نه بابا کی پول الماس داره وِیژه همکار هست طرحم!نقل قول:
Printable View
نه بابا کی پول الماس داره وِیژه همکار هست طرحم!نقل قول:
جونه..... بیشتر توضیح بده :n04::n04:
راستی این که تا 3 مگ زیاد فاصله داره و سرعتتون باید حد اقل 370 فیکس باشه!(3000/8=375)
خطت فیبر نبود؟
هیچی دیگه به کارمندای مخابرات دی اس ال در سه سطح میدن که به ما سطح 2 شو دادن ! شبانه رایگانم دارهنقل قول:
با ماهی کلا 1.5 گیگ بعدش فیبر نه نیستیم
کلا سرعتش نوسان داره دیگه گفتن 3 مگه ولی اون طور که قبلا امید گفته بود الماس نهایت ظورش 320 تا بود فک کنم
بعدش توسان داره سرعتش بیشتر 270 تا 320 میچرخه سرعتش دیگه نوسان داره ثابت نیست نمیشه دقییق گفت حدودی گفتم!:n06:
نقل قول:
منم می خوام :n30::n28:
امروز رفتم بازرسی مخابرات مرکزی کل خراسان رضوی.
رییس بازرسی در خطاب اعتراض من در مورد کاربران نسبت سرویس خود گفت :
وقتی خودتون یه کاری , یه حرکتی , یه اعتراضی نمیکنید توقع دارید ما چه کار کنیم !
بنده میگم چرا کل کشور باید سرویس نامحدود داشته باشند ولی مشهد نداشته باشه !؟
ایشون میگنند شرکت شاید دلش نخواسته همچین کاری بکنه. شاید منافعش تامین نمیشده واسه همین طرح نامحدود رو برداشتند.
و خیلی از بحث های دیگر.
یه نگاه اینجا بندازید تا روشن بشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جک میگی اینجا ایرانه تنها جایی که بشری که توش زندگی میکنه حقوقی نداره!:n02:نقل قول:
امسال شماها باید همیشه با همین اینترنت سر بکنند. چون وقتی حق خودتون رو نمیدونید چیه بعد معلومه میام میگید قانون بشر چیه!نقل قول:
اگه اینجا ایرانه پس چرا باقی شهرهای کشور نامحدود دارند ؟ چرا شهرهای شمال کشور دارند اینترنت های 20 مگ استفاده میکنند ؟
چون به مردمشون احترام میذارند و ....
سرعت امروز از روزای قلب بهتره
لطفا ادرس رو برام پ.خ کن تا منم برم.نقل قول:
چرا پیغام خوصوصی.نقل قول:
میگم که همه برند.
همون خیابان عدل خمینی ( نرسیده به میدان ) . کنار اداره پست مرکزی. مرکز مخابرات استان خراسان رضوی- طبقه 5 - اتاق 111
واقعا هم روزای قلب بود . قبلت اون روزا به شدت میتپید و یهو وای میستاد :n12::n08:نقل قول:
کجای مشهدی اقای ریکـــــــ:n06:نقل قول:
دوستان ساعت 1:28 هستش
اینجا ایران مشهد مخابرات خراسان رضوی ریی ده :n02:
لامصب صفحه باز نمی شه
باز برا من صفحه باز میشه ولی سرعتم اصلا به 320 نمیرسه فعلا ایمیل زدم به بازرسی فردا درستش کنن چه وظعه!آخه این مخابراتم مثل تخم مرغ شانسیه!:n02:نقل قول:
الان محبور شدم چندین دانلود همزمان بزارم بلکه بهتر شه!
امشب IDM پیاپی هنگ میکند / عمه مخابرات را سلامی میکند
:n08:نقل قول:
شب بدی نبود منتها تک کانکشن سرعت خوب نبود
من دیشب یک 7-8تا 16 کانکشتی گزاشتم !:n02: ولی دوستان شکایت کنید به بازرسی من که کردم از سرعت افتضاح بقیه طرح ها هم گفتم شما هم بگید بلکه درست کنن :n15:
راستی این آمار دیشب با این طرح جدیدم بود!عجب خفن بودشباز نیاین بگین .....فلان قصدم نشون دادن عمق فاجعه دیشب بود چون باید تعداد کانکشنات اینقدر زیاد میبود تا به حد اکثر پهنای باندت برسی!:n06:
تقریبا 6 گیگ دان کرده!
راستی جواب میلم رو دادن!
با سلام
طبق اعلام همكاران امور مشتركين استان سرعت سرويسهاي كارمندي 2 مگابيت معادل 256 كيلوبايت مي باشد كه با توجه به ضريب اشتراك 8 محدوده مجاز سرعت بين 32 تا 256 كيلوبايت مي باشد:n13::n14:
دوستان اگه مشكلي داريد به صورت حضوري بريد بازرسي بهتره تا اينكه ايميل بزنيد.
لااقل ميريد اونجا ميبنيد اونجا با چه افرداي شديم 70 ميليون.
آره بهتره میریم ببنیم چی میشه!نقل قول:
هرچند امید به دیدن انسان ندارم:n02:
بچه ها بعد از کلی جر و بحث با مخابرات خط دیگمون وصل شد:n24:
حالا یکی چیزی که باهش حال کردم میدونین چی بود؟:n19:
سرعت خط قبلی رو 150 می موند ولی این یکی دیگه تا 300 هم میره:n19:
زنگ زدم بهشون گفتم چرا رو قضیه این جوریه گفتن شما شماره دیگتون رو بدین تا چک کنیم که فیبر نوریه یا نه بهشون گفتن خر خودتونین این شماره رو هم بهتون بدم بزنین نا کارش کنین :n08:
یعنی حال می کنم شبا می زنم دانلود با سرعت 300:n19:
چه سرویسی ؟نقل قول:
باز خوبه که مال شما با چند لینک میتونید از حداکثر پهنای باند استفاده کنی!نقل قول:
من که با تک لینک سرعتم 120 هست
هزار تا هم بزارم 120 میشه!
عوضی ها محدودمون کردن!
چرا شما متوجه نميشيد !
الان سرعت كه بالاست به خاطر اينكه شما داري از اينترانت ( اينترنت ملي ) استفاده ميكني نه اينترنت .
البته فقط واسه سايت ها و سرورهاي ايراني.
شما برو از سايت هاي خارجي دانلود بكن بعد ميفهمي سرعت چجورياست
اسیاتک شاید تو speedtest.net سرعت سرور خارجی رو کم نشون بده ولی تو idm از سایت های خارجی نظیر لیچر های رایگان خارجی همون سرعت سرور داخلی رو دارهنقل قول:
منهی با این تفاوت چند ثانیه طول میکشه تا به حداکثر سرعت برسه!
آره قبول دارم که سرور خارجی سرعتش یکم پایین تره ولی به این فیلمی که برات می زارم نگاه کن الان سرور های سایت سافت گذر خارج ایرانند
من همون طور که گفتم دو تا خط دارم که یکیشون همین امروز راه افتاد الان تفاوت سرعت دو تا خط رو بهت نشون می دم
تا بفهمی این مخابرات به بعضی ها اون جوری به بعضی ها هم این جوری سرویس میده :n24:
فیلم رو تو آپارات گذاشتم
اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همینجوری بود حدودا 1 دقیقه ای طول میکشید تا برسهنقل قول:
نقل قول:
طرح ها هر دو تاش طلایی هستن ولی از دو خط جدا :n02:
تو پست بالا فیلمش رو گذاشتم خودم باور نمی کردم سرعتم به 300 برسه :n19:
ولی این مخابرات به بعضی ها این جوری سرویس میده چه میشه کرد:n27:
حالا که این جوری شده میرم روی همه خط های خونمون adsl میگیرم 6 تا خط داریم سرعت 5 تا شون 300 یکی 150 میشه در مجموع 650 kb در ثانیه میزنم عمه ی مخابرات رو در میارم
سلامنقل قول:
سرویس شما چیه؟
اگه میشه یه عکس از مودم هاتون بزارید تا ببینم رو چند بسته شده؟
فیلمو دیدم دقیقا مثل ماله منه البته یک چیزی هم در مورد سرور های ای ام دی بگم بهترین سروری هست ک تاحالا دیدم من برای این که همیشه بفهمم بیشترین سرعتی که دارم چیه همیشه از ای ام دی استفاده میکنم چه الان که دی اس ال دارم چه ی زمانی ک دایال آپ داشتم فوق العده است سروراش!حیف فقط میشه درایور دانلود کرد!:n02:نقل قول:
بعد پس شما هم الان شدی مثل من ! شبت مثل منه! باید بزاری چندی فایل هم زمان دانلود شه تا برسی به حد اکثر پهنای باند!
الان حدودا شما میتونی شبی6 گیگ بگیری !
ضمنا از سرور خارجی از سرور داخلی فقط نوسان سرعتت کم تره همین!:n06:
حاجی هر دو تاشون روی 2 مگ بسته شدن این عکس
ولی یکی از خط ها 150 بیشتر نمیده یکی 300 تا میده :n27:
والا چی بگم؟!:n02:نقل قول:
یکی از نمایندگان عصر تلکام تو قم میگفت ما دو مشترک در یک پاساژ کنار هم داریم که وضعیت هر دوشون بالکل فرق میکنه
یکیشون سرعتش خوبه اون یکیشون پایین
نمیدونم رو چه حسابی انقدر تفاوت پیدا میشه....
نقل قول:
نقل قول:
آره امید جان باهات موافقم تا وقتی خودمون به این وضع راضی باشیم و هی بگبم کاریش نمیشه کرد به هیجا نمیرسیم....نقل قول:
اگه 4 نفر مثله شما پیدا میشد میرفتیم یه اعتراض حسابی میکردیم الان وضعمون بهتر بود حیف که همون 4 نفر هم پیدا نمیشه.....
ما هم یا باید مثله امسال اون آدما بشیم یا تو این شرایط بسوزیم...
دفعه دوم دو کانکشنه نشدی؟ منظورم 2*150=300 است.نقل قول:
نه بابا داشتم با لب تاپ دانلود می کردم لب تاپ هم کارت شبکه 1 دونه داره دو تا که نداره که بتونم با هم دانلود کنم :n26:نقل قول:
آقا منم با هتون هستم کی می خواید برید منم با هتون بیام:n24:نقل قول:
فقط بعد از 18 بریم که امتحانای من تموم بشه :n26:
دوست عزیز یک چیزی می گم ناراحت نشی ولی وقتی خطشما روی 2مگ بسته شده نهایت سرعت شما به 250 می رسه اون هم وقتی که نهایت سرعت رو بده وهیچ افتی هم نکنه که اون تو شبانه بعیده افت نکنه خودت خوب می دونی همین دیشب می نالیدی ازسرعت پایین بخصوص 4روزدیگه امتحان ها هم تموم شه شب های خیلی بیادماندنی خواهیم داشت با مخابراتنقل قول:
واینکه لحظه ایی برسه به 300برسه ملاکی برای میانگین سرعت شما نیست
نقل قول:
من که اگه برم اونجا دیگه رام نمیدن تو.
چون دفعه قبلی که اونجا رفتم کلی داد و قال کردم.
خط جدیدم همین امروز وصل شد adsl اشنقل قول:
باید به عینه دید چون اون خط دیگم طرحش با این فرق نداره ولی سرعت این 2 تا 3 برابر اونه
تازه اگه رمز و پسورد اون یکی رو روی جدیده بزنم سرعت تا 300 میره ولی خط قبلیمو جون به جونش هم بکنی از 150 بیشتر بهت نمیده نمیدونم چرا؟:n27:
سرعت فوق گند:n10:
نقل قول:
مال من رو چنده؟
اینجا رو هم به زور باز میکنه چه برسه به سرورهای دیگه . ولی واقعا p30world خوب باز میشه ها . وقتی هیچ امیدی نیست به اینجا پناه ببریم :n02: