مرسی آره وجود نداره . حتما ، وارد نمیشم !نقل قول:
Printable View
مرسی آره وجود نداره . حتما ، وارد نمیشم !نقل قول:
سلام اساتید من تلویزیونمled سری6هستش داخل منو مخفی یک گزینه داره بنام hd china که خاموشه،به چه کاری میاد این گزینه آیا اگر روشنش کنم کیفیت رنگها میاد بالاتر و اصلا در کل منو مخفی گزینه هایی برای بهبود تصویر داره یا نه؟
دوست عزیزنقل قول:
این گزینه برای منطقه ما نیست و در ضمن برای تغییر کیفیت شما باید از منوی اصلی و نه از منوی مخفی اقدام کنید چون منوی مخفی در کارخانه سازنده و با دستگاههای مخصوص کالیبره شده و فقط شما بر اساس نیاز نور و روشنایی محل سکونتتان می توانید از منوی اصلی آن را تغییر دهید.
دوباره سلام دوستان،هرچی تو منو مخفی گشتم گزینهpvrپیدا نکردم رو کنترل تلویزیون هم دکمه ضبط کردن داره،از کجا فعال کنم ضبط کردن تلویزیون رو؟hotel mode و همه رو گشتم
ممنون
سلام آقا من یک 55h6400ar دارن با کنترل دست ساذ رقام تو منو مخفی برون اینکه تقراتی بدم همش صفحع رنکی میاد هیچی کار نمیکنه بایر از برق بکشمش ولی تا به برق میزنم دوباره همون جوری میشه . دکمه exitهم ۵ تا ۲۰ ثانیه نگخ داشتم ولی نشد، لطثا کمک کنید
درست شد دکمه پشتش زدم درست شد. فقط یک سوال ایا ایمن مدل میشه تینر دیجیتالشو فعال کرد؟
متین پور جان شما که حرفه ای هستی کنترل سینما خانواده من دیگه رو تلویزیون کار نمیکنه چند جا بردمش گفتن همه چیش درسته فقط آی سی تغییر فرکانسش از کار افتاده ولی معلوم بود زیاد حالیشون نیست شما راه کاری براش نداری؟
دوست عزیزنقل قول:
بله قابلیت دیجیتال دارد.
دوست عزیزنقل قول:
ریست کردن کنترول لمسی و معمولی
روش 1- از روی کنترول دکمه Return + Menu رو سه ثانیه بگیرید.
روش 2- ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید.
روش 3- یا باتری آلکالاین به کار ببر یا شارژی. آنگاه دکمه ی pairing رو 3 ثانیه نگه دار.
این راه کارهای مخصوص کنترول سامسونگ است اگر مشگلتان حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.
سلام من یک ال ای دی مدل 46d7770 یا همون 7000 دارم.بعضی فیلمهای با پسوند mkv رو با مکث وسط فیلم نشون میده یا کلا قطع میشه در صورتیکه رو رایانه مشکل پخش ندارم.ممکنه آدرسی بدید تا بتونم کدکها رو براش دانلود کنم یا به نحوی این مشکل رو حل کنم.ممنون
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت فریمورتان را دانلود و نصب کنید امیدوارم مشگلتان حل شود. که معمولا هم حل میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مدل تلویزون من ua40f5300 ساخت مالزی است لطف بگید که گیرنده دیجیتال داره اگر داره چطور فعال کنم
دوست عزیزنقل قول:
برای این منظور از این تایپیک استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر در تهران ساکن هستید وبه این امور وارد نیستید برای فعال سازی با ما تماس بگیرید.
