پاک شود....
Printable View
پاک شود....
سلام دوستان
بنده یک ماشین مناسب برای زدن موهای بدنم میخوام که تا ته بزنه و از همه نظر خوب باشه
با توجه به این که بدنسازی کار میکنم دوست ندارم مویی تو بدنم باشه ولی مشکلی که هست پوستم خیلی حساسه من الان از موزر استفاده یکنم که صفر نمیزنه بعد از یک هفته که مو ها بلند تر شه جوش میزنم .. بک بار هم با ماشین ریش تراش زدم که قشنگ سر هر مویی که بیرون اومد یه جوش رو سرشانه هام زده شد ... چه کار باید کرد تو فکر لیزر کردن بودم گفتم شاید ماشین مناسب برای این نظور وجود داشته باشه ...
کرم های موبر هم که حسابی خراب میکرد
با تشکر
سلام به دوستان عزيز
لطفاً من رو راهنمايی کنيد
ماشين اصلاح سر فيليپس مدل HC9450 که تاچ هستش بعد سرچ زياد متوجه شدم که مدل 9450 تو بعضی از کيلپ های خارجی به همراه کيف و پايه نگه دارنده هستش در حالی که مدلی که تو ايران هستش اين 2 قلم رو نداره تو پکش و بعد متوجه شدم که مدلی که تو ايران هست 9450/15 هستش و مدلی که کيف و نگه دارنده داره 9450/20 هستش
خيلی گشتم تا مدل 9450/20 رو ببينم کسی داره که کيف داشته باشه بخرم ولی کسی نداشت يا بيشترشون اطلاع از اين شماره 15 نداشتن فقط به اسم 9450 ميشناسن
تا ديروز که به چند مغازه زنگ زدم متوجه شدم يک مدل ديگه هم وجود داره تو ايران 9450/13
حالا کسی اطلاع داره که اين مدل آيا فرقی داره نسبت به مدل 9450/15 يا خير
جهت اطلاع بعضی از دوستان اين مدل يک مدل ديگه هم داره که فکر نکنم تو ايران وارد بشه 9490pro
اگرم کسی تجربه استفاده با اين دستگاه رو داشته ممنون ميشم نظرشو بگه من برای اصلاح سر ميخوام فقط سر و از اونجايی که موی سر من فر هست چون اين مدل تا شماره 42 داره فکر کنم ميتونم خودم کلاً سر موی خودم رو کوتاه کنم تا مرتب بشه :n40:
سلام به دوستان
دنبال یه ریش تراش مثل موزر هستم که صفر زن داشته باشه
از تیغ زدن متنفرم
مدلی خاصی پیشنهاد دارید؟
ممنون
کسی دیگه تو این فوروم ادم رو راهنمایی نمیکنه انگار
دوستان اینجا هنوز فعالیت میکنند ؟
دوستان من یه شانه اصلاح برای ماشین والم میخوام که گمش کردم ... شماره 1.5 میلی متر[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه از کجا میتونم گیر بیارم ؟ هرجا و هرسایتی رفتم نداشت ...
خیلی لازمش دارم هرکس میدونه از کجا میتونم تهیه کنم ممنون میشم راهنمایی کنه.
سلامنقل قول:
اگه قدیمیه باید اوراقیش رو پیدا کنین
سلام
یه ریش تراش خوب در رنج قیمت 300 تا 400 تومن میخواستم
صورتم لاغره و هر ماشینی برای صورتم مناسب نیست.ضمن اینکه میخوام زیر گردن رو هم خوب بزنه
چیزی میخوام که حالا حالاها کار کنه و همه فن حریف باشه.ترجیحا هم از برندهای پاناسونیک یا فیلیپس باشه بهتره
ممنونم
دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟نقل قول:
من تقریبا دو سه سال پیش ریش تراش گرفتم و همه بهم میگفتن پاناسونیک سری لمدش بگیر، اما چون ریش تراش قبلیم فیلیپس بود و ازش راضی بودمو یه جورایی نسبت بهش تعصب داشتم فیلیپس گرفتم(700 تومن تقریبا مدل rq) و اصلا راضی نیستم با اینکه بهترین فیلیپس توی رنج قیمت خودش بود، گردن رو اصلا خوب نمیزنه و بعد از گذشت یک سال باز هم صوتم رو ملتهب میکنه، با اینکه قبل استفاده ژل ریش تراش میزنم و بعدش هم افترشیو!!! فیلیپس ها به هیچ عنوان کیفیت سابقشون رو ندارن و بیخیال فیلیپس شو کلانقل قول:
خلاصه اینکه پاناسونیک سری لمدش بردار که از 300 تومن شروع میشه قیمتش تا بالا یک میلیون( تفاوت در قدرت موتور و تعداد تیغه)، اما با قیمت مد مظر شما انتظار ریش تراش خیلی خوب نداشته باشین
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم دوست عزیز
سلام دوستان
من میخوام یه ریش تراش بگیرم زیر ۱ میلیون تومن (ترجیحا کمتر از ۷۰۰ تومن، مگر اینکه واقعا ریش تراشش چیزی داشته باشه که به این قیمت بیارزه)
یکی دو تا مشکل مهم دارم.
مهمترین مشکل اینه که معمولا تعرق صورتم خیلی بالاست و این باعث میشه پوستم یه مقدار چرب و گاها خیس باشه، مهمترین ملاکم اینه که ریش تراش بتونه صورتی که بتونه این وضعیت رو اصلاح کنه.
همینطور گردنم یه مقدار لاغر و استخونی هست و یه چیزی باشه که بتونه اونا رو هم خوب اصلاح کنه. و کلاً اصلاح باهاش سریع و راحت باشه
چی پیشنهاد میکنید؟
با سلام
اگه برای زدنِ ریش از ماشین ریش تراش استفاده میکنین و از نوعی هست که میتونه با صورت خیس و صابونی هم ریش بزنه , پس کمی صابونِ کرم دار به صورتتون بزنید . با صابون معمولی هم میشه البته اگر به صورتتون آسیب نزنه .
این کار خیلی خیلی تاثیر داره در سرعتِ ریش زدن چون سرعت ویبره ی ریش تراش خیلی بیشتر میشه و همچنین لیز میخوره روی ریش و پوست .
باعث کاهش استهلاکِ تیغه و توریِ ریش تراش هم میشه چون اصطکاکشون با هم خیلی خیلی کم میشه
صورتتون هم بسیار نرم میشه چون موها خیلی بهتر و از تَه کوتاه میشه چون ماشین درحقیقت مثل دهها قیچی بسیار کوچک عمل میکنه .
میتونین از صابون داو استفاده کنین و یا از صابونهای کرم دار معتبر ایرانی و یا صابون معمولی که با پوستتون سازگار باشه
بهتره یک طرفِ صورت رو که زدین , توریِ ماشین رو 5 ثانیه زیر شیر آب بگیرید و بشورید برای طرفِ دیگه صورتتون تا کاراییش بهتر بشه .
توری و تیغه ی ماشین ریش تراش خیلی خیلی گرانتر از قبل شده و بعضیهاش تا 1.500.000 تومن !!! قیمت داره . صابون مالی کردنِ صورت باعث میشه تا تیغه و فویل سالها نیاز به تعویض نداشته باشه
اصلاح هم سریعتر و بهتر انجام میشه
بعد از اصلاح , حتماً فویل و تیغه رو دربیارین و با آب بشورید و در جای خشک بذارید تا هوا بخوره و زود خشک بشه .
.
زیاد صابون نزنید به صورتتون و از اون صابون هم فقط و فقط برای صورتتون استفاده کنین یعنی عمومی نباشه .
صابون در جایی باشه که هوا بخوره و خشک باشه تا باکتری نزنه . در ظرفِ کاملاً دربسته نگهداریش نکنید چون باید خشک بشه و خشک بمونه .
قبل از استفاده , دستهاتون رو با یک صابون دیگه خوب بشورید . بعدش صابون ریش تراشی رو 5 ثانیه زیر شیر آب توی دست بچرخونید تا سطحش کمی شسته بشه تا باکترهاش شسته بشه
اگه پوستتون خیلی چربه پس بهتره اول با یک دستکش حمام و کمی صابون , صورتتون و زیر چانه رو بشورید ولی لازم نیست خشکش کنید ,
شاید ریش زدن با صورتِ صابونی با صورتِ شما سازگار نباشه . اگه احساس میکنین این روش باعث جوش زدن یا خشکی پوست صورتتون میشه پس یا صابونش با پوستتون سازگار نیست یا باید خشک اصلاح کنین . اینها رو باید خودتون زیر نظر داشته باشین .
هشـــــــــدار:
اگه ریش تراش با برق 220 ولت کار میکنه پس مراقب باشید سیمش خیس نشه وگرنه ممکنه دچار برق گرفتگی بشید .
.
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
تازه این تاپیک رو دیدم و فقط اومدم یه چیز بگم:
تحت هییییچ شرایطی ریش تراش رمینگتون نگیرید حتی اگه به نظرتون مفت اومد....و بدتر از اون طرحی که رمینگتون داره که ریش تراش خراب رو میگیره و از قیمت ریش تراش جدید 30 درصد کم میکنه مصداق بارز از چاله درومدن افتادن تو چاه هست.
همین دیگه:n18:
سلام دوستان . سال نو مبارک
.
فویل ماشین ریش تراش براون به راحتی قابل تعویض هست . فویلها رو دور نریزید
.
توضیح بیشتر :
این فویل ها (توریها) 2 تا هستند
معمولاً یکیش خراب میشه و دیگه نمیشه از اون قطعه استفاده کرد و باید کلاً عوض بشه که الان تا 1.5 میلیون تومان قیمت داره و گرانتر هم میشه
.
اون توریِ سوراخ شده رو میتونین راحت با توریِ سالم عوض کنین پس سرهای خراب رو دور نندازین چون میتونین از یکیشون توریِ سالم رو باز کنین و نصب کنین جای توریِ سوراخ شده روی یک سرِ دیگه
عکس توری (فویل)
.
.
.
اگر برای باز کردن و نصبِ توری راهنمایی خواستین , خبر بدین تا توضیح بدم
این توریها خیلی نازک هست و اگر از ابزار اشتباه استفاده کنین و یا روش کار رو بلد نباشین بهش صدمه میزنین و دیگه به درد نمیخوره اما اگر روش کار رو بلد باشین آسون هست
یادتون باشه که هر توری حدود 300.000 تومن قیمت داره الان پس نباید بهش صدمه بزنید و سرهایی که یکی از دو تا توریهاش خراب شده رو هم نباید دور بندازین
.
ضمناً اصلاح با ریش بسیار کوتاه و استفاده از صابونِ کرم دار مثل داو خیلی مؤثر هست در طول عمر توریها (فویلها) . پس اگر ماشین موزر دارین , اول با موزر ریشتون رو تا حد امکان کوتاه کنین
تیغه هم عمر خیلی زیادی داره و میتونه تا 5 یا 6 سال کار کنه پس تیغه ها رو هم دور نندازین.
.
عکسهای فویل و تیغه
.
.
دوستان چیز ارزان برای موی کل بدن داریم ؟ همه ریش تراشا بعد از نیم ساعت هنگ مینند :n02: چیزی ک هنگ نکنه چی داریم
با سلام
دوستانی که براون سری 7000 دارند
باز کردن و سرویس این ماشینها خیلی ساده هست
ظاهراً سری 8000 هم مثل همون هست
عکسهاش :
=====================================
.
ضمناً باتریهای این ماشینها که دونه ای 350 هزار تومن داره فروخته میشه , همون باتریهای قابل شارژ قلمی هست 1.2 ولتی , 1200 تا 1400 میلی آمپر که در خیابون هم فروخته میشه و مرکزش میدان توپخانه ی تهران و اول لاله زار هست . خصوصاً مغازه هایی که انواع باتری قابل شارژ میفروشند
باتری کهنه رو با هویه برمیدارین و نو رو با لحیم نصب میکنین به جاش (قطب مثبت و منفیش اشتباه نشه )
=================================
نکته مهم :
برای باز کردنِ ماشین , باید نوک پیچ گوشی فازمتر یا پیچ گوشتی دوسو شبیهِ اون رو بذارید داخل قسمتی که سیم شارژر بهش وصل میشه
ولی دقت کنین که توک پیچ گوشتی نباید بره توی جای فیش شارژ . فقط باید درپوش تهِ ماشین رو با پیچ گوشتی خیلی آروم اهرم کنید تا دربیاد
بعد از دراومدنش به لبه های 4 تا خارهاش کمی گریس بزنین تا راحت جا بره و دربیاد
بعد از برداشتنِ درپوش قسمت شارژ باید دو قطعه ی بغل رو بردارین که در عکسهای بالا مشخص هست
بعدش با آچار مخصوص یا دوسو باید 4 تا پیچش رو باز کنین
بعدش راحت میتونین با برس جاروبرقی موها رو آروم تمیز کنین
دفت کنین قدرت جاروبرقی باید روی ضعیفِ ضعیف باشه و مکش نباید قوی باشه وگرنه ممکنه قطعات کوچک کنده بشه بره توی جارو
بعدش میتونین با نوک یک سوزن , به محور آرمیچرش روغن موتور تمیز بزنین
حتماً کمی گریس بزنین به محل اتصللِ لرزانکِ موتور با خط زن و لرزانکِ تیغه ی ریش تراش
همچنین به محل سایشِ دکمه ها کمی گریس بزنین تا نرم و روان کار کنه .
سر ریش تراش هم راحت درمیاد برای آدمهای دست به آچار ولی اگر مشکلی نداره پس کاریش نداشته باشید چون ممکنه در جمع کردنش سردرگم بشید خصوصاً برای کسانی که عکس و فیلم نمیگیرند و به خاطر هم نمیسپارند که چطوری قطعات رو باز کردند
قبل از هر کاری , از همه چیز فیلم و عکس بگیرین تا بعداٌ دچار مشکل نشین در جمع کردنِ ماشین.
سوالی داشتین مطرح کنین
بهتره باتری لیتومی یا یونی بخرین که دوامش بیشتره
آمپراژ باتری براون معمولاً روش نوشته شده ولی اگر ننوشته پس در نت بگردین برای مدل ریش تراشتون و یا قلمی قابلِ شارژ 1200 میلی آمپر بگیرین
برای پاناسونیک هم اینطوره؟
نقل قول:
برای پاناسونیک هم اینطوره؟
سلامنقل قول:
مدلش رو بنویسید تا در نت جستجو کنم براتون
سلام بهترین ریش تراش در بازار چیه ؟؟ الان هر روز با تیغ چپه تراش میکنم
قیمت مهم نیست فقط یه چیز خیلی خوب باشه که بتونم زیر دوش هم استفاده کنم
برای اصلاح موهای صورت دقت کنید که
بعضی از انها درجه صفر ندارند(مخصوص ته ریش گزاشتن ) و بعضی دارند و خانومها هم استفاده میکنند
بستگی به بازار دارد شما چی پیدا کنید مثلا از شرکت فیلیپس ممکنه سری ساخت امریکایی پیدا کنید که خیلی خوبه معمولا این شرکتها برای اروپا و امریکا و اسیا سری ساخت متفاوت دارند حالا هم از نظر کیفیت ساخت باشد که قیمت هم بالاتر میرود
پیشنهاد گوگل بعد از جستجو
- 8 Best Electric Shavers 2019 Guide. If you want to see the list of best electric shavers, then you'll ENJOY this guide. ...
- Braun Series 7-790cc. ...
- Braun Series 9 9095cc. ...
- Panasonic Arc5 ES-LV95-S. ...
- Philips Norelco 9300. ...
- Panasonic ES-LA93-K Arc4. ...
- Philips Norelco Shaver 4500 (AT830/46) ...
- Braun Series 3 380S-4.
درود. فقط برای اصلاح با درجه صفر میخوام، حالت نمیدم اصلانقل قول:
درجه یک میخوام بهترینه بازار
اگر خواستی ریش تراش بخری منپرینسلی Princely مدل PR452AT رو بهت پیشنهاد می دهم که می تونی از لینک زیر خریداریش کنی . قیمتشم خیلی خوبه 220 تومنه
سلام دوستان
.
1- دکمه ی آبی رنگ روی ریش تراشهای براون سِریِ 7000 تقربباً دکور هست و اگر خراب شد , دکمه رو بردارین و قطعه ی فلزیِ زیرش رو هم با منقاش یا پیچ گوشتی بکشین بیرون و بردارینش . هیچ اتفاقی نمی افته و ماشین بدون هیچ مشکلی کار میکنه . فقط برای تغییر وضعیت به خط زن و ریش تراش , دیگه لازم نیست چیزی رو فشار بدین
.
2- سِریهای 3000 4000 7000 و 8000 همگی 2 تا باتری سارژی قلمی دارند که آمپرش معمولاً بین 1400 تا 2200 میلی آمپر هست
.
حتی مدلهایی هم که ننوشته میشه با کف صابون ازلاح کرد رو میتونین کمی صابون داو سفید بمالید به صورتتون با کمی آب و اصلاح کنین ولی اونقدر صابون نزنید که صورتتون سفید بشه از کف صابون و موقع گرفتن توری و تیغ , زیر شیر آب , بعدش تکونش بدبن تا آبش بریزه . مزیتهاش رو در صفحه قبل نوشته ام
.
.
3- اگر هر بار به صورتتون صابون کرم دار داو سفید میزنید پس دیگه نیازی نیست روغن بزنید به توری و تیغ ولی بدنه ی پلاستیکی تیغ رو هم با کمی کف صابون آغشته کنید
.
4- بعضی از براونها فقط یک باتری داره مثل اینها :
.
عکسهای بیشتر در مورد باتریهای انواع ماشینهای ریش تراش براون
.
عکسهای بیشتر در مورد باتریهای انواع ماشینهای ریش تراش پاناسونیک
.
سهای بیشتر در مورد باتریهای انواع ماشینهای ریش تراش فلیپس
.
.
P
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم پول توشه هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش إن شاء الله .
چند نمونه :
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی
.
.
سلام تهران ترجیحا شمال شرق نمایندگی یا جایی بدرد بخور کاربلد سراغ دارین برای تیز کردن تیغ ریش تراش و موزر ؟نقل قول:
پاناسونیک
سلامنقل قول:
.
نه متاسفانه
ولی بنده 15 ساله دارم از یک موزر استفاده میکنم . هیچوقت هم کند نشده
فقط بعد از پنج شش بار استفاده , دسته ی بغلش رو تا آخر فشار میدم تا شانه ی متحرکش (شانه بالایی که متحرک هست و ویبره داره ) بره عقب و دو سه قطره روغن زیتون میزنم به پایینی و بعدش دسته رو ول میکنم تا بیاد جلو و ماشین رو روشن میکنم تا روغن پخش بشه و شانه ی متحرک نرم و روان بلرزه
سلام دوستان بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
فیلیپس مدل S5420
فیلیپس مدل S7370/12
گدشته از این ایا مدلی از فیلیپس هست که کیفیتی در حد این دو داشته باشه و برق مستقیم هم کار کنه؟
من یک توصیه به شما بکنم که فیلیپس نگیر بدرد نمیخوره ،زیر گردن رو اصلا نمیزنهنقل قول:
ریش تراش فویلی خیلی کارایی بالاتری داره
من 20 سال فیلیپس داشتم طبعا زیر گردن از لپها سختره ولی مشکل حادی نداشتمنقل قول:
فقط پاناسونیک
Sent from my iPhone using Tapatalk
:sad::sad::sad::sad:نقل قول:
قیمت ماشین اصلاح فیلیپسQT4022
دوستان من 2 ماهه مدل 7370 رو گرفتم حدود 20 سال بود که فیلیپس مدل 555 رو داشتم
اگه بخوام مقایسه کنم برتریهای 7370:
خوش دست تر بودن نه اینکه 555 بددست باشه ولی این یه کم بهتره
شستشوی خیلی اسان ، اصلاح که تموم شد 30 ثانیه میگیری زیر اب گرم والسلام دیگه فرچه و بساط پهن کردن نمیخواد..
به هیچ عنوان پوست رو قرمز نمیکنه
به دلیل ضد اب بودن اگه هنگام اصلاح یه کوچولو عرق کنید خللی در کارش پیش نمیاد ( مخصوصا تابستان)
برتری 555
من احساسم اینه که تیغه هاشون در یک حد هستند ولی دور 555 بالاتر بود و اصلاح قویتری داشت:sad:
ای کاش این همه مزیت با یه موتور قویتر همراه بود
در کل راضیم و مشکل انچنانی در اصلاح ندارم ولی توقعم بیشتر بود واگه بخوام دوباره بگیرم یه مدلی از فیلیپس رو انتخاب میکنم که با داشتن این همه پیشرفت نسبت به قدیم موتورش هم قویتر باشه
با عرض سلام خسته نباشید
من میخواهم یک ماشین اصلاح صورت براون مدل 7899 بخرم هزینه که برای ریش تراش می خواهم بکنم 3500 هست از نظر کاریی بین این مدل ماشین اصلاح با تشکر از دوستان گرامی. کدام مدل بهتراست 9240S صورت بروان
سلامنقل قول:
با ۱ میلیون در یا یک و نیم میلیون در دیوار میتونین همین 7899 رو در حد آکبند پیدا کنین
در قسمت جستجو بنویسید
ریش تراش
مدلهای سری 7000 تا ۵۰۰,۰۰۰ تومان هم پیدا میشه
یک شیشه محلول ضدعفونی هم از داروخانه میخرید ۵ تومان .
والسلام
دستگاه شستشوی خودش هم بیخوده . ظرف ۳۰ ثانیه زیر شیر آب میشه توری و تیغش رو شست
قبل از اصلاح هم صورت رو با اب و صابون بشورید
بعدش فقط یک مقدار کم صابون کرم دار داو بزنیم به صورت و اصلاح کنید
جزئیاتش رو در یکی دو صفحه قبل نوشته ام
====================================
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا إن شاء الله .
چند نمونه :
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی
توصیه های مهم امنیتی
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی
.
.
سلام
یه ماشین اصلاح تا 1 میلیون میخوام بگیرم
چی رو پیشنهاد می کنید ؟
قبلا فیلیپس AT890/20 داشتم و ازش راضی بودم ولی سوخت !
سلام
ریش تراش تا هشت تومن چی خوبه الان
سلام به همه
من یک مشکلی ک دارم ب خصوص در تابستان ، صورتم و زیرگلوم ک عرق میکنه ماشین ریش تراش نمیتونه خوب بزنه ، یکی در میون میزنه
هم سه تیغه چرخشی داشتم همینجور بود ، موزر و خط زن هم دارم بازم همینه
ریش تراشم خراب شده ، الان میخوام ریش تراش چرخشی یا فویلی بخرم میترسم بازم همون مشکل رو داشته باشم
کسی این مشکل رو داره یا تونسته راهی براش پیدا کنه یا ریش تراشی دیده باشه ک همچین مشکلی نداشته باشه؟
ممنون میشم کمک کنین