو میخواد که با احتمال زیاد با وجود داشتن معافیت پزشکی شما بورسیه نمیشین یا مثلا دانشگاه بقیه الله قبول نمیشین بقیش رو مشکلی نداریننقل قول:
به احتمال خیلی بالا(<90%) صنعتی اصفهان رو میاری....نقل قول:
مهندسی شیمی چه رتبه ای میخواد ؟
علوم پزشکی ایران دیگه در کار نیست....علوم پزشکی تهران!!!! من جای شما بودم علوم پزشکی تهران رو ترجیح می دادم....نقل قول:
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
چه شهری؟کدوم دانشگاه؟ چه منطقه ای؟!!!نقل قول:
نقل قول:
چه دانشگاهی؟
سلام.
از کجا میشه انتخاب رشته کرد؟ مجازا منظورمه که قابل اطمینان باشه
سایت سنجش هم پیشنهاد رشته میده ؟
لطفا زود راهنمایی بکنید.
با 4900 بومی مشهد ، نرم افزار مشهد یا شیراز یا اصفهان کدوم رو می تونم قبول شم ؟
با 13600 اصن امیدی هس ؟ یه دانشگاهه خوب حالا اسمشو نمیدونمنقل قول:
دانشگاه خوب مثلا چه شهری؟ منظقه دو هستی؟نقل قول:
یه شهری ک نزدیکه زنجان باشه ، اره م 2 امنقل قول:
ببین پارسال یکی 11000 شده علوم کامپیوتر دانشگاه تهران قبول شده.نقل قول:
مهندسی کشاورزی هم همینطور. بعد تو شبانه هم میتونی مثه نرم افزار قم همدان گلستان(روزانه)
نقل قول:
تقریبا تو هیچ روزانه ای شانس ندارید (برای مهندسی شیمی)
!اما شاید شبانه شهرتون با توجه به جنسیتی کردن شانس داشته باشید .
به نرم افزار وit و هر چی مربوط ب کامپیوتره علاقه دارم ، به شیمی ام خیلی علاقه دارم گفتم شاید یه شانسی واسه مهندسی شیمی داشته باشم که ندارم!! البته درصد شیمی از همه ی تخصصیام بیشتر بود 43 ، اینا تاثیری ندارن ،نه؟نقل قول:
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
اون پارانتزو اول نزاشته بودی ،3کته کردم!!نقل قول:
نقل قول:
چیییییی؟یعنی امسال بزنه ژنتیک تهران بعد سال بعد بدون کنکور بره داروی شهرستان بعد انتقالی بگیره بیاد تهران؟!مغزم آب پز شد اینو خوندم علی جان! ببین بذار یه چیزایی رو بهت توضیح بدم: اول اینکه همه بچه های تجربی بعد از اینکه وارد پیش دانشگاهی میشن عاشق رشته ژنتیک میشن (به خاطر فصل 1 و 2زیست که در مورد ژنتیکه) ولی باید بگم این رشته اصلا اونی نیست که فکر میکنن . بازار کار نداره . تهشم هیچ خبری نیست. اینجا هم ایرانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی خبری از اون کارایی که توی پیش دانشگاهی میخوندیم نیست!
پس با این رتبه به ژنتیک فکر نکنه بهتره
دوم اینکه وقتی ایشون رشته ژنتیک رو میزنه چون از دارو خیلی پایینتره تقریبا محاله که ساله بعد سنجش بذاره بره رشته بالاتر بشینه درس بخونه . البته از رشته بالا به رشته پایین رو میشه یعنی اگه دارو باشه بعد بگه میخوام برم ژنتیک میشه
سوم اینکه حالا چه کاریه وقتی میشه دارو قبول شد همون سال اول یه سال عمرشو بذاره سر ژنتیک. بیاد دارو بخونه واسه تخصص میتونه بره رشته ژنتیک بخونه (اگه اشتباه نکنم) ولی این روشی که گفتی رو من حتی تا حالا توخوابم ندیده بودم چه برسه تو بیداری شنیده باشم!
سینا جون منظورش این بود که داروهای شهرستان رو همونطور که گفتی میاره بعد اول ژنتیک تهران بزنه :دی بعد یه سال که تهران خوند بره شهرستان دارویی که توی انتخاب های بعدی قبول شده بعد ژنتیک رو
با انتقالی مهمان چیزی بخونه :دی و به قول خودش بعد یه ترم انتقالی بگیرهاز داروی شهرستان بیاد تهران دارو رو بخونه :دی
خیلی پیچیده شد :دی
والا نظر من اینه جاهایی مثه شیراز / اصفهان که از نظر شهری و محیطی تقریبا مثل تهران هستن برای دانشجویی که از تهران میره راحت تر جور میشن با این شهرا تا شهرای دیگه + شاید تونست انتقالی / مهمانی برا تهران بگیره از این جاها بعدا
ببین علوم کامپیوتر یکم فرق داره ها اول یه تحقیق بکننقل قول:
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
زیست شناسی عمومی/گیاهی و باقی شاخه هانقل قول:
شیمی محض
زمین شناسی
پرستاری به احتمال کم
مامایی با احتمال کم
مهندسی کشاورزی
مهندسی منابع طبیعی
مهندسی فضای سبز
بهداشت محیط
حسابداری
مدیریت
علوم اقتصادی
کتابداری
سلام دوستان
به نظر شما با رتبه ی 7400 تجربی ناحیه ی 3 بومی استان فارس بهترین رشته ای که میشه قبول شد چیه؟ واینکه شانس قبولی تو رشته ی علوم تغذیه رو دارم یا نه؟فیزیوتراپی چی؟
من 9500 شدم به صنایع و مواد و عمران علامه دارم.. بومی اهوازم و پسر
چه دانشگاه هایی شانس دارم؟
دوستم مث خودمه فقط 37000 شده.. اون چطور؟ پیام نور یا جهاد دانشگاهی اهواز چه رشته هایی میاره؟