سلام دوستان واساتید.من یه ماهه که تلویزیون led سامسونگ 48h6490 گرفتم تصاویر کانال های ایران خیلی ناجوره یعنی صورت اشخاص که نگاه می کنی تاره شارپ نیست اول فکر می کردم تلویزیون ایران اینجوریه با تلویزیون های دیگر مقایسه کردم دیدم مال همه شارپه فقط مال من مشکل تار بود و عدم وضوح داره کانال های ماهواره که از طریق پورت av نشون میده تصاویر رو بخواهی دقت کنی رگه رگه ریز افقی داره مثل پرده کرکره افقی .لطفا" راهنمائی کنید چشه؟
دوست عزیزنقل قول:
از کی اینطور شده؟
اگر به تازه گی این اتفاق افتاده است بررسی کنید که سیمهای ارتباطی و یا دو شاخه برق لقی و یا شل نباشد. و اینکه اطراف تلویزیون وسیله برقی که نوسانات شدید دارد نباشد. و اگر با این موارد درست نشد و اگر گارانتی دارد به تعمیرگاه مجاز سامسونگ مراجعه کنید چون ممکن است اسلتهای ارتباطی پنل - پاور و یا مین بورد تلویزیونتان نیاز به بررسی داشته باشد .
از روز اول گرفتم این جور بود .بیشتر مشکل من روی شارپ نبودن تصاویر تلویزیونه که با مقایسه با تلویزیون سامسونگ دیگران تصاویر بقیه شارپه ولی مال من خیلی سافت هست که چهره افراد تاره تصویر تاره مثلا" درختا ن با شاخه برگ یه دست نشون میده ولی برای بقیه نه قشنگ شاخ و برگ و میشه تشخیص داد.آیا توی منو مخفی میشه کاری کرد تصاویر شارپ بشن.
دوستان بیشتر منظور من اینه بشه از تو تنظیمات مخفی بشه تصاویر رو شارپ کرد تنام تلویزیون ها خوبه مال من تصاویر تاره .مدل 48h6490 .
دوست عزیزنقل قول:
از این مسیر بروید و تصویرتان را تست کنید
منو--->پشتیبانی ---> عیب یابی-----> عیب یابی تصویر را انتخاب و اجرا کنید اگر مشگلی در تصویر ارایه شده ندیدید یعنی که تلویزیونتان مشگلی ندارد و باید تنظیمات تصویرتان را یک بار تنظیم مجدد کنید .
از این مسیر بروید
منو ---> تصویر --->تنظیمات تصویر و آن را تنظیم مجدد کنید.
کنترل تلویزیون من جادوئی هست چطور کد های رفتن به منوی مخفی را وارد کنم چطور ساعت کار کرد رو ببینم؟ 48h6490
از روز اول گرفتم این جور بود .بیشتر مشکل من روی شارپ نبودن تصاویر تلویزیونه که با مقایسه با تلویزیون سامسونگ دیگران تصاویر بقیه شارپه ولی مال من خیلی سافت هست که چهره افراد تاره تصویر تاره مثلا" درختا ن با شاخه برگ یه دست نشون میده ولی برای بقیه نه قشنگ شاخ و برگ و میشه تشخیص داد.آیا توی منو مخفی میشه کاری کرد تصاویر شارپ بشن.
دوست عزیزنقل قول:
باید از کنترول معمولی استفاده کنید. تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند.
برای دیدن ساعت کارکرد
ساعت كاركرد
منوی مخفی که باز شد
به منوي control و زير منوي suboptions بريد روبروي گزينه panel display time ساعت كاركرد رو باید نوشته باشه
یا
Service Menu > Options > SubOptions – panel hours should be in the second column about half way down
یا
کد:
Service Menu >> SVC >> Panel Display Time
Service Menu >> SVC >>SVC INFO>>OK
یک صفحه سفید نمایان می شود که در آن مشخصات تلویزیون تان ثبت شده که یکی از آنها ساعت کارکرد پنل تان است که بر حسب دقیقه ثبت شده است. که پس از رویت برای خروج دکمه منو از روی کنترول را بزنید و خارج شوید.
سلام
تلویزیونم 48h6390 هستش. نمیدونم چی شد گزینه تنطیمات پیشرفته مربوط به تصویر + چندتا گزینه دیگه غیرفعال شد!(قبلا فعال بود)
لطفا کمک کنید
دوست عزیزنقل قول:
این قابلیت فقط در حالت استاندارد و سینمایی فعال می شود و در حالت پویا و طبیعی غیرفعال است .
برای این منظور و فعال کردن باید از
منو---> تصویر--->حالت تصویر آن را روی استاندارد و یا سینمایی قرار دهید.
متاسفانه دکمه تشکر پیدا نکردمنقل قول:
ممنون رفیق
از کیفیت تصویر 48h6390 راضی نیستم، مات و تاره
راهی وجود داره از این ماتی و تاری کمتر بشه؟(منظورم در منو تلویزیون نیست،تنظیمات در منو مخفی)
دوست عزیزنقل قول:
در چه حالتی تاری و یا ماتی را می بینید منظور در حالت TV و یا HDMI و یا AV
و آیا با دستگاه جانبی هم مانند فلش و یا DVD و یا بلو ری همین مشگل را دارید
از این مسیر بروید ببینید مشگلی می بینید.
منو--> پشتیبانی---> عیب یابی خودکار--->تست تصویر
اگر در حالت TV ماتی یا تاری را می بینید این ربطی به تلویزیون ندارد مربوط به ارسال سیکنالهای صدا و سیمااست ببینید در کانال HD هم همینطور است.
در ضمن دکمه تشکر از کاربر هم در سمت راست پست جواب دهنده است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالت تی وی. بقیه موارد فرصت نشد تست کنمنقل قول:
مهندس آیا میشه از منو مخفی کیفیت تصویر بالاتر برد؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر
از مسیر منو---> تصویر----> تنظیم مجدد تصویر تنظیم را ریست کنید بعد با فلش یک فیلم در حد بلوری بگذارید و آن را تست کنید.
و همچنین کانال HD را از تلویزیون انتخاب کنید و ببینید آیا هنوز هم مشگلی هست.
سلام خسته نباشید دو سال پیش وارد منو مخفی tv شدم یک سری گزینه رو دستکاری کردم از جمله فارسی کردن منو ها و dvbt البته طبق راهنمایی های ارائه شده نمی دونم چه کاری اشتباه انجام دادم tv بعداز دو روز دیگه روشن نشد فقط چراغ پنل زود زود خاموش و روشن میشد خلاصه بعد از حدود یکماه با هزینه 700 هزار تومان tv درست شد از طریق نمایندگی رسمی سام سرویس لازمه توضیح بدم که tv رو از جوانرود کرمانشاه خریدم مدلش 46c8000 بود بعد از تعمیر همون آقای تعمیر کار گفتن که ماین برد سوخته واونو کاملا تعویض کردن و وقتی واردمنو مخفی شدم دیدم مدل tvبه 55c8880 تغییر کرده به نمایندگی سام اعترض کردم که چطور ایطوری شده گفت چونکه tv شما غیر گارانتی بوده ما نمی تونیم رسما از طریق سام سرویس تقاضای قطعه بکنیم چونکه سریال تمام tv های وارداتی ثبت شده ناچارا از سریال دستکاهی که داشتم تقاضا کردم که ماین 55 بوده تا حالا خوشبختانه موردی پیش نیامده فقط ززولیشن که قبلا روی 1920*1080p بود الان شده 1080i وقتی tv روشن میکنم تو کادر بالای tv نوشته میشه حالا خواستم بپرسم که اصولا میشه اینو از i به p تغییر داد و اگر میشه راهنمایی بفرمایید
تلویزیون سامسونگ 48h6390 خریدم ولی وارد سرویس منو میشم مدل 48h6300 نوشته
آیا فروشنده به جا 6390 ، 6300 بهم داده؟!!!!:n04:
دوست عزیزنقل قول:
مدل نام گذاری ایران 6390 و نام اصلی همان 6300 است و هیچ مشگلی نیست.
سلام دوستان من مدل UA46C7000 رو دارم و برای فعال کردن گیرنده دیجیتال --- طبق دستورالعمل های صفحات اول پیج عمل کردم حالا گیرنده دیجیتال فعال شده ولی هیچ کانالی رو پیدا نمی کنه تو همون صفحات اول دیدم که بعضی دوستان همین مشکلو داشتن آیا کسی تونسته این مشکلو برطرف کنه؟ اصلا این مدل تیونر دیجیتال داره؟
در ضمن آیا این مدل گیرنده Wifi برای اینترنت داره؟تو منوی شبکه گزینه SWL خاموشه و روشن نمیشه؟
دوست عزیزنقل قول:
این مدل دیجیتال ندارد ولی آدبتور wifi دارد
ممنون از جوایتون
آدابتور wifi روش نصبه یا باید روش نصب کنم؟ اگه خودش داره چطور می تونم فعالش کنم؟
تو منوی مخفی در قسمت sub option گزینهNETWORK Suporrt = wireless هست
دوست عزیزنقل قول:
wifi آدابتور یا همان دانگل وسیله ای است که به تلویزیون متصل می شود و از طریق آن می توانید بصورت وایرلس به تلویزیون ارتباط برقرار کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمائی تون
سلام جناب متین پور
من 5 روز پیش f8000 خریدم. به آخرین ورژن هم آپدیت کردم.(1118.2)
امروز یه سر رفتم به منوی مخفی. فکتوری ریست کردم.(نا خواسته). بنظرتون تنظمات تلویزیون خراب نشده؟ البته به هیچ تنظیمی دست نزدم و تغییر ندادم و فقط ریست فکتوری کردم.
نرمافزار تلویزیونم دوباره چک کردم و همون آخرین ورژنی بود که قبلاً آپدیت کردم و بعد از ریست فکتوری تغییری نکرده.
کلاً ریست فکتوری ضرری برای تلویزیون نداره؟ و در چه مواقعی استفاده میشه از این گزینه؟
یکیم اینکه از کجا میشه کارکرد تلویزیونم رو بدونم.
ممنونم
سلام من یه سامسونگ سری 6 مدل 40F6350 دارم
اصفهان هستم و تقریبا همه کانال ها رو بدون مشکل میگیره , اما کانال IRIB HD Test رو ک قبلا داشتم و به دلیل آپدیت تلویزیون از دست دادم دیگه تو اسکن جدید نیومد و اسکن دستی هم
۳- فرستنده دیجیتال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : کانال ۵۷، فرکانس ۷۶۲ مگاهرتز (کالربار)
هم مجددا لیستی از کانال ها IRIB اضافه میکنه که اون شبکه توش نیست
به نظرتون آیا باز کردن منوی مخفی و سرویس میتونه کمکی بکنه ؟ یا با توجه به گرفتن سایر کانال ها مشکل از اینجا نیست و تنظیمات لوکال درسته ؟
دوست عزیزنقل قول:
نه نیازی به ورود به منوی مخفی نمی باشد شما می توانید برای این منظور از صدا و سیمای اصفهان فرکانس مربوطه را اسنعلام کنید.
و یا اینکه ممکن است جهت آنتن تان و یا تنظیمات و یا خود آنتن تان مشگل داشته باشد.
با سلام خدمت دوستان، ال سي دي 40 مدل LE40R88BDR روشن ميشه ولي بعد از 3 ثانيه تصوير و صدا قطع ميشه در حالي كه هنوز دستگاه هنوز روشنه.. در ضمن واسه تست خواستم وارد منو مخفي شم با زدن سريع دستور INFO>MENU>MUTE>POWER كه بجاي اينكه وارد منو بشه، دستگاه روشن ميشه و بعد از 3ثانيه صدا و تصوير قطع ميشه يعني در واقع وارد منو مخفي نميشه.. ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
دوست عزیزنقل قول:
در حالت روشن دکمه exit را نگهدار تا ریست شود