اقا دم همگی گرم بی ام دبلیو رو تو نمایشگاه برلین پیدا کردم!!
ترو خدا یکی رمز باز شدن خرید گاراژ رو بزاره بی ام دبلیو رو بردارم . همون رمزی که همه چی ازاد میشه و دیگه خودمون میتونیم بارمون رو انتخاب کنیم
Printable View
اقا دم همگی گرم بی ام دبلیو رو تو نمایشگاه برلین پیدا کردم!!
ترو خدا یکی رمز باز شدن خرید گاراژ رو بزاره بی ام دبلیو رو بردارم . همون رمزی که همه چی ازاد میشه و دیگه خودمون میتونیم بارمون رو انتخاب کنیم
نقل قول:
بابا پس تو چی میخوای بازی کنی آخه این بازی جزء این مراحل چیزه دیگه ای نداره که اینجوری میخوای همه چیو با رمز باز کنی مطمئن باش نهایتا 1 هفته دیگه از بازی زده میشی از ما گفتن بود
اینم چیت ها و توضیحات مربوط به خواب که میخواستی ولی نکن این کار رو من این رو به هیچکسی تا الان ندادم که خودش بازی رو بره ولی تو مثل اینکه فقط میخوای چیت بزنی :31::41:
کد:http://www.gamewinners.com/Cheats/index.php/German_Truck_Simulator
حرفت دقیقا درستهنقل قول:
من حدود 1 سال پیش در به در دنبال نسخه free این بازی بودم تا بلاخره اینترنتی خریدم اما با زدن رمز 2 هفته ای ذوقم از بین رفت و تا همین 1 هفته پیش دیگه بازی نکردم
خیلی ازت ممنونم:11:
یادش بخیر این بازی رو 2 ماه نشستم پاش بطوری که شب ها واقعا از خستگی خوابم میبرد پشت فرمون میرفتم تو گاردریل بغل اتوبان :31: و کلی خسارت میخورد به محموله :31:
رفتم و رفتم تا جایی که چند تا گاراژ و چند تا راننده استخدام کرده بودم( فکر کنم Level 20 بودم)
یادمه تو یکی از شهر ها یک گاراژ خریدم ولی وقتی میرفت توش بازی هنگ میکرد میپرید بیرون و عملا گاراژ بلا استفاده مونده بود و بعد این قضیه نشد کرک درست و حسابی واسش پیدا بشه و یکی دو هفته از بازی دور بودم و بعدشم دیگه بازی زده شدم :31:
بازی خیلی قشنگ و جذابیه به شرطی که اصلا از روش های تقلب و چیت و اینا استفاده نکنی
دنده رو هم بزاری رو حالت Manual که خودت دنده بدی کلا صفای دیگه داره
دست اقا امید جان درد نکنه که گفت رمز نزنم
انقدر محموله این بر و اون بر بردم تا دو تا دعوت نامه برام اومد اولیش یه اویکو b class بهم داد چند تا محموله با اون بردم بعد یه دعوتنامه دیگه برام اومد که یه داف a class گل گلاب قراره بهم بده منم دعوت نامه رو با کله قبول کردم:31:
الان دارم یه محموله با اویکو میبرم دورتموند بعد که به اونجا رسیدم داف رو بهم میدن.
این مد دود هم که در صفحه اوله هیچ تاثیری نداشت
نقل قول:
خواهش میکنم عزیز من برای خودتون میگم اینجوری که بازی میکنی لذتش بیشتره :46:
اون مد دود هم بیشتر هنگام دنده عوض کردن عمل میکنه روی بعضی از ماشین ها هم اثری نداره:31:
تو چندتا تاپیک این متن رو کپی کردی ؟!!!!!!!نقل قول:
عزيزان خيلي متشكرم بابت اين صحبت ها كه ميكنيد يه جوراي واسه من خيلي كاربردي و مفيد واقع شده
اره دقت کردم دود رو هم دیدم که یه ذره دود از زیر ماشین میاد بیرون اونم فقط دنده رو میزنی 2 میاد دیگه نمیادنقل قول:
دوستان لینک دانلود پچ 1.00 >>> 1.32 براتون از خود سایت رسمی جرمن تراک پیدا کردم. خودم دانلود کردم سالمه حجمش هم 112 مگابایت هست.
اینم تبدیل 1.04 به 1.32کد:http://download.germantrucksimulator.com/patch/GTS_1_32_patch_de_de.zip
کد:http://download.germantrucksimulator.com/patch/GTS_1_04_to_1_32_patch_de_de.exe
اقا امید جان و بقیه ی دوستان لطفا اگه لینک دانلود FH16 حالا اگه اسپرت شده بود چه بهتر و اکتروس اسپرت شده کسی داشت بزاره که لنگم
فقط همینا رو می خوام
ببخشید هی سوال میکنم
مد زمستون به چه صورته یعنی صبح تا شب برف میاد؟ بعد برفش واقعی هست یا نه یا این که مثل 18 چرخ استیل الکیه.
نقل قول:
مد برف کلا برای 18 چرخ آهنی هستش این مد برف نداره منم ندیدم توی سایت ها
امید جان از اون حرفا بودا !!!نقل قول:
این لینک رو که برات میزارم هم مد زمستون رو داره و هم چندین کشور دیگه بهش اضافه شده
من منتظرم تا ساعت 1 شب برسه و ترافیک adsl لم مجانی بشه و دانلودش کنم حجمش هم زیاد نیست حدود 120 مگابایته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز گفتم که من ندیدم تا حالا تازه گذاشته من خیلی وقته توی سایت های مد نمیرم
ولی یادمه یک از دوستان هم قبلا یه مد گذاشته بود برای برف که فقط زمین سفید بود ماشین هم کنترلش خیلی سخت میشد حالا امشب دانلود کن ببین این چه جوریه
اگه خوب بود بگو من هم دوباره بازی رو نصب کنم یه دست هم برفی برم:31:
لینک دانلود پچ کاملا سالم 1.04 و 1.32 رو در پست 2809 در صفحه ی 281 گذاشتم یه سر بزن
نقل قول:
خوبه مهدی جان ولی بعد از پچ کردن به کرک نیاز نداره؟
اگه نیاز نداشته باشه و بازی بدون مشکل و تریال نبودن اجرا بشه و اروری هم هنگام بازی و مراحل نده خیلی خوبه شما خودت قشنگ تست بکن این پچ ها رو چند ساعت بازی کن بار های مختلف ببر برو به شهر های مختلف اگه دیدی مشکلی نیست من میذارم توی صفحه اول برای بقیه دوستان:46:
نه بابا چه مشکلی الان دو بار تا وین بار بردم یعنی پایتخت اتریشنقل قول:
فقط توضیح دادم که کسی که ورژن 1.00 رو داره باید اولی رو دانلود کنه بعد تو فایل rar دو تا setup میاد اول باید اولی رو نصب کنید و بعد دومیه چون اولین setup ورژن 1.00 رو به 1.04 تبدیل میکنه و دومین ستاپ ورژن 1.04 رو به 1.32 تبدیل میکنه.
لینک دوم هم که حجمش نصف هست یعنی حدود 60 مگابایت به طور مستقیم ورژن 1.04 رو به 1.32 تبدیل میکنه برای اونایی که ورژن 1.04 رو دارند.:11::11:
نقل قول:
خب خیلی خوبه من در اولین فرصت این پچ ها رو به صفحه اول اضافه میکنم
ممنون بابت پچ ها و توضیحات راجع به پچ ها:11:
الان شروع به دانلود مد زمستون و چند شهر کردم تا حدود 40 دقیقه دیگه دانلود میشه
دعا کن جواب بده
مد زمستون هیچ عملی نکرد بیخودی تا 3/30 شب وایسادم تا دانلود بشه
اقا امید جان میشه مد یه FH 16 700 یا قوی تر رو بزاری (سالم باشه)- اخه یه دونه مد FH 16 580 دانلود کردم بیشتر از 120 تا نمیره
نقل قول:
خب احتمال میدادم که مد برف عمل نکنه
عزیز مد ها سالم هستن ولی ماشین های این بازی به 3 تا کلاس تقسیم میشن
A-- B-- C
ماشین های کلاس A تا 160 تا و بالاتر هم میرن
ماشین های کلاس B تا 140 تا میرن
ماشین های کلاس C تا 120 تا میرن
مد های هم که دانلود میشه باید ببینی توی کدوم کلاس قرار میگیره که با این حساب FH 16 580 شامل ماشین های کلاس C میشه
برای دانلود مد هم من به بچه ها گفتم چون مد ها خیلی زیاد هستن و تنوع زیادی دارن بهترین کار اینکه که خودتون مد ها رو ببینید و هر کدوم رو که حال میکنید دانلود کنید که برای این کار هم از سایت های مد های صفحه اول میشه انتخاب کرد
حالا دوستان هم گهگاهی اگه مد جالبی دستشون بیاد زحمت میکشن اینجا میزارن
البته درستش اینهنقل قول:
A class >>>>> حداکثر سرعت بدون بار 157 کیلومتر بر ساعت (البته فقط ای کلاس اسکانیا و مان و ولوو چون ای کلاس بنز قدرتش 580 هست و بقیه 620 تا 680)
B class >>>>> حداکثر سرعت بدون بار 150
C class >>>>> حداکثر سرعت بدون بار 110
نقل قول:
آره عزیز من اینایی که گفتم تقریبی هستش با تقویت این سرعت ها کم و زیاد میشه دیگه:31:
اين پچ ورژن 1.32 فقط براي بازي هاي اوريجينال خريداري شده از سايت جرمن تراك كار ميكنه و به نسخه هاي تقلبي ما كارايي نداره
نقل قول:
عزیز دوست ما خودش تست کرده و میگه داره بازی میکنه:46:
والا من اینترنتی این بازی رو خریدم و تو تهران دیگه نمی دونم کدوما تقلبی اند.نقل قول:
ولی برای من کاملا جواب داد.
یعنی شما دانلود کردن و جواب نداد؟
اگه بازیتون ورژن 1.00 هست باید لینک اولی رو دانلود کنی و اگه ورژن 1.04 رو داری باید لینک دوم.
نقل قول:
سلام
من با اجازتون کرک رو اپلود کنم برای یه سایت که یکی از بچه ها میخاد دانلود کنه
ممنون
ميشه به صورت تصويري مراحل نصب رو بذارين چون بعد اجراي فايلتون جهت ورژن 1.32 ارور ميده \ ورژن الان من 1.4 هست.:19::18::11::40::2::21::27::10::8::5::46::1 3::31::41::20:نقل قول:
---------- Post added at 07:35 AM ---------- Previous post was at 07:33 AM ----------
كسي اينو امتحان كرده؟نقل قول:
جواب داده؟:20:
عزیز این کرک رو ما توی این تاپیک تست کردیم و روی 3 تا سیستم جواب داد و برای بقیه ارور داد و از بازی میپرید بیرون شما هم امحانش ضرر نداره یه تست بکن شاید روی سیستم شما هم جواب داد:46::31:نقل قول:
دوستان منم ورژن 1.4 رو دارم و مد دود عمل نمیکنه.تو قسمت مد هم ریختم.
چیکار باید کرد؟
نقل قول:
عزیز مد دود عمل میکنه ولی خیلی کم
یعنی زمان راه افتادن و توی دنده عوض کردن
البته من شنیدم روی بعضی ماشین ها هم مثل اینکه تاثیری نداشت البته اینو دقیق مطمئن نیستم
سلام دوستان من به تازگی وارد این تایپیک شدم
ودر بازی هم تازه یک راننده ی مستقل شدم
چند سوال ابتدایی دارم خدمتتان
مد چیست و چپونه در بازی قرار میگیرد؟
چگونه از دست کنترل سرعت راحت بشم؟
ممنون
سلام دوستان من به تازگی وارد این تایپیک شدم
ودر بازی هم تازه یک راننده ی مستقل شدم
چند سوال ابتدایی دارم خدمتتان
مد چیست و چپونه در بازی قرار میگیرد؟
چگونه از دست کنترل سرعت راحت بشم؟
ممنون
نقل قول:
سلام دوست عزیز
خوش اومدی به تاپیک کامیون سواران:31:
مد به متعلقاتی گفته میشه که به بازی میتونی اضافه کنی
مثل مد های کامیون /تریلر/مد بارون/مد برف/مد دود/ و.....
برای اضافه کردن مد ها هم بعد از دانلود از حالت فشرده خارج میکنی و بعد میریزی توی
Dodument/German Truck Simulator/mod
برای سوال دوم هم باید توی فایل بازی دستکاری کنی که یه توع چیت حساب میشه که اگه خواستی این کار رو هم بکنی بگو برات توضیح بدم چی کار کنی ولی توی بازی از هیج نوع چیتی سعی کن استفاده نکنی:46:
بچه ها كرك 1.32 بازي برا من كار كرد
بايد تموم كارايي كه توش گذاشته كرد
غير كرك اون دوتا فايل هم بذاريم سر جاشون يكي تو مد و يكي توي محل نصب بازي خودش ادرس داده
برين حالشو ببرين كه توپه
سلام
بابا شما رو به خدا یکی به دادم برسه!!!!!!!!
من مود زمستان رو بدون فیلتر می خوام و همچنین مود تغییر نقشه و باز شدن راههای جدید و همچنین نحوه استفاده از مود نقشه.
بازم از همتون ممنونم.
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
نقل قول:
عزیز مد زمستون که عمل نمیکنه راه جدید هم نداره مد های مپ باید دانلود کنی و توی مد ها یه Readme هست که کامل توضیح داده که چه جوری مد رو باید بریزی
میشه مد مپ رو آدرس بدید دان کنم،هرچی گشتم پیدا نکردمش.
خستتتتتتتتتتتتتتتتته شدم.
نقل قول:
عزیز توی سایت هایی که صفحه اول برای مد گزاشتم به راحتی میتونستی پیدا کنی
ولی من برات لینکش رو میذارم
از این جا
و اینجا
میتونی هر مپی که خواستی رو برای بازیت دانلود کنی :46:
از لطف بی شائبه ات خیلی ممنونم iCe m@n:40: