الان حدود 1 ماه هست که PES 2012 رو Unistall کردم
خیلی سعی کردم بعد از دانلود پیچ و ... با این بازی کنار بیام ولی نشد که نشد ...
بعد از حدود 8 سال PES بازی کردن دیگه بازی نمی کنم
Printable View
الان حدود 1 ماه هست که PES 2012 رو Unistall کردم
خیلی سعی کردم بعد از دانلود پیچ و ... با این بازی کنار بیام ولی نشد که نشد ...
بعد از حدود 8 سال PES بازی کردن دیگه بازی نمی کنم
نه تنها بین تمام PES هایی که تجربه کردم PES 2012 مضخرف ترین بود به نظرم بلکه بین همه فوتبال سیمولیشن هایی که دیدم رو اعصاب ترین بود حالا نمی گم بدترین چون مشخصه که روش خیلی کار شده البته روی این بازی فقط خر کاری شده نه دقت و نکته سنجی و همین باعث شده یه بازی شرم آور خروجی کار کونامی بشه فقط تاسف می خورم که چرا کونامی نمی خواد یه انقلاب ایجاد کنه و چرا موشن های بازی رو تغییر جزئی میده شما از PES 2008 به اینور موشن هاتون همینه که الان می بینیم فقط تغییر در نوع دویدن ها ایجاد کرده نمی دونم چرا هزینه تعویض موتور ساخت بازی رو در اختیار تیم سازنده قرار نمی ده تا از این کما در بیاد PESنقل قول:
واقعا PES 2009 و PES 2010 کجا این دو تا PES اخیر کجا!
آقا داوریش واقعاً مضخرفه........ همیشه طرف کامپیوتره .... تازه اگر با یک نفر دیگه بازی کنی ... بازهم داوری یکطرفه به سود دسته 2 واقعاً افتضاح
من از 2002 تا الان pesبازی کردم ولی به نظرم 2012 خیلی بهتر ازقبلی هاست .من شوتهایی که میزنم دقیقه نمیدونم شما چرا اشکال میگیرین
دروازه بانم تو نسخه های قبلی میومد بیرون ولی توی 2012 ندیدم
به نظر من این نسخه 2012 تقلبی و اصلی داره شاید مال من اصلی هست که این اشکالات وجود نداره شایدم اشکال از یه چیز دیگس
راجب داوری هم شما درست میگین خیلی به نفع کامپیوتر میگره که بازم شاید اشکال نباشه شاید قدرت بازیکن ما بیشتره وتنه میزنه واونا میخورن زمین
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
شاید تنظیمات دکمه ها رو عوض کردی اگه اینجوریه برو از تنظیمات درستش کننقل قول:
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
شمابرین یه دست با کیبورد بازی کنید ببنید چقدر شوتهاش دقیقه من واسه همین هیچ وقت از دسته استفاده نکردمنقل قول:
تلاش شما برای حمایت از این بازی قابل تقدیره
ولی من از اون موقعی که آتاری بود ، دنیای بازیها رو دنبال می کنم و اولین باره می شنوم که کیبرد از جویستیک دقیق تره.
اولا باید مربی تیمت رو عوض کنی ویکی بهترشو بخری دوم اینکه پول پیشنهادی رو زیادش کن تا دراولین فرصت بیادتیمتنقل قول:
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
به نظر من که دقیقتره شما دوستان رو نمیدونمنقل قول:
سلام داداش vahab68نقل قول:
نظر شما قابل احترامه ولی من و برادرم که با هم بازی میکنیم من جوستیک (دسته) ورمیدارم برادرم کیبورد
وقتی بازی تموم میشه برادرم میگه با دسته راحت تر میشه شوت زد .... :18:
من نه حرف برادرمو قبول دارم نه حرف شما :31:
بلکه دقت شوت فقط و فقط ربط داره به shoot accuracy هر بازیکن
من یووه ورمیدارم با کراسیچ میشوتم میره بیرون ولی با ماتری و دل پیرو میزنم صاف میره تو دروازه :46:
البته یه نکته ای رو هم به دوستان بگم اونم اینکه سعی کنید با بازیکنایی که قابلیت long ranger drive دارن بیشتر شوت بزنن
مثل مسی .... داوید ویا ..... رونی ....... دل پیرو و ... :20::20:
کلا بازی pes پیشرفت زیادی نکرده :41:
ولی من عاشق قسمت افسانه شدن هستم:40:
که به مراتب از بازی فیفا تو این حالت برتره :31:
ولی در بقیه زوایا فیفا بهتره :13:
دوستان من ترکیب تیمم رو میچینم میفرستم زمین وسط بازی مربی تاکتیک رو عوض میکنه و من نمیخوام اینکارو بکنه . چطوری غیرفعالش کنم ؟
سلام بچه ها من شنيدم كه PESدر نسخه بعديش موتورش رو عوض ميكنه كه اگه راست باشه،این در واقع باید یه حرکت بسیار هوشمندانه و تحول جديد توسط کونامی تو بازي باشه. موتور جدید می تونه ظرف یه سال باشه اما نه، اگر که نتیجه معکوس باشه اين مجموعه مي تونه به پايان راه خود برسه. اين خوبه كه كونامي با توسعه PES صبر و شكيبايي نشون ميده. من در حقيقت یک بازی واقعی زرق و برق دار نیاز ندارم، من می خوام پيشرفت رو تو بازي ببينم. ممكنه چند انیمیشن جدید اين بازي رو كمي بهتر به نظر برسونه اما ممكنه آسيب بزنه، اما صادقانه اگر گیم پلی پيشرفت و بهبود بزرگ بكنه پس ازاون من نمی تونستم کمتر اهمیت بدم در مورد انیمیشن.و يه چيز ديگه هم اينه كه ميگن ان شا الله تيم هاي بيشتري رو لايسنس ميكنن(البته تو نسخه هاي قبلم اين حرفو گفته بودن!)حالا بايد منتظر نشست و ببينيم كه آيا واقعا اين بار اين طور ميشه يا نه؟
در مورد Pes 12 هم بايد بگم كه داوريش از بعضي لحاظ بهتر و از لحاظ زيادي بدتر شده چه به نفع تيم حريف چه به نفع تيم خودي كه خدا كنه تو نسخه بعدي اصلاح بشه!
پاس كاري و كار گروهي تو اين نسخه حرف اولو ميزنه،در مورد دفاع هم به نر من يه مقدار هوشمندانه تر شده.
دروازه بان ها هم پيشرفت كمي كردن اما راضي كننده نيستش و باز هم جاي كار داره
و تو بازي هايي كه من كردم 90% سانترهايي كه كه از كنار نقطه كرنر ميفرستم بازيكنايي توي محوطه براي گل كردن هميشه يه قدم كم ميارن!
بخش تمرين كردن بازي كه يه گزينه بهش اضافه شده بهتر شده، و درجه سختي سوپر استار هم كه تازه اضافه شده بازي رو سخت تر ومهيج تر كرده.
و در كل من كه تا الان راضيم به آينده نگاه ميكنم و اميدوارم،چه كسي مي دونه چه اتفاقي قراره بيفته......؟؟!!!
فعلا باي...
وقتي وارد GAME PLAN ميشي Coach Mode روOFF كن.نقل قول:
دوستان من ترکیب تیمم رو میچینم میفرستم زمین وسط بازی مربی تاکتیک رو عوض میکنه و من نمیخوام اینکارو بکنه . چطوری غیرفعالش کنم ؟
من چطوری میتونم تو مستر لیگ با بازیکنای اصلی بازی کنم مثلا تیم بارسا
بايد بري تو قسمت اكسترا كنتنت و انلاكش كنينقل قول:
آقا من احساس میکنم تو بازی P1 یکمی با تاخیر عمل میکنه که این توپگیری سرزنی شوت زنی دیریبل تکل حتی پنالتی رو سخت میکنه نمیدونم شاید از کرکهاشه شاید هم من اینجوری بنظرم میاد ولی همین حرکات رو کامپیوتر براحتی انجام میده اما ما باید هزار تا روش عجیب غریب و ابتکاری بکار ببریم
راستی کسی با PS3 یا Xbox360 بازی کرده با اون هم گیم پلیش این قدر سخته؟
با سلامنقل قول:
اولا باید مربی تیمت رو عوض کنی ویکی بهترشو بخری دوم اینکه پول پیشنهادی رو زیادش کن تا دراولین فرصت بیادتیمت
میشه یاد بدین چطور میتونیم پول پیشنهادی رو زیاد کنیم؟ ممنونم
روی بازیکنی که میخوای بخری ضربدر رو بزن بعدش یه کادر باز میکنه اونجا گزینه Negotiations رو بزن بعدش از منوی خرید بازیکن خارج شو و برو به هفته بعدی مسابقه اونجا اگه تیم بازیکن مورد علاقت قبول کرد واسه فروش دکمه مربع رو بزن تا رقم پیشنهادی بازیکن رو بیاره بعدش بستگی به بودجه ای که داری رقمش رو بالا ببر تا قبول کنه وبیاد تیمتنقل قول:
بعدقبول کردن تیم برای فروش دکمه مربع رو بزن تا رقمش رو بالا ببرینقل قول:
دوستان کسی پچ کونامی رو واسه ایکس باکس استفاده کرده؟ چجوریاست؟!
شما اول پیشنهاد خرید رو به بازیکن بدید بعدش یه روز جلو برید واگه تیم بازیکنی که میخوای مایل به فروش باشه روی بازیکن مورد علاقت مربع رو بزن تا رقم پیشنهادی رو بیاره وازاونجا رقمش رو بالا ببرنقل قول:
آنلاین میشه بازی کرد ؟
دوستان کسی به این مشکل برخورده که بعد از نصب pes edit patch نتوینی اون آیکونی که روش PE نوشته که میتونی لیگ دو و ورزشگاه و اسکوربود درست کنی رو نتونی باز کنی و ارور... the application failde initilize?
راهی نیست که بدون باز کردن اون بتونم لیگ دو انگلیس رو قرار بدم؟
چون الان لیگ دو آلمان.
البته قبلا خوب بود اما بعد از تعویض ویندوز و نصب دوباره بازی کار نمیکنه!
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
باید یوزر پسورد اوریجینال بخری که قبلا یه 60 70 تومنی آب میخورد,الانو نمیدونم.نقل قول:
سلامنقل قول:
آنلاین فقط با داشتن DVD اورجینال یا همون سریال نامبر معتبر
چون باید یک آیدی توی سایت کونامی بسازی و سریال نامبر معتبر داشته باشی تا بازیت ریجستر بشه
دوستان گفتند که 20 هزار تا 30 هزار قیمت داشته . . .
موفق باشی
نقل قول:
روی بازیکن ضربدر رو بزن یه کادری باز میشه که نوشته Negotiations اون رو بزن بعدش Start Transfer Negotiations روبزن تاوارد مرحله خرید بشی
بعدش از گزینه خرید بیا بیرون و برو next mauch رو بزن تایه روز بری جلو اونجا اگه تیم بازیکن قبول کنه به فروش میتونی بری به روی بازیکن مربع رو بزنی ورقمش رو بیاره تا بتونی بالا ببری
1. ابتدا مخالف حرکت و سپس موفق حرکت : جلو انداختن توپ
۲٫ R1 R2 L1 با هم در یک زمان : تمارز
۳٫ ابتدا مخالف و سپس موافق به همراه بالا یا پایین : دریبل
۴٫ هم زمان R1 با بالا : دریبل پشت پا
۵٫ موافق با یکی از جهات بالا یا پایین سپس موافق با بالا یا پایین : یه پا دو پا (توجه داشته باشید که برای زدن رمز ۵ جهت بالا یا پایین درقسمت اول با قسمت دوم رمز یکی نباشد یعنی اول با پایین و بعد با بالا یا برعکس)
۶٫ مخالف حرکت و سپس موافق با پایین یا بالا : لایی
۷٫ یک دور پرخش سریع جهت ها : دریبل زیدانی
چندتا از ترفندهای بازی
تشکرفراموش نشه
اینم از جدیدترین پچ بازی برای شما دوستان که پچ 2.8 میباشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میخواین بازیکنای سرشناس وخوب بگیرین زمانی که میخواین لیگ بسازین زمانی که صفحه قدرت بازی کردن و تایم بازی کردن میاد یه گزینه داره به نام club managet فعالش کنین صفحه بعدش که میرین دوگزینه هست یکیش پول زیاده یکیش برای نقل وانتقالات هستش به نظرم هردوتاش رو فعال کنین تابازیکنای بهتری بتونین جذب کنین درضمن توصفحه قبلش یه گزینه داره که خیلی مهمه که باید نرمال بزارینش low یاhigh نزارین بهتره.من الان بااین چیزایی که گفتم تونستم مسی و رونالدو بنزما و چندبازیکن قدر دیگه رو اول فصل که لیگ ساختم بیارم تیمم تازه تولیست نقل و انتقالات که گزینه اولی هستش میتونم بازیکنایی مثل کاسیاس مایکون وروبن و ریبری و..اما من نمیارمشون.درضمن اگه گزینه club managet فعال کنین بایدوقتی واردمنوی مسترلیگ شدین توقسمت مربیا اخرین گزینه مربیان روانتخاب کنین درضمن اگه گزینش فعال باشه اول هرفصل مربیا رومیتونین عوض کنین درضمن باید سهمیه بازیکناتون ومربیارو ده میلیون بزارین
داداش جوابتو دادم ولی نمیدونم چرا پاک شده یا مدیرا پاکش کردننقل قول:
دوستانی که مایل هستند Pro Evolution Soccer 2012 را به صورت آنلاین بازی کنند ، می توانند از سایت زیر سریال ارجینال بازی را تهیه نمایند .
امیدوارم بااین کارا دل شما رو شاد بکنم
ولی نمیدونم چرا هر کاری میکنم نمیشه شما به جای اون جای خالی بنویسید game-ir دات کام
گزارشکر ترکی برای PES 2012
اونایی که ترکی بلدند توصیه می کنم حتما دانلود کنید خیلی جالبه
UPLOADED | FILESERVE
بچه ها چند ماهی گذشته از بازی نظرتون رو راجع به بازی بدین مردان غیور پس باز
واسه مشغولیت بد نیستنقل قول:
چندروش خوب برای بازی
بهترین دفاع رو شما میتوانید از توی زمین حریف شروع کنین (برای مثال مقابل بارسا) توپ گیری از پیکه و پویول و یا سرخیو بوسکت خیلی آسونتره از گرفتن توپ از مسی و ویا و ...
اما وقتی توپ توی زمین حریف دست دفاع حریف هست باید سرعت رو با پرس(ضربدر و مربع) بگیرین
اما وقتی توپ میرسه دست بازیکنان خط میانی و مهاجمین اینگونه دفاع یعنی خود کشی و خوردن گل
توی زمین خودتون سعی کنین اصلا سرعت رو نگیرین (اگر بگیرین خیلی راحت دریبل میخورین)
باید حتما از دکمه ی R2 استفاده کرد
من بهتون پیشنهاد میکنم که R2 رو با مربع بگیرین تا یک بازیکن بره جلوی بازیکن حریف و به جای گرفتن دکمه ی ضربدر خودتون بازیکنتون رو در بهترین موقعیت برای گرفتن توپ قرار بدین(مثلا من میذارم جایی که انتضار دارم مهاجم حریف پاس میده)
اگر پا به پای بازیکنی در حرکت هستین حتما از دکمه ی L2 استفاده کنین. این دکمه واسه اینه که از قدرت بدنی استفاده میکنه پس اگر مقابل دروگبا از این دکمه استفاده کنین مثلما نتیجه اش بر عکس میشه
با گرفتن دکمه ی R2 و دایره باعث میشه بتوانین تکلهای سالم و مفید رو بزنین (البته باید قلقش دستتون بیاد وگرنه با زدن تکل جا میمونینو ...)
اینها نکاتی بود درباره ی دفاع کردن که من به صورت تجربی به دست آوردم و گفتم برای دوستانی که هنوز مشکل دفاعی دارن شاید مفید باشه
باید برنامه .net framwork 4 رو نصب کنی . این اررور فکر کنم برای همینه . بگرد دانلود کن تقریباً 40 مگه .نقل قول:
یه بازی کردم با 5 شوت داخل چهارچوب که 5 تاش گل شد :31:
تیم حریف هم 4 تا داخل چهارچوب داشت و اون هم همش گل شد :5:
نصف شوتام هم تو آسمون رفت :41:
سلام
کسی بلده ضد ترکیبرو توضیح بده؟
مثلا تیمی که possision game میزاره ضدش چه سیستمیه؟
یا مثلا qiuck cuonter ضدش میشه loog bal .....
سلام دوستان
بازي 4 تا سيستم ميشه استفاده كرد چجوري وسط بازي ميتونيم سيستممون رو از پلن a به پلن b ببريم يعني سيستممون رو عوض كنيم
چرا پاسهاش اینجوریه :13:
پاس اشتباه به زور میده :20:
آخه لذت بازی اینه که بعضی وقتها پاسها رو اشتباه بدی :31:
گزینه کمک پاس رو هم خاموش کردم فایده نداره:41:
دکمه Select رو نگه دار و دایره رو بزن به ترتیب زدن دایره انتخاب میشه .نقل قول:
پاساش روونتر شده ولي اشتباه هم توش هست ديگه ولي خب از نسخه قبلي كمتره به نظر من كه خيلي بهتر شده .حالا هركي يه نظري دارهنقل قول:
با سلام
گزارشگر ترکی استانبولی برای PES2012 ورژن نهایی، حجم 320مگ (لینک مستقیم پیدا نکردم و با هزار مصیبت تونستم از رپیدشیر دانلودش کنم. حالا واسه اینکه ملت حال کنن، یه جوونمرد بیاد و هر کدوم رو که میتونه مستقیم کنه. ممنون)
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش باشید...
سلام
چرا صدای تماشاگران و گزارشگر موقع زدن گل در نمی آد انگار نه انگار توپ گل شده تو فیفا وقتی میزبان گل می زنه صدای تماشاگر و گزارشگر بازی باعث می شه از بازی لذت ببری ولی تو این ...
دوستان اگه برای این مشکل راه حلی دارن ممنون می شم.در ضمن گرافیک فیفا خیلی بهتره و همچنین شوت زدن و گل زدن خیلی راحتتره ولی مشکلی که داره تعداد کم جام هاش نسبت به pes هست مثلا ایران نیست یا من نتونستم جام جهانی یا جام باشگاهای اروپا رو تو فیفا پیدا کنم وگرنه خیلی خیلی بهتر از اینه مثلا ورزشگاها رو واقعی شبیه سازی کرده.
برای گزارش باید گزارش اصلی بازی رو دانلود کنید . یه سر به پست اول همین تاپیک بزن فکر کنم توضیح داده باشه . یا برو سایت ----------.com اونجا هم نوشته .نقل قول: