فعلا که همین نسخه جدیدا اومدهنقل قول:
تو ویکی بازی هم نوشته
حالا باید دید نسخه اصلی هم هست یا فقط همینه
کد:http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Patch
Printable View
فعلا که همین نسخه جدیدا اومدهنقل قول:
تو ویکی بازی هم نوشته
حالا باید دید نسخه اصلی هم هست یا فقط همینه
کد:http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Patch
من این آپدیت جدید رو زدم ولی تفاوتی ندیدم. همون باگ Bards College که توی توضیحات نوشته بود که درست شده واسه من هنوز مونده. شاید اگه از اول برم دیگه نمونه . فقط به نظرم فریم ریت بازی بهتر شده
دوستان وقتي مي خواي زن بگيري با ز صحبت مي كني ميري معبد Mara و با اون مرتيكه Marmal صحبت مي كني بعدش من ديگه نمي دونم بايد چيكار كنم راهنمايي كنيد.
وقتی باهاش صخبت کردید میرید بیرون. شب که شد برمیگردید معبد مارا و باقی ماجرا....
كامل بدون سانسور صحبت كن ببينم چي ميگي ؟نقل قول:
خوشبختانه تو این بازی چیزی نیست که سانسور بشه. بعد از مراسم خانم میرین خونه و بعدش هیچینقل قول:
یعنی هیچ کس مد تابستون رو نگرفته؟
نه اینجا کسی کمک کرد نه بازی سنتر!
منظورم از باقی ماجرا مراسم عقد و عروسی و این حرفا بودنقل قول:
اول دیالوگ های مربوط به ازدواج را با کسی که میخواین باهاش ازدواج کنید میزنید
بعد میرید معبد مارا با اون یارو حرف میزنید
می رید بیرون
شب که شد بر میگردید تو معبد همه جمعا عروسی میکنید مبارکه :دی
از اون باقی ماجرا ها هم نداره :دی
راه بهتر اینه که بعد از اینکه با راهب معبد صحبت کردی دکمه t رو بزن و تا شب اونجا صبر کن. چون اگر بری ببیرون ممکنه به موقع نرسی :دینقل قول:
آقا یکی بگه قضیه این بازی چیه کلا !
باید اصلا چیکار کرد :31:
خو مجید جان باید به کوئست ها نگا کنی(استارتو بزن) بعد هر کوئستی ک خواسیو علامت بزن ...تو نقشه با یه علامته فلش مانندی میاد باید بری اونجا و...نقل قول:
مد تابستون :5:
کد:http://www.upitus.net/60hg2k7kcl5n
باهاش حرف میزنم بعد باید چیکار کنم بازم نمیدونم بعدش باید چیکار کنمنقل قول:
بعضی از شمشیرا شارژین ...چجوری باید شارژشون کرد؟
T رو بزن بعد یک Soul Gem هم انتخاب کن تا شارژ بشهنقل قول:
Plz Delete This....
Thank's
در کل واقعا نمیدونم واسه چی بین بهترین بازی ها بوده ولی من خوشم نیومد !!!
نظر شما محترم :20:
علت اینکه بین بهترین ها هست اینه که تو سبک خودش واقعآ یک شاهکاره :8: من خیلی وقت بود که بازی ای نتونسته بود پای کامپیوتر میخکوبم کنه جوریکه گذر زمان رو متوجه نشمنقل قول:
در کل واقعا نمیدونم واسه چی بین بهترین بازی ها بوده ولی من خوشم نیومد !!!
نظر شما محترم
اینی هم که میگید شما خوشتون نیومده, خوب این یک چیز کاملآ شخصی هست, من خودم حالم از هرچی بازی استراتژی هست بهم میخوره (با احترام به طرفدارهای این سبک) اما این دلیل نمیشه که چون من از این سبک بدم میاد پس دنیا نتیجه بگیره که بازی هایی که تو این سبک هستند همشون درپیت اند
از بین دوستان کسی نیست جواب مارو بده؟
اسم کوئست چیه ... ؟؟؟نقل قول:
سلام
سه تا چیت میخواستم
یکی لول آپ(من advlevel رو تو فالاوت میزدم جواب میداد)
یکی هم اضافه کردن یک آیتم خواص(مثلا من میخوام از یه شمشیر 10 تا داشته باشم "یکی دارم ها")
یکی دیگه هم زنده کردن ازدها و آدم
سلام دوستان
اوایل بازی بعد از اینکه دومین اژدها رو کشتیم که یه زنه هم همکاری کرد بعدش یه کار دیگه می ده که باید بری با الف حرف بزنی و بعد باید بری تو یه مهمونی اطلاعات در مورد اژدها ها از اونجا بدزدی.
وقتی با یه کالسکه می ری به مهمونی و به یکی یه نوشیدنی می دی که سر همه رو گرم کنه با اون یارو الفه می ری تو آشپزخونه ی اون زن بداخلاقه.
بعد باید بری تو یه انبار و بعد اون الفه درو قفل می کنه.
حالا باید من برم و اون اطلاعات رو بیارم.
ولی اینجا پر گاردای قویه که زورم بشون نمی رسه.
نمی تونم هم مخفیانه کار کنم.
همش منو می بینن و بقیشم می دونین دیگه.
حالا اینجا راه خاصی نداره؟
چی کار کنم؟
لطفا راهنمایی کنین.
salam
toy bazi marhalei ke ketab elder skroll bayad bery pishe exdehae bekhony......vaghty ketabaro mikhonam bad az inke az akharesh in yaro jadogaro exdehaaro toye ketab telesm mikone dige hich etefaghy nemiofte ........ haminjor vastadam hichy nashod .......chy kar konam ??
سلام دوستان من بازم گیر کردم گمون کنم باگ باشه باید برم دوطرف جنگو به صلح دعوت کنم اول میرم پیش جادوگره که بالای کوه هست بعد میگه برم بادو طرف جنگ حرف بزنم وقتی که میرم پیششون هیچ گزینهای برای صلح ندارند تا بتونم کنار هم جمعشون کنم شایدم قبلش باید یه کاری میکردم ولی گمون کنم باگ باشه کدی نیست بزنم تا این قسمتو رد کنه ممنون میشم کمکم کنید
من که گرگ نما شدم و خیلی راحت تمامشون رو زدم :8:نقل قول:
سلام دوستان
اوایل بازی بعد از اینکه دومین اژدها رو کشتیم که یه زنه هم همکاری کرد بعدش یه کار دیگه می ده که باید بری با الف حرف بزنی و بعد باید بری تو یه مهمونی اطلاعات در مورد اژدها ها از اونجا بدزدی.
وقتی با یه کالسکه می ری به مهمونی و به یکی یه نوشیدنی می دی که سر همه رو گرم کنه با اون یارو الفه می ری تو آشپزخونه ی اون زن بداخلاقه.
بعد باید بری تو یه انبار و بعد اون الفه درو قفل می کنه.
حالا باید من برم و اون اطلاعات رو بیارم.
ولی اینجا پر گاردای قویه که زورم بشون نمی رسه.
نمی تونم هم مخفیانه کار کنم.
همش منو می بینن و بقیشم می دونین دیگه.
حالا اینجا راه خاصی نداره؟
چی کار کنم؟
لطفا راهنمایی کنین.
اما اگر گرگ نما نیستید, سعی کنید تا میتونید تو آشپزخونه غذا بردارید, اولین راه رو (روبروی دری که از الفه جدا میشید) تا انتها برید, تو اتاق سمت راست چند تا لباس هست که ارمورتون رو زیاد میکنه بعد خودتون رو به اونا نشون بدید و برگردید تو همین اتاق و به کمک جادو و شات یکیشون رو بزنید و تمام ایتماشو بردارید (اینطوری کار راحتتر میشه و فکر نکنم به مشکلی بربخورید)
سلام
یه مودی هست که افکت هارو بهتر میکنه
میشه لینکشو بدین
MER30
age soale mano javab bedin mamnoneton misham
مرسی.نقل قول:
من که گرگ نما شدم و خیلی راحت تمامشون رو زدم
اما اگر گرگ نما نیستید, سعی کنید تا میتونید تو آشپزخونه غذا بردارید, اولین راه رو (روبروی دری که از الفه جدا میشید) تا انتها برید, تو اتاق سمت راست چند تا لباس هست که ارمورتون رو زیاد میکنه بعد خودتون رو به اونا نشون بدید و برگردید تو همین اتاق و به کمک جادو و شات یکیشون رو بزنید و تمام ایتماشو بردارید (اینطوری کار راحتتر میشه و فکر نکنم به مشکلی بربخورید)
من که کلا هر چی غذا بود رو از همه جا هم تو آشپزخونه و هم از توی مهمونی برداشتم.
لباسه هم پوشیدم ولی نشد.
فعلا ولش کردم تا قوی تر که شدم برگردم.
راستی گرگ نما و خون آشام شدن کدوم بهتره و هر کدوم چه خوبیا و بدیایی داره؟
چجوری هم باید گرگ نما یا خون آشام شد؟
می دونم که باید گاز بگیرن ولی نمی دونم کجا هستن.
دوست عزیز شما سوالتو به صورت فارسی تایپ کن، مطمئنا جواب داده میشه :46:نقل قول:
از لینک دادن به انجمن های دیگه خوشم نمیاد اما... . بجای جای خالی بزار بازی سنترنقل قول:
راستی گرگ نما و خون آشام شدن کدوم بهتره و هر کدوم چه خوبیا و بدیایی داره؟
چجوری هم باید گرگ نما یا خون آشام شد؟
می دونم که باید گاز بگیرن ولی نمی دونم کجا هستن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
عزیزان یه سوال داشتم ......... من وقتی کتاب الدر اسکرولو می برم پیش اژدهاه می خونم بعد از اینکه بر می گرده به زمان گذشته .....از آخرش که این یارو جادوگره اژدهاه رو می کشه بعدش می ره جلوتر واس میسته بعدش هرچه قدر واستادم هیچ اتفاقی نیوفتاد ....چی کار کنم ؟؟؟
اسم کوئست محبت کن دوست عزیزنقل قول:
اسمش : alduin s bane
بعد از اینکه Cinematic شروع شد، شما شات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را یاد میگیرید که باید این شاتو برای از بین بردن Alduin's Bane به کار ببرین، بعد از اینکه از Vision بیرون اومدین Alduin بهتون حمله میکنه حالا باید شاتو به کار ببری تا Alduin بیافته زمین و بهش ضربه بزنی... حالا اگه بازی گیر میکنه باید مشکل از کرکتون باشه.نقل قول:
Virus2009 اقا اپدیت 1.4 رو چک کردین؟
سلام دوستان.چطور میشه اژدها سواری کرد.حیف نشه سوار اژدها شد مخصوصا تو این بازی که سر و کله زدن با اژدها هاست.مرسی
از اژدها به عنوان Mount نمیشه استفاده کرد.نقل قول:
جان مادرتون اینو یکی جای دیگه اپ کنه!نقل قول:
جان هر کس دوس دارید!
آخه واسه 7 مگ چقدر التماس کنیم؟
نمیشه از این سرور دانلود کرد!
فقط یه سرور میده اونم سرعتش رو ی 2 کیلو بایته!
نمیتونم دانلود کنم!
سلام خسته نباشد
اقا من کوست SEASON UNENDING وقتی همه دور هم جمع مشن صحبت میکنن بعد از 5 دقیقه مرد کچل روبرومه کنار جادوگر وایمیسته بعد دیگه هیچ خبری نیست همینجوری همدیگرو نگاه میکنن نسخه من بلک باکس متاسفانه لودهای قبلام همش مرحله 1
چیکار کنم نشسته پشت میز همدیگرو نگاه میکنن هرچقدر به این ور اونور نگاه میکنم خبری نیست